Πάνω από 1.000 οπαδοί της CSKA Σόφιας βγήκαν στο δρόμο για να αντιδράσουν στην κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα τους, και τον διαφαινόμενο υποβιβασμό της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Αρκετοί από αυτούς επιτέθηκαν και προκάλεσαν φθορές στα γραφεία της βουλγάρικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, της οποίας πρόεδρος είναι o Borislav Mihaylov, πρώην παίχτης της μισητής Λέφσκι. Στη συνέχεια οι οπαδοί της CSKA κατευθύνθηκαν στο γήπεδο της ομάδας για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στη διοίκηση της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η ομάδα βρίσκεται υπό την ιδιοκτησία της Titan Sport EAD, θυγατρικής της βουλγάρικης Titan Corp, η οποία λέγεται πως διατηρεί δεσμούς με τη μαφία της χώρας. Έχουν δημιουργηθεί κάποια εκατομμύρια συσσωρευμένων χρέων, η Titan θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα, και το πιο πιθανό σενάριο φαντάζει η χρεοκοπία και επανεκκίνηση από την 5η κατηγόρια. 

Από την άλλη τις προηγούμενες μέρες έπαιζε έντονα και το σενάριο να αγοράσει την CSKA ο ιδιοκτήτης μιας άλλης ομάδας της α' εθνικής, της Litex Lovech, και η CSKA να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορίας με την άδεια της τελευταίας. Ο πρόεδρος της Litex τυγχάνει να είναι υποστηρικτής της CSΚΑ και είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν ενδιαφέρον για την αγορά της ομάδας. Ένα σενάριο στο οποίο δεν αντέδρασαν οι οπαδοί της CSKA, αλλά η ομοσπονδία της χώρας που δήλωσε πως η μία "νέα CSKA" έπειτα από συγχώνευση μπορεί να ξεκινήσει το πολύ από την τρίτη κατηγορία.

Κύλιση στην Αρχή