ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Σάβ 17 Σεπ 2022, 19:01

είναι περίεργη η χρονιά λόγο μουντιάλ και μεγάλης διακοπής. Δεν ξέρεις πως θα είναι οι ομάδες στα πλει οφ πχ.
Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει την ποδοσφαιρική λογική μαζί του. Λόγο προπονητή προφανώς. Δεν έχει τόσες λύσεις βέβαια, ειδικά σε κανά 2 θέσεις σαν τα σεντερ μπακ και το σεντερ φορ γιατί πίσω από τους βασικούς δεν έχει κάτι φοβερά αξιόλογο αλλά είπαμε, είναι περίεργη χρονιά με μεγάλες διακοπές και μπορεί και το Γενάρη να ενισχυθεί.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη δεν έχει την παραμικρή λογική στις κινήσεις του. Πήρε το Ζινκερναγκελ και τον έδιωξε το ίδιο καλοκαίρι. Έδωσε ένα σκασμό λεφτά για τον Καμαρά επειδή τον ήθελε ο Μάρτινς, έδιωξε το Μάρτινς μετά από δυο βδομάδες. Κινήσεις της πλάκας όταν έπρεπε (με προκριματικά Ch.L να πάνε χαμένα), ένα σκασμό λεφτά το Σεπτέμβρη.

arnaoutelhs13
Δημοσιεύσεις: 1455
Εγγραφή: Σάβ 19 Νοέμ 2011, 18:07
Τοποθεσία: παντου !
Has thanked: 20 times
Been thanked: 20 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από arnaoutelhs13 » Κυρ 18 Σεπ 2022, 10:45

Ο γαυρος δεν θελει προπονητη για να τον εξελιξει στο γηπεδο, θελει προπονητη-διαχειριστη μιας κ τεχνικο διευθυντη δεν εχετε. Ροστερ 42 παικτων? Που θα χωρεσουν στου Ρεντη ολοι αυτοι? Με ποιουςθα κανει ασκησεις τακτικης? Με 10-12 παικτες οι υπολοιποι θα τρεχουν ολη μερα? Ηταν κακος ο μαρτιν! Λεγατε οτι ο μαρτιν ειχε καλο ροστερ αλλα εκανε τον κυκλο του και εχετε φερει 3ροστερ απ οταν εφυγε..οταν εβαζε 2ο παικτη διπλα στον εμβιλα να τον καλυπτει οταν αυτος γυρναγε γυρω απο τον εαυτο του και δεν ηξερε που να πιεσει και που να μαρκαρει για να παρει μπαλα τον βριζατε. Τωρα που ο κορμοραν τον βαζει μονο του στο κεντρο ο γαυρος τρωει την μια ευκαιρια μετα την αλλη.
Το νταραβερι με αρη-Καμαρα ειναι σκανδαλο αλλα τελος παντων.
Ο ΠΑΟ εχει φτιαξει κορμο για 1-2 χρονια εχοντας τον Ιβαν στον παγκο ο οποιος εμπνεει εμπιστοσυνη και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερο ποδοσφσιρο θα βλεπουμε. Θεωρω πως τα 2 χαφ που εφερε θα του βγουν. Σεντερ μπακ λεγανε να φερει τελικα σαρλια-πουγγουρας τον βγαλανε ασπροπροσωπο, αν και για μενα σαρλια-σαντσεθ-καμπετσης πρεπει να φυγουν και να ανεβασει πιτσιρικαδες απο την ακαδημια. Πλεον ενα σεντερ φορ θα ηθελε ο ΠΑΟ για να ειναι πληρης διοτι ο Ιωαννιδης ειναι καλος αλλα για τον αρη. Πολυ καλος ο τσεριν με παρα πολλα τρξιματα. αν και πιτσιρικας φαινεται λες κ εχει τεραστια εμπειρια, του λειπει προς το παρον η τελικη και η σωστη καθετη. Ο μπερναρ φαινεται να ανεβαζει επιπεδο ξεκαθαρα την ομαδα. Σποραρ καλος αλλα μ εχει απογοητρυσει στα τετ-α-τετ, το χασε με την σλαβια με τον ιωνικο με την αεκ και με την λειβαδια. Ποσα ακομα? Κουρμπε-περεζ δεν τραβαει. 5/5 μεχρι στιγμης και η ομαδα δεν εχει παιξει τρελο ποδοσφαιρο. ακομα δεν εχουν παιξει οι βασικοι αμυντικοι μας κι εχουμε φαει 1 γκολ στα 5 παιχνιδια.
Αλαφουζο σταζει μελι η πουτσα του Κουρμπελη.
η πραγματικοτητα ειναι μια ψευδαισθηση που οφειλεται στην ελλειψη αλκοολ !

BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Κυρ 18 Σεπ 2022, 22:39

O Kamara σε αυτό τον Ολυμπιακό έπρεπε να μη βγαίνει δευτερόλεπτο αλλά τέλος πάντων. Δεν είναι γκολτζής αλλά κάνει όλα τα αλλά, αν τον είχαν δίπλα στον Ελ Αραμπι να τρώει το ξύλο, να τρέχει και να κάνει τις χαμαλοδουλειές θα είχαν πολύ καλύτερη εικόνα. Όπως κ στον περσινό Παναθηναϊκό θα ταίριαζε κουτί. Απλά πλακώθηκε με το Μανωλά, έφυγε και ο Μαρτινς που τον έφερε και τον έφαγε η μαρμάγκα. Από λεφτά ποσο να τον δίναμε για να μην ήταν σκάνδαλο. 3.5 τον πήρε από τη Φούλαμ, 4 με 4.5 με μπόνους είχε πρόταση από Γαλλία (Νις).
Ο ιωαννιδης με Γκρει Παλμα στον Άρη εκτός αποστολής θα ήταν.

Σποράρ μια χαρά παίκτης είναι. Παικταρα βασικά. Μεσοεπιθετικά πολύ καλός ο Παναθηναϊκός και με προγραμμα κουτί που σας βοήθησε με τις απουσίες κλπ να τις περάσετε ανώδυνα.

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 27 Σεπ 2022, 12:48

* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

D.R.I
Δημοσιεύσεις: 941
Εγγραφή: Δευ 14 Φεβ 2011, 18:27
Has thanked: 12 times
Been thanked: 182 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από D.R.I » Τετ 28 Σεπ 2022, 18:38

Γενικά σωστές αναλύσεις αν κ 5η αγωνιστική δεν δείχνει κ πάρα πολλά. Προσωπικά είμαι σχεδόν βεβαιος ότι ο γαυρος θα το πάρει στο τέλος, το μόνο καλό είναι ότι θα πάει λογικά μέχρι τέλους η αγωνία φέτος μετά από πολλά χρόνια πράγμα που θα οδηγήσει στο να ανάψουν τα αίματα στο φουλ προς το τέλος κ να πάνε οι γραφικότητες σύννεφο. Το αστείο θα ναι να πάνε γαυρος με παο ως το τέλος για να δούμε οι απέξω πως θα εξελιχθεί το νταραβερι που κάνουν οι 2 πρόεδροι, γιατί για την ώρα ο χοντρός με τον αν κατουρισε στραβά η ΑΕΚ κ ο γατούλης μας ασχολείται λες και είμαστε κάνα φαβορί. Εμείς θα μαστε πιο καλοί από πέρυσι ο Άρης μ αρέσει σαν ομάδα αλλά μέχρι 3η θέση Μαξ κ νομίζω ότι η πιο κακή ομάδα φέτος είναι ο παοκ που τον έχω δει κάνα 2 φορές φέτος κ είναι βαρετός κ μίζερος σαν ομάδα αν κ παίζει σχεδόν γυμνός σε πολλές θέσεις.

BulldogsGhetto
Δημοσιεύσεις: 892
Εγγραφή: Κυρ 06 Νοέμ 2011, 17:50
Has thanked: 161 times
Been thanked: 379 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από BulldogsGhetto » Σάβ 01 Οκτ 2022, 18:10

D.R.I έγραψε: Τετ 28 Σεπ 2022, 18:38 Γενικά σωστές αναλύσεις αν κ 5η αγωνιστική δεν δείχνει κ πάρα πολλά. Προσωπικά είμαι σχεδόν βεβαιος ότι ο γαυρος θα το πάρει στο τέλος, το μόνο καλό είναι ότι θα πάει λογικά μέχρι τέλους η αγωνία φέτος μετά από πολλά χρόνια πράγμα που θα οδηγήσει στο να ανάψουν τα αίματα στο φουλ προς το τέλος κ να πάνε οι γραφικότητες σύννεφο. Το αστείο θα ναι να πάνε γαυρος με παο ως το τέλος για να δούμε οι απέξω πως θα εξελιχθεί το νταραβερι που κάνουν οι 2 πρόεδροι, γιατί για την ώρα ο χοντρός με τον αν κατουρισε στραβά η ΑΕΚ κ ο γατούλης μας ασχολείται λες και είμαστε κάνα φαβορί. Εμείς θα μαστε πιο καλοί από πέρυσι ο Άρης μ αρέσει σαν ομάδα αλλά μέχρι 3η θέση Μαξ κ νομίζω ότι η πιο κακή ομάδα φέτος είναι ο παοκ που τον έχω δει κάνα 2 φορές φέτος κ είναι βαρετός κ μίζερος σαν ομάδα αν κ παίζει σχεδόν γυμνός σε πολλές θέσεις.
το μεγαλύτερο ερωτηματικό στην ΑΕΚ είναι ο προπονητής της γιατί είναι λίγο αλλοπρόσαλος όπως τον είδα. Αν του πάει το ματς είναι του 10, αν στραβώσει μπορεί να κάνει την ομάδα άνω-κάτω με τις αλλαγές, όπως έκανε στη Λεωφόρο πχ. Η ΑΕΚ έχει θέμα στην άμυνα. Μεγάλο θέμα βασικά. Θα προσευχόμουν να βγει ο Moukoudi στα σεντερ μπακ αν ήμουν στη θέση σας, αλλά και πάλι βλέπεις δεξί μπακ, αριστερό μπακ και λες πόσο μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με Χατζισαφί και Ρότα. Το κέντρο της είναι 2 κλάσεις πάνω από πέρυσι, και μεσοεπιθετικά είναι σταθερά καλή.

Ελαφρύ προβάδισμα ο Ολυμπιακός λόγο ρόστερ αλλά βίασε τη λογική φέτος, Παναθηναϊκός από κοντά λόγο Γιοβάνοβιτς, ΑΕΚ επίσης κοντά, ειδικά αν ενισχυθεί στην άμυνα το Γενάρη και με τον ενθουσιασμό του νέου γηπέδου που ναι μεν δεν παίζει μπάλα, αλλά από εκεί που θα είχε 10.000 στο ΟΑΚΑ με τον Ιωνικό, θα έχει 30.000 τώρα. Άρης, ΠΑΟΚ ένα ή και δύο σκαλιά κάτω. Εμείς ίσως καλύτεροι από πέρυσι μεσοεπιθετικά, ίδια σέντερ μπακ, αλλά καταφέραμε να αδειάσουμε το κέντρο μας που ήταν η πιο σταθερή μας γραμμή μέχρι πέρυσι, κυρίως λόγο Σάσα.

cozanostra13
Δημοσιεύσεις: 589
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 20:30
Has thanked: 87 times
Been thanked: 46 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από cozanostra13 » Δευ 03 Οκτ 2022, 20:33

Τρενο ο παναθηναικος μας μεγαλο διπλο εχτες!!!
Ειναι με διαφορα η πιο σοβαρη ομαδα μεχρι τωρα αλλα εχει δρομο πιστευω παντως οτι μπορουμε φετος να το παρουμε και αν και πιστευω οτι ειδικα ο γαβρος και η αεκ θα ανεβουν αρκετα θεωρω οτι αυτο θα γινει αργα και ισως να εχουν χασει το τρενο μεχρι τοτε ....
Παοκ κακος οσο τον εχω δει και καπου οπα δεν γινεται να παιζει βιεριιβια μπισζεβαρ και τετοιοι ρε φιλε παει περασε η μπογια τους αν και νομιζω οτι ο ρωσος τα εχει παρατησει!
Αρης ψιλοκαλος αλλα και αυτος θα ανεβει πιο μετα θεωρω.
Παντως αυτο που δεν αμφισβητειται ειναι οτι εχουμε τον καλυτερο προπονητη !!

cozanostra13
Δημοσιεύσεις: 589
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 20:30
Has thanked: 87 times
Been thanked: 46 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από cozanostra13 » Δευ 03 Οκτ 2022, 20:34

Επισης απο τα χωρια παναιτωλικος καλος φετος και βολος κλασικα ...
Οι αλλοι ψιλοχαλια μου φαινονται!

SHC
Δημοσιεύσεις: 987
Εγγραφή: Κυρ 24 Ιουν 2012, 22:59
Has thanked: 20 times
Been thanked: 34 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από SHC » Δευ 09 Ιαν 2023, 10:25

πειτε στη καραφλη πουτανα με το πουρο να παρει κανα παικτη γτ αλλιως θα πρεπει να πεσει κλωτσος μεχρι να σβησει ο ηλιος σε ολους
επισης γιοβανοβιτς, ασε το ψυχραιμο υφακι. καλος-χρυσος, αλλα η ομαδα εχει προβλημα και πρεπει να βρεις τ @@ να το πεις.. ασε τις υπεκφυγες και τα θα γινουμε καλυτεροι. Τωρα πρεπει να εισαι καλυτερος για να μην τρεχεις τελευταια στιγμη.
γενικα σφιξτε δοντια-ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ, δεν ειναι να χαθει αυτος ο τιτλος

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες