ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Κυρ 04 Οκτ 2015, 12:55

Εικόνα

4-10-99 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Όλα ξεκίνησαν τόσο ωραία εκείνο το πρωινό.Πάρα πολλά λεωφορεία ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της 3ης Οκτωβρίου 1999 από την Θεσσαλονίκη, αλλά και από άλλες πόλεις της Β.Ελλάδας για να κάνουν κατάληψη σε ακόμη ένα γήπεδο που αγωνιζόταν η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Προορισμός το οακα. Σε μια εποχή που οι μεγαλύτεροι θα θυμούνται ότι οι αθηναίοι εγκατέλειπαν την πρωτεύουσα, λόγω των μεγάλων σεισμών που γινόντουσαν, ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε την δική του κάθοδο γιατί εμείς δεν πτοούμαστε από τέτοια…Στην διαδρομή όλα καλά, χωρίς καμιά πρόκληση ούτε από αντίπαλους οπαδούς, ούτε και από την αστυνομία. Πράγμα που μας έκανε και μεγάλη εντύπωση. Φτάνοντας στο οακα, έβλεπες ένα τεράστιο ασπρόμαυρο ποτάμι να κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.Περίπου τρεις χιλιάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ έκαναν ΤΟΥΜΠΑ το οακα και ανάγκασαν καμιά τριανταριά χιλιάδες βάζελους να μας κοιτάνε σαν χαζοί. Το πρώτο ημίχρονο λήγει 0-0, ο λαός ξεκουράζεται για το δύσκολο δεύτερο μισό και ξαφνικά ένας μικροσεισμός αναστατώνει τους βάζελους. Το γήπεδο σείεται για κάποια δευτερόλεπτα και εντελώς αυθόρμητα βγαίνει από τα χείλη μας το σύνθημα: ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΛΑΟΣ…30 χιλιάδες βάζελοι να τρέχουν πανικόβλητοι για να βγουν από το οακα κι εμείς σαν δαιμονισμένοι να χοροπηδάμε στις κερκίδες σαν να μην έγινε τίποτα.Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μας. Περίπου στο 56ο λεπτό ο βάζελος ανοίγει το σκορ αλλά εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε για την ομάδα μας.Στο 78ο λεπτό ισοφαρίζουμε και γίνεται πανζουρλισμός. Το ματς τελειώνει 1-1 και μετά από κάποιες χαζές αψιμαχίες με την αστυνομία στις εξόδους του οακα, μπαίνουμε στα λεωφορεία και ετοιμαζόμαστε για την επιστροφή. Ταλαιπωρημένοι, αλλά με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη αφού φέραμε εις πέρας και αυτήν την αποστολή μας με απόλυτη επιτυχία.
Ο γυρισμός γλυκός με χαμόγελα και τραγούδια- όπως και σε κάθε εκδρομή που η ομάδα φέρνει θετικό αποτέλεσμα- αλλά κάποια στιγμή κάτι μας χαλάει. Από στόμα σε στόμα γίνεται γνωστό ότι ένα λεωφορείο που μεταφέρει οπαδούς μας λίγο πριν την κοιλάδα των Τεμπών ντελαπάρισε και κατέληξε σε χαράδρα βάθους δέκα μέτρων, αφού πρώτα συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγάκι. Και επρόκειτο για το λεωφορείο του Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ. Σε λίγη ώρα φτάνουν στο σημείο και τα υπόλοιπα λεωφορεία μας και οι εικόνες που διαδραματίζονται εκεί μας σημαδεύουν για πάντα.Το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους. 6 νέα παιδιά ηλικίας 17- 25 χρονών χάνουν την ζωή τους και δεκάδες άλλοι τραυματίζονται σοβαρά και μεταφέρονται με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η Χριστίνα, ο Μπάμπης, ο Γιώργος, ο Δημήτρης , ο Τάσος και ο Κυριάκος αφήνουν την ζωή τους στον δρόμο. Γιατί έτσι επέλεξε ένας ανεύθυνος ιδιοκτήτης τουριστικού πρακτορείου δίνοντας το τιμόνι στον γιό του που δεν είχε καν δίπλωμα οδήγησης .
Έξι νέοι άνθρωποι πέθαναν στην άσφαλτο γι’ αυτό που αγάπησαν περισσότερο από όλα στην ζωή τους.Τον ΠΑΟΚ. Άφησαν πίσω τους οικογένειες, φίλους και ανθρώπους που τους αγαπούσαν και πήγαν να βρουν τα υπόλοιπα μάχιμα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που μας άφησαν νωρίς… Τον Μπέλλο, τον Κάμελ, τον Λιάκια, τον Ντόλια, τον Λέμμυ,τον Ζοζέ και όλους τους άλλους που πάλευαν μια ζωή για το μεγαλείο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ μας. Του δικού μας ΠΑΟΚ…
Τα παλικάρια δεν τα κλαίμε. Τα τραγουδάμε.
ΠΑΟΚ Σ’ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ
ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ
Αυτό τραγουδούσαμε λίγες ώρες πριν το ατύχημα αγκαλιασμένοι στις κερκίδες του οακα. Και ποιος να μας το έλεγε ότι η κατάληξη θα ήταν αυτή. Είναι σίγουρο ότι αν σας έδινε κάποιος το δικαίωμα να επιλέξετε πως θα πεθάνετε, εσείς θα λέγατε ότι θέλετε να πεθάνετε για τον ΠΑΟΚ. Δεν προλάβατε όμως να ολοκληρώσετε το έργο σας.Αφήσατε όμως πίσω σας μια κληρονομιά που είναι πολύ βαριά για όλους εμάς και σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αφήσουμε στην μέση αυτό που αρχίσατε. Θα τα καταφέρουμε αδέρφια και θα πάμε τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ εκεί που του αρμόζει και εσείς θα καμαρώνετε από εκεί ψηλά.
Να ξέρετε ότι μας λείπετε. Η απώλειά σας είναι δυσβάσταχτη. Κανείς δεν μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα ότι μπαίνουμε στα λεωφορεία και δεν σας βλέπουμε. Και ας έχουν περάσει 16 ολόκληρα χρόνια.
Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το χαμόγελο σου Χριστινάκι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους αγώνες σου για το μεγαλείο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας Δημητράκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το τελευταία σου λόγια στο λεωφορείο Κυριάκο. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πόσο πολύ ήθελες να έρθεις σε αυτήν την εκδρομή Τασούλη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την μούρλα που κουβαλούσες πάνω σου Γιωργάκη. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πώς ένοιωθες για τον ΠΑΟΚ Μπάμπη. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ αδέρφια. Και να ξέρετε ότι πεθαίνει μόνο ότι ξεχνάμε…Εσείς θα είστε για πάντα ζωντανοί. Οι θέσεις σας στα λεωφορεία είναι πάντα κενές και σας περιμένουν.
4/10/1999 – 4/10/2015
ΑΘΑΝΑΤΟΙ


ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
sickness4
Δημοσιεύσεις: 601
Εγγραφή: Τετ 14 Ιαν 2015, 15:20
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Re: Δείτε το βίντεο "ΠΑΟΚ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ By Johnnyxatz στ

Δημοσίευση από sickness4 » Κυρ 04 Οκτ 2015, 14:19

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ..
https://youtu.be/nzYLGxGk7Sw

Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Άβαταρ μέλους
ULTRASPANIONIOS
Δημοσιεύσεις: 2131
Εγγραφή: Παρ 18 Μαρ 2011, 12:18
Τοποθεσία: Nea Smirni - Athens
Has thanked: 518 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από ULTRASPANIONIOS » Δευ 05 Οκτ 2015, 23:51

Κίνδυνο τιμωρίας της έδρας αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ επειδή δεν έγιναν καθόλου επεισόδια χθες
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ-ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΠΟΛΗ-ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ

Άβαταρ μέλους
sickness4
Δημοσιεύσεις: 601
Εγγραφή: Τετ 14 Ιαν 2015, 15:20
Has thanked: 6 times
Been thanked: 5 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από sickness4 » Τρί 06 Οκτ 2015, 14:15

https://m.youtube.com/watch?v=M8x71uvI7CA

Στάλθηκε από το E2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

kozadoros
Δημοσιεύσεις: 563
Εγγραφή: Τρί 23 Νοέμ 2010, 16:59
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από kozadoros » Σάβ 10 Οκτ 2015, 13:07

Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ | ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
10/10/2015 - ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου για Ιερό σκοπό μαζί με της ιστοσελίδες τού ΠΑΟΚ, BIANCONERO CLUB, PAOK 365 και την συμμετοχή των ομάδων των Παλαιμάχων του ΠΑΟΚ και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ημέρα Τρίτη 27/10/2015
Ωρα 17.00 μμ.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον Παπαδόπουλο Αθανάσιο του Ιωάννη πού πάσχει από ολική έλλειψη κερκίδας και νεκρούς αντίχειρες στα 2 χέρια.

Για περισσότερες πληροφορίες στην παρακάτω σελίδα (http://www.thanasakis.gr/)

Ευχαριστούμε εκ τον προτέρων για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν γι' αυτό τον ιερό σκοπό, τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ την ποδοσφαιρική ομάδα του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. και τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Υ.Γ1 Σε μία τόσο σημαντική στιγμή η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Υ.Γ2 Ο ΠΑΟΚ είναι για όλους.
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=85685&newsid=2
eimaste apo ti voulgaria, kai gamame athina pirea....

κανελλος
Δημοσιεύσεις: 3311
Εγγραφή: Πέμ 30 Δεκ 2010, 23:45
Has thanked: 254 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από κανελλος » Δευ 19 Οκτ 2015, 12:51

Εικόνα

και εγω να φανταστεις ειχα μπριζωσει με τον περνις... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ζήτω το παγκόσμιο φοιτητοριάτο!!!

Άβαταρ μέλους
HAE
Δημοσιεύσεις: 1079
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 21:55
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από HAE » Δευ 19 Οκτ 2015, 23:39

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ
Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. μετά από στενή παρακολούθηση των τελευταίων γεγονότων και των εξελίξεων σε σχέση με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που αφορά τους οπαδούς, την κάρτα φιλάθλου, αλλά και τη συνεχιζόμενη απαγόρευση οργανωμένων μετακινήσεων, επιλέγουμε να τοποθετηθούμε δημοσίως για να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας.

Εκεί που περιμέναμε μερικές κινήσεις αξιοκρατίας και ένα συνολικό ρυθμιστικό πλαίσιο για τη στέγαση και τη λειτουργία των συνδέσμων, είδαμε τις πατροπαράδοτες αόριστες πολιτικές εξαγγελίες/αρλουμπολογίες και τα συνηθισμένα μέτρα καταστολής. Μέσα σε 2-3 μέρες, αρκετοί σύνδεσμοι του Π.Α.Ο.Κ, αλλά και άλλων ομάδων, που στεγάζονται στην επαρχία δέχτηκαν “φιλικές” επισκέψεις από την αστυνομία και αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στην αναστολή της λειτουργίας τους. Οι σύνδεσμοι που εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, αλλά βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας.

Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να έρθει ένα περιπολικό που θα ζητήσει 1-2 χαρτιά και όταν διαπιστωθεί η έλλειψη τους τότε θα σφραγιστούν σύνδεσμοι με νόμιμα καταστατικά, ιστορία και χιλιάδες μέλη. Χαρτιά που η έκδοση τους απαιτεί χρόνο, συνεργασία με την ΠΑΕ, δικηγόρους και πάνω από όλα μία καθαρή εξήγηση για την όποια χρησιμότητα τους. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βρεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν σε δύσκολη θέση, απλά τώρα έχουμε να κάνουμε με μία αδίστακτη κυβέρνηση που μεθυσμένη από την διπλή εκλογική επιτυχία της νιώθει έτοιμη να ξεμπερδέψει μία και καλή με τους συνδέσμους αφού η συντριπτική πλειοψηφία της φοβισμένης κοινωνίας μοιάζει έτοιμη να δεχτεί τα πάντα.

Κάπως έτσι, είδαμε διθυράμβους από το σύνολο των ΜΜΕ σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, το επίσημο φακέλωμα των οπαδών και τις προτροπές να τσακίσουν όσους διαφωνούν. Λες και σήμερα τα ελληνικά γήπεδα και τα εκδοτήρια εισιτηρίων έχουν την τεχνολογική υποδομή να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, λες και υπάρχει λόγος να δίνεις τον ΑΜΚΑ ή το Ε9 ή το πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων σου για να αγοράσεις ένα εισιτήριο, λες και δεν αρκεί το ονοματεπώνυμο και ο ΑΦΜ. Σας το λέμε από τώρα για να το ξέρετε: Εμείς πειραματόζωα, βολικοί συνεργάτες και ρουφιάνοι δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ.

Όσο για το αστείο μόνιμο επιχείρημα “αφού δεν κάνεις τίποτα παράνομο δεν υπάρχει λόγος να αντιδράς” είναι προφανές ότι απευθύνεται σε άτομα με μειωμένη αντίληψη που δεν έχουν πρόβλημα να βάλουν κάμερες μέσα στα σπίτια τους και στα αμάξια τους και για κάποιους άγνωστους λόγους θέλουν να ελέγχονται 24 ώρες το 24ωρο. Αν είναι έτσι να βγάλουμε και κάρτα ταβερνόβιου, μπαρόβιου, θεατρόφιλου, μουσικόφιλου και καπνιστή. Ακόμα και αν εξετάσουμε το θέμα από μία άλλη οπτική γωνία η χρησιμότητα του μέτρου δεν προκύπτει από πουθενά.

Υπόθεση: Μπαίνει το σωτήριο έτος 2016 και έχουμε όλοι κάρτα φιλάθλου με πλήρη στοιχεία, ακτινογραφίες θώρακα, φάκελο με τα σφραγίσματα στα δόντια μας κτλ. Θα μπορούμε να πηγαίνουμε σε όλα τα γήπεδα που παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. εντός της ελληνικής επικράτειας, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; (στο σημείο αυτό ας προσέξει ιδιαίτερα η αριστερή κυβέρνηση γιατί όπως έδειξε στο πρόσφατο δημοψήφισμα δυσκολεύεται να κατανοήσει τη σημασία αυτών των 2 λέξεων) Δηλαδή, για ποιο λόγο να εμπλακούμε σε μία τέτοια διαδικασία όταν παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων, ακόμα και όταν μιλάμε για το διπλανό Καυτατζόγλειο; Δεν έχει μάθει ο κύριος Κοντονής ότι σε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι υποχρεωτικό να υπάρχουν οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας; Αν θέλουν να ισχύσουν οι κανόνες της Ευρώπης τότε ας ισχύσουν σε όλα τα θέματα και όχι μόνο σε όσα τους βολεύουν.

Αντίπαλος μας στην υπεράσπιση του αυτονόητου δεν είναι μόνο η πολιτεία. Είναι και τα φερέφωνα της, δηλαδή τα αθλητικά ΜΜΕ που πουλάνε εκδούλευση σε τιμές ευκαιρίας και κυρίως τα μέσα που έχουν έδρα το χωριό της Θεσσαλονίκης. Είναι όσοι ανέδειξαν σε τεράστιο θέμα μία κροτίδα που έπεσε στην Τούμπα, μία κίνηση εντελώς ηλίθια και χωρίς κανένα νόημα, στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ για μία ίδια κροτίδα στο ματς Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. δεν ακούστηκε τίποτα στην πόλη της Αθήνας. Είναι όσοι ζουν και επιβιώνουν από τον Π.Α.Ο.Κ. ενώ επιμένουν να τον συσχετίζουν με ομάδες που βολοδέρνουν σε Β, Γ και Δ εθνική. Είναι οι θιασώτες του κωμικού 33-33-33. Είναι όσοι θέλουν να κρατήσουν τον Π.Α.Ο.Κ. στη μετριότητα και να τον έχουν μικρό για να χωράει στην τσέπη τους.

Αντίπαλος μας είναι και η δικαιοσύνη, αυτή που προφυλάκιζε με τρομερή ευκολία οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. με βασικό στοιχείο κάποιες τηλεφωνικές συνομιλίες που αναφερόταν σε περιστατικά που ποτέ δεν έγιναν, ενώ στην περίπτωση χοντρού εφοπλιστή-μεγαλοεπενδυτή δεν υπήρξε καμία προφυλάκιση, παρόλο που εκεί είχαμε τηλεφωνικές συνομιλίες και διαλόγους που μετατράπηκαν σε πράξεις. Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε τους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. να είναι σε εγρήγορση και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΑΥΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΦΟΡOYΣΑΤΕ RIVALDO

alxclsh10
Δημοσιεύσεις: 1298
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 22:14
Has thanked: 37 times
Been thanked: 42 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από alxclsh10 » Τρί 20 Οκτ 2015, 12:24

καλη η ανακοινωση απλα 2 ερωτησεις χωρις διαθεση για κοντρα ειλικρινα

1) για ποιό λογο χθες στην εκπομπη των συνδεσμων σας ειρωνευοσασταν τα κοινα πανια που βγηκαν. οκ απολυετα σεβαστο οτι θελετε να πορευτειτε μονοι και μακαρι να τα πατε καλυτερα απο ολους ετσι κι αλλιως γιια το ιδιο πραγμα παλευουμε αλλα το να χρησιμοποιουμε ενα τετοιο θεμα για οπαδικη αντιαπαραθεση φαουλ για μενα...

2) ειπατε στην ουσια οτι χρησιμοποιειτε καποια αμκα για να παιρνετε εισητηρια και στα εντος... δλδ ετσι θα πολεμησουμε τον νομο... ψιλοεφαρμοζοντας τον???

ειλικρινα αν ειναι να αρχισουμε τις μαλακιες πανω και σε αυτο το θεμα πειτε το και σβηνω το ποστ με τη μια

kozadoros
Δημοσιεύσεις: 563
Εγγραφή: Τρί 23 Νοέμ 2010, 16:59
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από kozadoros » Τρί 20 Οκτ 2015, 12:25

svise to post
eimaste apo ti voulgaria, kai gamame athina pirea....

Άβαταρ μέλους
HAE
Δημοσιεύσεις: 1079
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 21:55
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από HAE » Τετ 21 Οκτ 2015, 00:08

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Σε συνέχεια της χθεσινής μας ανακοίνωσης που αφορούσε την εναντίωση μας στην κάρτα φιλάθλου και τον βιασμό της οπαδικής μας συνείδησης οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. προχωράμε σε μια σειρά κινητοποιήσεων αρχής γενομένης με την πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 15.00 στον Λευκό Πύργο προς το Γήπεδο της Τούμπας.Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένο και μη,Θεσσαλονικιό και Επαρχιώτη,μα πάνω απ΄όλα συνειδητοποιημένο οπαδό και άνθρωπο να παραβρεθεί μαζικά.

Διαδηλώνουμε ειρηνικά,ενάντια στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο και στο ανθρώπινο-οπαδικό φακέλωμα.

Στον κυριακάτικο αγώνα δεν θα κρεμαστούν πανιά Συνδέσμων παρά μόνο πανιά διαμαρτυρίας.


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΑΥΡΙΟ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ ΜΑΥΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΦΟΡOYΣΑΤΕ RIVALDO

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 182 επισκέπτες