ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
alxclsh10
Δημοσιεύσεις: 1298
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 22:14
Has thanked: 37 times
Been thanked: 42 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από alxclsh10 » Τετ 04 Απρ 2018, 14:52

οχι ο ΗΡΑΚΛΗΣ τα τελευταια 8 χρονια ΔΕΝ ηταν καλα...
οπως ΔΕΝ ηταν καλα και οι υπολοιπες ομαδες πλην οσφπ, αεκ (απο πτωση και μετα), παοκ (απο σαββιδη και μετα)

αν επεφταν ΟΛΟΙ οσοι ΔΕΝ ηταν καλα οικονομικα δεν θα βγαζαμε αχνα
αλλα οπως και να το κανουμε ρε μεγαλε ΜΟΝΟ εμεις πεσαμε και πιστεψε με
ΔΕΝ πεσαμε επειδη δεν ειμασταν καλα οικονομικα...

sadekg4
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 23:05
Has thanked: 413 times
Been thanked: 207 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από sadekg4 » Παρ 13 Απρ 2018, 12:28

alxclsh10 το 2009-10 με στήσανε στις Σέρρες,δεν με αφήσανε να ανέβω κι όταν ο ΟΦΗ ζήτησε να ανοίξουν οι φάκελοι ΟΛΩΝ των ομάδων,τρώγαμε πόρτα από την επο και μπαίνανε στη μέση βουλευτές από άλλες εκλογικές περιφέρειες να ασκήσουν βέτο..Ηταν ίσως η μοναδική χρονιά που ο ΟΦΗ είχε νοικοκυρεμένα οικονομικά κι από εκείνη τη χρονιά κι έπειτα ξεκίνησε το μαρτύριο..Φτάσαμε το 2015 και δεν με αφήσανε να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα,όταν 'άλλες ομάδες σήμερα,με τρισχειρότερα οικονομικά,μπορεί να χτυπήσουν και Ευρώπη..Βλέπεις και κάτι ομάδες των 500 οπαδών και αναρωτιέσαι πως σκατά επιβιώνουν αυτές στη superleague τόσα χρόνια..Ο ΟΦΗ έβρισκε εμπόδια στο να ανέβει,γιατι έπρεπε καλως ή κακώς,τότε,να πάρει τη γραμμή Μαρινάκη..Μόλις τα έσπασε με το χοντρό,άρχισαν τα περίεργα με αποτέλεσμα την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα..
Εσεις βέβαια είστε άλλη περιπτωση..Γιατι σας παίρναν από την κορυφή και σας ρίχναν στα τάρταρα..Την ίδια στιγμή,που εμφανέστατα ευνοούσαν άλλους..Εμένα απλά δεν με αφήσαν να ολοκληρώσω το πρωτάθλημα..Και φτάσαμε στο σήμερα,που ΟΦΗ κ Αρης είναι με διαφορά οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και σκάνε κάτι τέτοια..
http://www.gazzetta.gr/football/footbal ... dorodokias

Κι εγώ το πιστεύω γιατι ο χοντρός που είχαμε ήτανε μαλαγάνα και λερώνει μια απίστευτη χρονιά για την ομάδα..Και στην τελική ποιος είναι ο καθαρός στο ελληνικό ποδοσφαιρο τελικά,που κάθε λίγο σκάνε στημένα..Και στήνονται μέχρι και τα κόρνερ..Που άλλος είναι ο πρόεδρος,άλλος είναι ο χορηγός.Και οι βλάκες που κάνουνε τους υπουργούς,κόβουνε το ποδοσφαιρο αντι να κόψουνε το στοίχημα..
Καλημέρες..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ..

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 24 Απρ 2018, 21:08

* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Cadoni
Δημοσιεύσεις: 4526
Εγγραφή: Πέμ 25 Νοέμ 2010, 18:21
Has thanked: 592 times
Been thanked: 43 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από Cadoni » Τετ 25 Απρ 2018, 13:49

curvagreek έγραψε: Τρί 24 Απρ 2018, 21:08 http://pamebala.gr/football-league/item ... aiginiakos
Αφου λενε οτι την μια απο τις δυο θεσεις στην Super League 1 θα την παρει ο ΟΦΗ.

:roll:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BrigadeAutonome
Δημοσιεύσεις: 807
Εγγραφή: Κυρ 17 Απρ 2011, 13:41
Has thanked: 61 times
Been thanked: 77 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BrigadeAutonome » Πέμ 03 Μάιος 2018, 15:41

PATSIFRIKOS έγραψε: Πέμ 03 Μάιος 2018, 12:54 ΥΓ: Τελικά είστε υπέρ του να κρίνονται όλα στο γήπεδο ή όχι; Γιατί βλέπω μια πρεμούρα από πλευράς παοκ να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά (λόγω μη αδειοδότησης). Γιατί ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη με τους βαθμούς που μάζεψε φέτος στο γήπεδο θα έβγαινε Ευρώπη και θα έσβηνε και την ποινή του. Αποφασίστε επιτέλους. Στο γήπεδο ή στα χαρτιά. Και αν η απάντηση είναι ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ βγείτε δημόσια και πείτε "είμαστε αδερφές και γαύροι του βορρά με όσα κάναμε πέρυσι".
Ακόμη αναρωτιέσαι;

PATSIFRIKOS
Δημοσιεύσεις: 3366
Εγγραφή: Τρί 01 Φεβ 2011, 21:04
Has thanked: 234 times
Been thanked: 266 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από PATSIFRIKOS » Πέμ 03 Μάιος 2018, 15:55

BrigadeAutonome έγραψε: Πέμ 03 Μάιος 2018, 15:41
PATSIFRIKOS έγραψε: Πέμ 03 Μάιος 2018, 12:54 ΥΓ: Τελικά είστε υπέρ του να κρίνονται όλα στο γήπεδο ή όχι; Γιατί βλέπω μια πρεμούρα από πλευράς παοκ να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός στα χαρτιά (λόγω μη αδειοδότησης). Γιατί ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη με τους βαθμούς που μάζεψε φέτος στο γήπεδο θα έβγαινε Ευρώπη και θα έσβηνε και την ποινή του. Αποφασίστε επιτέλους. Στο γήπεδο ή στα χαρτιά. Και αν η απάντηση είναι ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ βγείτε δημόσια και πείτε "είμαστε αδερφές και γαύροι του βορρά με όσα κάναμε πέρυσι".
Ακόμη αναρωτιέσαι;
Αν μου πετάς σπόντα για το ότι άλλαξε πριν λίγο την τιμωρία η Λίγκα σε λάθος άνθρωπο απευθύνεσαι. Έχω ξενερώσει απίστευτα. Γιατί όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει ότι δεν σωθήκαμε, αλλά αντιθέτως καταδικαστήκαμε οριστικά και θα πέσουμε του χρόνου αγωνιστικά (που το θεωρώ μεγαλύτερη ντροπή). Επίσης ξαναλέω πως εσείς αδικηθήκατε κατάφορα όλα αυτά τα χρόνια με τους εξωαγωνιστικούς υποβιβασμούς.
OLD HABITS ARE HARD TO BREAK

alxclsh10
Δημοσιεύσεις: 1298
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 22:14
Has thanked: 37 times
Been thanked: 42 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από alxclsh10 » Πέμ 03 Μάιος 2018, 18:52

αν και ασχετο το ποστ μου με το θρεντ αεκ στο οποιο βρισκομαστε...

προσωπικα οπως θεωρω πουστια το οτι ριξανε τον ΗΡΑΚΛΗ τρεις φορες εξωαγωνιστικα
ετσι θεωρω πουστια να πεσει και η οποιαδηποτε αλλη ομαδα εξωαγωνιστικα όποια και αν ειναι αυτη...

αλλα δεν γινεται να αλλαζουν οι νομοι αναλογα με το ποιός ειναι ο "κατηγορουμενος"
δεν ειναι δυνατον να μπορει να ανταγωνιστει σε ολα τα επιπεδα ο ΗΡΑΚΛΗΣ
τον οποιονδηποτε παναθηναϊκο οταν εχει υποβιβαστει εξωαγωνιστικα στη γ εθνικη 2 φορες μεσα σε 8 χρονια

καπως ετσι διαλυεται το πρωταθλημα
καπως ετσι δημιουργειται η αναγκη σε καθε ομαδα με ασθενη οικονομικα διοικηση να γινεται δορθφορος καποιου λεφτα για να επιβιωνει
καπως ετσι χαθηκε η μαγεια του ποδοσφαιρου
καπως ετσι θα γινει ακομα πιο αντιπαθητθκο το ποδοσφαιρο στην ελλαδα

αυτα

Άβαταρ μέλους
Starks
Δημοσιεύσεις: 8392
Εγγραφή: Τρί 30 Νοέμ 2010, 01:20
Τοποθεσία: Σέρρες
Has thanked: 155 times
Been thanked: 78 times

Re: ΑΕΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Starks » Πέμ 03 Μάιος 2018, 18:59

Η γριά είναι η πρώτη που δικαιούται να αισθάνεται μαλάκας όμως Πάτσι, ένας χρόνος δεν πέρασε που τον έριξαν και μάλιστα για χρέη που σαν μεγέθη δε συγκρίνονται με του Παναθηναικού... Σεβαστό το ότι εσύ και κάποιοι ακόμα μπορεί να ξενέρωσαν, αλλά του χρόνου θα ξεκινήσεις να παίξεις Α' Εθνική, σου δίνει όλο το χρόνο να εμφανιστεί κάποιος από τους τόσους που ακούγονται, πχ τον Ιούλιο, να δώσει κάποια εκατομμύρια, να ρυθμιστούν κάποια χρέη και τη γλιτώνεις οριστικά, ενώ στη γριά δε δόθηκε αυτή η ευκαιρία..
Αυτή η απόφαση σε γλιτώνει από το να πέσεις για 1η φορά στην ιστορία σου ενώ έχεις φτάσει τόσο κοντά, δεν πιστεύω να το θεωρείς λίγο αυτό...
Κάτι άλλο που γράφεται και λέγεται όλα τα χρόνια από όλους σχεδόν είναι αυτό το ότι η πτώση από χρέη είναι πτώση στα χαρτιά... Το θεωρώ αρκετά μεγάλη μαλακία γιατί -και θα ήταν πολύ πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα- θα μπορούσε στη θέση του Βέμμερ να ήταν ο Μπέργκ και οι άλλοι 3-4 καλύτεροι σου παίχτες τους οποίους αν δεν τους έπαιρνες -αφού δεν είχες τα χρήματα να τους πληρώσεις- θα μπορούσες να κινδυνεύσεις γιατί θα έπαιζες με 11άδα τον Τριανταφυλλόπουλο και το Χουχούμη ξερωγω... Δεν ξέρω ποιο είναι το δίκιο, είναι και λίγο υποκειμενικό αλλά δε συμφωνώ όπως το λες, η πτώση για χρέη δεν είναι πτώση ακριβώς στα χαρτιά...
Τέλος πάντων, δε μ'έπιασε κανένας πόνος για τη γριά, και με την ευκαιρία θέλω να γράψει κάπου μια γριά, τι θα γίνει αν ανεβούν φέτος, παίζουν κανονικά Β', παίζουν με χρέη, παίζουν με τα μισά χρέη, τι γίνεται;

Άβαταρ μέλους
bongo
Δημοσιεύσεις: 785
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 00:53
Has thanked: 216 times
Been thanked: 259 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από bongo » Πέμ 03 Μάιος 2018, 19:33

Εικόνα

Εικόνα

Μια ωραία ατμόσφαιρα η Σούπερ Λιγκ :lol

Κι ο Βαγγέλας από την άλλη να βγάζει ανακοινώσεις για Σύριζα και ΝΔ :pro

Φάση θα'χε να τραβούσαμε όλοι μια ομαδική ΑΠΟΧΑΡΑ του χρόνου κι ας τους αφήσουμε να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους.
Έτσι κι αλλιώς, όλο το πράγμα πλέον παίζετε στα παρασκήνια, το θέαμα στο χορτάρι είναι ανύπαρκτο, εκδρομές δεν πάμε..μια αηδία είναι εδώ και χρόνια.
Χαρά στο κουράγιο μας...
γι'αυτό που δεν καταλαβαίνουνε οι άλλοι

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΛΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Πέμ 03 Μάιος 2018, 20:54

ANAKOIΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

Άλλη μια μέρα περηφάνιας ξημέρωσε για τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ στη χώρα που γέννησε κατά την αρχαιότητα την κωμωδία και κατόρθωσε να την εξελίξει και με την πάροδο των αιώνων να την κάνει γελοιότητα.
Μόνο ως γελοιότητες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν όσα συμβαίνουν στη σουπερ κλίκα τη φετινή χρονιά της εξυγίανσης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που δε μας θέλατε μαζί σας σε αυτό το θίασο.

Σήμερα λοιπόν γράφεται άλλη μια αράδα στην ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ. Όπως το 1980 υποβιβαστήκαμε για δωροδοκία και λίγα χρόνια μετά άλλαξε η ποινή που επιβάλλονταν στις καταδικασθέντες για δωροδοκία ομάδες. Όπως το 2011 υποβιβαστήκαμε ως μη αδειοδοτημένη ομάδα και την επόμενη χρονιά άλλαξε η ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ομάδες. Έτσι και το 2017 ο ΗΡΑΚΛΗΣ υποβιβάζετε εξωαγωνιστικά ως μη αδειοδοτημένη ομάδα και λίγους μήνες μετά αλλάζει και πάλι ο νόμος και πλέον οι μη αδειοδοτούμενες ομάδες δεν θα υποβιβάζονται.

Αυτά γράφει η ιστορία σήμερα και γι' αυτή την ιστορία θα είμαστε περήφανοι. Θα είμαστε περήφανοι που δεν μας έσωσε κανένας κομπότης, κανένας μποροβήλος, κανένας μαρινάκης, κανένας σαββίδης, κανένας μελισσανίδης και πάει λέγοντας. Ισα ισα χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που όλοι αυτοί πολέμησαν την ομάδα μας και μας απέβαλλαν από το "συνεταιρισμό" τους.

Εμείς από τη μεριά μας σαν οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ ποτέ μα ποτέ δεν θα απαιτήσουμε τον εξωαγωνιστικό υποβιβασμό κάποιας ομάδας. Περάσαμε τον Γολγοθά αυτόν τρεις φορές και ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει αλλά και πόσο άδικο είναι για μια ομάδα να πληρώνει τα εγκλήματα των παραγόντων της. Δεν μας ενοχλεί που δεν υποβιβάζεται κάποια ομάδα, μας ενοχλεί ότι υποβιβάστηκε η δική μας τρεις φορές με δόλιους τρόπους. Ούτε θα μπούμε στη διαδικασία να ψάξουμε να βρούμε το δίκιο μας. Άλλωστε το δίκιο, μας το έχει δώσει ήδη ολόκληρη η φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδος είτε το παραδέχεται είτε όχι.
Το μοναδικό που θα κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μοναδικό οδηγό μας τον μεγαλύτερο τίτλο που κατακτήσαμε στην ιστορία του συλλόγου μας, τον τίτλο της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

ΥΓ: Πώς τα φέρνει η ζωή καμία φορά. Λίγες μέρες μετά τη σημερινή απόφαση θα έρθει ένας εκπρόσωπος αυτών που έριξαν τον ΗΡΑΚΛΗ να βραβεύσει την ομάδα μας γιατί πήρε το πρωτάθλημα της Γ εθνικής όπου αυτός και η συμμορία του μας έστειλε να αγωνιζόμαστε. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιο αστείο ή αν οι διοικούντες του ΗΡΑΚΛΗ θα βάλουν τέτοιο αυτογκόλ, εμείς πάντως προτείνουμε σε αυτόν που θα έρθει εκ μέρους της επο, αν έρθει, να μεριμνήσει ώστε το τρόπαιο που θα απονείμει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο ώστε να χωράει ευκολότερα στον πρωκτό του!

τη βάζω εδώ λόγω της κουβέντας
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 92 επισκέπτες