ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δημοσίευση από curvagreek » Πέμ 17 Φεβ 2022, 15:25

Τις τελευταίες βδομάδες η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με την αστυνομία, έχει προχωρήσει στο σφράγισμα πολλών συνδέσμων οργανωμενων οπαδών ανα τη χωρα , βρίσκοντας ευκαιρία να απαλλαγεί από το "πρόβλημα" που δημιουργούν οι οπαδοι στην κοινωνία .Η κυβέρνηση ωστόσο δεν γνωρίζει ότι με το σφράγισμα των συνδεσμων ,τους οποίους έτρεξε να κλείσει τυφλά προκειμένου να λάβει το χειροκρότημα του μέσου νοικοκυραίου , κατάφερε απλά να τσουβαλιασει δολοφόνους και οπαδούς , σπιλωνοντας έτσι το όνομα και τη δράση τους. Αντιθέτως, το οπαδικο κίνημα ήταν εκεί στη φωτια στο Μάτι, ήταν εκεί στις πλημμύρες της Μάνδρας,ήταν εκεί στις φωτιές το καλοκαίρι του 21 που έπληξαν τη χώρα,ήταν εκεί να συμπαρασταθεί στη γειτονική Αλβανία που υπέστει φοβερές ζημιές από τον σεισμό το Νοέμβρη του 19 ,και άλλα πολλα. Ήταν δηλαδή ΠΑΡΩΝ όπου η κυβέρνηση σας ήταν ΑΠΟΥΣΑ.
Να σας ενημερώσουμε λοιπόν ότι στο ΑΙΓΑΛΕΩ η οπαδικη νοοτροπία και η οπαδικη συνείδηση γεννιούνται σε πλατείες, πάρκα ,γήπεδα και καφενεία και όχι σε "εγκληματικους συνδέσμους" και "λέσχες κακοποιών" όπως ισχυριζεστε . ΜΑΓΚΙΚΑ και ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΚΑ!
ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Υ.Γ. καλή δύναμη στην οικογένεια του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 43 επισκέπτες