ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
SHC
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιουν 2012, 22:59
Has thanked: 20 times
Been thanked: 34 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από SHC » Τετ 25 Νοέμ 2020, 17:52

[tweet][/tweet]

SHC
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιουν 2012, 22:59
Has thanked: 20 times
Been thanked: 34 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από SHC » Παρ 27 Νοέμ 2020, 02:54

shamrock#athens έγραψε: Τετ 25 Νοέμ 2020, 14:35

Αμεση απεμπλοκή από την διπλή ανάπλαση

Το παραμύθι εδώ τελειώνει, την Λεωφόρο κανείς δεν την σπιλώνει!
με τι κόστος όμως η απεμπλοκή? με το να παίζεις στο οακα για άλλα 10 χρόνια? γτ αμα ρίξεις άκυρο σε αυτην την κυβέρνηση για αυτό το έργο, δε νομίζω ότι ''θα σου κανει τη χαρη'' να κανεις οτιδηποτε άλλο για σενα..
το θεμα σαφως δεν ειναι να κανεις εσυ χάρες και να παραχωρείς το γηπεδό σου αλλα να μετακομίσεις σε ένα νεο γήπεδο το οποίο νέο γήπεδο θα σε βάλει στον χάρτη ως ευρ. ομάδα, κατι που τα τελευταια χρονια λείπει απο την ταυτότητα σου.
νομιζω σημερα οσα ειπωθηκαν στην εκπομπη απο τον πρ. του ερασιτεχνη ειναι κατατοπιστικότατα.. θα βγει πλάνο.. θα μελετηθεί απ'όλους και όσοι έχουν δικαιωμα για ψηφο οφείλουν να ψηφίσουν όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και με γνώμονα την πρόοδο και την εξέλιξη..
φυσικά δε βγάζω εκτός το σεναριο να είναι εις βάρος σου ο όλος σχεδιασμός και να πρέπει να απορριφθεί..
αλλά ας μην προτρέχουμε
το κράτος πάνω από το κεφάλι μας
αυτό δεν ξέρω τρόπο να μπορείς να το γλυτώσεις

Άβαταρ μέλους
shamrock#athens
Δημοσιεύσεις: 205
Εγγραφή: Τετ 22 Δεκ 2010, 14:31
Has thanked: 15 times
Been thanked: 59 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από shamrock#athens » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 01:17

Εγώ αυτό που κατάλαβα από την συνέντευξη του Μαλακατέ, είναι ότι δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να γίνει, έχουν πετάξει μια ιδέα-πεποίθηση, δίχως να έχουν βάλει κάτω την κατάσταση. Στόχος τους είναι να ασχολείται ο κόσμος με αυτά και όχι με τα προβλήματα που έχουν φέρει στην κοινωνία τα μέτρα που πήραν για την πανδημία, και σε περίπτωση που πας σε εκλογές να ασκήσουν ψηφοθηρία από τον καθένα μας που πιστεύει στα λόγια τους.
Συνοψίζοντας. Είτε θα προσπαθήσουν να προχωρήσουν αυτό το έργο το οποίο το μόνο που θα δώσει στην ομάδα είναι ένα γήπεδο για να παίζει αυτό το έκτρωμα-διοίκησης που ονομάζεται Παναθηναϊκός ( εγώ δεν πιστεύω ότι ένα νέο γήπεδο θα αλλάξει την νοοτροπία και την αδιαφορία της διοίκησης), ή θα μπλέξουν τα πόδια τους και θα πούνε φταίει ο κόσμος, ο ιός ,ο χατζηπετρής.

Εγώ προτιμώ να παίζω στο οακα και οπουδήποτε αλλού, παρά να έχω στο κεφάλι μου τους βαρδαλαφουζους για 99χρόνια,και τους φερόμενους ευεργέτες και τάχα μου παναθες που ειδα στην φωτογραφία σε άγαλμα στο νέο γήπεδο. καλύτερα να τους δω σε μάρμαρο δίπλα από αυτό του Diego. :papas

Θα το καταπιώ μόνο αν τα νούμερα είναι όντως θετικά για το έργο κάτι που μου φαίνεται απίθανο, να επωφεληθεί οικονομικά από αυτό δηλαδή η ομάδα χωρίς να έχει βάλει για αυτό το έργο ούτε €. Kαι αν γίνει φαντάζομαι ότι θα μου ειναι τόσο δύσκολο να πάω γήπεδο, όσο μου είναι να πάω στα μπουζούκια. :kantada

Θα τα μάθουμε στην πορεία. :stokos
Οτι χρειάζεται να κάνει για εσένα το τριφύλλι,
το κάνει από τις 3/2/1908

SHC
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιουν 2012, 22:59
Has thanked: 20 times
Been thanked: 34 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από SHC » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 03:40

εγω κατάλαβα ότι έχουν πάρει κάποιες προφορικές ΄βεβαιωσεις΄ για το τι προβλέπει το σχέδιο και απότι καταλαβα συμφωνουν εφ'όσον αυτά τηρηθουν.

απο κει και πέρα, ασφαλώς βγήκε στην επιφάνεια τώρα για ψηφοθηρικούς λόγους και για αποπροσανατολισμό απο την πανδημία, ωστόσο αυτο δε σημαίνει ότι δεν μπορεί όντως να προχωρήσει,οποτε σαφως κ ειναι σοβαρό.

εγω ακουσα για εγκαταστασεις για όλα τα τμηματα πλην του μπασκετ που δεν υπάρχει σαφής τοποθέτηση ακομα.. ο κόσμος πιστευω εν τέλει όποια και να είναι η αποφαση δεν θα ''φταιξει'' γτ ό,τι ψηφίσει θα το χει ψηφίσει βάση λογικής και συμφεροντος.

εγω προσωπικα θεωρω οτι το οακα , ειδικα αυτη τη περιοδο μικραίνει πολύ τον Παναθηναικό και δυσκολεύει και περισσότερο τα πράγματα διοικητικά αφου ο ραφλας σίγουρα αν φύγει κάποια στιγμη, δε θα θέλει να φύγει ως πλήρως αποτυχημένος οποτε αν δεν φτιαχτεί το γήπεδο θα κρατάει την ομάδα σε ομηρία οπως εκανε και η οικογενεια.. για μενα ας φτιαχτει- εφοσον ειναι θετικες οι προυποθεσεις- το γηπεδο επι προεδριας του και μετα έχει ο καιρός να πάρει πόδι μεε τις κλωτσιές.. το θέμα είναι αυτη την περιοδό να μην διχαστεί περαιτέρω ο κόσμος, αλλοι υπερ , αλλοι κατά, αλλος φταίει άλλος όχι κλπ.. πρεπει να γίνει αυτό που είναι το καλύτερο για τον σύλλογο και εφόσον τηρηθουν όσα έχουν ειπωθεί, με ίσως κάποιες παραπανω διεκδικήσεις στα οικονομικά, ο βοτανικός είναι καλύτερος απο αυτό που ζούμε τώρα

enas-apo-emas
Δημοσιεύσεις: 326
Εγγραφή: Τετ 02 Φεβ 2011, 19:40
Has thanked: 22 times
Been thanked: 76 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από enas-apo-emas » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 10:54

Συνέντευξη παρωδία του μαλακατε.. και ευτυχώς που τα παιδιά κράτησαν ένα επίπεδο και δεν τον άρχισαν στα καντηλια όταν άρχισε να παπαρολογει όταν ελεγε τα κουλά δεν έχω το MoU και άλλες τέτοιες πιπες... Τελικό συμπέρασμα στον ελαιώνα ούτε στον άλλο αιώνα...

PATSIFRIKOS
Δημοσιεύσεις: 3366
Εγγραφή: Τρί 01 Φεβ 2011, 21:04
Has thanked: 234 times
Been thanked: 266 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από PATSIFRIKOS » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 12:50

Με την παρούσα κατάσταση οι λύσεις είναι δύο. Είτε Βοτανικός με βαριά καρδιά είτε το σημερινό οακα. Μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα με την ΔΑ και δεν θα μας αφήσουν ποτέ να χτίσουμε γήπεδο κάπου αλλού. Διαλέγουμε και παίρνουμε. Το θέμα είναι να δούμε γραπτώς τι σκατά υπογράφουν. Ο Μαλακατές είναι ανύπαρκτος, δεν ήξερε καν τι υπέγραφε στο MoU (το οποίο απ'ότι καταλάβαμε είναι ένα κωλόχαρτο χωρίς την παραμικρή αξία και μπορεί ο οποιοσδήποτε να το προσβάλει μέχρι το καλοκαίρι). Προφανώς κανείς δεν ξέρει ακριβώς τους όρους συμφωνίας. Άλλα λέει ο Δήμος, άλλα ο Ερασιτέχνης, άλλα η ΠΑΕ, άλλα το ένα Υπουργείο, άλλα το άλλο Υπουργείο, άλλα το ένα αρδάκι, άλλα το άλλο αρδάκι και όλοι μαζί άλλα λένε το πρωί και άλλα το απόγευμα. Πως να τους εμπιστευτείς; Οπότε αν δεν δούμε γραπτώς συζητάμε στον αέρα. Αν κρίνουμε τη συμφωνία συμφέρουσα (και για την παε) δίνουμε το οκ, δαγκωνόμαστε λίγο που παραχωρούμε Λεωφόρο και προχωράμε. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από τα δικά μας θέλω. Αν η συμφωνία δεν μας καλύπτει ας μείνουμε έτσι. Τώρα το τι καλύπτει τον καθένα είναι υποκειμενικό. Εγώ πχ για την παε θέλω μίνιμουμ 35000 θέσεις, κέρδη από εισιτήρια, από ονοματοδοσία και από εμπορικές χρήσεις εντός του γηπέδου (τις εκτός γηπέδου ας τις πάρουν οι άλλοι χεστήκαμε) και το πάρκο στη Λεωφόρο που θα χτιστεί και το μουσείο να ονομαστεί "Πάρκο Παναθηναϊκού". Αυτά θα ήταν για μένα προαπαιτούμενα και να τα δούμε γραπτώς αλλιώς σας χαλάμε την μπίζνα. Ο Δήμος και το Κράτος (και τα τουλουμπάκια επίσης) καίγονται πιο πολύ για την ΔΑ και όχι εμείς. Εκεί πρέπει να πατήσουμε και να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Αλλά με τέτοιες διοικήσεις πως να ελπίζεις; Και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, η έλλειψη διοίκησης και όχι η έλλειψη γηπέδου. Ούτε το 2010 είχαμε γήπεδο αλλά είχαμε διοίκηση με αρχίδια και όραμα και τα αποτελέσματα ήταν γνωστά. Επίσης αν είχες στο τιμόνι ανθρώπους σοβαρούς που τους εμπιστεύεσαι θα δεχόμασταν και πιο αναίμακτα τον Βοτανικό γιατί θα ξέραμε ότι δεν υπογράφουν μαλακίες. Με Αλαφούζο και το γήπεδο της Ντόρτμουντ να σου φτιάξουν πάλι προκοπή δεν θα δούμε. Όπως και να χει πιστεύω θα ακούσουμε απίθανα πράγματα το προσεχές διάστημα. Και ΓΣ εν μέσω πανδημίας μην περιμένετε.
OLD HABITS ARE HARD TO BREAK

enas-apo-emas
Δημοσιεύσεις: 326
Εγγραφή: Τετ 02 Φεβ 2011, 19:40
Has thanked: 22 times
Been thanked: 76 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από enas-apo-emas » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 13:27

Όπως το είπες patsi... με την παρούσα διοίκηση... Οπότε η λύση είναι μία και απλή... Παραίτηση άμεσα της νυν διοίκησης και καταγγελία της ΔΙΠΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ χθες... Και όπου μας βγάλει... Έτσι και αλλιώς πάλι θα τα ακούσει η κακια 13 ότι καταστρέφει τον σύλλογο. Και στη τελική κάνεις δεν μπορεί να στηριχθεί στο μητσοτακεικο για το μέλλον μας.
Υγ.Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε...
Υγ.1 δεν ζει και ο τυφώνας για να μας πει όλη την αλήθεια πως εκβιαστηκε να υπογράψει αυτό το έκτρωμα.
Υγ.2 καταραμένο 79

BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Σάβ 28 Νοέμ 2020, 15:40

Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι η πρεμούρα από Δήμο, κυβερνήσεις και επίσημο ΠΑΟ για το γήπεδο. Η Λεωφόρος μόνο θα ανεβαίνει σε αξία και ο Α.Ο. θα κερδίζει σε διαπραγματευτική ισχύ.

Είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις ιδιόκτητο, σύγχρονο γήπεδο (σαν εταιρεία, όχι σαν κόσμος), αλλά το γήπεδο είναι κάτι που δεσμεύει μια ΠΑΕ για δεκαετίες. Πιο σημαντικό είναι να έχεις γήπεδο σε 10 χρόνια με σωστούς όρους, παρά αύριο με λάθος.

Κάθε κυβέρνηση θα παρουσιάζει σαν "τελευταία λύση" την πρόταση της. Όπως έκαναν με την ΑΕΚ και τον ΟΔΔΥ κλπ.

SHC
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιουν 2012, 22:59
Has thanked: 20 times
Been thanked: 34 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από SHC » Κυρ 29 Νοέμ 2020, 03:04

BulldogsGhetto έγραψε: Σάβ 28 Νοέμ 2020, 15:40 Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι η πρεμούρα από Δήμο, κυβερνήσεις και επίσημο ΠΑΟ για το γήπεδο. Η Λεωφόρος μόνο θα ανεβαίνει σε αξία και ο Α.Ο. θα κερδίζει σε διαπραγματευτική ισχύ.

Είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις ιδιόκτητο, σύγχρονο γήπεδο (σαν εταιρεία, όχι σαν κόσμος), αλλά το γήπεδο είναι κάτι που δεσμεύει μια ΠΑΕ για δεκαετίες. Πιο σημαντικό είναι να έχεις γήπεδο σε 10 χρόνια με σωστούς όρους, παρά αύριο με λάθος.
η πρεμουρα ειναι για την δημοφιλία ορισμένων πολιτικών και της κυβέρνησης, γραφτηκε και πριν, οπως και του καραγκιοζη δημαρχου της αθηνας που θελει να την κανει γυαλα.

απο κει και περα η διαπραγματευτική αξία αφορά το σημείο που ειναι το γήπεδο στη λεωφόρο και όχι το ίδιο το γήπεδο.. οποτε το κρατος με το οποιο εξαναγκαζεσαι να διαπραγματευτεις δε το βλεπει ως φιλέτο για να χτίσει κάτι νέο ή να επενδύσει αλλά ως ένα έργο το οποίο θα ικανοποιησεί χιλιάδες φιλάθλους/οπαδούς και κατοίκους της περιοχής και φυσικά θα θέλει ως να λάβει τα ευσημα απο αυτούς με ψήφους κλπ.

Αν υπήρχε ενδεχόμενο να παραχωρήσεις ή να πουλήσεις την λεωφόρο σε έναν κολοσσό για δεν ξέρψω και γω πόσα εκατομμύρια (κατι τετοιο θα περιέπλεκε ακόμα περισσότερο τα πραγματα όσον αφορά την αυτονομία σου πιστεύω) θα ήταν διαφορετική η κουβέντα, οποτε η διαπραγματευτική αξία είναι άκυρη σε αυτη την περίπτωση.. αξία έχει η τοποθεσία και εφ'όσον μιλάς με όρους ΔΑ δεν μπαίνει έτσι ως ζήτημα, πόσο μάλλον όταν σου εγγυονται απο το κράτος ότι θα σου φτιάξουν εγκαταστάσεις για όλα τα τμηματα ως αντάλλαγμα.

απο κει και πέρα ναι, λάθος του μαλακατε που δεν πήρε αντίγραφο του m.o.u., αλλά δεν είναι δα και καμια καταστροφή, θα το πάρει φαντάζομαι
.. ακουω παλι τη συνεντευξη να δω που είναι φαουλ και δυσκολεύομαι. Ίσως είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε ότι άλλο οπαδός, άλλο πρόεδρος.

Δυσκολεύομαι επίσης να καταλαβω με ποιά λογική λέει κάποιος καλύτερα το οακα..
Τόσα χρόνια διέσπασε τον κόσμο του Παναθηναικού (απομακρυσμένο, αχανές γήπεδο που δεν γεμίζει καθόλου εύκολα, μακρια απο το τερρεν), δεν έχεις κανενα σοβαρό έσοδο, ποσο μαλλον τώρα και γενικότερα καμία προοπτική εκει πέρα.
enas-apo-emas έγραψε: Σάβ 28 Νοέμ 2020, 13:27 Και στη τελική κάνεις δεν μπορεί να στηριχθεί στο μητσοτακεικο για το μέλλον μας.
Υγ.Η μόνη χαμένη μάχη είναι αυτή που δεν δόθηκε...
Tο μητσοτακεικο δεν εχει σχεση με τους όρους του έργου απαραίτητα, ισως εχει ο μπακογιαννης αλλα και ο συριζα ή το κκε να στο εφερνε παλι ίδιοι ή παρόμιοι μπορεί να ήταν οι όροι.. η μονη μαχη που πρεπει να δωθεί είναι με τους όρους, οικονομικους και μη που θα παραχωρηθεί η λεωφόρος.. απο κει και πέρα η ααπεμπλοκή απο την ΔΑ απο μόνη της δεν λέει τπτ, μάλλον για ααποφυγη της μάχης μου ακούγεται..
τι να πω μαγκες.. μακαρι να βλεπετε κατι που δεν βλεπω.. παντως γηπεδο στη λεωφόρο δεν γίνεται όχι μόνο επειδη δεν εχεις διοικηση αλλα και επειδη η περιοχή είναι φουλ πυκνοκατοικημενη και θα εκλεινε την αθηνα για 2-3 χρονια ενα τετοιο εργο μπορει και παραπανω , άλλο τA πολεοδομικά που είναι μία ιστορία μόνη της αυτό

wec
Δημοσιεύσεις: 268
Εγγραφή: Σάβ 02 Απρ 2011, 22:24
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από wec » Κυρ 29 Νοέμ 2020, 08:36

Το οακα μετα τη φυγη της αεκ σε μπαλα μπασκετ μενει ερημο.καλυτερα να σου παραχωρησουν ολο το συγκροτημα να κανεις οτι μπορεις,να προχωρησεις σε καταργηση διπλης αναπλασης κ να μεινει ορθια η λεωφορος.ετσι κ αλλιως αν καταργηθει η διπλη αναπλαση μπορεις να κανεις μετα τις βελτιωτικες παρεμβασεις που θες για να παιζει εκει η ομαδα κ να μη φυγεις απτις ριζες της.κ να ειναι εκει φυσικα κ οσα τμηματα του ερασιτεχνη μπορουν.το ολο θεμα ξεκιναει λαθος παρολο αυτα.ειτε εχεις νεο γηπεδο ειτε οχι οι διοικησεις κ η ομαδα φερνουντον κοσμο στο γηπεδο.προτιμω λοιπον διοικηση οπως της διετιας 2008-2010 με παιχταραδες,πορειες ευρωπη,νταμπλ,33.000 διαρκειας κ ας ειμαι στο οακα κ στη λεωφορο.παρα τον καταστροφεα αλαφουζο χωρις λεωφορο,στον ελαιωνα χωρις πρωταθλημα για 15 χρονια κ χωρις ευρωπη..

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 345 επισκέπτες