TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Συνδυασμός για δυνατούς λύτες
Απάντηση
rodort1
Δημοσιεύσεις: 1455
Εγγραφή: Δευ 19 Μαρ 2012, 18:29
Τοποθεσία: Bijlmer
Has thanked: 53 times
Been thanked: 17 times

Re: TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Δημοσίευση από rodort1 » Κυρ 27 Μαρ 2016, 01:35

bullis έγραψε:ρε φίλε δίκιο έχεις σε αυτά που λες όπως δίκιο έχουν και "οι άλλοι" σε αυτά που λενε

αυτό που σου λέω είναι ότι κοιτάζοντας αυτά τα δίκια τελικά καταλήγεις να μην έχεις λύσεις γιατί δεν κοιτάς την πηγή του προβλήματος και να δουλέψεις εκεί αλλά βάζεις την ενέργειά σου στο "να βρεις τα δίκια σου". Οπότε τελικά τα ίδια θα δημιουργούνται συνεχώς (αφού η πηγή μένει σταθερή) και απλώς θα (παρα)μένουμε να κάνουμε διαγωνισμούς δίκιου που οδηγούν σε αυτά τα αποτελέσματα που ζούμε.

εσύ θες δίκιο ή λύσεις? :ti leei
Έχω αποδεχθεί ότι η λύση που προτείνεις,είναι πλέον μια ουτοπία γιατί σαν άνθρωποι είμαστε γτπ καβάλα.
Εδώ δεν έχουμε καταφέρει άλλα,πιο απλά..
Ούτε καν μέσα στην Ελλάδα που είναι μια σταλιά.

Δίκιο δε θέλω,τι να το κάνω.

bullis
Δημοσιεύσεις: 2460
Εγγραφή: Πέμ 19 Ιαν 2012, 09:40
Has thanked: 217 times
Been thanked: 112 times

Re: TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Δημοσίευση από bullis » Κυρ 27 Μαρ 2016, 02:55

ουτοπία φίλε είναι να κάνεις τα ίδια και να περιμένεις άλλα αποτελέσματα. Το ότι δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμη είναι γιατί κάνουμε συνεχώς τα ίδια και έτσι συνεχίζουμε να είμαστε για τον γτπ καβάλα αφού εξακολουθούμε να δίνουμε (και συνεπώς να παίρνουμε) μίσος, εκμετάλλευση, αδιαφορία, μάχη για επιβολή. Και έτσι τελικά αυτό ζούμε όλοι μας αφού έτσι το φτιάχνουμε.

δεν λέω ότι αναγκαστικά αν το πάρεις αλλιώς θα βρεθεί λύση μαγική που όλα θα είναι άψογα (παρόλο που πιστεύω - και φαίνεται παντού στη φύση - ότι η συνεργασία έχει καλύτερα αποτελέσματα από τον ανταγωνισμό). Λέω ότι έτσι όπως το πάμε δεν έχει λύση. Άρα θέλει κάτι άλλο :ti leei

και πρώτα πρώτα να βρούμε τον πραγματικό εχθρό :boxer για να μη βαράμε στο βρόντο και πληγώνουμε τους εαυτούς μας :stokos
και αυτός δεν είναι ο μουσουλμάνος μετανάστης/ πρόσφυγας/ λάθροτέτοιος :???: . Μαλάκας είναι, συμφωνώ, απολίτιστος αλλά τελικά θύμα είναι και αυτός.
Όπως και εμείς :kahmeno

το τελευταίο νομίζω ολοφάνερο, τουλάχιστον σε αυτούς που αντέχουν να το δουν :???:
Γιατί και πώς;

Άβαταρ μέλους
BrigadeAutonome
Δημοσιεύσεις: 807
Εγγραφή: Κυρ 17 Απρ 2011, 13:41
Has thanked: 61 times
Been thanked: 77 times

Re: TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Δημοσίευση από BrigadeAutonome » Τρί 29 Μαρ 2016, 02:53

rebetis3 έγραψε:εσενα σε πειραξε το αραβοφωνο δελτιο αλλα ελληνικα δε ψηνεσαι να γραψεις...
μαλλον δεν ειναι της μοδας στη Νεα Ελλαδα που οραματιζομαστε...αληθεια φανταρε
σε πειραξε ποτε που η Ελλαδα ειναι γεματη με ξενες επιγραφες και οτι εχει υοθετησει πολλα
πραγματα απ τν δυτικο τροπο ζωης η μονο τα αραβικα σε σκαλωνουν?
Τον βραχυκύκλωσες.

papari7
Δημοσιεύσεις: 238
Εγγραφή: Τρί 10 Μάιος 2011, 00:42
Has thanked: 14 times
Been thanked: 7 times

Re: TΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ

Δημοσίευση από papari7 » Κυρ 03 Απρ 2016, 16:25

Κάποιος παρανοικός τρομοκράτης ζωσμένος με εκρηκτικά εισβάλει στα καλά του καθουμένου στο κέντρο κάποιας δυτικής μητρόπολής, διαρυγνύει για λίγο την ησυχία της, σπέρνει τρόμο και προκαλεί θάνατο. Μετά η τηλεόραση μιλάει για το τέλος ασφάλειας, το βαθμό στον οποίο είναι εκτεθημένες οι ζωές μας και το τι θα πρέπει να γίνει για να λυθεί το πρόβλημα. Τα κράτη αποκτούν ξανά και ξανά λόγο για το τι θα πρέπει να γίνει στις σύρραγες του μετρό των δυτικών μητροπόλεων και στις βομβαρδισμένες πολυκατοικίες της Μέσης Ανατολής.

Κατα τα άλλα αυτές οι επιθέσεις δεν ξεκίνησαν στο Βέλγιο πριν λίγες μέρες. Ούτε στο Θέατρο Μπατακλαν ούτε στο περιοδικό charie Hebdo στη Γαλλία. Εχουν παρελθόν πολύ πίσω και από αυτο των δίδυμων πύργων το μακρινό 2001. Οποιος ενδιαφέρεται να αντικρίσει τον θάνατο που προκαλούν αυτές οι επιθέσεις, την στιγμή που γίνονται αλλά και τους καιρούς που τις ακολουθούν πρέπει να δει σε ποιόν χρησιμεύουν.

100 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο διαδήλωσαν μετά τις επιθέσεις στο θέατρο μπατακλάν τον περασμένο γενάρη σε κάποια γειτονιά της Αθήνας με σύνθημα "ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ",

Εικόνα

https://vimeo.com/147298219

θέλωντας να υποστηρίξουν ότι αυτές οι επιθέσεις είναι χρήσμες για όλα τα δυτικά κράτη (και το ελληνικό μαζί), πρώτα στο εσωτερικό συνεισφέροντας στην ακόμα μεγαλύτερη υποτίμηση των μεταναστών που ζουν σε αυτά και ύστερα στο εξωτερικό επιτρέποντας την όξυνση των επεκτατικών τους βλέψεων. Ετσι οι πνιγμοί των μεταναστών (που είναι μουσουλμάνοι άρα εν δυνάμει τρομοκράτες) στην μεσόγειο και οι "βομβαρδιμοί ενάντια στο ISIS" στην Μ.Α, είναι κομμάτια του ίδιου παζλ και προκαλούν σχεδιασμένο θάνατο ξανά και ξανά και ξανά.
1312

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 55 επισκέπτες