ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
dernw

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από dernw » Δευ 25 Ιαν 2021, 21:53

esy pas aklaftos giati tha sou kopsoun to merokamato..
tolmas kai de diavazeis tis epistoles tou xontrou?
gia diavase tis kalytera..

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που μου παρέδωσες, είχε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ χρέη σε δημόσιο, τράπεζες, παίκτες, ομάδες και προμηθευτές σε κατάσταση πλήρους αφερεγγυότητας, με πολλές εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, που ακόμα και δέκα χρόνια μετά ταλαιπωρούν το Σύλλογο.

Παρέδωσες την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε οικονομική κατάσταση χειρότερη από την ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία οδηγήθηκε σε χρεοκοπία, και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία καταδικάστηκε σε πολυετή παρακμή. Αυτό θα ήταν το μέλλον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αν δεν πλήρωνα (και ακόμα πληρώνω) τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου.

aneta mporw na milisw ston kathena edw pera gia xrei giati o rp plirwse olo to prwtogenes xreos..
otan tha vrethoun kapoioi na kanoun kati antistoixo xwris na paroun paketo voitheias 30a xronia mporoume na milisoume kai gia tis rythmiseis ston PAOK..

Άβαταρ μέλους
pasgiannina7
Δημοσιεύσεις: 154
Εγγραφή: Σάβ 03 Σεπ 2011, 16:16
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από pasgiannina7 » Δευ 25 Ιαν 2021, 22:23

thixtikan oi tagarovlaxoi enw egw milisa gia tis dioikiseis tous tosa xronia..
alla etsi einai ama exeis tin myga mygiazesai..
den exei o allos 500 atoma na mazeutei kai mou apeuthynei kai to logo o pouthenas..
pws gyrnas kai mou milas re kaimene pou se kanei mpaxalo enas takounakias me ypsos 1.50

grafei ki o allos o pertesis.. ase mas re mproukli pou tosa xronia ekanes mpiznes me kati omades doryforous..
apo pou katagetai o xontros re malaka? giati pesane ston platania mpas kai dwsei ton xontro kai katigorithei pote?
300 xronia tou mpouza merokamato kai
400 xronia tourkokratias vlaka e vlaka

α) Οι βλάχοι σε γαμάνε . β) όχι θα σε αφήσουμε μπουμπουνοκέφαλε να λές για τον Π.Α.Σ. την παπαριά σου.Όχι ο άλλος δεν έχει 500 άτομα , ο άλλος δεν έχει 500 άτομα ΓΙΑ ΜΑΝΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. Σε ρώτησα και πρίν μπουμπουνοκέφαλε ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΩ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΩΘΕΙΣ? Δεν νομίζω οπότε βούλωνε και γενικά βουλώστε όλοι με το ηλίθιο επιχείρημα με τον κοντό. Πανηλίθιοι πέρασε απο πάτρα (450.000 πλυθησμό) Γιάννενα (150.000 πληθυσμο) Λάρισα (250.000 πλυθησμό) και σε όλες τις πόλεις έκανε τα ξεφτυλίκια του ενώ δεν τον ακούμπησε κανείς. Τί είναι πιο πιθανό να μήν υπάρχει ΕΝΑΣ να τον χτυπήσει σε 850.000 πλυθησμό ή να είναι τεχνικά αδύνατο γιατί με το που πάει σε μια ομάδα μαθαίνει οργανωμένους, τι παίζει κλπ και δέν τον ακουμπάς κάν. Κανείς δεν θα ρισκάρει να φάει φυλακή για μια ζωή για να δώσει 2 χαστούκια στον κοντό για να πείσει εσένα .Εδώ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. Αστείε.

panwkatw7
Δημοσιεύσεις: 1610
Εγγραφή: Τετ 23 Μαρ 2011, 18:31
Has thanked: 34 times
Been thanked: 195 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από panwkatw7 » Δευ 25 Ιαν 2021, 22:38

Εσυ υπερασπιζεσαι τον σαββιδη αναγκαστικα ενω κανονικα τον γραφεις στα αρχιδια σου, εγω που μιλαω για τον κοκκαλη η τον μαρινακη το κανω για να μη μου κοψει το μεροκαματο και ειμαι γιδι

Το τι δουλειες επαιρνε ο κοκκαλης η το τι κατεχει ο μαρινακης (στα αρχιδια μου και τα 2 αμφοτερα) ειναι επιχειρημα για να πληξεις τον Ολυμπιακο σαν συλλογο η εμενα σαν οπαδο του?

καλα το οτι ο κοκκαλης παρεδωσε τον ολυμπιακο με χρεη στον μαρινακη ειναι ατρανταχτο επιχειρημα οτι 20 χρονια πριν δεν του πληρωσε τα χρεη του κοσκωτα και του σαλιαρελη..τετραγωνη λογικη

Ολοι οι προεδροι των ομαδων στο θεμα του επιχειρειν ειναι ενα και το αυτο, ανεξαρτητα του ποσο οπαδος ειναι ο καθενας τους η οχι. Μονο στην παοκαρα ειναι ασπηλοι και αμολυντοι και δεν θελουν ουτε νομους ουτε ρυθμισεις, ολοι οι αλλοι ειναι για τουφα

ξερω γω ενταξει, βασικα να πουμε

Άβαταρ μέλους
bluemadness
Δημοσιεύσεις: 586
Εγγραφή: Παρ 14 Φεβ 2014, 22:41
Has thanked: 200 times
Been thanked: 354 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από bluemadness » Δευ 25 Ιαν 2021, 22:58

Άσχετε και καθυστερημένε δέρνω.
Άκου για να μαθαίνεις να τα λες στα άλλα πιτσιρικια στο σχολείο μιας που δίνεις αφορμές για να ξεφτιλιζεται όλη η προπαγάνδα που αναμασας εσύ και οι σύμμαχοι σας Βαζελοι και αεκτζηδες .
Ο Μαρινάκης στην αναφορά του στον Κόκκαλη αναφέρθηκε στην τελευταία απόφαση του δικαστηρίου για την τράπεζα Κρήτης-υπηρχε χρόνια δικαστήριο σε εκρεμμοτητα- και στο δάνειο του Καραϊσκάκη του ποσοστού του λαυρεντιαδη.
( εδώ βέβαια ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ όσοι λέγανε ότι μας έφτιαξε γηπεδο το κρατος....αλλά δεν πειράζει η πρώτη η τελευταία φορά που τρώτε σανο)
Όλα όσα λέει ο Μαρινάκης είναι αλήθεια για τα χρέη σε τρίτους αλλά δεν είναι χρέη στο δημόσιο και
ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ την ρύθμιση του Μάνου.
Ο Κόκκαλης πλήρωσε 3 δις τότε δραχμές και ήταν η μόνη ομάδα που πλήρωσε το χρέος της έστω και ρυθμισμενο.
Ο Σαββίδης έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα ,πλήρωσε το αρχικό χρέος και του ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ τα πρόστιμα και τις προσαυξήσεις.φυσικα και δεν υπήρχε νόμος που λέτε γιατί είστε ΑΣΧΕΤΟΙ.
Ευνοϊκός νόμος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για την αγαπημένη ΔΕΚΟ όλων των κυβερνήσεων.
Βέβαια Ω Τσίπρα Τσίπρα δεν τραγουδήσατε όπως Ω Μπένι Μπένι....για τον άνθρωπο που χαρισε και διέγραψε εκατομμύρια χρέη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Σου βάζω και ρεπορτάζ της εποχής που παρουσιάζουν τα γεγονότα,δεν ειναι απόψεις του κολκα που διαβάζεις,ούτε του Μπούζα όρθιο γελαδι,είναι γεγονότα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
bluemadness
Δημοσιεύσεις: 586
Εγγραφή: Παρ 14 Φεβ 2014, 22:41
Has thanked: 200 times
Been thanked: 354 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από bluemadness » Δευ 25 Ιαν 2021, 23:01

Δεν κόβεις ούτε με βάλε,το σανο που έχεις καταναλώσει θα βγει σε λίγο από τον πάτο σου,αν είχες την ελάχιστη αυτοεκτίμηση σαν άνθρωπος θα τα παραταγες μετά από το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ που έχεις φάει σε όλα τα επίπεδα.
Από τον λευκό Πύργο....και την αστυνομία που σε έκοψε,μέχρι τα χρέη που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ο Ολυμπιακός και τα χρέη που πλήρωσε ο Ρώσος.
Ψάξε ρε χαϊβάνι που είναι ο Ρώσος και γιατί έχει εξαφανιστεί και άσε τον αιώνιο επιβήτορα σου τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που έχει ρημάξει όλο σου το είναι.

Άβαταρ μέλους
no passaran
Δημοσιεύσεις: 8069
Εγγραφή: Δευ 21 Νοέμ 2011, 23:51
Has thanked: 617 times
Been thanked: 433 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από no passaran » Τρί 26 Ιαν 2021, 11:06

Έχουμε μπεί σε διαδικασία να απαντάμε επαναλαμβανόμενα σε έναν τυπάκο με δήθεν υφάκι που δεν έχει την ελάχιστη ικανότητα να κατανοήσει απλά πράγματα. Άνθρωπο που θεωρούσε πως έρχονταν Αθήνα χωρίς μπάτσους,του βάζαμε τις φωτογραφίες με τα "κορδόνια" από τα ματ και ο τύπος προσπαθούσε να κάνει το άσπρο μαύρο.
Ένας ελεεινός θρασύδειλος που μόλις βρεί τα σκούρα στο διάλογο εξαφανίζεται και το πολύ πολύ να πει καμιά δύσκολη λεξούλα και λογικά όταν τη γράφει, θα στραβώνει το στόμα, έτσι από συνήθεια
γιατρε μου ειμαι κοκκαλο με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ #1

Άβαταρ μέλους
j.rebel
Δημοσιεύσεις: 5175
Εγγραφή: Τρί 10 Ιουν 2014, 09:36
Has thanked: 411 times
Been thanked: 360 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από j.rebel » Τρί 26 Ιαν 2021, 12:22

Mia kathara podosfairikh aporia,asxeto,kagawa ontws megalh metagrafh
An einai kala o typos,evlepa prin kati xronia budesliga,
O kagawa kai o allos ths maintz o okazaki ksexwrizane,,
Alla re malakes ayton ton typo,ton karaflo al bundy pou ton vrhkate gia for??kai diavaza kati arthra ,exei leei ola ta stoixeia enos top for klp,,,ti vlepw lathos re?

Gia ta peri xrewn kai eynohmenwn nomizw ta kaname pleon penhntarakia,einai ksekathara ta pramata.

BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Τρί 26 Ιαν 2021, 13:04

Το σκάνδαλο με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ότι σβήστηκαν προσαυξήσεις και πρόστιμα, όσο το ότι τα χρέη έμειναν επίδικα (δηλαδή παγωμένα) για πολλά χρόνια (μιλάμε για χρέη Μπατατούδη Γουμενου που δε γίνονταν τα δικαστήρια από εποχής Ζαγοράκη μέχρι πρόσφατα).

Όταν ο Άρης πχ είχε 2 εκατομμύρια χρέος στη ΔΟΥ και σε ένα χρονο τελεσεδικησε και ο άλλος είχε 30 εκατομμύρια και δεν πήγαινε το δημόσιο η δεν ήταν αντίθετο σε συνεχόμενα αιτήματα αναβολών Ε το λες και εύνοια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BulldogsGhetto την Τρί 26 Ιαν 2021, 14:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
aNTiFLaG
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: Παρ 25 Φεβ 2011, 15:33
Has thanked: 46 times
Been thanked: 52 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από aNTiFLaG » Τρί 26 Ιαν 2021, 13:28

BulldogsGhetto έγραψε: Τρί 26 Ιαν 2021, 13:04 Το σκάνδαλο με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ότι σβήστηκαν προσαυξήσεις και πρόστιμα, όσο το ότι τα χρέη έμειναν επίδικα (δηλαδή παγωμένα) για πολλά χρόνια (μιλάμε για χρέη Μπατατούδη Γουμενίδη που δε γίνονταν τα δικαστήρια από εποχής Ζαγοράκη μέχρι πρόσφατα).

Όταν ο Άρης πχ είχε 2 εκατομμύρια χρέος στη ΔΟΥ και σε ένα χρονο τελεσεδικησε και ο άλλος είχε 30 εκατομμύρια και δεν πήγαινε το δημόσιο η δεν ήταν αντίθετο σε συνεχόμενα αιτήματα αναβολών Ε το λες και εύνοια
Αυτή πάνω κάτω είναι και η απάντηση στην ερώτηση -όχι γιατί καταστράφηκε ο Αρης, αλλά γιατί δε σώθηκε ο Άρης.

Χρωστούσαμε 150k στον Σιφάκη και σε μια νύχτα έγιναν 950k.
Στον Σιφάκη. 1Μ στον Σιφάκη που το 2010 στο ΟΑΚΑ προλαβα να φωνάξω 3 φορές 'πέσε' στο σουτ του Λέτο και αυτός δεν είχε ξεκινήσει ακόμα να πέφτει :ti leei
We are the damned of all the world, with sadness in our hearts
the wounded of the wars, we've been hung out to dry

BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΟΚ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Τρί 26 Ιαν 2021, 13:31

aNTiFLaG έγραψε: Τρί 26 Ιαν 2021, 13:28
BulldogsGhetto έγραψε: Τρί 26 Ιαν 2021, 13:04 Το σκάνδαλο με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ότι σβήστηκαν προσαυξήσεις και πρόστιμα, όσο το ότι τα χρέη έμειναν επίδικα (δηλαδή παγωμένα) για πολλά χρόνια (μιλάμε για χρέη Μπατατούδη Γουμενίδη που δε γίνονταν τα δικαστήρια από εποχής Ζαγοράκη μέχρι πρόσφατα).

Όταν ο Άρης πχ είχε 2 εκατομμύρια χρέος στη ΔΟΥ και σε ένα χρονο τελεσεδικησε και ο άλλος είχε 30 εκατομμύρια και δεν πήγαινε το δημόσιο η δεν ήταν αντίθετο σε συνεχόμενα αιτήματα αναβολών Ε το λες και εύνοια
Αυτή πάνω κάτω είναι και η απάντηση στην ερώτηση -όχι γιατί καταστράφηκε ο Αρης, αλλά γιατί δε σώθηκε ο Άρης.

Χρωστούσαμε 150k στον Σιφάκη και σε μια νύχτα έγιναν 950k.
Στον Σιφάκη. 1Μ στον Σιφάκη που το 2010 στο ΟΑΚΑ προλαβα να φωνάξω 3 φορές 'πέσε' στο σουτ του Λέτο και αυτός δεν είχε ξεκινήσει ακόμα να πέφτει :ti leei
Ναι ισχύει. Αλλά αυτό έχει να κάνει κυρίως με την ΕΠΟ. Ποιος ήλεγχε την ΕΠΟ τότε, κάτσε να δεις;

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Semrush [Bot] και 141 επισκέπτες