Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Eρχόμαστε για να μείνουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
* Όταν ένα μέλος "κουράζει" σε τόπικ άλλο απ της ομάδας του θα τρώει BAN 7 μέρες και 1 προειδοποίηση. Αν το ξανακάνει 14 μέρες και 2η προειδοποίηση και ου το κάθε εξής.
* Οποιαδήποτε αναφορά με "υβριστικά" ή "προσβλητικά" σχόλια και υπονοούμενα σε συγγενικά πρόσωπα μελών ή στα ίδια τα μέλη θα τιμωρείται με ΒΑΝ 20 ημερών.
* Ποστ σε άσχετα τόπικ και σε τόπικ με φωτογραφίες θα διαγράφονται ή θα μεταφέρονται στο κατάλληλο θέμα.
* Το τρολάρισμα θα είναι αποδεκτό μόνο σε 2 τόπικ. Στις "Κλωτσοπατινάδες" και στον "Λωλοστεφανή" στο Όλα πλην Μπάλας. Οπουδήποτε αλλού...delete. Όπως και τα κακεντρεχή σχόλια για τα θεία, στο τόπικ "Αστεία για αθεόφοβους".
* Αναφορές σε προσωπικά στοιχεία(δουλειές-ονόματα κ.α) αντιπάλων οπαδών θα τιμωρείται με ΒΑΝ 20 ημερών.
* Άβαταρ και υπογραφές με πολιτικό και υβριστικό περιεχόμενο θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από curvagreek » Κυρ 30 Δεκ 2012, 01:21

cmc13 έγραψε:
arthra me proswpikes apopseis melws tou forum pou exoun kati na poun gia tin simerini katastasi stin opadiki skini den eida..

tha itan kali idea..
Με αφορμή το ποστ του cmc 13 ανοίγω νέο τόπικ για να γραφτούν απόψεις για το οπαδικό μας κίνημα.

Αν υπάρχει μέλλον, αν το οπαδικό μας κίνημα αργοπεθαίνει, αν μπορεί κάποτε να γίνει κάτι κοινό και ότι άλλο θέλετε

Οι πιο εμπεριστατωμένες και σοβαρές γνώμες θα δημοσιευτούν στο περιοδικό μας
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
Irlandos 1
Δημοσιεύσεις: 6914
Εγγραφή: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:20
Has thanked: 50 times
Been thanked: 94 times

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από Irlandos 1 » Κυρ 30 Δεκ 2012, 07:05

Το "οπαδικό κίνημα" πως το εννοείς ακριβώς;
Γιατί στο μυαλό μου η φράση "οπαδικό κίνημα" απέχει αρκετά από το "οπαδική σκηνή"...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ21R
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: Κυρ 30 Δεκ 2012, 11:57

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από ΛΕΥΚΩΣΙΑ21R » Κυρ 30 Δεκ 2012, 12:21

[quote="Irlandos 1"]Το "οπαδικό κίνημα" πως το εννοείς ακριβώς;
Γιατί στο μυαλό μου η φράση "οπαδικό κίνημα" απέχει αρκετά από το "οπαδική σκηνή"...[/quo

μακραν η χειροτερη περιοδος της ελληνικησ οπαδικης σκηνης...κομπλεξισμος φεισμπουκ ψευτομοντερνισμοι και φαινομενικοι οπαδοι...να βγαινει το καθε πιτσιρικι και να εκφερει γνωμη πχ για ενα σκινικο στο οποιο δεν βρισκοταν και ενω καποιοι ανοιξαν κεφαλια σε αυτο..να βγαζω 10000 φοτο στην κερκιδα και καταλαθοσ να περνω και αλλουσ 50 στο λαιμο μ γτ γουσταρω να την ανεβασω στο ιντερνετ και να γραψω ο μπαγακιασ ο μπαμπησ ο χουλιγκανοσ που εκανε αυτο κ γενικα να δινω κοσμο για να δειξω στην 13 χρονη γκομενα κ τον φιλο μου οτι υοαρχω και γνωριζω πραγματα..να εχω μαθει το αντιναζι και τον εθνικισμο τα αντιφα και τισ πορειες κτλπ ενω δεν τα νιοθω πραγματικα απλα γτ μου το επεβαλε η κουλτουρα των ουλτρασ στην ιταλια...(κυριωσ οι βαζελες χωρισ παρεξηγηση)..το κορυφαιο ειναι οτ μεγαλα ονοματα πλεον γινανε ασφαλεια γηπεδου και δηθεν ψαγμενοι old school οπαδοι αλλα κανουν μοκο στο οτι υπαρχουν περισσοτερα διαφημιστικα παρα πανο και κατα τα αλλα ειναι και ουλτρας αστε που πλεον υπαρχει κ η καινουργια μοδα απο 2 βιντεακια που ειδαν καποιοι στο youtube περι AGAINST MODERN FOOTBALL ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΟΛΟΚΟΠΑΝΕΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΤΑΛΙΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ Ν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΛΤΡΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΑΝ ΕΞΕΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΓΕΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ..ΤΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΣΤΕΚΟΥΜΕΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ...CHEERS ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΟΙ ΟΙ ΟΙ!!

Άβαταρ μέλους
tyler3
Δημοσιεύσεις: 862
Εγγραφή: Κυρ 02 Δεκ 2012, 13:04

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από tyler3 » Κυρ 30 Δεκ 2012, 13:19

οπως ειπε και ο πανθηρας στο περιοδικο το ζητουμενο και το ντερτι ολων των οπαδων στην ελλαδα ειναι η λεζαντα... δεν μας νοιαζει αν θα κανουμε καλη κερκιδα και αν θα στηριξουμε την ομαδα μας μας νοιαζει να φαινεται καλη, μας απαγορευουν τις μετακινησεις (δηλαδη απαγορευουν σε εναν ελευθερο πολιτη να παει απο ενα μερος σε ενα αλλο της αρεσκειας του πραγμα που εμενα μου φαινεται αδιανοητο) και μεις ασχολουμαστε με τον αν τα παοκια πηγαν πιο πολλοι στην βεροια απο οτι οι γαυροι κτλπ, δενουν οπαδους πολλες φορες που δεν φταιν σε τιποτα και ως οπαδοι που θελουμε να μας παιρνουν στα σοβαρα δεν εχουμε κανει ουτε καν μια κοινη πορεια...θελουμε πολλα χρονια ακομα για να καταλαβουμε οτι πρεπει να αλλαξουμε πορεια αν και δεν το νομιζω
ΑΡΗ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ

sebastian
Δημοσιεύσεις: 89
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 20:16
Has thanked: 1 time

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από sebastian » Κυρ 30 Δεκ 2012, 13:48

Γενικα εχουμε χασει τον δρομο χρονια τωρα,εχουμε βαλει αλλες προτεραιότητες σαν οπαδοι σε πολλα θεματα.
Δεν φταιμε βεβαια μονο εμεις σαν οπαδοι αλλα ειναι γενικο φαινομενο και στην κοινωνια,το βλεπεις παντου καθημερινα σε διαφορες καταστασεις.
Ο τσαμπουκας ειναι που πουλαει και θεωρειτε αρχη και τελος στα παντα,δεν ειναι ομως καθολου ετσι και δεν λεμε να το καταλαβουμε,εχουμε χασει ολα τα δικαιωματας μας και δεν θα τα ξαναπαρουμε ποτε πισω!!!
Μελλον δεν υπαρχει γενικα,ειτε γιατι πλεον ειναι αργα ειτε γιατι ολα ειναι σαπια,το μονο που μενει ειναι ατομικα ο καθενας να μην ξεφευγει να κοιταει λιγο παραπερα και ισως καποια στιγμη αλλαξουνε τα πραγματα μεταξυ μας τουλαχιστον γιατι στα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε τπτ.

aekole

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από aekole » Κυρ 30 Δεκ 2012, 13:48

στήριξη όλων των τμημάτων, στήριξη ερασιτέχνη, ανακωχή(στην πράξη) στον γρηγορόπουλο, κοινό μάζεμα στις 12 φλεβάρη στον νέο κόσμο,
απουσία βίντεο από τα τελευταία σκηνικά, σέντρα ατρόμητων-πανιώνιων που κανείς δεν έχει μάθει τι έγινε ενώ έγινε μια χαρά κέντα

υπάρχουν πολλά κακά και στραβά αλλά δεδομένου της χώρας που ζούμε το οπαδικό κίνημα είναι μια χαρά.

όποιος μπορεί να συνδράμει να σταματήσουν οι κωλοτρυπιδιές και τα υπαλληλίκια ας το κάνει αθόρυβα και ήσυχα στον σύνδεσμο του, τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Άβαταρ μέλους
Irlandos 1
Δημοσιεύσεις: 6914
Εγγραφή: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:20
Has thanked: 50 times
Been thanked: 94 times

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από Irlandos 1 » Κυρ 30 Δεκ 2012, 16:50

tyler3 έγραψε:οπως ειπε και ο πανθηρας στο περιοδικο το ζητουμενο και το ντερτι ολων των οπαδων στην ελλαδα ειναι η λεζαντα... δεν μας νοιαζει αν θα κανουμε καλη κερκιδα και αν θα στηριξουμε την ομαδα μας μας νοιαζει να φαινεται καλη, μας απαγορευουν τις μετακινησεις (δηλαδη απαγορευουν σε εναν ελευθερο πολιτη να παει απο ενα μερος σε ενα αλλο της αρεσκειας του πραγμα που εμενα μου φαινεται αδιανοητο) και μεις ασχολουμαστε με τον αν τα παοκια πηγαν πιο πολλοι στην βεροια απο οτι οι γαυροι κτλπ, δενουν οπαδους πολλες φορες που δεν φταιν σε τιποτα και ως οπαδοι που θελουμε να μας παιρνουν στα σοβαρα δεν εχουμε κανει ουτε καν μια κοινη πορεια...θελουμε πολλα χρονια ακομα για να καταλαβουμε οτι πρεπει να αλλαξουμε πορεια αν και δεν το νομιζω
Και να ήταν μόνο οι μετακινήσεις... (τις οποίες στις κόβουν ετσιθελικά οι :acab με τις παέ, ενώ άλλα αναφέρονται στο νέο νόμο-σίχαμα)

Κάμερες, εξακριβώσεις στοιχείων κάτω από συνδέσμους και μαζικές προσαγωγές (ακόμα και ντου στους βάζελους), ψεκάσματα μέσα σε λεωφορεία, τραβήγματα και δικαστήρια για πυρσούς ή για μία κατάθεση ενός βαλτού πρεζάκια-δολοφόνου, αγώνες τη δευτέρα (όσοι δε μένουν στην πόλη που αγωνίζεται η ομάδα τους το καταλαβαίνουν καλύτερα αυτό, οι άλλοι στ'αρχίδια τους ως επί το πλειστον), ακριβά εισιτήρια.
Για το νέο αντι-οπαδικό νόμο δε σχολιάζω καν, όσοι τον έχετε ρίξει μια ματιά καταλαβαίνετε ότι θέλει σελίδες για να αναλύσουμε τις μαλακίες του...

Ποια οπαδικό κίνημα στην ελλάδα; Ασχοληθήκαμε σοβαρά με όλα αυτά;
Ακόμα και σε τελευταίες οπαδικά χώρες ενδιαφέρονται περισσότερο για τέτοια θέματα. Φυσικά κάποιοι για την πόζα, για να μπουν στο στο τίφο κτλ, αλλά κι οι περισσότεροι εδώ για την πόζα κάνουν ό,τι κάνουν, ας μη γελιόμαστε.
Οπαδικό κίνημα :lol: :lol: :lol:

Άβαταρ μέλους
Ultras Athens
Δημοσιεύσεις: 8012
Εγγραφή: Σάβ 25 Δεκ 2010, 14:09
Τοποθεσία: 37°59'14.1"N 23°45'15.0"E
Has thanked: 1595 times
Been thanked: 18 times

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από Ultras Athens » Κυρ 30 Δεκ 2012, 16:59

ΛΕΥΚΩΣΙΑ21R έγραψε:
Irlandos 1 έγραψε:Το "οπαδικό κίνημα" πως το εννοείς ακριβώς;
Γιατί στο μυαλό μου η φράση "οπαδικό κίνημα" απέχει αρκετά από το "οπαδική σκηνή"...[/quo

.
να εχω μαθει το αντιναζι και τον εθνικισμο τα αντιφα και τισ πορειες κτλπ ενω δεν τα νιοθω πραγματικα απλα γτ μου το επεβαλε η κουλτουρα των ουλτρασ στην ιταλια...(κυριωσ οι βαζελες χωρισ παρεξηγηση).
gia eksigise to mou ligo ayto an den sou einai kopos
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Loco-3
Δημοσιεύσεις: 122
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιαν 2012, 18:50
Has thanked: 4 times

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από Loco-3 » Κυρ 30 Δεκ 2012, 18:29

ΛΕΥΚΩΣΙΑ21R έγραψε:
να εχω μαθει το αντιναζι τα αντιφα και τισ πορειες κτλπ ενω δεν τα νιοθω πραγματικα απλα γτ μου το επεβαλε η κουλτουρα των ουλτρασ
+1914
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Irlandos 1
Δημοσιεύσεις: 6914
Εγγραφή: Δευ 26 Σεπ 2011, 15:20
Has thanked: 50 times
Been thanked: 94 times

Re: Η άποψη σας για το οπαδικό κίνημα

Δημοσίευση από Irlandos 1 » Κυρ 30 Δεκ 2012, 20:29

Ή είσαι σχετικά μικρός εσύ ο τελευταίος και δε θυμάσαι το πως ήταν ανάποδα η μόδα πριν κάποια χρόνια ή είσαι χαζός...

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 74 επισκέπτες