ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
κανελλος
Δημοσιεύσεις: 3311
Εγγραφή: Πέμ 30 Δεκ 2010, 23:45
Has thanked: 254 times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Δημοσίευση από κανελλος » Πέμ 08 Σεπ 2011, 14:31

Εικόνα

ΩΣ ΕΔΩ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Mon, 05/09/2011 - 13:42


Θλίψη, Ανατριχίλα, Οργή και Αγανάκτηση προκαλεί το δυσάρεστο γεγονός για το θάνατο 21χρονου οπαδού, σε ραντεβού θανάτου στην πόλη μας!
Θλίψη και ανατριχίλα γιατί ένα νέο παιδί φεύγει από τη ζωή τόσο μα τόσο άδικα, σε μια ΑΚΟΜΑ οπαδική συμπλοκή για τα χρώματα μιας ομάδας! Οργή και αγανάκτηση, γιατί αυτό το πράγμα το ξέραμε οτι θα ερχόταν, γιατί αυτό το γεγονός προετοιμάζονταν από καιρό. Η βία μεταξύ οπαδών δεν γεννήθηκε χθές στην παραλιακή του Ηρακλείου. 'Εχει γεννηθεί εδώ και χρόνια και αυτή η βία έχει υπεύθυνους, κύριε Κουράκη και κύριε Γερουλάνε και αντί να κατηγορείτε μόνο τις λέσχες οπαδών ως κύριες υπαίτιες, ψάξτε λίγο και στο ίδιο σας το σπίτι, που είναι εξουσία και διαμορφώνει το κοινωνικοπολιτικό σύστημα τα τελευταία χρόνια.
Γιατί οι κύριοι υπαίτιοι είναι αυτοί!
Οι μεγαλοπαράγοντες-μαφιόζοι, που με την ανοχή και όχι μόνο, των πολιτικών ηγεσιών του τόπου και την απαραίτητη χειραγώγηση από πολλά ΜΜΕ, χρησιμοποιούν τον φίλαθλο κόσμο σαν οπαδικό στρατό. Τους βάζουν να πιστεύουν οτι η ανώνυμη εταιρεία τους είναι ιδέα , για την οποία πρέπει να πεθάνεις, ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι έμποροι ναρκωτικών, τα φασιστοειδή και κάθε είδους περίεργα στοιχεία, που συχνάζουν σε λέσχες οπάδων και διακηρύττουν το ρατσισμό, την βία μεταξύ οπαδών και αποχαυνώνουν την νεολαία, κάνοντάς τη να μισεί τον συνάνθρωπο, που βρίσκεται στην ίδια μοίρα με αυτόν.
Η πολιτεία, που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σπρώχνει τη νεολαία στην ανεργία, στη φτώχεια και στη κατάθλιψη, διαλύοντας και ξεπουλώντας πλέον και την παιδεία της.Κλείνει όλους τους δρόμους, ανοίγωντάς της την πόρτα των ναρκωτικών, του χουλιγκανισμού,της παραίτησης.
Μα πάνω από όλα φταίμε εμείς οι οπαδοί, που βλέπουμε σαν εχθρό την διαφορετική φανέλα, αντί να ΕΝΩΘΟΥΜΕ και να διώξουμε όλους αυτούς που γεμίζουν με φτώχεια, αίμα και άσπρη σκόνη τις γειτονιές και τις εξέδρες των γηπέδων. Τους μαφιόζους των ΠΑΕ, τους ρατσιστές, τα "μεγάλα κεφάλια" των συνδέσμων, το σάπιο πολιτικό σύστημα, που περιθωριοποιεί την νεολαία!
Εμείς ως Αlternatives θα πρωτοστατήσουμε σε αυτό το πράγμα. Θα παλέψουμε με κάθε τρόπο για να γίνει πράξη το σύνθημα που κάναμε πανό μετά από ένα ακόμη ραντεβού θανάτου στην πόλη μας και καλούμε τους απανταχού οπαδούς να το ενστερνιστούν και να το εφαρμόσουν...
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Αlternative fans of Ergotelis
www.alter-ergotelis.gr
Ζήτω το παγκόσμιο φοιτητοριάτο!!!

alterERGOTELIS
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: Παρ 28 Οκτ 2011, 02:00
Has thanked: 5 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Δημοσίευση από alterERGOTELIS » Κυρ 30 Οκτ 2011, 03:17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑLTERNATIVES-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ 6-10-2011

Δεν επιζητούμε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις μας αναγκάζουν να πούμε τα παρακάτω…

Διαβάζοντας την κατάθεση του κ. Αλέξη Κούγια για την υπόθεση των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, διαπιστώσαμε σαφής αιχμές, αν όχι κατηγορίες, προς την ομάδα μας τον Εργοτέλη.

Φαίνεται, πως η σιωπή μας, έχει δημιουργήσει την διάθεση σε ορισμένους, να υψώσουν το όποιο ανάστημά τους, χρησιμοποιώντας το όνομα της ομάδας μας.

Αξέχαστη μας μένει και η δήλωση του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου τον περασμένο Μάιο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, όπου και είπε, πως η Super league θέλει ομάδες του στοιχήματος όπως ο Εργοτέλης.

Τελείωσαν οι καιροί που περιμέναμε τον χρόνο να μας δικαιώσει απέναντι σε όλους αυτούς τους συκοφάντες.

Σας λέμε λοιπόν, ότι αν έχετε να καταθέσετε κάτι που αφορά παράνομες δραστηριότητες της ομάδας μας, υπάρχουν και οι διαφόρου τύπου εισαγγελείς για να το κάνετε. Διαφορετικά πρέπει να αναλαμβάνεται και τις ευθύνες των λεγομένων σας. Όχι γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη ( άλλωστε αυτή είναι τυφλή και δικαιώνει δολοφόνους 15χρονων παιδιών) αλλά απέναντι στην κοινωνία.

Υ.Γ. Αλήθεια κ. Κουράκη, δίπλα δεν ήσασταν όταν ο κ. Κούγιας κατηγορούσε τον Εργοτέλη ότι ανέβηκε τις κατηγορίες στήνοντας τα παιχνίδια; Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό ως δήμαρχoς Ηρακλείου, σύμφωνα και με την ευαισθησία που έχετε δείξει σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό;

Υ.Γ2 Είναι μεγάλη μας τιμή, που ο κ.Κούγιας μας συκοφαντεί και δεν μας υπερασπίζεται. Άλλωστε, αυτό που μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, είναι ότι και τότε, μιας και θέλουν κάποιοι να παίξουμε το παιχνίδι της μνήμης η χούντα δεν είχε διαλέξει εμάς...

Καληνύχταρή σας παραγοντίσκοι του αθλητικού, πολιτικού και εμπορικού βίου του τόπου…

Alternatives supporters of Ergotelis
EΡΓΟ ΙΔΕΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

alterERGOTELIS
Δημοσιεύσεις: 55
Εγγραφή: Παρ 28 Οκτ 2011, 02:00
Has thanked: 5 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Δημοσίευση από alterERGOTELIS » Δευ 31 Οκτ 2011, 18:04

http://www.alter-ergotelis.gr/node/95

Λογοκρίνουν μέχρι και τον Καζαντζάκη τώρα !‏

Λογοκρίνουν και τον Καζαντζάκη τώρα...
Μέχρι και εκεί έφτασαν οι εντελοδόχοι του πολιτικού συστήματος για να μπορέσουν να κατευνάσουν την οργή του κόσμου που μετά τους δρόμους,και τις παρελάσεις έχει εισβάλει ορμητικά και στα γήπεδα.Δεν τους ενόχλησαν ποτέ συνθήματα και πανό που αναφέρονται σε μαχαιρώματα και ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών,τους ενοχλεί οτι οι οπαδοί αρχίζουν να έχουν άποψη,ότι οι εξέδρες πολιτικοποιούνται και τους δείχνουν τον δρόμο της φυγής.Και για αυτό μετά από τις συλλήψεις και τις διακοπές αγώνων δε δίστασαν ακόμα και να απαγορεύσουν να αναρτηθεί πανό με στίχους του κρητικού συγγραφέα.Απο τη μεριά μας όντας μέλη ενός σωματείου που έχει χρωματίσει την ιστορία του με αντίσταση δεν μπορούμε παρα να χαιρετήσουμε και να συμμετέχουμε με τον πιο θερμό τρόπο στις απανταχού αγανακτισμένες εξέδρες.Από το ΟΑΚΑ μεχρι το Περιστέρι,το Αγρίνιο,το γεντι κουλέ και το Παγκρήτιο οπαδοί διαφορετικών χρωμάτων κάναμε πράξη το σύνθημα που έχουμε κάνει και πανό "Μην ψάχνεις για εχθρους σε άλλα σωματεία έλα να παλέψουμε για άλλην κοινωνία." Όλοι μαζί διατράνωσαμε τις φωνές μας ενάντια στον πραγματικό εχθρό , τους εκφραστές ενός χρεοκοπημένου συστήματος που βουλιάζει μέρα με την μέρα ολόκληρη την κοινωνία.Εκεί εμείς οι οπαδοί μαζί με όλον τον λαό που βράζει,οφείλουμε να τους πούμε ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ αντίστοιχο αυτού του 40.Δεν θα βουλιάξουμε και εμείς μαζί σας,το αμπέλι ετούτο της γης ανήκει σε εμάς,είναι σάρκα μας και αίμα μας (που λέει και ο μεγάλος συγγραφέας) και όχι σε μια χούφτα,ευρωπαίους επίτροπους,μεγαλοτραπεζίτες και πολιτικούς μαριονέτες.Οι μέρες σας είναι μετρημένες...Eξω από το αμπέλι κοπρόσκυλα...
EΡΓΟ ΙΔΕΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!

Άβαταρ μέλους
FuckThePolice
Δημοσιεύσεις: 502
Εγγραφή: Σάβ 07 Ιαν 2012, 15:28

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Δημοσίευση από FuckThePolice » Παρ 31 Ιαν 2014, 00:02

Η σκληρή απάντηση των οπαδών του Τέλη στην ανακοίνωση του συνδέσμου της ΑΕΚ στο Ηράκλειο
Επειδή δυστυχώς η υποκρισία έχει διεισδύσει και στην καθημερινότητα του οπαδικού κινήματος, αλλά πρέπει να έχει και τα όριά της, σημειώνουμε τα παρακάτω:

Είμαστε περήφανοι ως ΕΡΓΟΤΕΛΙΤΕΣ.

Είμαστε περήφανοι διότι:

Δεν μας χάρισε κανείς εκατομμύρια χρεών μέσω άρθρων και λοιπών ευεργετικών διατάξεων εις βάρος του Δημοσίου, άρα όλων μας.

Δεν μπήκαν πρόεδροί μας στη φυλακή.

Δεν ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική για να «καθαρίσει» από χρέη εν μία νυκτί και να χάσουν μια για πάντα τα χρήματά τους εργαζόμενοι και άλλοι δικαιούχοι.

Δεν μας χαρίζει η Πολιτεία 20 εκατ. ευρώ για να φτιάξουμε ένα γήπεδο που μόνοι μας γκρεμίσαμε.

ΥΓ. Το λάθος μας είναι ότι «αδελφοποιηθήκαμε» με κάποιους που λίγα λεπτά αργότερα τραγουδούσαν «γ…ται το σπίτι του κάθε εργοτελίτη».

ΥΓ2. Περιμένουμε τον γνωστό-«άγνωστο» εμπνευστή της ανακοίνωσης να έρθει στο Παγκρήτιο και να μας το παίζει και πάλι Εργοτελίτης. Γνωστός στην πιάτσα ως «Άβερελ» για την… εξυπνάδα του.

ΥΓ3. Δεν μπαίνουμε ποτέ σε διαδικασία αντιπαράθεσης με οπαδούς καμίας ομάδας. Ωστόσο, το γεγονός ότι κάποιοι έγιναν ξαφνικά ευαίσθητοι σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μας, αποδεικνύει ποιοι είναι οι τσάτσοι και ποιοι εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους.

ΥΓ4. Καλούμε το κόσμο μας να σταθεί στο πλευρό της ομάδας τώρα που μας εχει ανάγκη.

Λέσχη Φίλων Εργοτέλη Daltons Club

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 100 επισκέπτες