ΟΦΗ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
sadekg4
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 23:05
Has thanked: 413 times
Been thanked: 207 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από sadekg4 » Τετ 27 Αύγ 2014, 02:44

FuckThePolice αδερφε..κ ολοι οι ομιλητες που γραφουμε εδώ μεσα..
η προοπτικη της γ εθνικης είναι πλεον πολύ κοντα..σαν να μας προετοιμαζει αργα κ σταθερα το κυριου μανθος..χρωσταμε,μας εκβιαζουνε,αρθρο 99 κ μαλακιες..όταν ο ιδιος ο πουλινακης ηταν αυτος που εφερε την δοσοποιηση στην superklika κ όμως βλέπουμε οτι ο ιδιος είναι αυτος που δεν τηρει τις συμφωνιες του..μετα από μια γαματη χρονια περισυ με ένα σωρο εσοδα,απο διαρκειας,χορηγους,φανελα,sold out εισητηριων,μπονους βαθμων.τηλεοπτικα συμβολαια κτλ..κ ερχονται με το καλημέρα της νεας χρονιας,2 πρωην παιχτες να μας φανερωσουν το ξεγύμνωμα κ την ανοργανωσιά που υπαρχει στα οικονομικα της ομαδας..σιγουρα δεν μπορούμε να ριξουμε ολο το φταιξιμο στον μανθο,αλλα την κακοδιαχειρηση μαχλα-κουρακη,μια χαρα την συνεχιζει κ αυτος..ο οποιος πουλινακης βεβαια,μπορει να εκοψε τους δανεικούς κ τα τσιμπούκια αλα μαχλα στο χοντροβουβαλο,αλλα με το θεμα του αρθρου 99 φαινεται να παιζει ένα άλλο κολπο,ωστε να κερδισει λιγο χρονο ακομη,να κάνουμε ακόμα μια μπάζα από στημένα, μιζομεταγραφές κλπ και στο τέλος να πούμε οτι... εκβιαζόμεθα και επειδή οι πιστωτές δεν έκαναν δεκτές τις προτάσεις, πέφτουμε Γ' Εθνική,οπως πολύ σωστα εχει γραψει κ ενας άλλος ομιλητης σε δικο μας φορουμ..υπο στενη επιτηρηση λοιπον τον ''μαγκα'' από δω κ περα κ ας βγουμε ψευτες κ κομπλεξικοι στο τελος..κ την μειωση των χρεων να πετυχει,παλι από κοντα θελει ο συγκεκριμένος,δεν εχει πεισει ακομη..
δεν λεω κατι καινουριο,ολοι πανω κατω καπως ετσι σκεφτόμαστε,αλλα ζω για την στιγμη ρε πουστη μου,που θα δω το συνολο του κοσμου μας,να αποθεωνει την ΦΑΝΕΛΑ κ μονο κ να μην τσιμπαει από την ομιλοφροσυνη που πουλανε διάφοροι ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από την ομαδα..ποσους αχρηστους εχει αναστησει αυτή η ομαδα τα τελευταια χρονια ρε μαγκες??κ βγαζουν κ γλωσιτσα εκ του ασφαλους υστερα..ένα παλαμακι κ τελος γαμω τα σπιτια τους..ο χρονος θα δειξει,το ποιος περασε ματωσε κ δεθηκε πραγματικα..

υ.γ παλι τα ιδια ρε??αφήστε τους εγωισμούς επιτελους κ κατσετε να κουβεντιασετε 5 πραματα,με σεβασμο ο ενας απέναντι στον άλλο..κανεις δεν περισσευει,μην τα ξαναλέμε κ από τα ιντερνετ..ανοργάνωτοι οργανωμένοι ήσασταν το σαβατο κ ας βγηκε ένα πολύ καλο αποτέλεσμα στην κερκιδα..το χασατε τελειως σε ένα σύνθημα κ ειλικρινα απορω ποσοι το εχετε παρει χαμπαρι..σεβασμο στο βαθρο μαγκες..
υ.γ1 παλι δεσιματα ετσι??οι ρουφιανομπατσοι της πολης σε θελουν γονατισμενο κ στο αποδεικνυουν συνεχεια τα τελευταια 3 χρονια..τους χαλας το γλυκο στην κατά τα αλλα ησυχη,μη χεσω,πολη του ηρακλειου..ο δυνατότερος ισως λογος για να παραμείνουμε μονιασμένοι κ ενωμενοι..
υ.γ2 γουστάρω γκατουζο,γεματο γηπεδο,διαφημιση της ομαδας κτλ κ δεν θα κατσω να δωσω αναφορα σε κανενα ξεμπαρκο..οσο τα εσωτερικα μου,επηρεαζουν την ομαδα μου κ μονο,χεστηκα για τους αλλους κ τις γνωμες τους..

φιλικα,ο ''απεναντι''..
Εικόνα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ..

ofi-iraklio
Δημοσιεύσεις: 2204
Εγγραφή: Παρ 13 Μάιος 2011, 20:12
Has thanked: 273 times
Been thanked: 51 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από ofi-iraklio » Τετ 27 Αύγ 2014, 12:03

den ton exw gia xazo ton manthouli,kalo einai na perimenoume,k enwhte apo polu konta...
anikses megalh kouventa gia tin fanela k to shma,otan agapas to shma, k pas sto ghpedo mono gia afto to mono sigouro pws provlimata den tha eixame,ala vlepeis vasilevei o egwismos,k h asxetoshnh panw stin leksi opadismos...
den prepei na ta katastrofologoume k ola,pragmata k vimata exoune ginei,min koitame mono ta kaka,opou pisteuw pws einai k thema xronou na lithoune...

pisteuw toso polemo apo astinomia liges wmades stin ellada,vlepeis exoun eleksi ta panta ta paidia stin hshxh k galinia polh tou irakliou k ta ofakia einai to kako spiri...

ΟΦΗ :lo

sadekg4
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 23:05
Has thanked: 413 times
Been thanked: 207 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από sadekg4 » Τετ 27 Αύγ 2014, 12:20

ofi-iraklio έγραψε:den to exw gia xazo ton manthouli,kalo einai na perimenoume,k enwhte apo polu konta...
anikses megalh kouventa gia tin fanela k to shma,otan agapas to shma, k pas sto ghpedo mono gia afto to mono sigouro pws provlimata den tha eixame,ala vlepeis vasilevei o egwismos,k h asxetoshnh panw stin leksi opadismos...
den prepei na ta katastrofologoume k ola,pragmata k vimata exoune ginei,min koitame mono ta kaka,opou pisteuw pws einai k thema xronou na lithoune...

pisteuw toso polemo apo astinomia liges wmades stin ellada,vlepeis exoun eleksi ta panta ta paidia stin hshxh k galinia polh tou irakliou k ta ofakia einai to kako spiri...

ΟΦΗ :lo
ειτε ετσι ειτε αλλιως θα λυθούνε..βηματαρες εχουνε γινει αδερφε,να ειστε καλα καποια ατομα..απλως τα καλα τα ζουμε,τα ασχημα τα καυτηριάζουμε...οι μπατσοι το χαβα τους..να δεις που σε λιγο καιρο θα αρχισουν να μας χρεωνουν διαφορα ασχετα σκηνικα,που συμβαινουν στην πολη του ηρακλειου..ηδη βαρανε τα τηλεφωνα παλι..αντε καλημερες..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ..

Άβαταρ μέλους
gate13uberalles
Δημοσιεύσεις: 1044
Εγγραφή: Τετ 02 Φεβ 2011, 07:45
Has thanked: 72 times
Been thanked: 105 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από gate13uberalles » Τετ 27 Αύγ 2014, 17:10

horis na eho asholithei me to thema telika hrostate i de hrostate,giati an de kano lathos eihate grapsei edo mesa oti o ofi ta diakanonizei ta hrei tou kai hrostaei liga lefta en telei.

sadekg4
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 23:05
Has thanked: 413 times
Been thanked: 207 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από sadekg4 » Παρ 29 Αύγ 2014, 13:23

μπα δεν νομιζω να εχει πει κανεις ότι χρωστάει λιγα η ομαδα..ο πουλινακης οντως διακανονιζει τα χρεη,αλλα ειτε δεν κραταει τον λογο του κ δεν είναι συνεπης,είτε σκανε συνεχως νεες προσφυγες που κρατανε τα χρεη σε υψηλα επίπεδα..τωρα παει να κανει ένα κολπο γκροσο με το αρθρο 99,αλλα δεν είναι σιγουρο το κατά ποσο θα του βγει..το 2009 που ουσιαστικα αποχωρησε η σκατοφαμιλια από την ομαδα,οι τσατσοι τους,ειχαν αφησει πισω καμμενη γη..οι διαχειριστες που ακολουθησαν δεν καταφεραν να μειωσουν το χρεος,αντιθετως το διογκωσαν κιολας οι ξεφτυλες..γυρω στα 8 εκατομυρια είναι το χρεος,ευτυχως προς ποδοσφαιριστες το 98% των χρεων..από οσο είμαι σε θεση να γνωριζω παντως,υπαρχουν ομαδες με τα ιδια ή κ μεγαλύτερα χρεη από τον ΟΦΗ,αλλα εμεις δεν εχουμε δικα μας μμε για να προπαγανδιζουν την ολη κατασταση.. ;-)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ..

Άβαταρ μέλους
fanatic.4
Δημοσιεύσεις: 785
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 00:13
Has thanked: 9 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από fanatic.4 » Σάβ 30 Αύγ 2014, 20:29

Τέλος πάντων... ο Μάνθος ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ είχε πει πριν 2 χρόνια ότι "σε 3 χρόνια η ομάδα θα είναι βιώσιμη"... πέρυσι ζήτησε ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Φαίνεται ότι έχει νοικοκυρέψει την ΠΑΕ και για πρώτη φορά βγήκε θετικό πρόσημο πέρυσι... το πρόβλημα είναι ότι κάπου όμως βολεύεται και αυτός σε αυτήν την κατάσταση, "αντιπολίτευση" δεν υπάρχει και τα φέρνει βόλτα στο τέλος ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και αυτό φυσικά κρύβει μεγάλες παγίδες για το μέλλον για την ομάδα από τη στιγμή που δεν έχουμε το νου μας...

Από κει και μετά:
Η εξομολόγηση του Γκατούζο: «Ίσως κρύβω έναν Κρητικό μέσα μου»!

Ο Τζενάρο Γκατούζο με μια απολαυστική συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών" μιλάει για το πρόωρο δέσιμο του με τον ΟΦΗ, τον κόσμο του και όλα όσα αντιπροσωπεύουν τον σύλλογο στέλνοντας το δικό του, προσωπικό, μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζενάρο Γκατούζο

Αναπόφευκτα τον συντροφεύει από παιδί, αφού το Ροχούδι, το Γκαλιτσάνο. η Αμεντολέα και τα υπόλοιπα ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Κοριλιάνο, τη δική του γενέτειρα. Αναπόφευκτα, λοιπόν, ο Τζενάρο Γκατούζο από παιδί έχει ακούσει από γείτονες τα «γκρεκάνικα», το απομεινάρι της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που μίλησαν οι πρώτοι Ελληνεε άποικοι στα ανατολικά παράλια της Ιταλίας, από τον 8ο αιώνα π.Χ.

Ο 36xpovos, προπονητής του ΟΦΗ πλέον, λίγο πριν μπει στην προπόνηση, δέχθηκε την «καλημέρα» της «Εφ.Συν.» και φανέρωσε πως δίπλα στους Κρητικούς ήδη καταλήγει και σε άλλο. σύγχρονο, λόγο: «Στην Καλαβρία, ο τόπος και οι άνθρωποι, συχνά παρορμητικοί, μοιάζουν όπως βλέπω στους Κρητικούς. Ξέρω. λοιπόν, αυτό το πάθος για ζωή που βλέπω γύρω μου και το εκτιμώ, γιατί έτσι έμαθα να σκέπτομαι κι εγώ! Ίσως αποδειχθεί ότι… κρύβω έναν Κρητικό μέσα μου!».

Δεν ήταν ανάγκη να το πει συνοδεία σαρκαστικού γέλιου… Κι αυτό γιατί η έκρηξη, η παρόρμηση, κύρια συστατικά της γνώστης ιδιοσυγκρασίας των κατοίκων της Κρήτης, συνάδουν με τον παθιασμένο τρόπο παιχνιδιού του, όπως υπαγορεύει η νωπή μνήμη της εν ενεργεία παρουσίας του… Έτερον ήμισυ του Αντρέα Πίρλο στην ενδεκάδα τόσο της Εθνικής Ιταλίας που έφτασε στον αυτοσκοπό, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, όσο και της Μίλαν, πρωταγωνίστρια σε κορυφαίο επίπεδο την προηγούμενη δεκαετία με δύο επιτυχίες: 2003 απέναντι στη Γιουβέντους, 2007 με τη Λίβερπουλ, σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, με μία ήττα από τη Λίβερπουλ στα πέναλτι το 2005 στην Κωνσταντινούπολη.

Κι αυτά να μην είχαμε αποθηκεύσει στη μνήμη, αρκεί η εκρηκτική είσοδός του από τον πάγκο στο γήπεδο και το άλμα στις αγκαλιές των παικτών του για το γκολ νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό… Ξεκαθάρισε πως η εποχή γνωριμίας του με τον ΟΦΗ και γενικότερα με το πρωτάθλημά δεν προσφέρεται για πολλά λόγια, «αλλά για σκληρή δουλειά, με αγάπη για την μπάλα, την ομάδα και τον στόχο της».

Για αυτό λέει πως οι αντιδράσεις του «κακώς» ξένισαν: «Πήδηξα στην αγκαλιά των παικτών μου για το γκολ. Ο διαιτητής με απέβαλε όπως λέει ο κανονισμός, αλλά ακόμη κι αν δεν ξαναμπώ στο γήπεδο να πανηγυρίσω έτσι όπως είδατε, τους παίκτες μου, δηλαδή την οικογένειά μου στο γήπεδο, θα τους αγκαλιάζω στον δρόμο για τα αποδυτήρια, ή μέσα σ' αυτά! Και το ποδόσφαιρο, όπως όλα στη ζωή θέλουν αγάπη, αφοσίωση, φαντασία! Είπα "οικογένεια"… Στην ίδια οικογένεια ανήκει κι ο κόσμος, χωρίς βέβαια να πρέπει οι… πόρτες της ομάδας να είναι ορθάνοιχτες στον κόσμο κάθε στιγμή! Μετά το τέλος. συγκέντρωσα τους παίκτες στο κέντρο και χειροκροτήσαμε τους οπαδούς, που επίσης μας χειροκροτούσαν. Πολλοί απόρησαν. Γιατί: Ο κόσμος χρειάζεται την καλή ομάδα μας κι εμείς χρειαζόμαστε ζεστό τον κόσμο δίπλα μας. Απλό είναι! Αυτές είναι αρχές μου. Δεν είναι ιδέες που γέννησα τώρα που ήρθα στην Ελλάδα. Έτσι σκέπτομαι. Όταν αυτή η αμοιβαιότητα δεν ενοχλεί την αφοσίωση στη δουλειά -κάτι που είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε τότε είναι ιδανική συνθήκη για να κυνηγάς το καλύτερο στο γήπεδο. Μακάρι να τα καταφέρουμε… Βλέπω γύρω ρου διάθεση συνεννόηση, συνεργασίας και χαίρομαι! Βέβαια, όλοι μας αναπόφευκτα θα κριθούμε στα δύσκολα, που νωρίς ή αργά, θα αντιμετωπίσει η ομάδας όπως κάθε ομάδα. Ελπίζω και τότε να είμαστε μαζί. Ενωμένοι!».
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Starks
Δημοσιεύσεις: 8392
Εγγραφή: Τρί 30 Νοέμ 2010, 01:20
Τοποθεσία: Σέρρες
Has thanked: 155 times
Been thanked: 78 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Starks » Κυρ 31 Αύγ 2014, 10:29

sadekg4 έγραψε:μπα δεν νομιζω να εχει πει κανεις ότι χρωστάει λιγα η ομαδα..ο πουλινακης οντως διακανονιζει τα χρεη,αλλα ειτε δεν κραταει τον λογο του κ δεν είναι συνεπης,είτε σκανε συνεχως νεες προσφυγες που κρατανε τα χρεη σε υψηλα επίπεδα..τωρα παει να κανει ένα κολπο γκροσο με το αρθρο 99,αλλα δεν είναι σιγουρο το κατά ποσο θα του βγει..το 2009 που ουσιαστικα αποχωρησε η σκατοφαμιλια από την ομαδα,οι τσατσοι τους,ειχαν αφησει πισω καμμενη γη..οι διαχειριστες που ακολουθησαν δεν καταφεραν να μειωσουν το χρεος,αντιθετως το διογκωσαν κιολας οι ξεφτυλες..γυρω στα 8 εκατομυρια είναι το χρεος,ευτυχως προς ποδοσφαιριστες το 98% των χρεων..από οσο είμαι σε θεση να γνωριζω παντως,υπαρχουν ομαδες με τα ιδια ή κ μεγαλύτερα χρεη από τον ΟΦΗ,αλλα εμεις δεν εχουμε δικα μας μμε για να προπαγανδιζουν την ολη κατασταση.. ;-)
Τι ευτυχώς ρε φίλε, στην Ελλάδα το πιο βολικό είναι να χρωστάς στο κράτος, στην εφορία, φπα, ασφαλιστικά ταμεία παρά σε ιδιώτες... Σαν ΠΑΕ εννοώ, είδες ποτέ να κυνηγάει το κράτος καμιά ΠΑΕ για τα χρέη της;
Οι παίκτες σε γαμάνε με προσφυγές, κατασχέσεις, αφαιρέσεις βαθμών κλπ..

sadekg4
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 23:05
Has thanked: 413 times
Been thanked: 207 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από sadekg4 » Κυρ 31 Αύγ 2014, 14:19

Starks σε περιοδους βαθιας κρισης,που ο κοσμάκης πειναει κ τον βαζουν φυλακη για 200 ευρω χρεη,δεν θελω να νιωθω ότι η αγαπημενη μου ομαδα χρωστάει τα υπέρογκα ποσα κ απλα τη βγαζει λαδι..δεν γουστάρω να την καταταξω στην ιδια κατηγορια με κοματα,πολιτικους,μεγαλοεπιχειρηματιες κ όλα αυτά τα λαμογια που σπαταλάνε το δημοσιο χρημα,χωρις να βαζουν ποτε το χερι στην τσεπη..το ''ευτυχως'' λοιπον παει σε μενα προσωπικα,γιατι οσο κ αν διαφωνω με την συσταση κ την δομη της λεξης ''ελληνικο κρατος'',δεν θελω η ομαδα να χρωστάει ουτε ένα ευρω σε αυτό το μπουρδελο..για τα χρεη προς ποδοσφαιριστες χεστηκα,προσφυγές είναι οι περισσοτεροι κ ζητανε λεφτα που δεν τα δουλεψανε ποτε τους..να παρουν τα δεδουλευμένα τους,αλλα όχι να γαμησουν κ την ομαδα,οταν εζησαν κ γνωριζουν εκ των εσω τα προβλήματα της..
fanatic.4 προσωπικες γνωμες λεω αδερφε..όταν αφηνεις τους παιχτες απληρωτους,μετα από μια χρονια με θετικο προσημο όπως λες κ εσυ,τοτε κατι δεν παει καλα..όταν τα χρεη παραμενουν σταθερα κ αμείωτα κ φτασαμε στο σημειο να μιλαμε για αρθρο 99,τοτε μαλλον πως το νοικοκυρεμα δεν πετυχε..όταν δεν κυνηγας να προωθησεις νεους παιχτες από τις ακαδημιες σου,αλλα μου κουβαλας συνεχως νεους παικτες μεσω μανατζαρεων,τοτε μυριζει κομπινα στη μεση..όταν δεν εχεις δωσει ακομη απαντηση για τις μετοχες,παρα τις ερωτήσεις του συλλογου μετοχων,τοτε δειχνεις ασυνεπεια κ ελλειψη σοβαρότητας..προς θεου δεν χρεωνω το μανθο για όλα τα δεινα,ισα ισα που εχει τρεξει πολύ κ διαφημιζει κ με τον καλυτερο τροπο την ομαδα..δεν εχει πεισει ακομα ρε μαγκες όμως,πως να το κανουμε τωρα??δεν γινεται να μεινω στην βιτρινα του ''νερο ΟΦΗ'',γκατουζο,''black n white project'' κτλ,οταν τρεχουν πολύ σημαντικα ζητήματα ακομη..δεν λεω να του παρουμε το σκαλπ,απλα να τον εχουμε από κοντα..εμεις τον επιλεξαμε(όπως κ τον μαχλα ;-) ) αλλα εμεις θα τον γκρεμίσουμε αν χρειαστεί κιολας..κ αν εγω φαινομαι συνεχως εδώ μεσα,ο κομπλεξικος με τον μανθο,ειναι γιατι την αγαπαω χρονια την ομαδα κ το εχω πληρωσει,εν αντιθεσει με τον κυριο μανθο κ διαφορους αλλους παρατρεχάμενους..
δεν στη λεω σε κατι,μην το παρεις προσωπικα..ειμαστε ολοι αδερφια..με την καρεκλα δεν θα γινω ποτε όμως..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ..

Άβαταρ μέλους
BARD
Δημοσιεύσεις: 205
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 18:45
Has thanked: 166 times
Been thanked: 10 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BARD » Κυρ 31 Αύγ 2014, 14:40

fanatic.4 έγραψε:Τέλος πάντων... ο Μάνθος ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ είχε πει πριν 2 χρόνια ότι "σε 3 χρόνια η ομάδα θα είναι βιώσιμη"... πέρυσι ζήτησε ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Φαίνεται ότι έχει νοικοκυρέψει την ΠΑΕ και για πρώτη φορά βγήκε θετικό πρόσημο πέρυσι... το πρόβλημα είναι ότι κάπου όμως βολεύεται και αυτός σε αυτήν την κατάσταση, "αντιπολίτευση" δεν υπάρχει και τα φέρνει βόλτα στο τέλος ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Και αυτό φυσικά κρύβει μεγάλες παγίδες για το μέλλον για την ομάδα από τη στιγμή που δεν έχουμε το νου μας...

Από κει και μετά:
Η εξομολόγηση του Γκατούζο: «Ίσως κρύβω έναν Κρητικό μέσα μου»!

Ο Τζενάρο Γκατούζο με μια απολαυστική συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών" μιλάει για το πρόωρο δέσιμο του με τον ΟΦΗ, τον κόσμο του και όλα όσα αντιπροσωπεύουν τον σύλλογο στέλνοντας το δικό του, προσωπικό, μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζενάρο Γκατούζο

Αναπόφευκτα τον συντροφεύει από παιδί, αφού το Ροχούδι, το Γκαλιτσάνο. η Αμεντολέα και τα υπόλοιπα ελληνόφωνα χωριά της Καλαβρίας βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το Κοριλιάνο, τη δική του γενέτειρα. Αναπόφευκτα, λοιπόν, ο Τζενάρο Γκατούζο από παιδί έχει ακούσει από γείτονες τα «γκρεκάνικα», το απομεινάρι της αρχαίας ελληνικής γλώσσας που μίλησαν οι πρώτοι Ελληνεε άποικοι στα ανατολικά παράλια της Ιταλίας, από τον 8ο αιώνα π.Χ.

Ο 36xpovos, προπονητής του ΟΦΗ πλέον, λίγο πριν μπει στην προπόνηση, δέχθηκε την «καλημέρα» της «Εφ.Συν.» και φανέρωσε πως δίπλα στους Κρητικούς ήδη καταλήγει και σε άλλο. σύγχρονο, λόγο: «Στην Καλαβρία, ο τόπος και οι άνθρωποι, συχνά παρορμητικοί, μοιάζουν όπως βλέπω στους Κρητικούς. Ξέρω. λοιπόν, αυτό το πάθος για ζωή που βλέπω γύρω μου και το εκτιμώ, γιατί έτσι έμαθα να σκέπτομαι κι εγώ! Ίσως αποδειχθεί ότι… κρύβω έναν Κρητικό μέσα μου!».

Δεν ήταν ανάγκη να το πει συνοδεία σαρκαστικού γέλιου… Κι αυτό γιατί η έκρηξη, η παρόρμηση, κύρια συστατικά της γνώστης ιδιοσυγκρασίας των κατοίκων της Κρήτης, συνάδουν με τον παθιασμένο τρόπο παιχνιδιού του, όπως υπαγορεύει η νωπή μνήμη της εν ενεργεία παρουσίας του… Έτερον ήμισυ του Αντρέα Πίρλο στην ενδεκάδα τόσο της Εθνικής Ιταλίας που έφτασε στον αυτοσκοπό, στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006, όσο και της Μίλαν, πρωταγωνίστρια σε κορυφαίο επίπεδο την προηγούμενη δεκαετία με δύο επιτυχίες: 2003 απέναντι στη Γιουβέντους, 2007 με τη Λίβερπουλ, σε τρεις τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, με μία ήττα από τη Λίβερπουλ στα πέναλτι το 2005 στην Κωνσταντινούπολη.

Κι αυτά να μην είχαμε αποθηκεύσει στη μνήμη, αρκεί η εκρηκτική είσοδός του από τον πάγκο στο γήπεδο και το άλμα στις αγκαλιές των παικτών του για το γκολ νίκης απέναντι στον Παναιτωλικό… Ξεκαθάρισε πως η εποχή γνωριμίας του με τον ΟΦΗ και γενικότερα με το πρωτάθλημά δεν προσφέρεται για πολλά λόγια, «αλλά για σκληρή δουλειά, με αγάπη για την μπάλα, την ομάδα και τον στόχο της».

Για αυτό λέει πως οι αντιδράσεις του «κακώς» ξένισαν: «Πήδηξα στην αγκαλιά των παικτών μου για το γκολ. Ο διαιτητής με απέβαλε όπως λέει ο κανονισμός, αλλά ακόμη κι αν δεν ξαναμπώ στο γήπεδο να πανηγυρίσω έτσι όπως είδατε, τους παίκτες μου, δηλαδή την οικογένειά μου στο γήπεδο, θα τους αγκαλιάζω στον δρόμο για τα αποδυτήρια, ή μέσα σ' αυτά! Και το ποδόσφαιρο, όπως όλα στη ζωή θέλουν αγάπη, αφοσίωση, φαντασία! Είπα "οικογένεια"… Στην ίδια οικογένεια ανήκει κι ο κόσμος, χωρίς βέβαια να πρέπει οι… πόρτες της ομάδας να είναι ορθάνοιχτες στον κόσμο κάθε στιγμή! Μετά το τέλος. συγκέντρωσα τους παίκτες στο κέντρο και χειροκροτήσαμε τους οπαδούς, που επίσης μας χειροκροτούσαν. Πολλοί απόρησαν. Γιατί: Ο κόσμος χρειάζεται την καλή ομάδα μας κι εμείς χρειαζόμαστε ζεστό τον κόσμο δίπλα μας. Απλό είναι! Αυτές είναι αρχές μου. Δεν είναι ιδέες που γέννησα τώρα που ήρθα στην Ελλάδα. Έτσι σκέπτομαι. Όταν αυτή η αμοιβαιότητα δεν ενοχλεί την αφοσίωση στη δουλειά -κάτι που είναι στο χέρι μας να το καταφέρουμε τότε είναι ιδανική συνθήκη για να κυνηγάς το καλύτερο στο γήπεδο. Μακάρι να τα καταφέρουμε… Βλέπω γύρω ρου διάθεση συνεννόηση, συνεργασίας και χαίρομαι! Βέβαια, όλοι μας αναπόφευκτα θα κριθούμε στα δύσκολα, που νωρίς ή αργά, θα αντιμετωπίσει η ομάδας όπως κάθε ομάδα. Ελπίζω και τότε να είμαστε μαζί. Ενωμένοι!».
Tεραστια μορφη κ προσωπικοτητα..
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Άβαταρ μέλους
Starks
Δημοσιεύσεις: 8392
Εγγραφή: Τρί 30 Νοέμ 2010, 01:20
Τοποθεσία: Σέρρες
Has thanked: 155 times
Been thanked: 78 times

Re: ΟΦΗ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από Starks » Κυρ 31 Αύγ 2014, 14:59

Σάδεκ, δεν το λέω από ηθικής πλευράς, έτσι προφανώς συμφωνώ 100%.....
Λέω ότι είναι προτιμότερο να χρωστάς 30 εκατομμύρια στο Δημόσιο παρά 1 εκατομμύριο σε παίχτες, με κριτήριο το πως δε θα διαλυθεί η ομάδα σου και δε θα πάθει αυτά που τραβάμε εμείς...
Βέβαια ούτε και σε παίχτες είναι πολύ ηθικό να χρωστάς, αλλά είναι μεγάλη συζήτηση...

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 188 επισκέπτες