ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΠΟΕΛ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Crew Non Parlo
Δημοσιεύσεις: 3522
Εγγραφή: Σάβ 11 Ιουν 2011, 14:56
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2 times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΠΟΕΛ

Δημοσίευση από Crew Non Parlo » Δευ 29 Αύγ 2011, 19:24

Ο ΘΡΥΛΟΣ επιστρέφει στα γνωστά του λημέρια, εκεί που του αξίζει να βρίσκεται αφού το κυπριακό πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό για τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.
Ο σύνδεσμος φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Μεγάλης Βρεττανίας ευχαριστά όλους τους συντελεστες που συνέβαλαν στο να γραφτεί ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του μεγαλύτερου σωματίου της νοτιοανατολικής Ελλάδας και μπορούμε να χαζέυουμε πλέον την γαλαζοκίτρινη αρμάδα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους εν Aγγλία αδερφούς μας ότι ο σύνδεσμος προτίθεται να οργανώσει ομαδική κατάληψη ξενοδοχείου του Πόρτο για τον μεταξύ μας αγώνα στις 19/10 καθώς και μεταφορά με λεωφορεία στο γήπεδο. Κρίναμε σκόπιμο να αφήσουμε την επιλογή της πτήσης στον καθέ ένα ατομικά λόγω των πολλών επιλογών που υπάρχουν.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι θέσεις θα είναι περιορισμένες γι´αυτό οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούντε να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στο http://kontactr.com/user/apoeluk αναφέρωντας -πέραν των στοιχείων τους- αν ενδιαφέρονται για ξενοδοχείο, λεωφορείο, εισητήριο του παιχνιδιού ή και τα τρία. Θα επικοινωνήσουμε εμείς ακολούθως μαζί σας για τις όποιες λεπτομέρειες. Προτεραιότητα θα δίνεται στα μέλη του συνδέσμου μας. Αγκαλιάστε την προσπάθεια του συνδέσμου και πάμε δυνατά να (ξανα)δείξουμε στους Πορτογάλλους τι πάει να πει «πορτοκαλλής».

Θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις όσο αφορά τις δραστηριότητες του συνδέσμου καθώς και τα επικείμενα ευρωπαικά ταξίδια.

Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΠΟΕΛ Η.Β.
The Bulldogs.
Εικόνα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες