ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Άβαταρ μέλους
elladistan
Δημοσιεύσεις: 1866
Εγγραφή: Δευ 16 Ιαν 2012, 14:11
Has thanked: 35 times
Been thanked: 125 times

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από elladistan » Πέμ 26 Δεκ 2013, 16:39

Ιανουαριος

12/01 Ο Ατρομητος κερδιζει 3-1 τον Ολυμπιακο ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και μετα τους Πανιωνιους και τους Αεκτζηδες πλεον και οι Ολυμπιακοι τους κατηγορουν ως fentagreen.
20/01 Ο Ολυμπιακος κερδιζει 62-68 τον Παναθηναικο στο οακα και εκτος μεγαλου απροοπτου κερδιζει τον πλεονεκτημα εδρας. 3 λεπτα πριν τελειωσει ο αγωνας ο Παναθηναικος ηταν μπροστα με 62-55 αλλα σε εκεινο το σημειο τραυματιστηκε ο Σπανουλης και αλλαξε η ροη του αγωνα.
26/01 Η Ξανθη κερδιζει 2-1 τον Ολυμπιακο ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και μετα το τελος του αγωνα ο Ρομπερτο πεταει τα γαντια του στον διαιτητη της αναμετρησης. Ο ΠΑΟΚ που εχει πετυχει στον δευτερο γυρο μονο νικες μειωνει την διαφορα στους 4 βαθμους.

Φεβρουαριος
09/02 Ο Αρης κερδιζει τον Παναθηναϊκο 83-68 και κατακταει τον ενατο κυπελλο στην ιστορια του εκμεταλευομενος την απουσια 10 παικτων του αντιπαλου του που τραυματιστηκαν 3 μερες πριν τον τελικο λογω της καταρας του βασκο. Ο λευκος πυργος βαφεται κιτρινος πανω στους πανηγυρισμους. Ο μονος που δεν πανηγυριζει ειναι ο ladose που ακομα τσακωνετε με τον buble4 για τον ποιος ετρεξε ποιον στη μενεμενη. Την ιδια μερα στην λεωφορο ο Παναθηναικος κερδιζει τον ΠΑΟΚ με 2-0 με γκολ του Δωνη και του Λαγου και ετσι ο Ολυμπιακος αποσπαζεται με 7 βαθμους μπροστα απο τον ΠΑΟΚ.
20/02 Ο Παναθηναικος κερδιζει στο οακα τον Ολυμπιακο( που πριν το ματς ειχε μολις 1 μια ηττα σε ολες τις διοργανωσεις , αυτη του κυπελλου) με 65-64. Στη τελευταια επιθεση ο Σπανουλης αστοχει σε λεϊ απ.
25/02 Οι Κινεζοι τελικα κανουν πισω και ο Δ.Γ. δεν παιρνει την ΠΑΕ. Ο Αλ αναγκαζεται να πουλησει τους Ζεκα, Μπεργκ, Μπαϊραμι, Μεντεζ,Κοτσολη,Σινεφελντ και Μεντεζ για να επιβιωσει η ομαδα. Απο εδω και περα θα αγωνιζεται με τους νεους. Την ιδια μερα για το τσαμπιονς λιγκ Ολυμπιακος-Μ.Γ. 1-2 ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου).

Μαρτιος

02/03 Ολυμπιακος-Παναθηναικος 3-4 ( Μητρογλου 3 – Λαγος 2,Δωνης,Χουχουμης) και ετσι ο ΠΑΟΚ μειωνει την διαφορα στους 4.
08/03 Ο ΠΑΟΚ κερδιζει τον Ολυμπιακο στο γηπεδο των Σερρων με 6-1 (ειχε τιμωρηθει η Τουμπα 1 αγωνιστικη 4 μερες πριν το ντερμπι για πεταγμα χαρτοπετσετας στο προηγουμενο ματς, το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου). Η διαφορα μειωνετε στον 1 βαθμο.
15/03 Ο Αρης κερδιζει τον ΠΑΟΚ με 2-0 και κατα τα φαινομενα του στερει την διεκδικηση του πρωταθληματος οπως το 2010. Ομως την ιδια μερα στο Καραισκακη με το μυαλο στο Μαντσεστερ ,Ολυμπιακος-Πανθρακικος 4-4 ( τα γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και ετσι η διαφορα πηγαινει στους 2 βαθμους.
19/03 Με χατ τρικ του Μητρογλου ο Ολυμπιακος κερδιζει την Μ.Γ. με 2-3 και περναει στους 8 του τσαμπιονς λιγκ.
Απριλιος
01/04 Για τους 8 του τσαμπιονς λιγκ Μιλαν-Ολυμπιακος 1-1 ( το γκολ ο Μητρογλου).
09/04 Ολυμπιακος-Μιλαν 2-1 στην παραταση και ο Ολυμπιακος στους 4 ( τα γκολ ο Μητρογλου).
10/04 Ο Παναθηναικος κερδιζει τον Ολυμπιακο για την Ευρωλιγκα στο σεφ 64-65 ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 2 ητες σε ολες τις διοργανωσεις ) . Στην τελευταια επιθεση ο Σπανουλης αστοχει σε διποντο.
22/04 Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος 4-1 για τους 4 του τσαμπιονς λιγκ το γκολ ο Μητρογλου)
27/04 Ο ΠΑΟΚ στην τελευταια αγωνιστικη κερδιζει τον Λεβαδειακο εκτος εδρας με γκολ του Σαλπιγγιδη στο 93’ 0-1 την ιδια ωρα που ο Ολυμπιακος χανει στο καραισκακη με 1-3 απτον Απολλωνα ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου ) και παιρνει το πρωταθλημα μετα απο 29 χρονια. Η Θεσσαλονικη φλεγεται ενω ο λευκος πυργος βαφεται μαυρος. Ο μονος που δεν πανηγυριζει ειναι ο buble4 που ακομα τσακωνεται με τον ladose για τον ποιος ετρεξε ποιον στην μηχανιωνα.
30/04 Ολυμπιακος-Μπαρτσελονα 3-0 στην ρεβανς και περναει στο τελικο. Τα δυο πρωτα γκολ τα πετυχαινει ο Μητρογλου. Το τριτο γκολ το πετυχαινει Αριελ Ιμπαγασα. Η περιγραφη θα μεινει στην ιστορια. ‘’ Γκοοολ , το γκολ του Ιμπαγασα, το τριτο γκολ του Αριελ του Ιμπαγασα,το γκολ 3-0, πως μπηκε ο Ιμπαγασα, πως μπηκε μεστην τρυπα ο μεγαλος ο Ιμπαγασα’’ .
Μαιος
01/05 Μια εβδομαδα πριν τον τελικο κυπελλου με τον Ολυμπιακο ο αλ για να μπορεσει να παρει αδειοδοτηση για τις ευρωπαϊκες διοργανωσεις πουλαει ολους τους παικτες της ομαδας νεων. Απο εδω και περα ο Παναθηναϊκος θα αγωνιζεται με τους εφηβους.
10/05 Ο Παναθηναϊκος κατακταει το κυπελλο ελλαδας κερδιζοντας τον Ολυμπιακο με 4-5. Μεχρι το 70’ το σκορ ειναι 4-0 υπερ του Ολυμπιακου ( με 4 γκολ του Μητρογλου) αλλα στο τελευταιο 20λεπτο η εφηβοι U-17 του Παναθηναικου πετανε και περνουν την νικη και το κυπελλο με γκολ των Μιγκου,Λαμπρου,Ντισπα,Κουντουριωτη και Χατζηγιοβανη.
18/05 Τελικος ευρωλιγκας Ολυμπιακος-Παναθηναικος 64-65. Ο Ολυμπιακος πριν τον αγωνα ειχε μολις 3 ηττες. Ο Σπανουλης στην τελευταια επιθεση αστοχει σε 3ποντο. Ο Μπαρτζωκας μετα τον αγωνα διαμαρτυρεταια για τις βολες παροτι η ομαδα του βαρεσε 65 τριποντα και 1 μολις διποντο, ενω η πρασινη γραφει διθυραμβους για τον αναμορφωτη του ευρωπαικου μπασκετ Μπερτομεου. Ο Παναθηναικος παντως δεν ραβει 7ο αστερι λογω απεχθειας στο συγκεκριμενο νουμερο αλλα ραβει κατευθειαν το 8ο.
20/05 Δηλωσεις σοκ στην ανεξαρτητη εφημεριδα πρασινη κανει η Δεσποινα Παπαδοπουλου λεγοντας πως η ρεβανς του Ολυμπιακου-Μπαρτσελονα 3-0 ηταν στημενη απτην χουντα.
24/05 Ο τελικος της Λισσαβωνας τελειωνει. Ο Ολυμπιακος κερδιζει με 1-0 την Ρεαλ και κατακταει το τσαμπιονς λιγκ. Το γκολ με κεφαλια ο Χαριστεας απο εκτελεση κορνερ του Μπασινα ( που ειχαν αποκτηθει τον Γεναρη) στο δευτερο ημιχρονο. Το ντα λουζ φλεγεται απτους πανηγυρισμους και ο Θεοδωριδης δηλωνει πως η παραγκα στην Ελλαδα δεν αφησε να παρει το πρωταθλημα ελλαδας ο πρωταθλητης ευρωπης.
31/05 Ο Ηρακλης κερδιζει στην τελευταια αγωνιστικη και ανεβαινει στην α’εθνικη. Η Θεσσαλονικη φλεγεται και ο λευκος πυργος βαφεται μπλε.
Ιουνιος
01/06 Η θυρα 13 αγοραζει τον πυργο πειραια τον βαφει πρασινο και κανει εκει την θ13 πειραιως.
03/06 Ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις. Πεφτει η κυβερνηση Σαμαρα και προκυρησσονται εκλογες για τις 29 Ιουνιου. Ο λογος ηταν μια απροσεκτη πολιτικη κινηση Σαμαρα. Για να κατευνασει τις λαϊκες διαδηλωσεις προαναγγελει μειωσεις 1% στους μισθους των βουλευτεων. Τοτε μια ομαδα 50 βουλευτων της νδ αποστατει καταγγελωντας τον σαμαρα οτι δεν θα πληρωσουν οι απλοι βιοπαλαιστες βουλευτες την κριση.
10/06 Ολυμπιακος-Παναθηναικος 64-65 στον πρωτο τελικο. Ο Σπανουλης αστοχει σε 2 βολες σε νεκρο χρονο. ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 4 ηττες ).
14/06 Παναθηναικος-Ολυμπιακος 65-64 στον δευτερο τελικο. Ο Σπανουλης στην τελευταια φαση αστοχει σε λει απ αλλα κερδιζει το φαουλ. Αστοχει στις 2 βολες αλλα περνει το ριμπαουντ εκτελει τριποντο αλλα αστοχει, ξαναπερνει το ριμπαουντ αλλα αστοχει στο τελευταιο διποντο. ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 5 ηττες ).
17/06 Ολυμπιακος-Παναθηναικος στον τριτο τελικο το παιχνιδι διακοπτεται και ενω το σκορ ειναι 64-65 με την τελευταια επιθεση στα χερια του Σπανουλη. Οι διαιτητες απαιτουν την εκενωση του σταδιου ομως οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν φευγουν αν δεν παρουν διαβεβαιωσεις οτι δεν θα κανει την τελευταια επιθεση ο Σπανουλης.
18/06 , 4 η ωρα τα ξημερωματα οι διαβεβαιωσεις δινονται επιτελους ο περισσοτερος κοσμος αποχωρει ομως ο νο πας , ο αζαξ και ο εφενμπεργκ δεν τις πιστεουν και δεν αποχωρουν με αποτελεσμα ο αγωνας να διακοπει οριστικα.
29/06 Οι εκλογες γινονται και το αποτελεσμα ειναι συντριπτικη νικη του ΠΑΝΚΙ με 66% καταλαμβανοντας 208 εδρες. Το αποτελεσμα διαμορφωθηκε απο καποια γεγονοτα:
- Пριν τις εκλογες το φαβορι τσιπρας πιαστηκε απο παπαρατσι να κανει σεξ με την μερκελ στα Ματαλα.
- Την προεκλογικη και εκλογικη τακτικη του ΠΑΝΚΙ διαμορφωσε και εκτελεσε ο Αργυρης Πεδουλακης. Ενα παραδειγμα της στρατιγικης του ητανε οτι στα εκλογικα κεντρα της νεας σμυρνης τα ψηφοδελτια του ΠΑΝΚΙ αντι για το τριφυλλι ειχανε για σημα εναν πανθηρα με αποτελεσμα να μπερδεψουν τους Πανιωνιους που νομιζαν οτι ηταν Πανιωνιο κινημα. Οι fentagin την επομενη μερα των εκλογων εξαιατιας αυτου του λογου κανουν πορεια στο μπουρναζι με πανο ΄΄ green panthers’’.
- Στον Πειραια το ΠΑΝΚΙ πηρε το υψηλοτερο ποσοστο του απο ολη την επικρατεια με 98% παροτι ελαβε μολις 300 ψηφους. Ο λογος ητανε οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου μολις βλεπανε στα εκλογικα τμηματα ψηφοδελτιο με τριφυλλι τρελενοντουσαν και τα βαζανε στην καλπη μουτζουρωμενα με υβριστικα συνθηματα. Συνολο στον Πειραια, 100 χιλιαδες ακυρα ψηφοδελτια.
- Επισης εξω απτα εκλογικα τμηματα ανα την χωρα προσφεροταν απτα μελη του κινηματος ενα τριφυλλο για καθε ψηφοφορο.
Ιουλιος
05/07 Ορκιζεται η νεα κυβερνηση του ΠΑΝΚΙ. Πρωθυπουργος και ταυτοχρονα υπουργος αθλητισμου ορκιζεται ο ultrasathens. Υπουργος οικονομικων ο eastender, υπουργος εξωτερικων ο lad και υπουργος παιδειας ο yaguza. Оμως σε μια προσπαθεια ομοψυχιας εναντια στο μνημονιο το πανκι οριζει τον no passaran υπουργο δημοσιας ταξης, τον fapa υπουργο πολιτισμου και δημοσιων εργων, τον azax υπουργο υπουργο αμυνας και τους ladose και buble 4 υπουργους μακεδονιας θρακης εξ’ημισιας.
15/07 Η κυβερνηση αποφασιζει την εξοδο απτο μνημονιο και την αυξηση των μισθων κατα 100%. Ο υπουργος δημοσιας ταξεως no passaran καταργει τα ματ , ενω ο πρωθυπουργος και υπουργος αθλητισμου ultrasathens αποφασιζει την ανοδο στην α’εθνικη του Παναθηναικου Καλαματας, Παναθηναικου Κυριακιου,Παναθηναικου Ιωαννινων και Παναθηναικου Χανιων. Επισης αποφασιζει τον υποβιβασμο του Αστερα τριπολης και την ανοδο του Παναρκαδικου.
31/07 Ο Μητρογλου πωλειτε στην Μπαρτσελονα εναντι του αστρονομικου ποσου των 553 εκατομυριων ευρω.
Αυγουστος

15/08 Ο Υπουργος οικονομικων eastender αποφασιζει την καταργηση του φπα ( στο υπουργικο συμβουλιο μειοψηφισε ο φαπας λογω ονοματος) και στην θεση του να μπει ο φορος για την παναθηναικη συμμαχια της ταξεως του 23%. Οσοι δεν ειναι μελη της συμμαχιας θα πληρωνουν για οποιοδηποτε προιον φορο 23% ενω χωρις φορο θα ειναι τα μελη της συμμαχιας.
28/08 Μετα απο μια επικοδομητικη συζητηση των υπουργων μακεδονιας-θρακης ladose και buble4 ( μετα απο αυτη την συζητηση το κτηριο του υπουργειου μακεδονιας-θρακης κριθηκε ακαταλληλο απο τους πολιτικους μηχανικους για κατοικηση ) αποφασιστηκε ο λευκος πυργος να βαφτει ο μισος μαυροασπρος και ο αλλος μισος κιτρινομαυρος. Για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι αποφασιστηκε να βαφτει μπλε η καμαρα.
31/08 O υπουργος παιδειας yaguza αποφασιζει την καταργηση της θρησκευτικης προσευχης στα σχολεια και την αντικατασταση της απτον υμνο του Παναθηναικου. Επισης αντικαθειστα απτις πανελληνιες την ιστορια, με την ιστορια του Παναθηναικου. Επειτα απο αντιδρασεις ομως των φαπα,αζαξ .... που απειλουν με διασπαση την κυβερνηση αναγκαζεται και βαζει ως προαιερετικα μαθηματα και την ιστορια του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Αρη.
Σεπτεμβριος
01/09 Ο υπουργος αθλητισμου αποφασιζει την επαναφορα του 70%-30% στην διανομη των εισητηριων.
10/09 Η αγια σοφια ειναι ετοιμη 1,5 χρονο πριν το χρονοδιαγραμμα!!! Με ενεργεις του υπουργου δημοσιων εργων φαπα ολα εγιναν πολυ γρηγορα και το γηπεδο της ΑΕΚ ειναι ετοιμο και μαλιστα με την διπλασια χωρητικοτητα απο αυτη που προβλεποταν. Στην τελετη εγκαινιων κοβει την κορδελα ο ιδιος ο υπουργος και συγκινημενος λεει:
‘’ αφιερωμενο....
αν και ειχαμε αδειο πορτοφολι
Ομως εκτος αυτου τα καταφεραμε ολοι
Ακομα και αν θα μου βαζαν στον κροταφο πιστολι
Το γηπεδο θα το κανα το ξερει ολη η πολη
Τωρα αλλοθρησκε γδυσου και πηδηξου
Πισω απτο pc σου και ψαξε σε μακετα το γηπεδο της ζωης σου
Γιατι τον βοτανικο που σου διναν δεν θα ειναι πια μαζι σου
Και στην τελικη αντε και γαμησου...’’

15/09 Ευρεια συσκεψη στο υπουργικο συμβουλιο. Ολοι δινουν λογο τιμης εν’οψη του ντερμπι Παναθηναικου-Ολυμπιακου στην λεωφορο που θα γινει χωρις την παρουσια πλεον αστυνομιας οτι δεν θα γινει τιποτα.

Οκτωβριος
01/10 Το ντερμπι Παναθηναικου-Ολυμπιακου δεν ξεκιναει ποτε. Ενω στην αρχη οι οπαδοι πηγαν στο γηπεδο χωρις παρατραγουδα για ασημαντη αφορμη ξεκινουν επισοδεια. Το γηπεδο κατεδαφιζετε. Ο αλ σε twit που κανει ευχαριστει τους φιλαθλους και των 2 ομαδων που γλυτωσε τα εξοδα κατεδαφισης. Τωρα τα εξοδα κατασκευης του καινουριου γηπεδου ειναι εγγυημενα μετα τις πωλησεις και της ομαδας εφηβων. Στο πρωταθλημα θα συνεχισει με την παιδων.
28/10 Ο υπουργος αμυνας azax κυρησει στρατιωτικο νομο στα γιαννενα. Ο υπουργος δηλωνει οτι ο νομος θα παραμεινει σε εφαρμογη επ’αοριστον εκτος και αν τους παραδωσουν οι επαναστατημενοι ανταρτες της πολεως τον τσερκς. Επισης με μια δευτερη αποφαση του υπουργου αμυνας δινονται 80 εκατομυρια ευρω απτα ταμεια του υπουργειου για την καλυτερη στελεχωση της αμυνας του Ολυμπιακου.
Νοεμβριος
05/11 Επισημη επισκεψη Σοϊμπλε στην χωρα. Θεμα συζητησης με τον ομολογο του lad το κατοχικο δανειο και οι πολεμικες αποζημειωσεις. Οι συζητησεις δεν φερνουν κανενα αποτελεσμα ωσπου συσωμοι οι υπουργοι της κυβερνησης τα περνουν στο κρανιο και κρατανε ομηρο τον Σοϊμπλε. Η Μερκελ για να τον απελευθερωσει δινει τις αποζημειωσεις και τους τοκους των δανειων συνολικα 786 δισεκατομυρια ευρω.
17/11 Επισοδεια ξεσπουν στην πορεια του πολυτεχνειου απο διαδηλωτες και ο υπουργος δημοσιας ταξεως no passaran βγαζει στους δρομους τα ματ (που τα ειχε αναδημιουργησει μια εβοδμαδα πριν ) που συγκρουνται βιαια με το πληθος. Ο υπουργος νοπας κανει δηλωσεις λεγοντας:
‘’ Σημερα επλιροφορηθιν οτι ομας αναρχικων ενεκλεισθει εις το πολυτεχνειον με σκοπον την δημιουργιαν ψευδων εντυπωσεων οσον αφορα την ταξιν ασφαλειαν και ηπιον κλιμα των πολιτων.’’
30/11 Η Γερμανια στο χειλος της οικονομικης καταρρευσης. Η κυβερνηση της χωρας μας της δανειζει για να μην χρεοκωπησει και αποφασιζετε αποστολη τροικας στο Βερολινο για να ορισει τα μετρα της σκληρης λιτοτιτας που πρεπει να παρθουν. Η τροϊκα αποτελειτε απο τον εφενμπεργκ, τον monkey και τον πατσιφρικο. Με το που φτανουν ομως στην Γερμανια αρχιζουν να τσακωνονται επι 10ημερου χωρις σταματημο για το ποιοι ειναι οι καλυτεροι οπαδοι αναμεσα στις μπαγιερν, ντορτμουντ και βερντερ.
Δεκεμβριος
05/12 Ρεαλ-Μπαρτσελονα 1-4 στο ντερμπι της Ισπανιας. ( ο Μητρογλου βαζει και τα 4 γκολ)
24/12 Ντερμπι κυπελλου στο μπασκετ στο οακα και 5 δευτερολεπτα πριν την ληξη ο Παναθηναικος χανει απτον Ολυμπιακο με 63-64. Στην προηγουμενη φαση εχουν διεκδηκησει την μπαλα ο Φωτσης με τον Πριντεζη και οι διαιτητες εχουν δωσει τζαμπολ στο κεντρο του γηπεδου ( το τζαμπολ εχει επανελθει στους κανονισμους απο αυτη την χρονια) Ο Πριντεζης κερδιζει το τζαμπολ η μπαλα στον Σπανουλη που τρεχει κανει το λει απ και πετυχαινει επιτελους καλαθι σε κρισιμη φαση. Ο Σπανουλης πανηγυριζει ομως κοιταει το ταμπλο και βλεπει 65-64!!! Εκανε λει απ στην δικια του ρακετα!!! Ο κοσμος πανηγυριζει μπαινει μεσα στο γηπεδο και σηκωνει το Σπανουλη στους ωμους οπως καποτε σηκωναν στο παλε τον Γκαλη και αποθεωνεται.
30/12 Ο Ολυμπιακος κατακταει το κυπελλο κοσμου. Στον τελικο που γινεται στο Τοκυο κερδιζει με 1-0 στο 120’ την Μποκα τζουνιορς. Το χρυσο γκολ θα πετυχει ο Χαριστεας με σουτ υστερα απο μπαλια διαβητη του Τσιαρτα ( που ειχε αποκτηθει το καλοκαιρι). Το Τοκυο φλεγετε απτους πανηγυρισμους των οπαδων του Ολυμπιακου ενω ο Θεοδωριδης δηλωνει πως αν δεν ηταν ο Ταϊλανδος διαιτητης που δεν εδωσε 3 πεναλτι η ομαδα θα ειχε κερδισει απτην κανονικη διαρκεια του αγωνα.
31/12 Κλυδωνισμοι στην κυβερνηση εξαιτιας του χρωματος του αγιου βασιλη. Η ξαφνικη αποφαση του πρωθυπουργου ο αγιος βασιλης να φοραει πρασινα βρισκει εντονες αντιδρασεις κυριως απτον φαπα και τον αζαξ. Τελικα μπροστα στον κινδυνο να πεσει η κυβερνηση αγιος βασιλης θα παραμεινει κοκκινος ομως τα δωρα θα περιτυλιγονται σε πρασινο και κιτρινο χαρτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elladistan την Πέμ 26 Δεκ 2013, 17:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
no passaran
Δημοσιεύσεις: 8069
Εγγραφή: Δευ 21 Νοέμ 2011, 23:51
Has thanked: 617 times
Been thanked: 433 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από no passaran » Πέμ 26 Δεκ 2013, 17:00

:lol: :lol: :lol: πες μου την ακρη σου και με το ποσο???
αν και με αδικεις καταφορα αλλα δε γαμιεται! :xa
γιατρε μου ειμαι κοκκαλο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ #1

Άβαταρ μέλους
elladistan
Δημοσιεύσεις: 1866
Εγγραφή: Δευ 16 Ιαν 2012, 14:11
Has thanked: 35 times
Been thanked: 125 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από elladistan » Πέμ 26 Δεκ 2013, 17:14

no passaran έγραψε::lol: :lol: :lol: πες μου την ακρη σου και με το ποσο???
αν και με αδικεις καταφορα αλλα δε γαμιεται! :xa
Η εξουσια σε διεφθειρε :D

yakuza
Δημοσιεύσεις: 1774
Εγγραφή: Τρί 07 Φεβ 2012, 00:13
Has thanked: 7 times
Been thanked: 9 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από yakuza » Πέμ 26 Δεκ 2013, 17:42

εγω παντως σαν υπουργος παιδειας παρολες τις πιεσεις του φαπα και του αζαξ δεν θα εκανα πισω και ας επεφτε η κυβερνηση θα επεβαλα μαζι με ua,lad,patsifriko και gas παναθηναικο νομο με απαγορευση κυκλοφοριας σε ολους τους αλλοθρησκους!
οποιος πιανοταν να υποστηριζει αλλη ομαδα θα του επιβαλοταν καταναγκαστικα εργα στην λεωφορο να καθαριζει τα καθισματα και τους γυρω δρομους την ωρα που θα ακουγοταν απο τα μεγαφωνα του γηπεδου παναθηναικο εμβατηριο!
επεισης θα εστελνα στην εξορια τον πασα,φαπα,αζαξ και εφενμπεργκ και θα εμφανιζοταν ως αλλος τομ χανκς ο γκας και θα τους ξεκιναγε το πιπιλιμα μυαλου ωσοτου στρωσουν και προσαρμοστουν και αφου θα γινοντουσαν παναθηναικονομοταγης πολιτες θα επεστρεφαν στις πυλες τις πολεις καθως θα τους προιπαντιζαν χιλιαδες θαυμαστες με τριφυλλια!
τελος θα μπαζωνα το λιμανι του πειραια και θα εκανα στην αθηνα το μεγαλυτερο λιμανι στον κοσμο...
τον πειραια θα τον ονομαζα γιαννυμηδοτρουμπο και θα ηταν ξακουστος τουριστικομαζοχιστικος προορισμος
στα περατα της γης οπου θα ερχοντουσαν καθε λογης ανωμαλοι να βγαζουν γουστα,θα εφερνα τον πυργο τον λευκο μαζι με τις μπουγατσες εν αθηναις και θα τονς εβαφα solo bianco verde με ενα φαρο στην καμαρα που σαν αλλος μπατμαν θα εδειχνε το τριφυλλο σε ολο τον αττικο ουρανο! :mrgreen:
ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

Άβαταρ μέλους
Irlandos 1
Δημοσιεύσεις: 6914
Εγγραφή: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:20
Has thanked: 50 times
Been thanked: 94 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από Irlandos 1 » Πέμ 26 Δεκ 2013, 18:02

elladistan είσαι ένας μικρός θεούλης :pro :pro :pro

Άβαταρ μέλους
DOOM3
Δημοσιεύσεις: 1576
Εγγραφή: Τετ 07 Μαρ 2012, 15:38
Has thanked: 16 times
Been thanked: 16 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από DOOM3 » Πέμ 26 Δεκ 2013, 18:11

eladistan=neos nostradamos :pro :pro
O ARIS EINAI IDEA KAI ESEIS DEN EXETE IDEA APO ARI!!!!!

suddenforce
Δημοσιεύσεις: 601
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 18:18
Has thanked: 3 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από suddenforce » Παρ 27 Δεκ 2013, 04:24

o mhtroglou telika posa goal ebale?
KOSTASGAS έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΡΕ? ΚΑΙ ΠΟΥ? ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΝΑΝ ΑΓΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ.

Άβαταρ μέλους
tzepeto_pas
Δημοσιεύσεις: 3639
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 09:33
Has thanked: 214 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από tzepeto_pas » Παρ 27 Δεκ 2013, 10:46

Τον tsekrs δεν τον δινουμε ρε νιαμου, παμε σαν αλλο Μεσολογγι :boxer
Τι κι αν δεν γνώρισα χαρές μεγάλες
Τι κι αν δεν πήγα σ' έναν τελικό
Ένα μονάχα ξέρω να φωνάζω
Ω Π.Α.Σ. ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!

monkey(R)

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από monkey(R) » Παρ 27 Δεκ 2013, 11:01

elladistan έγραψε:Ιανουαριος

12/01 Ο Ατρομητος κερδιζει 3-1 τον Ολυμπιακο ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και μετα τους Πανιωνιους και τους Αεκτζηδες πλεον και οι Ολυμπιακοι τους κατηγορουν ως fentagreen.
20/01 Ο Ολυμπιακος κερδιζει 62-68 τον Παναθηναικο στο οακα και εκτος μεγαλου απροοπτου κερδιζει τον πλεονεκτημα εδρας. 3 λεπτα πριν τελειωσει ο αγωνας ο Παναθηναικος ηταν μπροστα με 62-55 αλλα σε εκεινο το σημειο τραυματιστηκε ο Σπανουλης και αλλαξε η ροη του αγωνα.
26/01 Η Ξανθη κερδιζει 2-1 τον Ολυμπιακο ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και μετα το τελος του αγωνα ο Ρομπερτο πεταει τα γαντια του στον διαιτητη της αναμετρησης. Ο ΠΑΟΚ που εχει πετυχει στον δευτερο γυρο μονο νικες μειωνει την διαφορα στους 4 βαθμους.

Φεβρουαριος
09/02 Ο Αρης κερδιζει τον Παναθηναϊκο 83-68 και κατακταει τον ενατο κυπελλο στην ιστορια του εκμεταλευομενος την απουσια 10 παικτων του αντιπαλου του που τραυματιστηκαν 3 μερες πριν τον τελικο λογω της καταρας του βασκο. Ο λευκος πυργος βαφεται κιτρινος πανω στους πανηγυρισμους. Ο μονος που δεν πανηγυριζει ειναι ο ladose που ακομα τσακωνετε με τον buble4 για τον ποιος ετρεξε ποιον στη μενεμενη. Την ιδια μερα στην λεωφορο ο Παναθηναικος κερδιζει τον ΠΑΟΚ με 2-0 με γκολ του Δωνη και του Λαγου και ετσι ο Ολυμπιακος αποσπαζεται με 7 βαθμους μπροστα απο τον ΠΑΟΚ.
20/02 Ο Παναθηναικος κερδιζει στο οακα τον Ολυμπιακο( που πριν το ματς ειχε μολις 1 μια ηττα σε ολες τις διοργανωσεις , αυτη του κυπελλου) με 65-64. Στη τελευταια επιθεση ο Σπανουλης αστοχει σε λεϊ απ.
25/02 Οι Κινεζοι τελικα κανουν πισω και ο Δ.Γ. δεν παιρνει την ΠΑΕ. Ο Αλ αναγκαζεται να πουλησει τους Ζεκα, Μπεργκ, Μπαϊραμι, Μεντεζ,Κοτσολη,Σινεφελντ και Μεντεζ για να επιβιωσει η ομαδα. Απο εδω και περα θα αγωνιζεται με τους νεους. Την ιδια μερα για το τσαμπιονς λιγκ Ολυμπιακος-Μ.Γ. 1-2 ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου).

Μαρτιος

02/03 Ολυμπιακος-Παναθηναικος 3-4 ( Μητρογλου 3 – Λαγος 2,Δωνης,Χουχουμης) και ετσι ο ΠΑΟΚ μειωνει την διαφορα στους 4.
08/03 Ο ΠΑΟΚ κερδιζει τον Ολυμπιακο στο γηπεδο των Σερρων με 6-1 (ειχε τιμωρηθει η Τουμπα 1 αγωνιστικη 4 μερες πριν το ντερμπι για πεταγμα χαρτοπετσετας στο προηγουμενο ματς, το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου). Η διαφορα μειωνετε στον 1 βαθμο.
15/03 Ο Αρης κερδιζει τον ΠΑΟΚ με 2-0 και κατα τα φαινομενα του στερει την διεκδικηση του πρωταθληματος οπως το 2010. Ομως την ιδια μερα στο Καραισκακη με το μυαλο στο Μαντσεστερ ,Ολυμπιακος-Πανθρακικος 4-4 ( τα γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου) και ετσι η διαφορα πηγαινει στους 2 βαθμους.
19/03 Με χατ τρικ του Μητρογλου ο Ολυμπιακος κερδιζει την Μ.Γ. με 2-3 και περναει στους 8 του τσαμπιονς λιγκ.
Απριλιος
01/04 Για τους 8 του τσαμπιονς λιγκ Μιλαν-Ολυμπιακος 1-1 ( το γκολ ο Μητρογλου).
09/04 Ολυμπιακος-Μιλαν 2-1 στην παραταση και ο Ολυμπιακος στους 4 ( τα γκολ ο Μητρογλου).
10/04 Ο Παναθηναικος κερδιζει τον Ολυμπιακο για την Ευρωλιγκα στο σεφ 64-65 ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 2 ητες σε ολες τις διοργανωσεις ) . Στην τελευταια επιθεση ο Σπανουλης αστοχει σε διποντο.
22/04 Μπαρτσελονα-Ολυμπιακος 4-1 για τους 4 του τσαμπιονς λιγκ το γκολ ο Μητρογλου)
27/04 Ο ΠΑΟΚ στην τελευταια αγωνιστικη κερδιζει τον Λεβαδειακο εκτος εδρας με γκολ του Σαλπιγγιδη στο 93’ 0-1 την ιδια ωρα που ο Ολυμπιακος χανει στο καραισκακη με 1-3 απτον Απολλωνα ( το γκολ του Ολυμπιακου ο Μητρογλου ) και παιρνει το πρωταθλημα μετα απο 29 χρονια. Η Θεσσαλονικη φλεγεται ενω ο λευκος πυργος βαφεται μαυρος. Ο μονος που δεν πανηγυριζει ειναι ο buble4 που ακομα τσακωνεται με τον ladose για τον ποιος ετρεξε ποιον στην μηχανιωνα.
30/04 Ολυμπιακος-Μπαρτσελονα 3-0 στην ρεβανς και περναει στο τελικο. Τα δυο πρωτα γκολ τα πετυχαινει ο Μητρογλου. Το τριτο γκολ το πετυχαινει Αριελ Ιμπαγασα. Η περιγραφη θα μεινει στην ιστορια. ‘’ Γκοοολ , το γκολ του Ιμπαγασα, το τριτο γκολ του Αριελ του Ιμπαγασα,το γκολ 3-0, πως μπηκε ο Ιμπαγασα, πως μπηκε μεστην τρυπα ο μεγαλος ο Ιμπαγασα’’ .
Μαιος
01/05 Μια εβδομαδα πριν τον τελικο κυπελλου με τον Ολυμπιακο ο αλ για να μπορεσει να παρει αδειοδοτηση για τις ευρωπαϊκες διοργανωσεις πουλαει ολους τους παικτες της ομαδας νεων. Απο εδω και περα ο Παναθηναϊκος θα αγωνιζεται με τους εφηβους.
10/05 Ο Παναθηναϊκος κατακταει το κυπελλο ελλαδας κερδιζοντας τον Ολυμπιακο με 4-5. Μεχρι το 70’ το σκορ ειναι 4-0 υπερ του Ολυμπιακου ( με 4 γκολ του Μητρογλου) αλλα στο τελευταιο 20λεπτο η εφηβοι U-17 του Παναθηναικου πετανε και περνουν την νικη και το κυπελλο με γκολ των Μιγκου,Λαμπρου,Ντισπα,Κουντουριωτη και Χατζηγιοβανη.
18/05 Τελικος ευρωλιγκας Ολυμπιακος-Παναθηναικος 64-65. Ο Ολυμπιακος πριν τον αγωνα ειχε μολις 3 ηττες. Ο Σπανουλης στην τελευταια επιθεση αστοχει σε 3ποντο. Ο Μπαρτζωκας μετα τον αγωνα διαμαρτυρεταια για τις βολες παροτι η ομαδα του βαρεσε 65 τριποντα και 1 μολις διποντο, ενω η πρασινη γραφει διθυραμβους για τον αναμορφωτη του ευρωπαικου μπασκετ Μπερτομεου. Ο Παναθηναικος παντως δεν ραβει 7ο αστερι λογω απεχθειας στο συγκεκριμενο νουμερο αλλα ραβει κατευθειαν το 8ο.
20/05 Δηλωσεις σοκ στην ανεξαρτητη εφημεριδα πρασινη κανει η Δεσποινα Παπαδοπουλου λεγοντας πως η ρεβανς του Ολυμπιακου-Μπαρτσελονα 3-0 ηταν στημενη απτην χουντα.
24/05 Ο τελικος της Λισσαβωνας τελειωνει. Ο Ολυμπιακος κερδιζει με 1-0 την Ρεαλ και κατακταει το τσαμπιονς λιγκ. Το γκολ με κεφαλια ο Χαριστεας απο εκτελεση κορνερ του Μπασινα ( που ειχαν αποκτηθει τον Γεναρη) στο δευτερο ημιχρονο. Το ντα λουζ φλεγεται απτους πανηγυρισμους και ο Θεοδωριδης δηλωνει πως η παραγκα στην Ελλαδα δεν αφησε να παρει το πρωταθλημα ελλαδας ο πρωταθλητης ευρωπης.
31/05 Ο Ηρακλης κερδιζει στην τελευταια αγωνιστικη και ανεβαινει στην α’εθνικη. Η Θεσσαλονικη φλεγεται και ο λευκος πυργος βαφεται μπλε.
Ιουνιος
01/06 Η θυρα 13 αγοραζει τον πυργο πειραια τον βαφει πρασινο και κανει εκει την θ13 πειραιως.
03/06 Ραγδαιες πολιτικες εξελιξεις. Πεφτει η κυβερνηση Σαμαρα και προκυρησσονται εκλογες για τις 29 Ιουνιου. Ο λογος ηταν μια απροσεκτη πολιτικη κινηση Σαμαρα. Για να κατευνασει τις λαϊκες διαδηλωσεις προαναγγελει μειωσεις 1% στους μισθους των βουλευτεων. Τοτε μια ομαδα 50 βουλευτων της νδ αποστατει καταγγελωντας τον σαμαρα οτι δεν θα πληρωσουν οι απλοι βιοπαλαιστες βουλευτες την κριση.
10/06 Ολυμπιακος-Παναθηναικος 64-65 στον πρωτο τελικο. Ο Σπανουλης αστοχει σε 2 βολες σε νεκρο χρονο. ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 4 ηττες ).
14/06 Παναθηναικος-Ολυμπιακος 65-64 στον δευτερο τελικο. Ο Σπανουλης στην τελευταια φαση αστοχει σε λει απ αλλα κερδιζει το φαουλ. Αστοχει στις 2 βολες αλλα περνει το ριμπαουντ εκτελει τριποντο αλλα αστοχει, ξαναπερνει το ριμπαουντ αλλα αστοχει στο τελευταιο διποντο. ( Ο Ολυμπιακος μεχρι τοτε ειχε μολις 5 ηττες ).
17/06 Ολυμπιακος-Παναθηναικος στον τριτο τελικο το παιχνιδι διακοπτεται και ενω το σκορ ειναι 64-65 με την τελευταια επιθεση στα χερια του Σπανουλη. Οι διαιτητες απαιτουν την εκενωση του σταδιου ομως οι οπαδοι του Ολυμπιακου δεν φευγουν αν δεν παρουν διαβεβαιωσεις οτι δεν θα κανει την τελευταια επιθεση ο Σπανουλης.
18/06 , 4 η ωρα τα ξημερωματα οι διαβεβαιωσεις δινονται επιτελους ο περισσοτερος κοσμος αποχωρει ομως ο νο πας , ο αζαξ και ο εφενμπεργκ δεν τις πιστεουν και δεν αποχωρουν με αποτελεσμα ο αγωνας να διακοπει οριστικα.
29/06 Οι εκλογες γινονται και το αποτελεσμα ειναι συντριπτικη νικη του ΠΑΝΚΙ με 66% καταλαμβανοντας 208 εδρες. Το αποτελεσμα διαμορφωθηκε απο καποια γεγονοτα:
- Пριν τις εκλογες το φαβορι τσιπρας πιαστηκε απο παπαρατσι να κανει σεξ με την μερκελ στα Ματαλα.
- Την προεκλογικη και εκλογικη τακτικη του ΠΑΝΚΙ διαμορφωσε και εκτελεσε ο Αργυρης Πεδουλακης. Ενα παραδειγμα της στρατιγικης του ητανε οτι στα εκλογικα κεντρα της νεας σμυρνης τα ψηφοδελτια του ΠΑΝΚΙ αντι για το τριφυλλι ειχανε για σημα εναν πανθηρα με αποτελεσμα να μπερδεψουν τους Πανιωνιους που νομιζαν οτι ηταν Πανιωνιο κινημα. Οι fentagin την επομενη μερα των εκλογων εξαιατιας αυτου του λογου κανουν πορεια στο μπουρναζι με πανο ΄΄ green panthers’’.
- Στον Πειραια το ΠΑΝΚΙ πηρε το υψηλοτερο ποσοστο του απο ολη την επικρατεια με 98% παροτι ελαβε μολις 300 ψηφους. Ο λογος ητανε οτι οι οπαδοι του Ολυμπιακου μολις βλεπανε στα εκλογικα τμηματα ψηφοδελτιο με τριφυλλι τρελενοντουσαν και τα βαζανε στην καλπη μουτζουρωμενα με υβριστικα συνθηματα. Συνολο στον Πειραια, 100 χιλιαδες ακυρα ψηφοδελτια.
- Επισης εξω απτα εκλογικα τμηματα ανα την χωρα προσφεροταν απτα μελη του κινηματος ενα τριφυλλο για καθε ψηφοφορο.
Ιουλιος
05/07 Ορκιζεται η νεα κυβερνηση του ΠΑΝΚΙ. Πρωθυπουργος και ταυτοχρονα υπουργος αθλητισμου ορκιζεται ο ultrasathens. Υπουργος οικονομικων ο eastender, υπουργος εξωτερικων ο lad και υπουργος παιδειας ο yaguza. Оμως σε μια προσπαθεια ομοψυχιας εναντια στο μνημονιο το πανκι οριζει τον no passaran υπουργο δημοσιας ταξης, τον fapa υπουργο πολιτισμου και δημοσιων εργων, τον azax υπουργο υπουργο αμυνας και τους ladose και buble 4 υπουργους μακεδονιας θρακης εξ’ημισιας.
15/07 Η κυβερνηση αποφασιζει την εξοδο απτο μνημονιο και την αυξηση των μισθων κατα 100%. Ο υπουργος δημοσιας ταξεως no passaran καταργει τα ματ , ενω ο πρωθυπουργος και υπουργος αθλητισμου ultrasathens αποφασιζει την ανοδο στην α’εθνικη του Παναθηναικου Καλαματας, Παναθηναικου Κυριακιου,Παναθηναικου Ιωαννινων και Παναθηναικου Χανιων. Επισης αποφασιζει τον υποβιβασμο του Αστερα τριπολης και την ανοδο του Παναρκαδικου.
31/07 Ο Μητρογλου πωλειτε στην Μπαρτσελονα εναντι του αστρονομικου ποσου των 553 εκατομυριων ευρω.
Αυγουστος

15/08 Ο Υπουργος οικονομικων eastender αποφασιζει την καταργηση του φπα ( στο υπουργικο συμβουλιο μειοψηφισε ο φαπας λογω ονοματος) και στην θεση του να μπει ο φορος για την παναθηναικη συμμαχια της ταξεως του 23%. Οσοι δεν ειναι μελη της συμμαχιας θα πληρωνουν για οποιοδηποτε προιον φορο 23% ενω χωρις φορο θα ειναι τα μελη της συμμαχιας.
28/08 Μετα απο μια επικοδομητικη συζητηση των υπουργων μακεδονιας-θρακης ladose και buble4 ( μετα απο αυτη την συζητηση το κτηριο του υπουργειου μακεδονιας-θρακης κριθηκε ακαταλληλο απο τους πολιτικους μηχανικους για κατοικηση ) αποφασιστηκε ο λευκος πυργος να βαφτει ο μισος μαυροασπρος και ο αλλος μισος κιτρινομαυρος. Για να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι αποφασιστηκε να βαφτει μπλε η καμαρα.
31/08 O υπουργος παιδειας yaguza αποφασιζει την καταργηση της θρησκευτικης προσευχης στα σχολεια και την αντικατασταση της απτον υμνο του Παναθηναικου. Επισης αντικαθειστα απτις πανελληνιες την ιστορια, με την ιστορια του Παναθηναικου. Επειτα απο αντιδρασεις ομως των φαπα,αζαξ .... που απειλουν με διασπαση την κυβερνηση αναγκαζεται και βαζει ως προαιερετικα μαθηματα και την ιστορια του Ολυμπιακου, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Αρη.
Σεπτεμβριος
01/09 Ο υπουργος αθλητισμου αποφασιζει την επαναφορα του 70%-30% στην διανομη των εισητηριων.
10/09 Η αγια σοφια ειναι ετοιμη 1,5 χρονο πριν το χρονοδιαγραμμα!!! Με ενεργεις του υπουργου δημοσιων εργων φαπα ολα εγιναν πολυ γρηγορα και το γηπεδο της ΑΕΚ ειναι ετοιμο και μαλιστα με την διπλασια χωρητικοτητα απο αυτη που προβλεποταν. Στην τελετη εγκαινιων κοβει την κορδελα ο ιδιος ο υπουργος και συγκινημενος λεει:
‘’ αφιερωμενο....
αν και ειχαμε αδειο πορτοφολι
Ομως εκτος αυτου τα καταφεραμε ολοι
Ακομα και αν θα μου βαζαν στον κροταφο πιστολι
Το γηπεδο θα το κανα το ξερει ολη η πολη
Τωρα αλλοθρησκε γδυσου και πηδηξου
Πισω απτο pc σου και ψαξε σε μακετα το γηπεδο της ζωης σου
Γιατι τον βοτανικο που σου διναν δεν θα ειναι πια μαζι σου
Και στην τελικη αντε και γαμησου...’’

15/09 Ευρεια συσκεψη στο υπουργικο συμβουλιο. Ολοι δινουν λογο τιμης εν’οψη του ντερμπι Παναθηναικου-Ολυμπιακου στην λεωφορο που θα γινει χωρις την παρουσια πλεον αστυνομιας οτι δεν θα γινει τιποτα.

Οκτωβριος
01/10 Το ντερμπι Παναθηναικου-Ολυμπιακου δεν ξεκιναει ποτε. Ενω στην αρχη οι οπαδοι πηγαν στο γηπεδο χωρις παρατραγουδα για ασημαντη αφορμη ξεκινουν επισοδεια. Το γηπεδο κατεδαφιζετε. Ο αλ σε twit που κανει ευχαριστει τους φιλαθλους και των 2 ομαδων που γλυτωσε τα εξοδα κατεδαφισης. Τωρα τα εξοδα κατασκευης του καινουριου γηπεδου ειναι εγγυημενα μετα τις πωλησεις και της ομαδας εφηβων. Στο πρωταθλημα θα συνεχισει με την παιδων.
28/10 Ο υπουργος αμυνας azax κυρησει στρατιωτικο νομο στα γιαννενα. Ο υπουργος δηλωνει οτι ο νομος θα παραμεινει σε εφαρμογη επ’αοριστον εκτος και αν τους παραδωσουν οι επαναστατημενοι ανταρτες της πολεως τον τσερκς. Επισης με μια δευτερη αποφαση του υπουργου αμυνας δινονται 80 εκατομυρια ευρω απτα ταμεια του υπουργειου για την καλυτερη στελεχωση της αμυνας του Ολυμπιακου.
Νοεμβριος
05/11 Επισημη επισκεψη Σοϊμπλε στην χωρα. Θεμα συζητησης με τον ομολογο του lad το κατοχικο δανειο και οι πολεμικες αποζημειωσεις. Οι συζητησεις δεν φερνουν κανενα αποτελεσμα ωσπου συσωμοι οι υπουργοι της κυβερνησης τα περνουν στο κρανιο και κρατανε ομηρο τον Σοϊμπλε. Η Μερκελ για να τον απελευθερωσει δινει τις αποζημειωσεις και τους τοκους των δανειων συνολικα 786 δισεκατομυρια ευρω.
17/11 Επισοδεια ξεσπουν στην πορεια του πολυτεχνειου απο διαδηλωτες και ο υπουργος δημοσιας ταξεως no passaran βγαζει στους δρομους τα ματ (που τα ειχε αναδημιουργησει μια εβοδμαδα πριν ) που συγκρουνται βιαια με το πληθος. Ο υπουργος νοπας κανει δηλωσεις λεγοντας:
‘’ Σημερα επλιροφορηθιν οτι ομας αναρχικων ενεκλεισθει εις το πολυτεχνειον με σκοπον την δημιουργιαν ψευδων εντυπωσεων οσον αφορα την ταξιν ασφαλειαν και ηπιον κλιμα των πολιτων.’’
30/11 Η Γερμανια στο χειλος της οικονομικης καταρρευσης. Η κυβερνηση της χωρας μας της δανειζει για να μην χρεοκωπησει και αποφασιζετε αποστολη τροικας στο Βερολινο για να ορισει τα μετρα της σκληρης λιτοτιτας που πρεπει να παρθουν. Η τροϊκα αποτελειτε απο τον εφενμπεργκ, τον monkey και τον πατσιφρικο. Με το που φτανουν ομως στην Γερμανια αρχιζουν να τσακωνονται επι 10ημερου χωρις σταματημο για το ποιοι ειναι οι καλυτεροι οπαδοι αναμεσα στις μπαγιερν, ντορτμουντ και βερντερ.
Δεκεμβριος
05/12 Ρεαλ-Μπαρτσελονα 1-4 στο ντερμπι της Ισπανιας. ( ο Μητρογλου βαζει και τα 4 γκολ)
24/12 Ντερμπι κυπελλου στο μπασκετ στο οακα και 5 δευτερολεπτα πριν την ληξη ο Παναθηναικος χανει απτον Ολυμπιακο με 63-64. Στην προηγουμενη φαση εχουν διεκδηκησει την μπαλα ο Φωτσης με τον Πριντεζη και οι διαιτητες εχουν δωσει τζαμπολ στο κεντρο του γηπεδου ( το τζαμπολ εχει επανελθει στους κανονισμους απο αυτη την χρονια) Ο Πριντεζης κερδιζει το τζαμπολ η μπαλα στον Σπανουλη που τρεχει κανει το λει απ και πετυχαινει επιτελους καλαθι σε κρισιμη φαση. Ο Σπανουλης πανηγυριζει ομως κοιταει το ταμπλο και βλεπει 65-64!!! Εκανε λει απ στην δικια του ρακετα!!! Ο κοσμος πανηγυριζει μπαινει μεσα στο γηπεδο και σηκωνει το Σπανουλη στους ωμους οπως καποτε σηκωναν στο παλε τον Γκαλη και αποθεωνεται.
30/12 Ο Ολυμπιακος κατακταει το κυπελλο κοσμου. Στον τελικο που γινεται στο Τοκυο κερδιζει με 1-0 στο 120’ την Μποκα τζουνιορς. Το χρυσο γκολ θα πετυχει ο Χαριστεας με σουτ υστερα απο μπαλια διαβητη του Τσιαρτα ( που ειχε αποκτηθει το καλοκαιρι). Το Τοκυο φλεγετε απτους πανηγυρισμους των οπαδων του Ολυμπιακου ενω ο Θεοδωριδης δηλωνει πως αν δεν ηταν ο Ταϊλανδος διαιτητης που δεν εδωσε 3 πεναλτι η ομαδα θα ειχε κερδισει απτην κανονικη διαρκεια του αγωνα.
31/12 Κλυδωνισμοι στην κυβερνηση εξαιτιας του χρωματος του αγιου βασιλη. Η ξαφνικη αποφαση του πρωθυπουργου ο αγιος βασιλης να φοραει πρασινα βρισκει εντονες αντιδρασεις κυριως απτον φαπα και τον αζαξ. Τελικα μπροστα στον κινδυνο να πεσει η κυβερνηση αγιος βασιλης θα παραμεινει κοκκινος ομως τα δωρα θα περιτυλιγονται σε πρασινο και κιτρινο χαρτι.
Πω πω κλααααααμα

Άβαταρ μέλους
redwhitestripe
Δημοσιεύσεις: 3940
Εγγραφή: Δευ 29 Αύγ 2011, 23:08
Has thanked: 98 times
Been thanked: 17 times

Re: ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2014

Δημοσίευση από redwhitestripe » Παρ 27 Δεκ 2013, 14:27

ti leei me 2 logia? gia diaithsia leei?
Εικόνα

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 189 επισκέπτες