***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Κάρτα Φιλάθλου, Λευτεριά Στους Οπαδούς...
Άβαταρ μέλους
freddy
Δημοσιεύσεις: 95
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 05:49
Has thanked: 26 times

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από freddy » Πέμ 28 Απρ 2011, 16:52

Ιστορία του συνδέσμου Ηλιούπολης-Rebels 9

Η ιστορία του Συνδέσμου Φιλάθλων Ηλιούπολης ξεκινά το 1986 όπου μια παρέα ατόμων, τρέφοντας αγνά συναισθήματα για το σωματείο αποφάσισαν να ιδρύσουν έναν σύλλογο που σκοπό είχε την στήριξη και την ανιδιοτελή προσφορά στην ομάδα.

Εικόνα
Πράγματι η παρέα αυτη κατόρθωσε να διευρυνθεί και να αριθμεί πολλά μέλη την περίοδο που η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ Εθνική και ήταν φαβορί ανόδου (1987).

Οι φίλαθλοι της Ηλιούπολης δημιουργούσαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα κάθε φορά που η ομάδα αγωνιζόταν εντός έδρας στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης αλλα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Εικόνα

Ορισμένοι όμως άνθρωποι οι οποίοι κατείχαν καίριες θέσεις στην διοίκηση της ομάδας θέλησαν να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και οδήγησαν την ομάδα στην απαξίωση και ανυποληψία. Η ομάδα κατρακύλησε στα τοπικά πρωταθλήματα με ανύπαρκτες διοικήσεις και άδεια καθίσματα στις εξεδρες.
Εικόνα


Μια ομάδα ανθρώπων η οποία είχε όραμα για το σωματείο ανέλαβε τα ηνία του.Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος ο κόσμος που πονάει την ομάδα βλέποντας σοβαρές προσπάθειες αναβάθμισης του σωματ
ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΤΟΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ
ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΕΣ Κ ΟΧΙ ΑΠΟ Δ' ΕΘΝΙΚΕΣ


North

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από North » Δευ 08 Αύγ 2011, 06:14

Θύρα 7 Βόλου

Ο σύνδεσμος της ΘΥΡΑΣ – 7 ΒΟΛΟΥ ιδρύθηκε το 1988.
Στα πρώτα γραφεία άρχισε να χτίζεται κάτι πολύ δυνατό, παρέες παιδιών με τρέλα για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο έγιναν πολύ σύντομα μια γροθιά..
Οι πρώτες εκδρομές στο παλιό Καραϊσκάκη, στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ήταν μαζικές.

Την δεκαετία του 90΄ ο σύνδεσμος οργανώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στεγασμένος πάντα στα πιο κεντρικά σημεία της πόλης με εκατοντάδες μέλη αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυριαρχία του σε όλους του τομείς..
Πανθεσσαλικές συσκέψεις με τα άλλα club, άψογη συνεργασία με Αγίους και Athens club.
Οι εκδρομές με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο είναι αλλεπάλληλες σε Ελλάδα και Ευρώπη σε οποιοδήποτε άθλημα. Κύριο μέλημα του συνδέσμου πως Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, στήριξη παντού σε όλα τα τμήματα.

Τι να πρωτοθυμηθείς…
89΄ τα μπάχαλα στο στάδιο του Βόλου, το 90΄ τελικό με όφη στο οάκα, 91΄ στη Λειβαδιά.

92΄ τούμπα δύο φορές μέσα σε τέσσερις μέρες (σπάσιμο αρνητικής παράδοσης και τελικός κυπέλλου), την ίδια χρονιά συμμετοχή στη πρώτη παρουσία γαύρων στο Αλεξάνδρειο με Άρη, στο Μονακό, στην Κατερίνη με Πιερικό είσοδο στο ημίχρονο.

Το 93΄ με τα παόκια στο πέταλο του Αλεξάνδρειου αναμεσά τους, τον δεύτερο γύρο στο σεφ, καθημερινή με καλαμαριά στο ναό για το κύπελλο, μπάσκετ με Φαρσαλινούς και Λαρισαίους αδελφούς κερκίδα στη γωνία του παλιού κλειστού της Λάρισας με τα τυριά, στη Βουλγαρία με Μπότεφ, F-4 βόλεϊ στο Σεφ.

Το 94΄ στο Τέλ Αβίβ με το καράβι 15 άτομα, στην κατάληψη της Δράμας με 3 πούλμαν και τις συλλήψεις μελών μας για επεισόδια, στη Μασσαλία με Μαρσέιγ.

95΄ στη Σόφια με Σλάβια, Σαραγόσα οδική με 25 άτομα, Ιβανώφειο με Ηρακλή

96’ Καστοριά και καπάκι για Βουδαπέστη με Φερεντσβάρος, Έδεσσα στην κερκίδα ορθίων, Αλκαζάρ μόνοι μας με τρένο.

97’ Ρώμη στο ευρωπαϊκό, Κρήτη με όφη και Νορβηγία στην οδική, Πάτρα και την άλλη μέρα θεσ/νίκη F-4 βόλεϊ, καλοκαίρι στη Ρώμη φιλικό με Λάτσιο.

98’ στη Κύπρο, στο Πόρτο, στη τούμπα επιστροφή και κατευθείαν για Ολλανδία με Άγιαξ, στο Κούνεο της Ιταλίας για το F-4 με ι. χ. και τον Μοντάλι να χάνει τα λόγια του.

99’ Τορίνο, Μόναχο στο μπάσκετ και δυστυχώς το κλείσιμο του συνδέσμου για την γνωστή ιστορία του πούλμαν με τον ρουφιάνο..

Την δεκαετία του 2000 προσπάθεια ανασύνταξης και η στήριξη από Αγίους, Μοσχάτο και άλλα club, μας βοηθάει να δίνουμε έστω και άστεγοι παντού το παρόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το καλοκαίρι του 2010 πάρθηκε η μεγάλη απόφαση, η επιθυμία όλων παίρνει σάρκα και οστά. 11 χρόνια ήταν πολλά και η ΘΥΡΑ – 7 ΒΟΛΟΥ είναι και πάλι γεγονός.
Ένα μείγμα παλιών και νέων με όρεξη και μεράκι για δουλειά στήνει και πάλι τον σύνδεσμο στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης. Με 300 μέλη τα περισσότερα ενεργά διοργανώνει εκδρομές για κάθε εντός έδρας αγώνα και σε όσα εκτός έδρας παίρνουμε εισιτήρια. Το μάτς με τον Βόλο στο πανθεσσαλικό θα μείνει αξέχαστο.. 10000 γαύροι στις κερκίδες και 1500 εισιτήρια δόθηκαν από τον σύνδεσμο.
Επιτυχίες σημείωσαν τόσο ο χορός για την κοπή της πίτας όσο και το πρώτο camping που έγινε στα παράλια του Πηλίου.

Το θέμα που καίει όλους μας όμως είναι ότι για μία ακόμη φορά οι σύνδεσμοι μπαίνουν στο μάτι των πολιτικάντηδων αυτής της χώρας. Λες και έχουν λύσει όλα τα προβλήματα της καθημερινότητας, μας βάζουν και πάλι στο στόχαστρό τους με απειλές κλεισίματος, επαναφορά του ιδιώνυμου και γενικότερα μιας αντιμετώπισης των οπαδών ως τους χειρότερους εγκληματίες.

Απαγορεύσεις μετακινήσεων, πανάκριβα εισιτήρια σε τρισάθλια γήπεδα, εξοστρακισμός των οργανωμένων από τα γήπεδα και παράδοση των θέσεων τους σε άβουλους - φιλάθλους - πελάτες είναι η επιδίωξη όλων όσων κόπτονται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε όλα αυτά εμείς πρέπει να απαντήσουμε με συσπείρωση γύρω από τους συνδέσμους, και μάχη διαρκείας ώστε να περάσουμε τα απλά πράγματα που ζητάει ο οπαδός.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ..

ΘΥΡΑ – 7 ΒΟΛΟΥ

Άβαταρ μέλους
gate13uberalles
Δημοσιεύσεις: 1044
Εγγραφή: Τετ 02 Φεβ 2011, 07:45
Has thanked: 72 times
Been thanked: 105 times

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από gate13uberalles » Δευ 08 Αύγ 2011, 15:48

HANIA GREEN CLUB ....1993

Ήταν Μάρτιος του 1993, όταν μια παρέα άρρωστων Παναθηναϊκών εδώ στη γραφική πόλη των Χανίων, πήρε την απόφαση να στεγάσει την τρέλα της για το Τριφύλλι και τον Παναθηναϊκό. Η δημιουργία συνδέσμου ήταν μονόδρομος σε μια πόλη την οποία τα "παπαγαλάκια" την είχαν βαφτίσει "κόκκινη". Η διάδοση της Παναθηναϊκής ιδέας ήταν αυτοσκοπός όπως και η διατήρηση ενός χώρου - στέκι για κάθε Παναθηναϊκό όχι μόνο της πόλης αλλά και ολόκληρου του νομού.
Ο Χρόνης, ο Γιάννης και ο Γιώργος μαζί με τον Βασίλη, τον Μανόλη, τον Σταύρο, τον Μάκη και τον Wolf,τον Θοδωρή, τον Ρούλη, τον Αντωνάκη, τον Νικηφόρο, τον Καπ, τον Τάκη και τον Λολίτο συμπλήρωσαν μια ομάδα με μπόλικη τρέλα και πώρωση για το τριφύλλι και τον Παναθηναϊκό.

Οι όποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα ξεπεράστηκαν χάρη στη θέληση αλλά και τη δίψα της παρέας στα πρώτα της βήματα, στο συνδεσμιακό χώρο. Η εγκατάσταση στο 2ο όροφο της οδού Μυλωνογιάννη, δίπλα στο δημαρχείο της πόλης, ήταν μόνο η αρχή. Στόχος μας ήταν η σταθεροποίηση σ’ αυτό το χώρο για πολλά χρόνια όπως και η καθιέρωση στο συνδεσμιακό κίνημα, όπως και έγινε. Πρωταρχικός σκοπός τους, η διάδοση της ιδέας του Παναθηναϊκού και της ΘΥΡΑΣ 13 και ο προσηλυτισμός των πιτσιρικάδων στην ιδέα αυτή. Σιγά σιγά το κλαμπ όλο και δυνάμωνε, το στέκι τnς οδού Μυλωνογιάννη διπλασιάστηκε, μεγάλωσε και μαζί η τρέλα της παρέας.

Με τον καιρό η σύνθεση του συνδέσμου άλλαξε και η παλιά φρουρά έδωσε τη θέση της στη νέα γενιά με τον Αντωνάκη να αποτελεί ουσιαστικά το συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο φουρνιές. Πάντως στα χρόνια που πέρασαν μέχρι σήμερα, οι πράσινοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στον… δρόμο. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι «ήττες» που έχουν πάθει οι ολυμπιλαγοί των Χανίων από κάποιους μάγκες με πράσινα! Πάμε τώρα στις εκδρομές του συνδέσμου οι οποίες όλα αυτά τα χρόνια δεν περιορίστηκαν μόνο εντός Κρήτης. Εξορμήσεις και έξω από το νησί έγιναν και γίνονται ακόμα πολλές, τόσο στην υπόλοιπη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, Τελ Αβίβ, Σαραγόσα, Παρίσι, Βαρσοβία, Άμστερνταμ, Μάντσεστερ, Κωνσταντινούπολη, Μαδρίτη, Βαρκελώνη , Μαγιόρκα και Μιλάνο είναι μόνο μερικά από τα μέρη που έχουν ταξιδέψει για τον Παναθηναϊκό τα παιδιά του ΧΑΝΙΑ CLUB. Δεν είναι και λίγα άλλωστε για επαρχιακό σύνδεσμο. Και μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε νησί και μάλιστα στο νοτιότερο της χώρας, κάτι που σημαίνει ότι το ταξίδι θα διαρκέσει μερικές μέρες παραπάνω για να βρεθούμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα. Όμως να είσαι κοντά στην ομάδα που αγαπάς δεν υπολογίζεις ούτε ταλαιπωρία, ούτε έξοδα. Φτάνει να είσαι εκεί που παίζει ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού. Είτε μιλάμε για μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο η ακόμα πόλο και ερασιτέχνη.
Εκτός όμως από την απόσταση τα παιδιά του συνδέσμου είχαν να αντιμετωπίσουν και άλλα εμπόδια στην πορεία. Για 2 ολόκληρα χρόνια ο σύνδεσμος των Χανίων έμεινε εκτός γηπέδων από την ΠΑΕ όπως και άλλοι σύνδεσμοι όχι μόνο από την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, οι οποίοι αποτέλεσαν την τότε Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συνδέσμων Θύρας 13. Παρόλα αυτά κι ενώ είναι γνωστό ότι τα εισιτήρια είναι σημαντικός παράγοντας για την βιωσιμότητα ενός συνδέσμου όχι μόνο δεν κλείσαμε αλλά διπλασιάσαμε τον χώρο του κλαμπ…

Oσον αφορά τις υπόλοιπες δραστηριότητες του κλαμπ ήταν ο πρώτος επαρχιακός σύνδεσμος που ξεκίνησε το 1993 δική του ραδιοφωνική εκπομπή που σκοπό είχε τη σωστότερη ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού στα Χανιά, για θέματα που έχουν να κάνουν τόσο με τα συλλογικά όσο και με τα συνδεσμιακά νέα. Αξίζει να αναφέρουμε τις βραβεύσεις από το σύνδεσμο σε ανθρώπους που μας έχουν προσφέρει πολλά τόσα χρόνια με το τριφύλλι στο στήθος: Βαζέχα, Ρότσα, Καπουράνης, Φρατζέσκος, ερασιτεχνική ομάδα ποδοσφαίρου, ομάδα πόλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ίσως είναι λίγο για την προσφορά τους. Ο σύνδεσμος από την ίδρυσή του μέχρι και πολύ πρόσφατα είχε τη δικιά του ποδοσφαιρική ομάδα, τον ΠΑΟ Χανίων, ομάδα η οποία πρωταγωνιστούσε στα τοπικά πρωταθλήματα και απαρτιζόταν αποκλειστικά από Χανιώτες συνδεσμίτες. Πραγματικά είναι μοναδική αίσθηση να αγωνίζεσαι και να παθιάζεσαι για μια ομάδα που τα χρώματα της είναι πράσινα και έχει σήμα το τριφύλλι. Σύντομα ευελπιστούμε ότι η ομάδα αυτή θα επιστρέψει στα γήπεδα της πόλης μας.

Αυτή την περίοδο πλέον ο σύνδεσμος ανήκει στον ενιαίο φορέα της ΘΥΡΑΣ 13 μαζί με τους περισσότερους συνδέσμους όλης της Ελλάδας. Στο ίδιο μοτίβο εδώ και μερικά χρόνια οι σύνδεσμοι της Κρήτης (Χανίων-Ρεθύμνου-Ηρακλείου-Σητείας και έπειτα Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου) ενώθηκαν σχηματίζοντας την ΘΥΡΑ 13 ΚΡΗΤΗΣ με οδηγό την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό. Εκτός από την εξάπλωση της Παναθηναϊκής ιδέας στο νησί, σκοπεύουν μ’ αυτή τη κίνηση τόσο την καλύτερη οργάνωση των συνδέσμων τους και να δώσουν και το παράδειγμα σε όλους, ότι για χάρη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ παραμερίζονται αντιπαλότητες και οι οποιεσδήποτε διαφορές.

Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε σε όλους τους Παναθηναϊκούς του νομού μας αλλά και όλης της Ελλάδας είναι ότι σε αυτό το μέρος η σημαία κυματίζει ψηλά και περήφανα, οι όποιες οικονομικές δυσκολίες δεν είναι δυνατόν να μας λυγίσουν ενώ το μικρόβιο και η πράσινη τρέλα χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν. Ένα μπράβο αξίζει σε όσους πάλεψαν για να δημιουργηθεί και να εδραιωθεί αυτός ο σύνδεσμος, αλλά και στα παιδιά που αυτή τη στιγμή αποτελούν το παρόν του συνδέσμου, που τρέχουν καθημερινά, αφιερώνουν χρόνο και χρήμα για να υπάρχει αυτό το πράσινο στέκι στο κέντρο της πόλης μας. Οι θυσίες που γίνονται καθημερινά είναι πολλές, αλλά οι όμορφες και μοναδικές στιγμές που έχουμε περάσει όλοι μαζί μέσα σε αυτό τον χώρο αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για τις προσπάθειες μας. Το σίγουρο είναι ένα, ότι όσο θα υπάρχει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ θα υπάρχει μέσα στα Χανιά μια ταμπέλα που θα γραφεί ΘΥΡΑ 13, θα υπάρχει στην οδό Μυλωνογιάννη μία πράσινη γωνιά, που θα είναι για μας το δικό μας Ψυχιατρείο, η δική μας Θύρα 13 …, η δική μας ΛΕΩΦΟΡΟΣ.
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ…

North

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από North » Τετ 10 Αύγ 2011, 13:03

Καλοκαιράκι 2009 και ένα όνειρο αρκετών ετών παίρνει σάρκα και οστά...Η ΘΥΡΑ 7 ΧΑΝΙΩΝ είναι γεγονός!
Το παρεάκι που δημιουργήθηκε και γαλουθήχηκε κατω από τη σκεπή της ιστορικής ΠΕΦΟ Χανιών και ανδρώθηκε με τα πιστεύω της ΘΥΡΑΣ 7 μέσα στα χρόνια κάνει το μεγάλο βήμα και ανοίγει την ΘΥΡΑ 7 στα Χανιά που ηταν ένα θελω και όνειρο πολλών και ο εφιάλτης κάποιων αλλων...
Το κτήριο δεν άργησε πολυ να βρεθεί και τα πρώτα γραφεία της Θύρας 7 Χανίων ειναι πραγματικότητα!
Σε ενα απο τους πιο κεντρικούς δρόμους των Χανίων ,στην Ελ.βενιζέλου.
Το ενδιαφέρον των Ολυμπιακών των Χανίων για τη νέα αυτη προσπάθεια ,φρέσκων προσώπων και νέων απόψεων για τα κοινά του Ολυμπιακού και των οπαδικών αντιλήψεων ειναι μεγάλη.
Σε καθε αγώνα γίνετε το ελα να δεις!Ο σύνδεσμος γεμάτος και τα ψυγεία άδεια,οπως και τις καθημερινές ο σύνδεσμος σφύζει απο ζωη απο μικρούς και μεγάλους που πανε να πιουν το καφεδάκι τους,να παίξουν το ταβλάκι τους και να πουν μια κουβέντα...
Όμως δε περναν πανω απο 2 μήνες κλειστοί ...και ο σύνδεσμος ξανανοίγει στα τωρινά του γραφεία,ΚωροναΪου 7,εναντι Κτελ Χανίων στο κέντρο της πόλης διπλα, πιο δυνατός απο ποτε!
Εκει πλεον,μετα απ’ολα και πιο πεισμωμένοι απο ποτε,το παρεάκι δεινει καθημερινά το ραντεβού για το καφέ, το τάβλι, το ποδοσφαιράκι του, τη μπύρα του και το χαβαλέ του! Όπως και καθε Σ/Κ για τους αγώνες της Θρυλάρας!
Και αυτο φαίνεται απο τον αριθμό των εγγεγραμμένων μελων-175 μελοι(αριθμός μεγάλος αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα στη πόλη λειτουργεί και η Πεφο Χανίων και εντος νομού αλλοι 2 σύνδεσμοι) και απο την ενεργή παρουσία μελών μας σε ολα τα ματς του Ολυμπιακού εντος-εκτος εδρας σε Ελλάδα και Ευρώπη σε ολα τα αθλήματα ,με αποκορύφωμα τις 2 μεγαλύτερες εκτός έδρας εκδρομές στη 2χρονη λειτουργία του συνδέσμου(εδω δεν μετράμε τα ματς στη Κρήτη με τον Εργοτέλη που ο σύνδεσμος διάθεσε και τις 2 χρονιές απο 300+ εισιτήρια).Η μια τη σεζόν 2009-2010 στη Καβάλα(20 άτομα) και η αλλη τη σεζόν 2010-2011 στις Σέρρες(παλι 20 άτομα) που αν αναλογιστεί κανεις την απόσταση ειναι 3 μέρες ταξίδι το οποίο πραγματοποιήσαμε γιατι έπρεπε να είμαστε εκει διπλα στην αρρώστια μας!
Επίσης ο σύνδεσμος εχει δείξει την δυναμική του και την τρέλα του για την αμάδα μέσα και απο άλλες δραστηριότητες, οπως την βράβευση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Δημ.Μαυρογενίδη και Γιω.Κοκκολάκη το καλοκαίρι του 2010 ενω πέρναγαν σχολή προπονητικής στα Χανιά ,το ετήσιο μπιτς-παρτυ μαζι με την Θύρα 7 Καστελλίου το οποίο καθιερώθηκε και θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις 20/8,τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και την κλήρωση που ειναι σε εξέλιξη για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.
Πλεον εδω στα γραφεία της ΚωροναΪου, περιμένουμε όλους τους Ολυμπιακούς των Χανίων(και όχι μονο), κατω απο το τιμημένο όνομα της Θύρας 7,να έρθουν να παρακολουθήσουμε μαζι ενα αγώνα του Θρύλου μας και να πιούμε μια παγωμένη μπύρα και να συζητήσουμε για ολα τα θέματα που αφορούν την αρρώστια μας!

Υγ1.Οσοι καλοθελητές <<Ολυμπιακάρες>> των Χανίων έχουν πει κατι για μας,τους αποδείξαμε το αντίθετο και η γλωσσίτσα κόπηκε και όποτε θέλουν να μας πουν τίποτα για τον τρόπο λειτουργίας μας ή ότι τους <<καίει>> ποιοι είμαστε και που ειμαστε να μας πουν ότι θέλουν ...

Υγ2. Το εξοχικό παραμένει ζωντανό και αυτο πονάει ορισμένους...Χανιά Θύρα 7 μόνοι μας εναντίων όλων!

North

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από North » Πέμ 11 Αύγ 2011, 00:09

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η φλόγα άναψε όταν το 1994 μια ομάδα Καλαματιανών ξεκίνησε να πάει μαζί με την Θύρα 7 στο final 4 του μπάσκετ που εκείνη τη χρονιά διεξαγόταν στο Τελ Αβίβ. Το ίδιο συνέβη και την επόμενη χρονιά στη Σαραγόσα και η ανάγκη για τη δημιουργία ενός συνδέσμου στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα έμοιαζε πλέον παραπάνω από απαραίτητη. Η συσπείρωση ήταν μεγάλη και με τη βοήθεια κάποιων σεβαστών ατόμων από την επίσημη 7, ο σύνδεσμος ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1996 σε κεντρικό σημείο στην οδό Αρτέμιδος. Εκεί παρέμεινε για πάνω από 10 χρόνια στα οποία οργανώθηκαν άπειρες εκδρομές και εκδηλώσεις. Παντού κοντά σε όλη την Ελλάδα και στα περισσότερα παιχνίδια του εξωτερικού, η Θύρα 7 Καλαμάτας έδινε πάντα το παρόν ! Αναμνήσεις μαγικές, χαρές αλλά και λύπες από εκδρομάρες όπως αυτές στο Ντέλε Άλπι ,στο Μονακό, στη Λυών, στο Λίβερπουλ, στη Βαλένθια αλλά και εγχώριες σε κάτι Χαριλάου, Τούμπες και άλλα πολλά ...χωράφια όπου παρά τις άθλιες συνθήκες δίναμε το παρόν για να έιμαστε κοντά στον Αυτοκράτορα όπως οφείλουν (αλλά και κάνουν) όλοι οι πιστοί Του. Επίσης αξέχαστη θα μας μείνει και η εκδρομή στο Μιλάνο για το F4 του πόλο και κάτι ταξίδια σε Ξάνθη, Καβάλα Σέρρες που φάνηκαν σαν να κράτησαν αιώνες μιας και είναι στην άλλη άκρη της Ελλάδας, κάτι που βέβαια δεν μας απέτρεψε απ'το να παρευρεθούμε και μάλιστα με δικό μας πούλμαν λόγω της μεγάλης συμμετοχής σε κάποιες από αυτές..
Ο σύνδεσμος εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται σε ισόγειο οίκημα σε κεντρικότατο σημείο της Καλαμάτας με την παλιά ομάδα αλλά και νέο κόσμο να βρίσκεται εκεί οργανώνοντας πάντα το επόμενο βήμα. Αριθμεί περίπου 400 μέλη όχι μόνο από Καλαμάτα αλλά απ΄όλη τη Μεσσηνία της οποίας τον Ολυμπιακό λαό έχει συσπειρώση από την 1η μέρα που άνοιξε το 1996 μέχρι σήμερα. Καθ'όλο το διάστημα αυτό δεν έκλεισε ούτε μια μέρα, 15 χρόνια ενεργός, κρατάει τη σημαία ψηλά.

North

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από North » Πέμ 18 Αύγ 2011, 01:41

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η πρώτη οργανωμένη κίνηση στην Καστοριά γίνεται στα τέλη του 1980 σαν ΠΕΦΟ (Νομού Καστόριας), χώρις ωστόσο να υπάρχει ανάλογη συνέχεια.Την δεκαετία του '90 ένα παρεάκι οργανώνει τους γαύρους του νομού και χωρίς να είμαστε στεγασμένοι οι εκδρομές και οι παρουσίες μας είναι αμέτρητες σε όλα τα αθλήματα όπου αγωνίζεται ο έφηβος ..Εκδρομές σε Χαριλάου,Τούμπα(2 φορές),Καυταντζόγλειο,Βέροια,Έδεσσα,Δράμα σε μια περίοδο όπου το αντιολυμπιάκο μένος εδώ στον βορρά βρίσκεται στα ύψη.
.Παρουσίες μελών μας σε Ρώμη,Τελ Αβίβ,Σαραγόσα,Ολλανδία,Τορίνο,Αλεξάνδρειο,Ιβανόφειο και πιο πρόσφατα σε Παρίσι,Σεντ Ετιέν,Μονακό,Ολύμπικο,Λονδίνο κ.α.Την δεκαετία του 2000 και ειδικά μετα το 2005 το «παρεάκι» έχει μεγαλώσει κατά πολύ,και οι παρουσίες μας σε όλα σχεδόν τα ματς του Θρύλου,μαρτυρούν ότι κάτι καλό έρχεται.Έτσι το 2008 πάρθηκε η μέγαλη απόφαση και η ΘΥΡΑ 7 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι πλέον γεγονός…3 χρόνια αδίακοπης λειτουργίας και συνεχής παρουσίας ..
Ο πρώτος σύνδεσμος βρισκόταν στον κεντρικότατο δρόμο της πόλης, σε ισόγειο επί της οδού Μητροπόλεως. Πλέον μεταφερθήκαμε σ'ένα χώρο 100τ,μ.για τον οποίο έχουν εκφράσει τον θαυμασμό τους φίλοι και εχθροί…
Ο σύνδεσμος βρίσκεται πάλι σε κεντρικό σημείο επί της οδού Κορυτσάς 2(περιοχή πεζόδρομου-ψαραράδικα),ισόγειο και είναι ανοιχτός καθημερινά μετά τις 8 μμ διατηρώντας άριστη συνεργασία και αδελφικές σχέσεις με τα club του Βόλου και της Καρδίτσας.Πολύ σημαντική ήταν και η βοήθεια από τα παιδιά του Μοσχάτου, κυρίως κατά τα χρόνια που δεν ήμασταν στεγασμένοι.Η Θύρα 7 Καστοριάς αποτελεί το μοναδικό στεγασμένο σύνδεσμο της Θύρας 7 στη Δυτική Μακεδονία και είμαστε περήφανοι που η σημαία του Ολυμπιακού και της Θύρας 7 κυματίζει στην πόλη μας.

FUCK MODERN FOOTBALL

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Faith & Pride


Καβάλα Θύρα 7


Σε πόλη με λιμάνι δεν θα μπορούσε να μην κυματίζει η ερυθρόλευκη. Τι κι αν πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας,
τι κι αν απέχουμε 680 χλμ. απ' τη θρυλική μας έδρα, η σημαία του Δαφνοστεφανωμένου κυματίζει περήφανα στη Καβάλα συσπειρώνοντας όλα τα αδέρφια της πόλης και των γύρω περιοχών και προκαλώντας ....εκνευρισμό στους "άλλους" που το μόνο που έχουν μάθει από μικροί είναι να μισούν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΘΥΡΑ 7 ΚΑΒΑΛΑΣ ...since 2002

Από το 2002 μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε, 9 χρόνια με τις καλές μας και τις κακές μας στιγμές, με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αμάξια και αεροπλάνα
ΠΑΝΤΑ κοντά στο πλευρό του Έφηβου. Με παρουσίες σε όλα της γήπεδα της Ελλάδας και φυσικά στο εξωτερικό (Μονακό, Μπορτντώ, Σοσό, Παρίσι, κτλ κτλ) δίνοντας τα περισσότερα εισιτήρια στην Καβάλα με την τοπική ομάδα (πάνω από 1000).
Μαζικές παρουσίες σε Χαριλάου, Τούμπα, 2 πούλμαν για τον τελικό στο Καυτατζόγλειο, 450 εισιτήρια στην Ξάνθη το 2003, στην Πάτρα με τον Άρη, σε Ποσειδώνιο, Κρήτη τελικό με ΑΕΚ, Μονακό κτλ. καθώς επίσης και μεγάλη κινητοποίηση στο θέμα των μελών.

Αυτή τη στιγμή ο σύνδεσμος αριθμεί 500 εγγεγραμμένα μέλη με τα 150 ενεργά. Έχουν δωθεί 15 διαρκείας ενώ έχουμε γράψει στον Ερασιτέχνη περίπου 90 μέλη.

Έχουν διοργανωθεί 2 χοροί κατά το παρελθόν ενώ έχουμε δημιουργήσει δικιά μας τράπεζα αίματος καθαρά και μόνο για τα μέλη του συνδέσμου.

Στο πλευρό μας πλέον και τα αδέρφια του Ερυθρού Αστέρα από το Νις της Σερβίας με μια φιλία που τείνει να εξελιχθεί σε αδερφική καθώς δεν υπάρχει μήνας
που να μην συναντηθούμε με τα παιδιά δίνοντας το παρόν στα γήπεδά τους όπως άλλωστε και αυτοί στα δικά μας.
Τον σύνδεσμο απαρτίζουν άνθρωποι όλων των ηλικιών καθώς με την πάροδο του χρόνου ο κόσμος ανανεώνεται συνέχεια με την εγγραφή ολοένα
και περισσότερων νέων μελών. Έχουμε το σπίτι μας και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό.

Άβαταρ μέλους
enwsis
Δημοσιεύσεις: 2700
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 17:12
Has thanked: 199 times
Been thanked: 64 times

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από enwsis » Πέμ 12 Ιαν 2012, 20:21

soni kai kala na kathome na psaxnw photos ....

ena kai mono auto : gia tin pio dynamiki / organwmeni parousia metaksy vazela, gavrou kai AEK , rwtiste tous idious tous thessalonikeis , apo 25 kai anw.... kata protimisi gyrw sta 35. emena me kalypse o alexei.
ta paidakia /opadoi / ultras ths telefteas 5etias , synexiste ta paixnidakia sas sto internet....

vasika den yparxei kan sygrisi , alla etsi gia na mathenete kai ligi opadiki istoria .... :

To club stin Alexandreias : (early 90s)

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

To club sta louloudadika : (early 00s)

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

endiamesa ypirkse kai to club stin egnatia (venizelou, stin stoa)

ap ta pio istorika pania ths AEK auto ths thessalonikis . idio apo to 1990 , traviete mexri kai simera. (oxi modernes simaioules salonika ftiagmenes edw kai dyo xronia....) . Ena pano / Ena club / Mia istoria . diaxroniki.

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

to istoriko efimeridaki pou evgaze to club......

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us

Εικόνα

Uploaded with ImageShack.us



original salonica 2010 kai meta s auto to keimenaki : http://salonica.original21.com/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος curvagreek την Πέμ 12 Ιαν 2012, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: To ποστ του Ένωσις έγινε στο Σχολιασμό Φωτογραφιών αλλά το μετέφερα κι εδώ για το αρχείο

Άβαταρ μέλους
mfc1997
Δημοσιεύσεις: 34
Εγγραφή: Κυρ 25 Σεπ 2011, 12:25
Has thanked: 45 times
Επικοινωνία:

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από mfc1997 » Σάβ 25 Αύγ 2012, 01:22

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΥΡΑ 13

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ιδρύθηκε το 1997 από μια παρέα της οποίας τα περισσότερα μέλη συμμετέχουν ενεργά μέχρι και σήμερα στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις του συνδέσμου.

Τον Οκτώβριο του ’97 ξεκινά και γράφεται η ιστορία του συνδέσμου δίνοντας θριαμβευτικό τέλος στο μύθο της κόκκινης πόλης. Οι αλλεπάλληλες εκδρομές εντός των συνόρων, εντός και εκτός έδρας καθώς και στο εξωτερικό και η εν γένει παρουσία των μελών του κλαμπ στο Μεσολόγγι συνέβαλαν ώστε οι οπαδοί του ΠΑΟ στην ευρύτερη περιοχή να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες μας και να μας δώσουν δύναμη να υψώνουμε μέχρι και σήμερα τη σημαία με το τριφύλλι στο ψηλότερο σημείο της πόλης.
Οι βάσεις για την δημιουργία του συνδέσμου είχαν μπει από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και από τις εκδρομές που διοργάνωνε για τους αγώνες του ΠΑΟ τουριστικό γραφείο της πόλης. Ενδεικτικά να αναφέρουμε τα εξής: 2 πούλμαν για τελικό με Αεκ το ’95, 5 με Άγιαξ, 3 με Λέγκια, 2 με Μπενετόν και άλλα. Σ’ αυτές τις εκδρομές δημιουργήθηκε η παρέα που οργανώθηκε και αποτέλεσε τον πυρήνα που ίδρυσε τον σύνδεσμο και ακολουθεί πιστά τον ΠΑΟ σε όλα τα αθλήματα.
Η στέγαση της τρέλας και της αγάπης για το τριφύλλι των παιδιών αυτών που έβλεπαν τον ΠΑΟ ως τρόπο ζωής ήταν το όνειρο που εκπληρώθηκε όταν ωρίμασαν οι συνθήκες από κάθε άποψη.
Ο σύνδεσμος μας στην αρχή συνεργάστηκε με τους ATHENS FANS με πολύ καλά αποτελέσματα. Η πρώτη εκδρομή του κλαμπ ήταν στο ντέρμπι πρωταθλήματος μπάσκετ με τον γαύρο στο ΟΑΚΑ (68-48) όπου 80 μέλη μας έδωσαν δυναμικά το παρόν. Την ίδια χρονιά (97-98) ο σύνδεσμος έχει παρουσία με πούλμαν κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκτός έδρας, με κορυφαίες αυτές με Ιωνικό στα Τρίκαλα, καθώς και στον Πύργο. Αυτή την περίοδο είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τα κλαμπ Πρέβεζας και Ναυπάκτου όσον αφορά τις εκδρομές. Ο σύνδεσμος συνεχίζει απρόσκοπτα και δυναμικά την λειτουργία και παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της τριφυλλάρας και την επόμενη σεζόν (98-99), αλλά τον Σεπτέμβριο του 1999 αναγκαζόμαστε να αναστείλουμε την λειτουργία του προσωρινά λόγω της απειρίας μας στην αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, κάποιων οικονομικών προβλημάτων αλλά κυρίως εξαιτίας των γνωστών υποχρεώσεων πολλών μελών του κλαμπ (σπουδές, στρατός κτλ).
Όμως η τρέλα μας για τον ΠΑΟ δεν πρόκειται να μας εγκαταλείψει ποτέ. Η πράσινη φλόγα που άναψε το 1997 δεν θα σβήσει ποτέ ξανά στην πόλη μας. Καθόμασταν σε αναμμένα κάρβουνα λοιπόν και ένα χρόνο αργότερα με έναυσμα την συνάντηση παλιών και νέων μελών του σημερινού κλαμπ στην εκδρομή που διοργανώσαμε με την Γιουβέντους (Νοέμβριος 2000) η επαναλειτουργία του κλαμπ μπαίνει στα σκαριά. Έτσι τον Φεβρουάριο του 2001 το κλαμπ στεγάζεται εκ νέου σε κεντρικότατο σημείο της πόλης.
Καινούργια αρχή αυτή τη φορά σε ακόμα πιο γερές βάσεις καθώς το έμψυχο δυναμικό του κλαμπ εμπλουτίζεται ως επί το πλείστον από νέα παιδιά που ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΟ και που στο μέλλον θα πάρουν στα χέρια τους τις ευθύνες του συνδέσμου, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα βάλουν τα γυαλιά στους παλαιότερους σε διάφορους τομείς (γηπεδική παρουσία, σπρέϊ, extreme).
Λειτουργώντας καλύτερα από ποτέ και πάντα χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια ο σύνδεσμος, παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν, όπως ελάχιστα ή και καθόλου εισιτήρια, προβλήματα με την ΠΑΕ κτλ, τον Ιούλιο του 2002 στεγάζεται στον σημερινό χώρο της Πεταλούδη, χάρη στο τρέξιμο και στην αγάπη των μελών του κλαμπ. Γι’ αυτόν τον χώρο όλοι εμείς που ανήκουμε στον Σ.Φ. ΠΑΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ είμαστε πραγματικά υπερήφανοι. Εκτός από τα 8 σερί χρόνια που λειτουργεί στεγασμένο το κλαμπ, ο τωρινός χώρος είναι ένας πλήρως λειτουργικός σύνδεσμος 80 τ.μ. που προσφέρει στα μέλη του ανέσεις όπως 2 οθόνες, μπαρ, ΝΟVA κ.α. και κατά πολλούς από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Πάνω απ’ όλα όμως αυτό που μετράει για μας είναι το γεγονός ότι το κλαμπ είναι το δεύτερο σπίτι μας και εμείς που ανήκουμε σε αυτόν, μικροί και μεγάλοι έχουμε γίνει μια οικογένεια μεταξύ μας και σαν μια γροθιά θα δηλώνουμε παρόν ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ, σε κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με τον ΠΑΟ. Αυτό το στοιχείο άλλωστε είναι που μας έχει κάνει κυρίαρχους στην πόλη μας και έτσι μπορούμε να διαδίδουμε ευρύτερα την ιδέα του ΠΑΟ και να ξεπερνάμε όποια δυσκολία μας παρουσιάζεται.
Τα 8 χρόνια που πέρασαν (2000-2008) από την επαναστέγαση του συνδέσμου, τα εισιτήρια ήταν είτε ελάχιστα είτε και ανύπαρκτα (πλην κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων) γεγονός που δεν μας επηρέασε καθώς ποτέ δεν βασίσαμε την λειτουργία και βιωσιμότητα του συνδέσμου στα έσοδα από τα εισιτήρια κτλ. Παρ’ όλα αυτά η δυναμική του κλαμπ όποτε είχε την ευκαιρία γινόταν φανερή όπως π.χ. το 2002 στον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή, όπου βάλαμε 3 πούλμαν,το 2005 με Μπαρτσελόνα(2 πούλμαν και 50 εισιτήρια σε αυτοκίνητα),το 2006 με Μεταλουργκ (3 πούλμαν και 100 εισιτήρια σε αυτοκίνητα) κ.α. , ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν τακτικά το παρόν με τα αμάξια τους, παρόλη την απόσταση από την Αθήνα(260 χλμ). Αυτή την περίοδο συνεργασία όσον αφορά τις εκδρομές είχαμε με τα κλαμπ του Αγρινίου, της Κέρκυρας, της Πάτρας και τελευταία της Ναυπάκτου με πολύ καλά αποτελέσματα.
Παράλληλα, όλα τα χρόνια και πολύ πριν την επίσημη ίδρυση του συνδέσμου μας, μέλη του κλαμπ έχουν συμμετάσχει σε εκδρομές σε κάθε γωνία της Ευρώπης σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Στις Βρυξέλλες με την Μπριζ το ’94, Άμστερνταμ και Παρίσι το ’96, Γουέμπλεϊ το ’98, Τορίνο 2000, Μαγιόρκα 2001, Χάϊμπουρι, Μπερναμπέου, Ούντινε κ.α., ενώ στο μπάσκετ Θεσσαλονίκη 2000, Μπολόνια 2002, Ρώμη 2007 και βόλεϊ Μόντενα 2004, στην επεισοδιακή εκδρομή στη Σόφια το Δεκέμβρη του 2004 και στη Μαγιόρκα το 2006.
Ο σύνδεσμος για αρκετό χρονικό διάστημα έκανε ραδιοφωνική εκπομπή σε τοπικό σταθμό, με την ενεργή παρουσία πολλών μελών του συνδέσμου.Σε ότι έχει να κάνει με τα πιο extreme πράγματα θα αναφέρουμε ένα μόνο για τους ανύπαρκτους-πουθενάδες γαυροαρουραίους. Θα το θυμούνται για πολλά χρόνια ακόμη τι έπαθαν μετά την ριζούπολη το 2003, όταν βγαίνοντας να πανηγυρίσουν και όντας τουλάχιστον τετραπλάσιοι, δεν κατάλαβαν από πού τους ήρθε και έτρεχαν πανικόβλητοι ξεπερνώντας σε ταχύτητα πολλούς γνωστούς σπρίντερ για να γλιτώσουν. Όσο για τα χανουμάκια ήταν πιο συνεσταλμένα και μας είχαν προκαλέσει ελάχιστες φoρές. Και σε αυτές όμως πάντα πήραν την απάντηση που τους αρμόζει.
Όσον αφορά το συνδεσμιακό κίνημα του ΠΑΟ εμείς έχουμε μία και ξεκάθαρη θέση, ΕΝΟΤΗΤΑ και τίποτα άλλο. Μόνο έτσι μπορούν οι οπαδοί ενός συλλόγου να υπερασπίζονται τα κοινά συμφέροντα τους και να λύνουν ευκολότερα τα προβληματά τους. Αυτό έχει ανάγκη ο σύλλογος και εμείς οι ίδιοι.
Τόσα χρόνια μας στεναχωρούσαν πραγματικά οι δυσάρεστες καταστάσεις που βιώσαμε και η διχόνοια μεταξύ μας. Περασμένα ξεχασμένα όμως τώρα και πάμε όλοι μαζί για μια δυνατή Θύρα 13 και έναν ακόμη πιο δυνατό ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!
Από εκεί και πέρα εμείς στον Σ.Φ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ το 2003 είχαμε ενταχθεί στην κίνηση της ομοσπονδίας των ανεξάρτητων συνδέσμων της Θύρας 13, για λόγους που έχουν να κάνουν με την ιδεολογία και την νοοτροπία που πιστεύουμε πως έχουμε σαν οπαδοί του ΠΑΟ και για την καλύτερη συνεργασία με τους υπόλοιπους συνδέσμους της επαρχίας και της Αθήνας. Σήμερα ο Σ.Φ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ συμμετέχει στην κίνηση του ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΘΥΡΑΣ 13 και ανήκει στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να κάνουμε μια νύξη σχετικά με το μέλλον του συνδέσμου μας. Ελπίζουμε να είμαστε δυνατοί τόσο ψυχικά όσο και σωματικά και να είμαστε στις επάλξεις για πολλά χρόνια ακόμη. Μοναδική μας υπόσχεση είναι να κυματίζει η σημαία με το ΤΡΙΦΥΛΛΙ, στην πόλη μας, πιο ψηλά από τις άλλες παντοτινά, όπως συμβαίνει εδώ και 11 χρόνια, κάνοντας όλους τους οπαδούς της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ και για εμάς, αλλά πάνω απ’ όλα για τον σύλλογο που αγαπούν.

AG.MOD.FOOT.
Δημοσιεύσεις: 43
Εγγραφή: Κυρ 22 Απρ 2012, 01:05
Has thanked: 1 time

Re: ***Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ***

Δημοσίευση από AG.MOD.FOOT. » Σάβ 22 Σεπ 2012, 23:50

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ...

Είσαι σίγουρος φίλε της AEK, αδερφέ της ORIGINAL 21 ότι θες να μας ακολουθήσεις με τα μάτια της ψυχής σου, μέσα σ’αυτό το οδοιπορικό μιας κατάστασης που σημάδεψε την καρδιά μας για όλη μας την ζωή, με κιτρινόμαυρα ανεξίτηλα χρώματα; Αν ναι, άφησε ελεύθερη την ψυχή σου να δεχθεί όπως πρέπει αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω, και ταξίδεψε μαζί μας σ’έναν κόσμο γεμάτο πάθος, αγάπη, τρέλα, καπνούς, πώρωση, και Κιτρινόμαυρα χρώματα Πολέμου… Η ανάγκη της οργανωμένης υποστήριξης της AEK, είτε για λόγους Οικονομικούς, είτε για λόγους προστατευτικούς, όλων αυτών που λαχταρούσαν να δουν από κοντά και να φωνάξουν για την AEK, όπου κι αν αυτή αγωνιζόταν, γέννησε το 1975 τον Πρώτο Οργανωμένο Σύνδεσμο Οπαδών AEK, με την ονομασία «ΘΥΡΑ 21».

Παίρνοντας φυσικά την ονομασία του από την Θύρα που συγκεντρώνονταν οι πιο Θερμόαιμοι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ! Σε έναν υπόγειο χώρο κάπου στον Αγ.Νικόλαο στην Αθήνα, τα όνειρα μας άρχισαν δειλά-δειλά να γίνονται πραγματικότητα, χάρις στο κουράγιο και την αγάπη αυτών των παιδιών που δημιούργησαν αυτήν την οργανωμένη πλέον παρουσία του κόσμου της AEK.

Πολλοί την σνόμπαραν, πολλοί την θεώρησαν οργάνωση κατά της Πολιτείας (ήταν άλλωστε και η εποχή τέτοια), άλλοι πάλι την θεώρησαν ούτε καν Υπαρκτή!! Κάποιοι όμως την αγκάλιασαν, την αγάπησαν, την ένιωσαν πραγματικά σαν αναπόσπαστο σημείο της ζωής τους.

Και την έκαναν ολοένα και πιο δυνατή με την ίδια τους την παρουσία και την δράση τους.

Έτσι κύλησαν τα χρόνια για να φτάσουμε κάπου στα μέσα του 1982. Αυτήν την εποχή παιδιά που είχαν πρωτοστατήσει και πολεμήσει για να κρατήσουν ατόφιο και χωρίς φθορές αυτό που τόσο αγαπήθηκε από την Ενωσίτικη νεολαία, παρατηρούσαν ότι κάπου η όλη κατάσταση είχε ξεφύγει από τις αρχικές ιδέες και τους αρχικούς στόχους της. Περόνιαζε μέρα με την ημέρα για τα καλά μες’τα σπλάχνα μας, η φθορά, η αμφιβολία, και η εκμετάλλευση των οπαδών της AEK, όπως ακριβώς σύμφερε μερικούς, σε κάθε επίπεδο. Ούτε καν μια βδομάδα δεν είχε περάσει από τότε που είχε απολυθεί ο ξανθός νέος με το «SUPER AEK» πανί που δεν το αποχωριζόταν ποτέ, και μια μέρα έφτασε στο σημείο να ανέβει σε κάποιο λόφο με μια σανίδα στα χέρια, θυμίζοντας άλλες εποχές, και να οδύρεται και να αναρωτιέται γιατί φτάσαμε ως εδώ και γιατί δεν μπόρεσε αυτή η όμορφη παρέα να συνεχίζει να έχει αγνές προθέσεις και να πολεμά συσπειρωμένη και χωρίς προσωπικές βλέψεις. Ήταν αυτός ο ξανθός νέος μαζί με μερικούς ακόμη λοιπόν που εκείνη την χρονιά δεν άντεξαν να βλέπουν τα, μέσα σε ένα τάβλι, συγκεντρωμένα όνειρα και πόθους και αγώνες να εξαφανίζονται κατά παράξενο τρόπο, δίχως να μπορεί κανείς να εξηγήσει το γιατί!!! Ήταν αυτός, που εκείνη την χρονιά με κάποιους μετρημένους στα δάχτυλα ακόμα νέους που μην μπορώντας να αντέξουν πλέον αυτήν την κατάντια, ίδρυσαν την ΓΝΗΣΙΑ, πλέον, ΘΥΡΑ 21!!! Την βάπτισαν με το αίμα της πίστης, του πάθους και του ασταμάτητου αγώνα, και την ονόμασαν ORIGINAL 21!!! Ήταν μέσα του 1982….Είναι τα πρώτα βήματα μιας διαδρομής μέσα στον χρόνο, αναίτιας για τους πολλούς, Ανάσα όμως και ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ γι’αυτούς, που με το κασκόλ πότε στο χέρι και πότε στην… μύτη, ακολούθαγαν πιστά την AEK, οπου και αν βρισκότανε, με μισογεμάτα πούλμαν, με πορείες βουτηγμένες στο αίμα, και που πάντα μπορούσαν να φωνάξουν δίπλα στην μεγάλη τους αγάπη την AEK, το …«AEK θυμήσου…Ήρθε η ORIGINAL και είναι εδώ μαζί σου!!!».

Μέσα σ’ένα νοικιασμένο υπόγειο στην οδό Ζωναρά στα Παναθήναια, ξετυλιγόταν σιγά-σιγά τα όνειρα μας! Αυτός ο χώρος έγινε ΙΕΡΟΣ! Ήταν κάτι που σε τράβαγε με την μυστικότητα του! Όποιος πραγματικά ήθελε να νιώσει την πραγματική μαγεία του να νιώθει πραγματικά την ανάσα της AEK δίπλα του έπρεπε να ψάξει πολύ.

Εκεί κάπου στα Παναθήναια!! Έπρεπε να αφουγκραστεί στην Σκεπαστή, όταν κάποιοι πάνω-πάνω αριστερά δεν σταμάταγαν ούτε λεπτό να φωνάζουν και να τραγουδούν για την AEK, και ακούγοντας αραιά και που και που εκείνο το μαγικό και τόσο μακρινό… «ORIGINAL … ORIGINAL … ORIGINAL 21…»…

Επρεπε να γυρίσεις το κεφάλι σου και να δεις ποιοι μάζευαν εκείνο το τεράστιο μαύρο πανό με την Νεκροκεφαλή, που τόσο πολύ θόρυβος δημιουργήθηκε όταν στήθηκε στην μεσαία πύλη του «σπιτιού» μας…

Ήταν αυτή η Γενιά του ’82, ο Δημήτρης, ο Χασάπης, ο Πλούσιος, ο Βάκης, ο Βασίλης, ο Καφενείος..., που ύψωσαν για πρώτη φορά μια νεκροκεφαλή σε ελληνικό γήπεδο, για να συμβολίζει τον αγωνιστικό ΘΑΝΑΤΟ του αντιπάλου, και το ΑΥΤΟΝΟΜΟ εκείνης ακριβώς της θύρας 9-11, της ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ!!! Της Σκεπαστής του … ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΣ!!!!………………. Αυτό το υπογειάκι μας στην Ζωναρά, γινόταν σιγά-σιγά όλο και πιο ασφυκτικό από κάθε άποψη!! Κάποιοι μας είπαν ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να στεριώσουμε σ’αυτήν την γειτονιά για τον λόγο ότι 200 μέτρα πιο πάνω βρίσκεται το γήπεδο του Παναθηναικού!! Εμάς όμως αυτό μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς, μας έκανε να νιώσουμε ακόμα πιο πολύ την συνοχή που κατείχε όλους μας, βαθιά μέσα στις καρδιές μας, και μας ώθησε με πιο πολύ πάθος να βρούμε το μέχρι σήμερα και για πάντα ζεστό μας ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ!!! Εκεί ακριβώς! Στην Πλατεία Αργεντινής Δημοκρατιας. Το βρηκαμε, και το αγοράσαμε!!! Για να μην μπορεί κανείς πλέον να μας χαλάσει αυτά, που από το 1982, δημιούργησε μέσα μας η τότε γνωστή μας παρέα, και που μας εκφράζουν και θα μας εκφράζουν για πάντα !!! Στήριξε τα πάντα στην Φιλία μας, στην Συνοχή μας, στο Πάθος μας και στην Τρέλα μας για την AEKΑΡΑ μας!! Μεγαλώσαμε όλοι μαζί τους σαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, αποκτήσαμε «Φωλιές», εχθρούς, φίλους και …«φίλους»! Μας πολέμησαν, μας πολεμούν και θα μας πολεμανε !! Η Σημαία όμως είναι βαθιά ριζωμένη στις καρδιές όλων όσων μας αγαπούν πραγματικα! Όλων όσων αγωνίζονται καθημερινά για να ενώσουμε και να πραγματοποιήσουμε τα κιτρινόμαυρα όνειρα μας!!

ΤΡΕΛΑ, ΠΩΡΩΣΗ, ΧΑΜΕΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ;;; Ποιος θα μας το πει;;;

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΦΟΡΙΕΣ, ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΕΣ.

ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975
ORIGINAL 21 - 1982

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες