ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΣ;
Re: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ
25/9/2005 ..αυτη,μιας και στη Λαρισα δεν εχουμε συχνα φιλοξενουμενους
e ase na apanthsei kanenas pio megalos pou exei dei kai kanenan filoksenoumeno...agueroAEL έγραψε:25/9/2005 ..αυτη,μιας και στη Λαρισα δεν εχουμε συχνα φιλοξενουμενους
e ase na apanthsei kanenas pio megalos pou exei dei kai kanenan filoksenoumeno...[/quote]
μαζι σου κι εγω αλλα τη γνωμη μ εγραψα.επισης,10 χρονια παω γηπεδο οσο να ναι εχω δει και γω κατι ....φιλια
μαζι σου κι εγω αλλα τη γνωμη μ εγραψα.επισης,10 χρονια παω γηπεδο οσο να ναι εχω δει και γω κατι ....φιλια
-
Τάφο κάπου τέλη 80ς-μέσα 90ς τα χανούμια,απίστευτη φωνή,είχαμε μείνει λίγο μαλάκες...
Γλυφάδα δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο,όπως και ΟΑΚΑ μπάσκετ,όπως και νέα-παλιά Λεωφόρο.
ΟΑΚΑ δεν το πιάνω καν για έδρα μας...
Γλυφάδα δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο,όπως και ΟΑΚΑ μπάσκετ,όπως και νέα-παλιά Λεωφόρο.
telh 80s mesa 90s einai apo 88 ews kai 95-96...8etia toulaxistonOLDGOODGATE13 έγραψε:Τάφο κάπου τέλη 80ς-μέσα 90ς τα χανούμια,απίστευτη φωνή,είχαμε μείνει λίγο μαλάκες...
παω γηπεδο απ το 88-89.....δε θυμαμαι να μας πηρε κανεις κερκιδα αλλα θυμαμαι χρονια 95-96 τη χρονια που πεσαμε β εθνικη ζελες ειχαν κερκιδα κανα 1500-2000 ατομα κ γινοταν μανουρες εκει στη 6......οχι τπτ εντυπωσιακο απο κερκιδα αλλα οποτε γυρνουσα κεφαλι προς τα κει ολο κατι κλοτσομπουνιδια εβλεπα να φευγουν....φαση ειχε,καυλώναμε τοτε πιτσιρικαδες...εκει ηταν δικα μας μπαρμπαδια κ κοπανουσαν αβερτα,χαχαχαχα.....εννοειτε πως αμα κοπανας τρως κιολας μην ειστε μαλακες,οποιος ριχνει τρωει κιολας...σπανια μονο ριχνεις.
mallon eisai tyxeros kai den brethikes akomh me heyho
bazeloi sto kupelo thn xronia pou pesame sto mpasket a2.

νταξ εσυ πιανεις ανωτερα επιπεδα οπαδισμου τωραalexei έγραψε:mallon eisai tyxeros kai den brethikes akomh me heyho![]()

-
Όχι ρε το γάμησες...κάπου 88-92 είναι,χρονιά ίσως 88-89,89-90 δεν ξέρω...κάνα χανούμι θα ξέρει,πολύ φωνή βγάλανε τότε,πρέπει να είχανε κερδίσει αλλά δεν ορκίζομαι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες