ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Άβαταρ μέλους
tzepeto_pas
Δημοσιεύσεις: 3639
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 09:33
Has thanked: 214 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από tzepeto_pas » Δευ 26 Οκτ 2015, 06:55

Με την διασταύρωση στοιχείων επικρατεί θα σύγχηση. Έκανα μια προσπάθεια μέσω viva.gr να κάνω κράτηση εισητηριου εισητηριου για τον χθεσινο αγώνα. Όταν έγραψα τον αριθμό αμκα που είχα δηλώσει στα τουρνικε μου το δέχτηκε ως σωστό.από περιέργεια έγραψα ένα διαφορετικό αμκα και δεν με άφηνε να κλείσω το εισητήριο γιατί δεν δεχόταν το διαφορετικό αμκα.!!!εχθες στο γήπεδο το αμκα έπρεπε να το ξαναπω και σε μια κουβέντα που είχαμε με το παιδί στα εισητήρια μου είπε πως δεν κρατάει ακόμα το αμκα στη βάση δεδομένων και πως θα ζητήσει ή ΠΑΕ από την εταιρεία να κοιτάξει το θέμα για να μην υπάρχει ταλαιπωρία.
Τι κι αν δεν γνώρισα χαρές μεγάλες
Τι κι αν δεν πήγα σ' έναν τελικό
Ένα μονάχα ξέρω να φωνάζω
Ω Π.Α.Σ. ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!

bullis
Δημοσιεύσεις: 2460
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιαν 2012, 09:40
Has thanked: 217 times
Been thanked: 112 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από bullis » Δευ 26 Οκτ 2015, 09:51

φίλε PAS το σκέφτηκα και εγώ αυτό αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα είχα πάρει κρανίο με το θέμα γενικότερα και αυτό που συμβαίνει στη ζωή μας (και στο γήπεδο βέβαια), το φακέλωμα και τη στέρηση ελευθερίας. Δεν λέω ότι τώρα που δεν το έκανα είμαι ελεύθερος ή ότι δεν με έχουν δεμένο από αλλού αλλά όπου το βλέπω να συμβαίνει και όπου μπορώ δεν θα συμμετέχω σε αυτό το πανηγύρι. Αλλιώς με τον τρόπο μου λέω "δεν με πειράζει", "το δέχομαι κι αυτό", "κάνε ό,τι θες"

Άλλωστε, σε αυτό που λες, από ό,τι μου είπε και φίλος που ήταν πίσω από το σενάριο, κάποιος έφαγε άκυρο γιατί έδωσε λάθος αμκα, του είπαν ότι δεν είναι το σωστό. Βέβαια αυτός μπορεί να δήλωσε κανένα μούφα αμκα που να ξεκινά με 671820, που στην ουσία σημαίνει ότι γεννήθηκε στις 67 του 18ου μήνα του 1920 :lol: οπότε να καρφώθηκε έτσι αλλά όπως και να χει.. δεν γαμιέται, ας χάσω κιόλας το γήπεδο του βρώμικου πρωταθλήματος με τις ΠΑΕ που μας θεωρούν ζώα

εδώ έχουμε χάσει άλλα κι άλλα σε ελευθερία και φακέλωμα... οπότε το να χάσεις το γήπεδο (όσο και αν με χαλάει) δεν είναι και το πιο σημαντικό στην όλη ιστορία

πάλι καλά δηλαδή που έχουμε πρώτη φορά αριστερά :???: :lol:
Γιατί και πώς;

Άβαταρ μέλους
OMILARA
Δημοσιεύσεις: 100
Εγγραφή: Κυρ 26 Ιαν 2014, 13:00
Has thanked: 8 times
Been thanked: 12 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από OMILARA » Δευ 26 Οκτ 2015, 14:02

είπαμε πρώτη φορά αριστερά. κάτι πρέπει να διαλύσουν κ αυτή για να πουν οτι έκαναν έργω...η κάρτα φιλάθλου είναι ενα μέτρο το οποίο δεν θα έχει κανένα θετικό αποτέλεσμα κατά τις βίας γιατί η βια δεν προέρχεται καθαρά απο τους οπαδούς η βια στα γήπεδα προέρχεται απο τους παράγοντες τους διαιτητές τους ποδοσφαιριστες τους δημοσιογραφους κ μετα απο τους οπαδούς που ειναι ο τελευταίος κρίκος τις αλυσίδας!αν πραγματικά θέλανε κάθαρση θα ξεκινούσαν απ'το κεφάλι κ οχι απ'την ουρά αλλα όπως κ οι προηγούμενοι δεν τους νοιάζει να προσφέρουν πραγματική κάθαρση γιατι θα εχουν συνέπειες, οπότε πάνε στα σίγουρα αλλα ακόμα κ απο κει ξεκινάνε λάθος γιατι ο άνθρωπος ειναι άχρηστος κ δεν εχει καμια απολύτως σχέσει πάνω στο αντικείμενο που εργάζεται!!!!το πρόβλημα όμως δεν ειναι μονο η κάρτα φιλάθλου πρόβλημα είναι κ οτι παράνομα σφραγίζονται κάποιοι σύνδεσμοι,οτι οι μπάτσοι παίρνουν τηλέφωνα κ απειλούν,αλλα το μεγαλύτερο πρόβλημα για μένα ειναι το ιδιώνυμο.

Άβαταρ μέλους
tzepeto_pas
Δημοσιεύσεις: 3639
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 09:33
Has thanked: 214 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από tzepeto_pas » Δευ 26 Οκτ 2015, 14:48

>>Πολλές οι απορίες για τα εισιτήρια και το ΑΜΚΑ…. Δεν θα μπούνε στην διαδικασία για να δώσουμε ή να ζητήσουμε εξηγήσεις…
>>Τα πράγματα είναι πολύ απλά και εμείς τα κάνουμε πολύ δύσκολα…
>>Όλα λύνονται με σωστή χρήση της τεχνολογίας…
>>Φυσικά ένα μας είναι αδιανόητο… Από την στιγμή που σχεδόν το σύνολο των φιλάθλων μας είναι καταγεγραμμένο με το σύστημα του Υπουργείου Πολιτισμού και με την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου που είχαμε, που είναι το πρόββλημα???
>>Υπάρχουν τα στοιχεία όλων….
>>Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση
blue vayeros :eme :eme
Τι κι αν δεν γνώρισα χαρές μεγάλες
Τι κι αν δεν πήγα σ' έναν τελικό
Ένα μονάχα ξέρω να φωνάζω
Ω Π.Α.Σ. ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!

Άβαταρ μέλους
19(F)80
Δημοσιεύσεις: 322
Εγγραφή: Πέμ 06 Ιαν 2011, 16:05
Has thanked: 3 times
Been thanked: 2 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από 19(F)80 » Δευ 26 Οκτ 2015, 15:35

ΚΑΡΤΑ-ΑΜΚΑ-ΦΑΚΕΛΩΜΑ-ΑΦΜ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?

Είναι γνωστό σε όλη την φίλαθλη και οπαδική κοινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου πως το τελευταίο διάστημα για να αγοράσει κάποιος εισιτήριο από τα εκδοτήρια,εκτός από την ταυτότητά του χρειάζεται πλέον να επιδείξει και τον αριθμό του Α.Μ.Κ.Α του.Στο δικό μας γήπεδο το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2015(3η αγωνιστική)και μάλιστα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ,όπως σε όλα τα γήπεδα σαφώς,καθώς ο νόμος περί Α.Μ.Κ.Α. τίθεται "συνταγματικά" σε λειτουργία από την 1/1/2016.Σε αυτό το σημείο και με σκοπό να μην επεκταθούμε πολύ, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ο νόμος δυστυχώς περιέχει και άλλα "μαργαριτάρια" στα οποία θα αναφερθούμε στις επόμενες παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν.Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως από τον Σεπτέμβρη του 2009 είχε εφαρμοστεί στους φιλάθλους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και άλλων 3 ομάδων ΠΑΛΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ η τότε κάρτα φιλάθλου,με στόχο να γίνει σε όλους τους υπόλοιπους μεταγενέστερα.Εκτός του ότι δεν έγινε ποτέ σε άλλους φιλάθλους συνέχισε να ισχύει σε εμάς μέχρι και σήμερα,δημιουργώντας μας πολλά ερωτήματα τόσο ως προς τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου όσο και ως προς την στάση της ίδιας μας της Π.Α.Ε.Τώρα μας ζητάνε να την εκδώσουμε εκ νέου κάτι που μας αδικεί κατάφωρα και μας δημιουργεί πολλά ζητήματα εμπιστοσύνης προς πάσα κατεύθυνση.
Το ζήτημα με το Α.Μ.Κ.Α. δεν είναι μόνο συλλογικό-μαζικό σαν φίλαθλοι της εκάστοτε συγκεκριμενης ομάδας ,ΑΛΛΑ και βαθύτατα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Πιο συγκεκριμένα για την έκδοση της κάρτας χρειάζεται το αντίτιμο των 2 ευρώ και φωτογραφία(τύπου διαβατηρίου) ενώ τα στοιχεία του καθενός θα τα συλλέγει η κάθε Π.Α.Ε. και θα τα καταχωρεί σε μια λίστα με δεδομένα που πέρα από την δική της πρόσβαση,πρόσβαση θα έχουν και άλλοι φορείς(!) ,μεταξύ αυτών και η Δ.Ο.Υ. ,για τον έλεγχο του καθενός μας φορολογικά και όχι μόνο.Φυσικά πέραν του ζητήματος περί καταπάτησης προσωπικών δεδομένων που είναι πασιφανές,γεννιούνται και πολλά άλλα ερωτήματα που είναι αξιακά...Ποιοί είναι αυτοί οι φορείς και με ποιόν σκοπό θα ελέγχουν τα στοιχεία μας?Πως είναι δυνατόν τα μέτρα που κάθε φορά θεσπίζονται να "ακουμπάνε" μόνο τους φιλάθλους και όχι τους παράγοντες?Πως είναι δυνατόν το άθλημα που μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε από μικρά παιδιά να μετατρέπεται σε μπίζνα και εμείς αυτόματα σε πελάτες και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό χωρίς ούτε καν να μας ρωτάνε?Και εν κατακλείδι πως επωφελείται ή έστω προστατεύεται το ποδόσφαιρο από τέτοιου είδους ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ενέργειες την στιγμή που όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα της χώρας μας ζέχνει εσωτερικά από την κορυφή εως τα νύχια ενώ για ποινές σε τόσους εμπλεκόμενους σε σκάνδαλα ούτε λόγος φυσικά!!!
Έχουμε την πεποίθηση και δεν ψαρώνουμε...Για ακόμα μια φορά το ζήτημα πέρα από αθλητικό είναι και κοινωνικό,κυμαίνεται στην ίδια λογική με κάθε μέτρο που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς,που πάντα θίγονται τα δικαιώματα μας,που πάντα την πληρώνουν οι από κάτω ενώ οι πάνω κάνουν την δουλίτσα τους ανενόχλητοι...
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...ΣΗΜΕΡΑ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...



FENTAGIN 1980
West Side Boys

pasvigroup
Δημοσιεύσεις: 1476
Εγγραφή: Τετ 16 Νοέμ 2011, 23:13
Has thanked: 332 times
Been thanked: 34 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από pasvigroup » Τρί 27 Οκτ 2015, 12:13

:acab
Σήμερα παίρνουν τον λόγο οι οπαδοί (και όχι μόνο) από όλη την χώρα. Ακούστε μας ζωντανά ή ιντερνετικά, συμφωνείστε ή διαφωνείστε και κάντε την δική σας παρέμβαση.
Η εκπομπή της Τρίτης 27 του μηνός θα αφιερωθεί εξ ‘ολοκλήρου στο θέμα της περίφημης κάρτας φιλάθλου .Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 21.00 και όσο τραβήξει.

Είναι το ΑΜΚΑ απαραίτητη προϋπόθεση για να βλέπεις την ομάδα σου; Είναι η Κάρτα Φιλάθλου φακέλωμα πρώτης τάξης; Ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας για τους οπαδούς; Οι πρόεδροι που περιλαμβάνονται στις δικογραφίες έχουν Κάρτα Φιλάθλου; Οι εκδρομές των οπαδών καλύπτονται από τη συνταγματική πρόβλεψη περί “ελευθερίας μετακινήσεων”; Μπορεί να υπάρξει ομάδα χωρίς οπαδούς; Στην εποχή των ανώνυμων εταιρειών και των εκατομμυριών ευρώ οι οπαδοί πρέπει να καταναλώνονται στην αλληλοεξολόθρευσή τους; Ξέρει από μπάλα ο Κοντονής...;
Εμείς τι στάση κρατάμε απέναντι σε όλα αυτά;
Παρεμβαίνουν στην εκπομπή: οπαδοί από σχεδόν όλες τις ομάδες (οργανωμένοι και μη), ειδικοί του θέματος και ‘’απλός’’ κόσμος καταθέτοντας ο καθένας τη δική του άποψη (οποιαδήποτε παρέμβαση δεκτή και καλοδεχούμενη).
ΠΕΤΑΛΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ από τον ΡΥΘΜΟ 107,5 και το PASSPORTS.GR
Η ακροαση της εκπομπης μπορει να γίνει απο την ιστοσελιδα του ρ/σ: http://www.rythmos1075.gr/
What a great day for football, all we need is some green grass and a ball.”

Άβαταρ μέλους
nortenosp3
Δημοσιεύσεις: 1242
Εγγραφή: Σάβ 21 Μάιος 2011, 13:00
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 10 times
Been thanked: 29 times
Επικοινωνία:

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από nortenosp3 » Τρί 27 Οκτ 2015, 21:28

για συντονιστειτε μαγκες!
Εικόνα

fieles a nuestra familia
http://nortenospatras.blogspot.gr/

Άβαταρ μέλους
nortenosp3
Δημοσιεύσεις: 1242
Εγγραφή: Σάβ 21 Μάιος 2011, 13:00
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 10 times
Been thanked: 29 times
Επικοινωνία:

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από nortenosp3 » Τρί 27 Οκτ 2015, 22:21

phpBB [video]
Εικόνα

fieles a nuestra familia
http://nortenospatras.blogspot.gr/

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 28 Οκτ 2015, 00:08

Στείλτε ρε κανά μήνυμα, πάρτε κανά τηλέφωνο στα παιδιά να ακούσουμε τη φωνούλα σας. :razz:

Πάντα όπεν μαιντ οι Γιαννιώτες....εύγε :etsi :etsi
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ
Δημοσιεύσεις: 1260
Εγγραφή: Πέμ 05 Ιαν 2012, 23:49
Τοποθεσία: SFAKIA
Has thanked: 213 times
Been thanked: 21 times

Re: ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ(Μόνο σχόλια)

Δημοσίευση από ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ » Τετ 28 Οκτ 2015, 00:09

γιαννιωτες 1000 μπραβο!!!!!!! :etsi
Κρητη-Πειραιας-Ολυμπιακος

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 203 επισκέπτες