ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Η φωνή των συνδέσμων
panos1982

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από panos1982 » Σάβ 12 Ιούλ 2014, 19:39

Εικόνα

«Το τμήμα που κράτησε ψηλά την σημαία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, το τμήμα που μας χάρισε χαρά, περηφάνια και έκανε όλους εμάς να πούμε πολλές φορές την φράση «Μπράβο ρε μάγκες, πάμε ρε ΑΕΚάρα», κινδυνεύει !

Δυστυχώς «σωτήρες φωτοβολίδες» εξαφανίστηκαν, δυστυχώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδεικνύεται λίγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά γενικά για το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ .

Η ORIGINAL 21 είναι εδώ, βάζει πλάτη, βάζει το χέρι στην τσέπη και καλεί όποιον Ενωσίτη οργανωμένο ή μη να βοηθήσει να ξαναδούμε τέτοιες φωτογραφίες σαν την παραπάνω, να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Ό,τι ποσό μαζευτεί θα είναι λιγότερο από την τσέπη του καθενός από εμάς, περισσότερο από την καρδία του.

Καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή γιατί η ΑΕΚ είναι μία, είναι ενιαία, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παντού.

Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια…
Πληροφορίες σε όλα τα κλαμπ της ORIGINAL

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Παρ 15 Ιούλ 2016, 16:09

«Θα ‘μαι πάντα εδώ, μες το όπλο σου σφαίρα»
Διαπιστώνοντας τα τεράστια οικονομικά (και όχι μόνο) προβλήματα της ερασιτεχνικής, δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το αυτονόητο για την ORIGINAL21… Να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την Α.Ε.Κ. Προτιμήσαμε λοιπόν, από το να καθόμαστε σε μια παραλία να κρίνουμε και να κατακρίνουμε τους πάντες, να προτείνουμε στην ΠΑΕ και ΚΑΕ Α.Ε.Κ., μια οικονομική ενίσχυση προς την Ερασιτεχνική μέσω των διαρκείας, αλλά και των απλών εισιτηρίων, που θα δίνουν κατά τη διάρκεια της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόταση που έγινε δεκτή !
Ενημερώνουμε πως όποιος φίλος της Α.Ε.Κ. πάρει το διαρκείας του από οποιοδήποτε κλαμπ της ORIGINAL21 στην Ελλάδα, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η καταβολή 10 ευρώ, για την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. προς ενίσχυση της ΜΑΝΑΣ Α.Ε.Κ.. Επίσης, με την αγορά έστω και ενός απλού εισιτηρίου για οποιονδήποτε αγώνα (για μία μόνο φορά) θα χρειαστεί η καταβολή του ποσού των 10 ευρώ για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ.
Από εκεί και πέρα, όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να συνεισφέρει επιπλέον ή ανεξάρτητα από τα εισιτήρια, έχει τη δυνατότητα να βρει και να πάρει την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ. σε οποιοδήποτε από τα 67 κλαμπ της ORIGINAL21 ανά την Ελλάδα.
Τονίζουμε πως για τον απλό φίλο της ΑΕΚ που θα προμηθευτεί τα εισιτήρια του από τα γραφεία της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ, η καταβολή των 10 ευρώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
Επειδή σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., έτσι όπως αρμόζει στο Όνομα και την Ιστορία της και όχι έτσι όπως λειτουργεί αυτήν τη στιγμή σαν ένα σωματείο γειτονίας, ΚΑΛΟΥΜΕ όλον τον κόσμο να καταβάλει το ποσό με την αγνότητα και την ανιδιοτελή αγάπη που τον χαρακτηρίζει. Η δύναμη της ΑΕΚ από τότε που ιδρύθηκε είναι ο ίδιος ο Λαός της.
Τιμές Διαρκείας από τα 67 κλαμπ της ORIGINAL21:
Ποδόσφαιρο: τιμή 110€ (θύρα 1-35)
Μπάσκετ: τιμή 110€
Για το μπάσκετ και μόνο, για τους φίλους της επαρχίας η τιμή
είναι 60€
*Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται και το κόστος αγάπης της ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ Α.Ε.Κ.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6987188095 και 6946102270
Όλοι διαρκείας για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη φυσική της θέση, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ και ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!
Υ.Γ.: Φαίη Κουνάδη, Γιάννη Αρβανίτη, Στέλιο Αλεπουδέα, Χριστόφορε Μπακαούκα, σας ευχαριστούμε πολύ! Σε δύσκολες εποχές κάνατε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Αυτό δε μπορεί να το αλλάξει κανείς και τίποτα!
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Πέμ 03 Νοέμ 2016, 20:23

Επιτέλους μετά απο 13 χρόνια προσμονής το όνειρο κάθε ΑΕΚτζη γίνεται πραγματικότητα . Η λύση για το γήπεδο βρέθηκε, την έδωσαν τα παιδιά απο την Πάτρα. Όλοι λοιπόν από αύριο, ο καθένας με τον γκασμά του, την αξίνα του και το ζεμπίλι του για να σηκώσουμε το γήπεδο που θα στεγάσει τα όνειρά μας.
Βέβαια τα παιδιά από την Πάτρα ξέχασαν μέσα από την καυστική ανακοίνωσή τους να ενημερώσουν τον κόσμο της ΑΕΚ πως όλα είναι έτοιμα πριν αρχίσουμε το σκάψιμο. ΟΛΑ ! Και οι οικοδομικές άδειες, και οι υψομετρικές, και το ΟΚ του Δήμου μα προπάντων έτοιμα και καμια 80αρια εκατομμύρια .
Φυσικά η πρόταση αυτή βρήκε όπως είμασταν σίγουροι και άλλους υποστηριχτές. Το βράδυ της ίδιας μέρας ο τηλεοπτικός υπάλληλος της Θύρας Λ7 άνοιξε και έκλεισε την εκπομπή του με αυτήν την ανακοίνωση και με την ατάκα «είμαστε με τα παιδιά από την Πάτρα γιατί είναι τίμιοι ενώ οι άλλοι υπάλληλοι» . Ο νοών νοείτω . Πρωϊ – πρωϊ της επομένης η ανακοίνωση – πρόταση για το γήπεδο της ΑΕΚ ήταν αναρτημένη στο gavros.gr με τίτλο «άρχισαν τα όργανα» . Και ξανά ο νοών νοείτω .
Δεν θα αναλύσουμε δημόσια γιατί το club στην Πάτρα δεν ανήκει πλεον στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ της ORIGINAL. Αυτό το ξέρουν όλα τα στεγασμένα club της ORIGINAL από την Κρήτη ως το Διδυμότειχο και απο την Μελβουρνή εώς το Λονδίνο.
Σε αυτό το θέμα θα πούμε μονο πως η ORIGINAL ήταν , είναι και θα παραμείνει μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τις αποφάσεις τις παίρνουμε όλοι μαζί ακόμα και αν αυτές είναι λάθος, με βάση μόνο την αγνή ΑΓΑΠΗ μας για την ΑΕΚ. Ο οποισδήποτε λειτουργεί αυτοβούλως αυτομάτως δεν ανήκει σε αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που τη σύμπνοια και το δέσιμό της την αναγνωρίζουν ακόμα και οι εχθροί της.
Η ORIGINAL νιώθει και αισθάνεται όπως ο κάθε ΑΕΚτζης πάνω στη Γη : θα περίμενε πολλά περισσότερα στο αγωνιστικό κομμάτι και ένα γήπεδο ήδη να έχει αρχίσει να χτίζεται . Γνωρίζει πολύ καλά πως ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά περισσότερα για να βλέπουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει . Ούτε η άθλια ροζ φανέλα της αρέσει, ούτε το τηλεφώνημα του Μανωλά στον Βρέτζο, ούτε η ομάδα του Κετσπάγια , ούτε τα λίγα λεφτά που έχουν ξοδευτεί στις μεταγραφές με αποτέλεσμα να βλέπουμε μια μέτρια ομάδα να γίνεται έρμαιο του κάθε ΜΠΑΟΚ.
Όλους αυτούς τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες η ORIGINAL 21 τις έχει μεταφέρει εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει χωρίς τυμπανοκρουσίες , χωρίς να καταστρέφει το κλίμα στο γήπεδο διχάζοντας τους ΑΕΚτζηδες στους μεν και στους δεν, χωρίς να δίνει δικαιώματα σε κάθε Γαβαθιώτηδες και Καραπαπάρες να μιλούνε για διχόνοιες και έναρξη οργάνων μεσα στην ΑΕΚ .
H ORIGINAL 21 ποτέ δεν ήταν με τον Νικολαϊδη, με τον Ψωμιάδη , ποτε δεν θα είναι με τον Μελισσανίδη.
Η ORIGINAL 21 ήταν, είναι και θα είναι μονο με το μεγαλείο που πρεσβεύει ο δικέφαλος αετός . Ηταν, είναι και θα είναι μόνο με την ΑΕΚ, μέχρι να βγει η τελευταία ανάσα μας.
ΥΓ1. Κάποιοι κόπτονται για την Ερασιτεχνική την στιγμή που χρόνια τώρα όχι μονο δεν έχουν αγοράσει ένα διαρκείας της Ερασιτεχνικής, αλλά ούτε καν έχουν πάρει μια κάρτα Φίλου προς ενίσχυσή της .
ΥΓ2. Δεν θα μπούμε σε διαδικασία απαντήσεων και εντυπώσεων . Η θέση της ORIGINAL είναι αυτή και τέλος.
ORIGINAL 21
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Δευ 26 Αύγ 2019, 19:57

ΑΕΚΑΡΑ μου....

Σαν χτες ήταν που η Φιλαδέλφεια φλεγόταν και η βροχή στο τέλος της μαγικής νύχτας από τα δάκρυα χαράς των παιδιών μας στον ουρανό ολοκλήρωνε το παζλ μιας μαγικής χρονιάς. Κοιτώντας λίγο πιο εκεί από το σημείο που το πούλμαν έκοβε βόλτες, με επιβάτες "δεμένους" σαν οικογένεια να φωτίζουν τη γειτονιά μας με πυρσούς, γούσταρες ακόμα πιο πολύ βλέποντας το τσιμέντο να θεριεύει και η πίστη μας ότι η Αυτοκρατορία αντεπιτίθεται έπιανε τα όρια του απόλυτου. Η ΑΕΚ ήταν πρωταθλήτρια! Στη μόνη θέση που της αξίζει! Παράλληλα η ΑΕΚ έφτιαχνε το ΝΑΟ της. Έτσι δημιουργήθηκε ένα δίπολο στόχων. Αγωνιστικό κομμάτι και γήπεδο. Τουλάχιστον στο μυαλού του χιλιοβασανισμένου αλλά πάντα περήφανου λαού του συλλόγου.

Πρόεδρε στο δεύτερο κομμάτι τα καταφέραμε! Όλοι μαζί! Εσύ με το κύρος και το όνομα σου, εμείς με τους αγώνες μας, τα κελιά και τα δικαστήρια, τις φωνές μας και τις παρεμβάσεις μας. Ήταν το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για όσους δεν πρόλαβαν να το δουν. Το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε για να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας μια στέγη πάνω από το κεφάλι τους. Το μεγαλύτερο επίτευγμα της σύγχρονης ιστορίας μας. Ο χρόνος δεν περνάει κανονικά! Μετράμε αντίστροφα πλέον....Το όνειρο των ονείρων, παύει να είναι όνειρο και αποτελεί όραμα προόδου και ανάπτυξης για τη γιγάντωση του οργανισμού.

Όμως πρόεδρε στο "ζύγι" του δίπολου ξέχασες να βάλεις το αγωνιστικό κομμάτι και την στελέχωση της ομάδας με ανθρώπους ισάξιους με το μπόι της ΑΕΚ. Άνθρωποι "νάνοι" πέρασαν από πόστα άκρως σημαντικά και αυτή η ξεροκεφαλιά σου βάσει της πραγματικότητας δεν σε δικαίωσε. Πρόεδρε τέτοια αποδόμηση και αποψίλωση της ομάδας που έφερε το Πρωτάθλημα στη βιτρίνα με τα πολλαπλά τρόπαια του συλλόγου δεν έχει ξαναυπάρξει. Ασαφές πλάνο, μπερδεμένες ιδέες, παίκτες τρίτης διαλογής, λάθος χειρισμοί στο θέμα του προπονητή....Και το μπάτζετ...Αχ αυτό αυτό το μπάτζετ....Ναι, μπορεί τις ομάδες να μην τις κάνουν μονάχα τα χρήματα αλλά όλα έχουν και ένα όριο, μια λεπτή γραμμή που όταν την ξεπερνάς αρχίζουν τα επικίνδυνα μονοπάτια. Στη τσέπη σου δεν θα γίνουμε νταβατζήδες. Όμως για μια οργάνωση σαν εμάς που δεν είμαστε υπάλληλοι σαν κάτι άλλους και διαθέτουμε το πλεονέκτημα της κριτικής ικανότητας, η αλήθεια λέει ότι ρε πρόεδρε ναι μεν είσαι νοικοκύρης αλλά φτιάξε μας και λίγο.....Φτιάξε λίγο το κόσμο που έβαλε πλάτη στα δύσκολα χρόνια της Γ και Β εθνικής...Ξέφυγε από την λογική του να φέρνεις συνεχώς λαχεία, ώστε να έχουμε τα ίδια χάλια κάθε χρόνο και αντί να τα "τρως" στις μεταγραφές να στα "τρώνε" στις αποζημιώσεις.... .

Για αυτά σε βαραίνει η ευθύνη....Και εμάς μας βαραίνει το ερώτημα : "Γιατί ρε πρόεδρε όλα αυτά; Δεν πονάς; Είσαι ΑΕΚτζής. Μπορείς να την βλέπεις έτσι;" Εμείς κλείνουμε τα μάτια και ακολουθούμε....Αλλά τρώγοντας με το κουτάλι τα χιλιόμετρα, τις βροχές, τα πανάκριβα εισιτήρια και τις ψευτομαγκές των μπάτσων σε κάθε χωριό, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ η ΑΕΚ να είναι πρώτη. Με παίκτες αντάξιους της ιστορίας της, προπονητές κανονικούς, τεχνικούς διευθυντές γνώστες. Κι όλοι αυτοί να σέβονται το έμβλημα της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου. Όχι σαν τους τωρινούς που στην πλειοψηφία τους είναι ένα μείγμα αδιάφορων κορεσμένων μισθοφόρων, που δεν κάνουν ούτε τακλιν κι όταν το κάνουν είναι τόσο ανόητοι που το πράττουν στη....σέντρα και τρώνε κόκκινη κρεμώντας την ομάδα....Το να μην ξέρουν τρομερή μπάλα σαν άλλοι Μαραντόνα συμβαίνει....Στην τελική δεν φταίνε εκείνοι. Φταίνε αυτοί που τους φέρανε. Αλλά το να φοράς την ιερή κιτρινόμαυρη φανέλα και να μην την κάνεις κόκκινη από αίμα όπως ο Τόνι και τόσοι άλλοι ποιοτικοί παικταράδες που πέρασαν από την ΑΕΚ και δεν έμεναν στα τεράστια τεχνικά τους χαρακτηριστικά αλλά τη μάτωναν, είναι το λιγότερο προκλητικό.

Παίκτες της ΑΕΚ: ΩΣ ΤΩΡΑ δεν είστε αντάξιοι της φανέλας που έχετε την τιμή να φοράτε. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων. Στο χέρι σας παίκτες της ΑΕΚ είναι να το "γυρίσετε" με ψυχή, καρδιά και πάθος. Βάλτε την ΑΕΚ πάνω από τους εαυτούς σας. Και μην παίζετε μαζί της, αλλά παίξτε για αυτήν. Ξέρετε κάτι; Αυτή η ομάδα είναι η ζωή μας. Πόσοι και πόσοι πιτσιρικάδες θα ήθελαν να είναι στη θέση σας; .Αφού δεν το μπορούν, κάντε τους τουλάχιστον να σας αγαπήσουν και να σας βάλουν αφίσα στο δωμάτιό τους. Αγαπήστε την ΑΕΚ. Είναι ο,τι πιο ερωτεύσιμο υπάρχει στη Γη. Τώρα όποιος προπονητής και να έρθει ίσως και να μην προλαβαίνει να αλλάξει πολλά. Οπότε παίκτες της ΑΕΚ το βάρος πέφτει σε εσάς. Είστε αχθοφόροι της ιστορίας της ΑΕΚ και πρέπει να φανείτε συνεπείς. Κάντε μας να θυμηθούμε το "παίκτες αδέρφια μας". Αλλιώς....

Εμείς θα είμαστε πάντα εκεί. Με την ατελείωτη αγάπη μας για την ΑΕΚ. Φροντίστε και εσείς όλοι όμως που έχετε τις τύχες της ομάδας στα χέρια σας να μην απουσιάζετε....Κι εσύ απλέ λαε της ΑΕΚ συσπειρώσου γύρω από την ομάδα. Γύρω από την ΙΔΕΑ της. Όποια κι αν είναι τα πρόσωπα. Μην μένεις στο πληκτρολόγιο σου... Έλα δίπλα Της ρε! Σε χρειάζεται....Είναι πληγωμένη. Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι η Ένωση. Όλοι μια γροθιά. Επειδή δεν έχουμε Θωμά Μαύρο να το κάνει, όταν δεν μπορούν οι άλλοι πρέπει να βάζουμε το γκολ εμείς.

Η ORIGINAL 21 καλεί όλο το κόσμο της ΑΕΚ σε επαγρύπνηση και συναγερμό. Σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας μας δεν γίνεται να μην τιγκάρουμε το αχανές ΟΑΚΑ. Κι αν δεν το γεμίζουμε, τουλάχιστον όσοι είστε στο γήπεδο η φωνή να κλείνει για 21 μέρες....Λίγο έμεινε για το ΝΑΟ και οφείλουμε να πάρουμε την ΑΕΚ από το χέρι και να την βάλουμε στην Αγιά Σοφιά ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ. Εμείς θα το κάνουμε αυτό. Εμείς θα το πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο η πρώτη θέση. Κι αυτό δεν είναι προειδοποίηση, είναι υπόσχεση! Τα υπόλοιπα στα ξενέρωτα καρεκλάκια του ΟΑΚΑ και στα πέταλα της Γης.

ΥΓ Η αυτοκριτική είναι ίδιον των μπεσαλήδων και των τίμιων. Την αυτοκριτική μας την πραγματώσαμε και δεν βγάζουμε τον εαυτό μας έξω από λάθη που έχουμε κάνει και είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε και να τα διορθώσουμε με μοναδικό σκοπό το καλό της ΑΕΚ. Η δικιά μας οικογένεια αναστοχάζεται, προοδεύει και λύνει τα θέματα της. Ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος θα το κάνετε κι εσείς;
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
101ultras
Δημοσιεύσεις: 674
Εγγραφή: Τρί 08 Μάιος 2018, 17:04
Has thanked: 98 times
Been thanked: 266 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από 101ultras » Τετ 30 Οκτ 2019, 14:56

Τοποθέτηση ORIGINAL 21 για το στρατιωτικό χαιρετισμό Τούρκου χειροσφαιριστή της:

«Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ώρες – ειδικά στα social media, εκεί που η Ελλάδα αναστενάζει και έχει άποψη και ο κάθε πικραμένος – σχετικά με τον «στρατιωτικό χαιρετισμό» παίχτη της ομάδας του handball όπως αυτός εμφανίζεται σε φωτογραφία σε αγώνα με την εθνική Τουρκίας. Ο «στρατιωτικός χαιρετισμός» που βλέπουμε τελευταία από τους Τούρκους αθλητές όλων των αθλημάτων σχετίζεται φυσικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του καθεστώτος Ερντογάν στη Συρία και κατ’ επέκταση τον πόλεμο ενάντια στους Κούρδους της περιοχής, οι οποίοι αγωνίζονται για ένα ανεξάρτητο κράτος.

Η θέση της Οικογένειας της ORIGINAL 21 ήταν ξεκάθαρη ως προς το ζήτημα αυτό την προηγούμενη Κυριακή στη Ριζούπολη. Πιο ξεκάθαρη δε γίνεται! Η Ιστορία μας, η ιδιοσυγκρασία μας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, η κουλτούρα μας και το αντιφασιστικό DNA μας, μας θέλει απέναντι σε κάθε απολυταρχικό καθεστώς, σε κάθε πολεμική εισβολή που γεννά πόνο και πρόσφυγες, ενάντια σε κάθε πολεμοχαρή μισάνθρωπο που επιβουλεύεται πρόσκαιρες καταστάσεις για να «πιει αίμα», δικαιολογώντας τα επεκτατικά του ή αλύτρωτα όνειρά του, όποια κι αν είναι αυτά, όποιος κι αν είναι αυτός!

Τελεία και παύλα!

Με γνώμονα λοιπόν τα γεγονότα, τα πιστεύω του συγκεκριμένου παίχτη στο θέμα αυτό, αλλά κυρίως τα δικά μας πιστεύω, θεωρούμε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – σε οποιοδήποτε τμήμα της – ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ «ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ»… στρατιωτικά, επικροτώντας μια γενοκτονία, έναν πόλεμο, μία εισβολή.
Ως εκ τουτου ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα την απομάκρυνση του συγκεκριμένου παίκτη από την ΑΕΚ...χτές! ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ !

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια σκέψης! Είναι πλήγμα για την ομάδα η απώλεια ενός διεθνούς παίχτη. Αλλά είναι πολύ μεγαλύτερες οι ανθρώπινες απώλειες και ο πόνος στα σύνορα της κάθε Συρίας… σύνορα που χαράσσονται με αίμα παιδιών και αθώων!

Τελεία και παύλα!

Από εκεί και πέρα, επειδή δε ζούμε σε γυάλα και επειδή πλέον στις μέρες μας, θα πρέπει να ξεκαθαρίζουμε και τα αυτονόητα στην Ελλάδα, τη χώρα της ταμπέλας και της ημιμάθειας, θα τα πούμε απλά και κατανοητά ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ειδικά αυτούς που ψάχνουν μια ευκαιρία να φανούν, μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούν, μια ευκαιρία να χαρακτηρίσουν ή να λοιδορήσουν…
Τούρκους παίχτες είχαμε σε διάφορα αθλήματα και στο παρελθόν και θα έχουμε και στο μέλλον. Όπως και Έλληνες, όπως και Γερμανούς, όπως και Αργεντινούς. Αρκεί να σέβονται την ομάδα και το τι πρεσβεύει.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να γίνουμε ούτε δικαστές, ούτε δήμιοι, αλλά ούτε και Πόντιοι Πιλάτοι! Περιμέναμε την αναμενόμενη απολογία του παίχτη και τη συγγνώμη του, αναλογιζόμενοι ότι είναι ένας άνθρωπος, πολίτης μια χώρας με ιδιαίτερο πολιτικό καθεστώς… αναλογιζόμενοι επίσης ότι μπορεί οι επιλογές της στιγμής να είναι περίπλοκες ή ακόμη και μη δυνατές… Όμως παραμένουν εκτός των δικών μας κόκκινων γραμμών!

Θα είμαστε πάντα θεματοφύλακες της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως, των ηθικών αξιών και αρχών αυτού του Ιστορικού Συλλόγου και δε θα αφήσουμε κανέναν και τίποτα να του κάνει κακό. Όπως είμαστε και Άνθρωποι και μπορούμε να κρίνουμε και να κατακρίνουμε και εν θερμώ αλλά και με συνείδηση…

Σταμάτη, η σχέση του κόσμου της ΑΕΚ και της Ομάδας στο handball ήταν πάντα ιδιαίτερη, ήταν πάντα σχέση καρδιάς. Η Ομάδα στήριξε τα όνειρά μας και εμείς στηρίξαμε τα όνειρα της σε δύσκολα χρόνια. Σε πραγματικά δύσκολα χρόνια. Μια ακόμη δυσκολία δεν πρέπει να μας πτοήσει, δεν πρέπει να μας βγάλει από τον προορισμό. Ο προορισμός δεν είναι μόνο υλικός, είναι και ηθικός (και το ήθος και οι αξίες οι δικές σου συνάδουν απόλυτα με αυτές της ΑΕΚ αποδεδειγμένα).
Είναι προορισμός που κάποτε όταν φτάσεις θα πρέπει να έχεις μείνει γραμμένος με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του συλλόγου και στις καρδιές του κόσμου ακόμα και αν χρειαστεί να παίξουμε και με τον τερματοφύλακα του εφηβικού...

Κανένας δε θέλει περισσότερο από εμάς το καλό της ΑΕΚ!

Τελεία και παύλα!»

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Δευ 31 Μάιος 2021, 11:23

Η ανυπαρξία σου σαν υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού, θέση που βυσματικά κατέχεις για να κάνεις θελήματα και να εξυπηρετείς συμφέροντα, δεν περιποιεί τιμή στην πατρίδα σου την Κρητη και στον έχοντα την ευθύνη της τοποθέτησης σου στο κυβερνητικό σχήμα πρωθυπουργό της χώρας.
Η απουσία σου ως κορυφαίος θεσμικός παράγοντας απο έναν τελικό Ευρωπαϊκού κυπέλλου στην Ελλάδα με την συμμετοχή και κατάκτηση αυτού απο την ΑΕΚ αποτελεί ΝΤΡΟΠΗ για εσένα τον ίδιο αλλά και την κυβέρνηση. Αποτελεί προσβολή για την ΑΕΚ αλλά και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά για εμάς.
Η σιωπή σου για πρωτόκολλα υγιεινής σε φιέστες χιλιάδων ατόμων έκανε μεγαλύτερο θόρυβο απο τις τώρα διαδυκτιακές κραυγές σου.
Η εικόνα σου δεν είναι αποδεκτή απο το σύνολο των φιλάθλων της ΑΕΚ και αυτό επισύρει συνέπειες στην ήδη βρώμικη πολιτική σου καριέρα…

Οriginal 21 με αφορμή το σχόλιο του Υγηπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Εικόνα
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Κυρ 04 Ιούλ 2021, 23:13

All Over The World
Για να ξεκινήσει κάτι, πρέπει να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς, μια αρχή, μια αφετηρία, μια βάση, μια σταθερά. Για εμάς, αυτό είναι η Α.Ε.Κ. Είναι η αγάπη μας για την ομάδα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Πάθος για τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ. Αστείρευτη πηγή ευφάνταστων ή και απλών τρόπων, ώστε να είμαστε διαρκώς δίπλα στην αγαπημένη μας Α.Ε.Κ. Για την ΑΕΚΑΡΑ μας ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Μονάχα η καθολική αγάπη για την ομάδα, μας κάνει άτρωτους. Η μόνη μας κάβλα, είναι τα τρία γράμματα που χάραξαν την ζωή μας και στιγματίζουν κάθε δευτερόλεπτο που κυλάει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ, που κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να είναι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ. Με αγνή αγάπη για την ομάδα, τρέλα για την υποστήριξη της, αχαλίνωτο πάθος με τα χρώματα της. Όλα ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, που ένωσε ανθρώπους με την ίδια λόξα, δημιουργώντας έναν γνήσιο και ζηλευτό οπαδισμό, που στόχο έχει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ Η Α.Ε.Κ. Αυτό, από τον Ιούλιο του '87, έγινε η καθημερινότητα, τα βιώματα, οι εικόνες, η ζωή, η ύπαρξη μας. Κάθε μέρα που περνάει, διανθίζεται και εμπλουτίζεται όλο και πιο πολύ, χωρίς όμως να χάσει τον αρχικό και μοναδικό λόγο δημιουργίας του. Έτσι με τα χρόνια, καταφέραμε το ακατόρθωτο και το κάναμε να μοιάζει πλέον εύκολο. Τεράστια νίκη.
Από το δυτικό προάστιο της Αττικής, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και από την Αθήνα μας, σε ολόκληρη την επικράτεια. Από τα νησιά, τα χωριά και τις ακριτικές περιοχές της χώρας, στο λιμάνι της Μασσαλίας. Από την πόλη των Φωκέων, στο λιμάνι του Λιβόρνο. Από την κομμουνιστική πινελιά της Ιταλίας, στο λιμάνι του Αμβούργου. Από την πιο αντιδραστική πόλη της Γερμανίας, στο λιμάνι της Λιέγης. Από τα κακόφημα σοκάκια του Βελγίου, στο Μίνσκ. Από την ανεξάρτητη Λευκορωσία, στο Μεξικό και στην εξεγερμένη Τσιάπας, στην γειτόνισσα Τουρκία και από τα στενά του Βοσπόρου στο Ισραήλ, στα βαθύ της ανατολής, στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου και στην μακρινή Αυστραλία, στην ματωμένη Παλαιστίνη, στην κοντινή Αμερική, στο Μπρονξ και από την γέφυρα του Γουάιτστοουν, στο αστραφτερό Λος Άντζελες. Στην τρελή Αργεντινή και στην μαγευτική Βραζιλία. Από τις απίστευτες εξέδρες της Αιγύπτου και τις πυραμίδες της Γκίζας, πάλι πίσω στην δική μας Κύπρο. Αυτά, με λίγα λόγια αλλά πολύ συναίσθημα, είναι τα βήματα μας 34 χρόνια τώρα. Μια πορεία φωτιά. Ένας ατελείωτος δρόμος ψυχής, δοτικότητας και επικοινωνίας. Μοναδικά χνάρια, που μας έφεραν σε επαφή με άλλους κόσμους, άλλες κουλτούρες, άλλες ιδέες. Μάθαμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Γνωρίσαμε κόσμο, ανταλλάξαμε απόψεις, μοιραστήκαμε φιλοσοφίες, γίναμε αδέρφια, φίλοι, γνωστοί με πολλές οργανώσεις και διάφορες συλλογικότητες. Πολλές φορές άσχετη, πολλές κοινή και άλλες φορές παράλληλη ζωή, με την καθημερινότητα που ακούγεται στο όνομα Α.Ε.Κ. Όλες οι παραπάνω ανθρώπινες επαφές του club, μας φέρνουν σίγουρα σε μια θέση ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ. Από την άλλη, ο εκδρομικός μας χάρτης, ταξιδεύοντας για να δούμε την ΑΕΚΑΡΑ είναι σχεδόν αχνός. Τα αμέτρητα χιλιόμετρα που έχουμε κάνει, έχουν σβήσει τα σημάδια και τις διαδρομές από πάνω του. Έτσι, ενώνοντας όλα μας αυτά τα ταξίδια, δημιουργήσαμε ένα ΑΤΟΦΙΟ ΚΡΑΜΑ, που με απόλυτο σεβασμό, αγάπη, πίστη, προσήλωση, αυθεντικότητα, ρομαντισμό, μας οδήγει στο σήμερα, στο τώρα και στο αύριο. Κυρίως όμως, μας έκανε να παραμείνουμε άνθρωποι. Δίκαιοι και καθαροί άνθρωποι. Ανθρώποι που νοιώθουν, αισθάνονται, παλεύουν, διεκδικούν.
Πιάνοντας την υδρόγειο στα χέρια μας και γυρνώντας την με τους δικούς μας ρυθμούς γύρω γύρω, από όλο αυτό το άναρχο σουλάτσο επάνω της, κρατάμε την απερίγραπτη μαγεία των στιγμών. Γιατί όλα τελικά είναι στιγμές. Κρατάμε τις παλάμες μας σφιχτά ενωμένες με ανθρώπους, που θα δίναμε και την ζωή μας γι' αυτούς. Γιατί όλα τελικά είναι αλληλεγγύη. Κρατάμε ψηλά τις γροθιές μας και μένουμε στην πρώτη γραμμή. Γιατί όλα τελικά είναι σύγκρουση. Και οι συγκρούσεις ανοίγουν περάσματα.
Από την γειτονιά μας...
στις γειτονιές ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...έχουμε δημιουργήσει, έχουμε ζήσει, όσα όλοι οι άλλοι προσπαθούν με το ζόρι να φανταστούν.
ΤΙΜΗ μας και ΚΑΜΑΡΙ μας.
☆ Κι αν μας πουν πως είμαστε ρομαντικοί, πως είμαστε αδιόρθωτα ονειροπόλοι και πως κυνηγάμε το άπιαστο, εμείς χίλιες φορές θα τους πούμε, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Original 21 Peristeri Club
6.7.1987...6.7.2021
A Family Tradition
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 06 Ιούλ 2021, 21:49

Τις αρχές μας τις κρατάμε σταθερές και τις αξίες μας αναλλοίωτες! Μέσα σε αυτές είναι η ελευθέρια, η ισότητα και ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα. Συνεπώς δικαίωμα του καθενός είναι να εμβολιαστεί ή όχι. Επιλογή του καθενός. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε σε κανέναν τι να κάνει για τον απλούστατο και προφανέστατο λόγο ότι δεν είμαστε ειδικοί.

Αναγνωρίζουμε και κατανοούμε απόλυτα ότι πρόκειται για ένα πολύ λεπτό θέμα, αφού έχει να κάνει με τον κορωνοϊό ,την πανδημία και την δημόσια υγειά. Την υγεία όλων μας!

Η ORIGINAL 21 είναι μια μεγάλη οικογένεια και στις τάξεις μας υπάρχουν αδέρφια μας πλήρως εμβολιασμένα, άνθρωποι αναποφάσιστοι, ακόμα και άλλοι που για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν ή δεν μπορούν να κάνουν το εμβόλιο. Όλοι αυτοί όμως όπως προαναφέραμε είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και δεν μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός αναμεσά μας. Δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να διαχωριστούμε ο ένας από τον άλλον.

Ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι η ORIGINAL 21 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ Π.Α.Ε ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

Είναι ενάντια στις αξίες μας και στις αρχές μας να πούμε σε έναν αδερφό μας: "ΟΧΙ δεν μπορείς να πάρεις εισιτήριο να δεις την ΑΕΚΑΡΑ μας". Η λογική μας πάντα ήταν ΟΛΟΙ Η` ΚΑΝΕΙΣ. Την λογική των ...άλλων και τις ιδέες του στυλ οι μισοί έξω με γιγαντοοθόνες να βλέπουν τον αγώνα και οι άλλοι μισοί μέσα, που αποτελεί μια λογική του εσκεμμένου διαχωρισμού και "παιδιών και αποπαίδων", δεν μπορούμε να την δεχτούμε.
ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η` ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Η` ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!

ΥΓ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

ORIGINAL 21
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 14 Ιούλ 2021, 02:26

Και εκεί που κάπως το νερό είχε μπει στο αυλάκι και τα πράγματα έδειχναν να έχουν μια ομαλή ροή, κάτι που ασφαλώς δημιουργούσε εκτός από ένα άνεμο αισιοδοξίας και μια μορφή συσπείρωσης διοίκησης, ομάδας, κόσμου και το μεσαίο γράμμα μας φαινόταν να είναι η καλύτερή μας μεταγραφή για την χρονιά που έρχεται, ήρθαν δυο γεγονότα να αμαυρώσουν την προσπάθεια που γίνεται και να θυμίσουν ότι στον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ μπορείς να περιμένεις το κάθε τι απρόβλεπτο.

Η μεταγραφή του Χατζσαφί (που τα τελευταία τρία χρόνια μόνο αριστερό μπακ δεν παίζει) ως λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, ήρθε να προσγειώσει ξανά τον λαό μας ανώμαλα και να τον ξυπνήσει εφιαλτικά από την αισιοδοξία των μεταγραφών Αραούχο, Λε Ταλέκ, Στάνκοβιτς και Τζαβέλα και όσων θα ακολουθήσουν. Το θέμα είναι πιο σημαντικό από ό,τι φαίνεται με μια πρώτη ανάγνωση, καθώς για μια ακόμα φορά η ΑΕΚ όχι απλά δείχνει να μην μαθαίνει, αλλά να λειτουργεί ερασιτεχνικά και σαν διαλυμένη ποδοσφαιρική μηχανή τύπου Παναθηναικού. Για εκεί , για τον Ατρόμητο, τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης ο Χατζσαφί ίσως είναι μια καλή επιλογή . Όχι όμως για την ΑΕΚ που ονειρευόμαστε να μπει πρωταθλήτρια στην Αγία Σοφία.

Και αν αυτό είναι κάτι αγωνιστικό, που μπορεί να μας διαψεύσει, καθώς καθρέπτης είναι το χορτάρι και θα είμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε και θα χειροκροτήσουμε αν τελικώς λαθεύουμε, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την επιλογή του Βασίλη Τσάρτα για προπονητή της ΑΕΚ Β. Εκεί το θέμα παύει να είναι αγωνιστικό, ακόμα και αν ο συγκεκριμένος δεν είναι καν προπονητής, αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του σε τέτοιο πόστο. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό και αφορά το γεγονός ότι οι αντιλήψεις του Τσάρτα δεν συνάδουν με τις αρχές, τις αξίες και τη φύση του συλλόγου μας. Η μάνα όλων των προσφύγων, η αγκαλιά των φτωχών, η πηγή του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, η ΑΕΚ δεν νοείται να έχει στο πάγκο της ένα πρόσωπο που βάσει γεγονότων αποτελεί ρατσιστική μορφή, αφού οι δηλώσεις και οι πράξεις του κατά καιρούς φανερώνουν έναν άνθρωπο μισαλλόδοξο και κακοήθη.

Η θέση του "δάσκαλου", γιατί τέτοιος πρέπει να είναι ο προπονητής για παιδιά κάτω των 21 ετών, δεν μπορεί να υποστηριχτεί από εκείνον που πρόσβαλε δημόσια το σύμβολο του Ελληνικού αθλητισμού Γιάννη Αντεντοκούμπο, ένα παιδί που ξεκίνησε από το μηδέν και με την αξία του δοξάζει την χώρα μας στα πέρατα της Γης , από εκείνον που κατέκρινε τον 11χρονο που σήκωσε την σημαία στη παρέλαση επειδή ήταν αλλοδαπός, από εκείνον που η ίδια η ΑΕΚ του είχε αφαιρέσει το διαρκείας πριν κάποια χρόνια και φυσικά από εκείνον που όταν η ΑΕΚ έδινε την μάχη της ώστε να μην διαλυθεί, την πολέμησε ως τέλους και δεν δεχόταν καν το διακανονισμό που του προσφέραμε, απαιτώντας την άμεση εξόφλησή του, βάζοντας την ομάδα σε κίνδυνο και τον εγωιστικό και κτηνώδη εαυτό του πάνω από όλα! Ο νάρκισσος!

Τέτοιες κινήσεις το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αλλοτριώσουν το DNA της ομάδας μας και να στιγματίσουν με λεκέ την ιστορία μας που με τόσο κόπο ο λαός της - ως θεματοφύλακας - ,κρατάει ψηλά σαν τα ύψιστα ιδανικά και πιστεύω Της.

Δηλώνουμε με εκκωφαντικό τρόπο και τόνο την αντίθεσή μας στην πρόσληψη αυτού του «σκουπιδιού» στην ΑΕΚ και το λέμε από τώρα με κάθε τρόπο ότι δεν είναι αποδεκτός αναμεσά μας. Γιατί ο τοίχος λέει: "ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ", γιατί ο Κοντούλης πέθανε για αυτά τα ιδανικά, γιατί το πούλμαν στο Βελιγράδι μπούκαρε για την ειρήνη, γιατί ο Τζούντα Γκαρσία και ο κάθε ποδοσφαιριστής μας όσο "διαφορετικός" κι αν είναι, δεν αποτελεί λαθροεισβολέα, όπως ο Τσάρτας πιστεύει, αλλά ίσο μέλος μας και όχι άτομο που θα του ζητούν πιστοποιητικό για να μπει στα Σπάτα, γιατί στην τελική και χωρίς διαπραγματεύσεις είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ...

Αυτά και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα γίνει το αυτονόητο...
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Α.Ε.Κ.

Δημοσίευση από curvagreek » Κυρ 26 Ιουν 2022, 14:19

FB_IMG_1656242460316.jpg
FB_IMG_1656242460316.jpg (109.8 KiB) Προβλήθηκε 1120 φορές
Κάποιοι εκεί στην ΑΕΚ, κάπως έτσι φαντάζονται μάλλον τα πράγματα του χρόνου. Να υπενθυμίσουμε στους εκτός πραγματικότητας υπεύθυνους που τιμολόγησαν τα διαρκείας, πως οι κοινωνικές τάξεις στις οποίες αυτές οι τιμές απευθύνονται, στην Αθήνα εκπροσωπούνται κατά κανόνα από άλλη ομάδα, κι όχι από την ανέκαθεν λαϊκή Α.Ε.Κ. . Αλήθεια έτσι ανταμείβεται η πίστη, η υπομονή και η στήριξη του λαού μας; Οι οικογενειάρχες; Τα παιδιά; Ο λαός της ομάδας στην επαρχία; Πώς είναι δυνατόν να ανταποκριθούν σε αυτά που ζητάτε; Η καρδιά της ΑΕΚ χτυπάει στις προσφυγικές συνοικίες, στις Αθηναϊκές γειτονιές, στον Πειραιά, στις αλάνες των Νοτίων και Δυτικών προαστίων, στη Θεσσαλονίκη, στη Πάτρα και σε όλη την Επαρχία από τα νησιά μέχρι τον Έβρο. Ούτε στο Κολωνάκι, ούτε στην Εκάλη, ούτε μέσα στους κύκλους των γραβατωμενων κοσμικών.

Πατήσια club
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες