ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 25 Αύγ 2015, 00:46

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ SUPER 3
Μετά τις τραγελαφικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ δηλώνουμε τα εξής:
Όσο είναι καραγκιόζηδες οι παράγοντες του ΑΡΗ, άλλο τόσο ο Σύλλογος θα πολεμιέται. Σε μία χώρα ξεφτιλισμένη η οποία άγεται και φέρεται ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε αφεντικού είμαστε αναγκασμένοι να βγούμε στους δρόμους.
Το αν αργήσαμε ή όχι θα το κρίνουν αυτοί που αγωνίζονται και κανείς άλλος. ΛΑΕ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ.
Ο πόλεμος ξεκίνησε και είμαστε διατεθιμένοι να θυσιαστούμε.
Ανακοινώνουμε κινητοποιήσεις μέχρι τελικής πτώσης.
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3

http://super3.gr/news.php?id=354&page=1
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Κυρ 24 Ιούλ 2016, 16:08

Ανακοίνωση Κεντρικού SUPER3
Τη Δευτέρα ο ΑΡΗΣ μας, η ομάδα για την οποία ζούμε και αναπνέουμε από μικρά παιδιά θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση.
Ναι… Οι εποχές που 18.000 κόσμος κατεύθαναν από παντού έχουν περάσει…
Ναι… Ο κόσμος της ομάδας αηδίασε και αγανάκτησε με όσα τραγικά έζησε…
Ναι… Ο κόσμος θέλει να δει πράξεις και όχι λόγια για να πειστεί…
Παράλληλα όμως θα πρέπει να δει και να αντιληφθεί τον πόλεμο τον οποίο δέχεται η ομάδα του. Έναν πόλεμο όπου το κάθε τυχάρπαστο αρχιδάκι μπορεί να βγει και να πετάξει την μαλακία του μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ίντριγκες και προβλήματα ακριβώς επειδή βλέπουν ότι ο ΑΡΗΣ επιστρέφει. Ποντάρουνε στην εσωστρέφεια και στη διχόνοια για να σταματήσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια επιστροφής της ομάδας.
Δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας ενδιέφερε ποτέ ποιοι παίκτες θα παίζουν ή θα αποκτηθούν και αυτό γιατί ο ΑΡΗΣ έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Προπονητή τον οποίο δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη μας. Έχει μεγαλομέτοχο ο οποίος είναι ο μόνος υπεύθυνος για το τι θα συμβεί ή όχι. Η δική μας δουλειά είναι να στηρίζουμε την ομάδα με κάθε τρόπο.
Για όλους τους παραπάνω λόγους λοιπόν καλούμε ΟΛΑ τα μέλη μας, τους Συνδέσμους του ΑΡΗ αλλά και ΌΛΟ το λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ σε μαζικότατη παρουσία στην πρώτη προπόνηση του ΘΕΟΥ ΑΡΗ έτσι ώστε να λάβουν το μήνυμα… Ένα μήνυμα το οποίο μοιάζει με άγριο θηρίο παγιδευμένο σε κλουβί που πασχίζει για την ελευθερία του… Ένα μήνυμα που θα βγει μέσα από τα εσώψυχα μας…
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ… και θα μας νιώσετε όπως πρέπει και όπως σας αρέσει…
Υ.Γ. Πολύς λόγος για το μπάσκετ το οποίο κάποιοι ξεχνάνε ότι ακόμα πληρώνει χρέη… Με το καλό όταν ξεμπερδέψουμε να κάνουμε την οποιαδήποτε κριτική. Άλλωστε ο προπονητής για να υπέγραψε κάτι θα ξέρει παραπάνω, κάπου θα βασίστηκε.
Υ.Γ.2 Σε συγκεκριμένο μέσο… Αλλάξτε ρότα γιατί σας βλέπουμε τις αναμεταδώσεις των αγώνων του ΑΡΗ σε μπάλα και μπάσκετ να τις κάνετε μέσω SKYPE… Τσάτσοι ρώσικης στέπας…
Υ.Γ.3 Μετά τη Δράμα όπου συναντηθήκαμε με αδέρφια από Θράκη και Ανατολική Μακεδονία, στα Γιαννιτσά όπου είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με αδέρφια από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και της Ημαθίας, την Κατερίνη στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ψηστήρι, επόμενο μας ραντεβού με όλα τα αδέρφια της Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου. Σύντομα θα ανακοινωθεί τόπος και χρόνος.
Πλήρης αναδιοργάνωση του οπαδικού κινήματος του ΑΡΗ σε ΟΛΑ τα επίπεδα.
Ψηλά οι σημαίες του ΘΕΟΥ ΑΡΗ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Ψηλά το κεφάλι αδέρφια, έχουμε πόλεμο και σαν στρατιώτες που είμαστε θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να κερδίσουμε… και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ…
Υ.Γ. 3+1 Μετωπική σύγκρουση σε ΟΛΑ τα επίπεδα για έναν ΑΡΗ μεγάλο… Ασταμάτητο τραγούδι και στήριξη για την ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ μας.
ΟΛΟΙ διαρκείας, ΟΛΟΙ μέλη στον Α.Σ., ΟΛΟΙ στην πρώτη προπόνηση της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας, ΟΛΟΙ μαζί μια γροθιά…
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ
ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ
ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Cadoni
Δημοσιεύσεις: 4526
Εγγραφή: Πέμ 25 Νοέμ 2010, 18:21
Has thanked: 592 times
Been thanked: 43 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από Cadoni » Τετ 14 Φεβ 2018, 20:02

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ SUPER 3

Προς θεσμικά όργανα πολιτείας και δικαιοσύνης του ελληνικού κράτους...

Ακούστε μας καλά!!!

Έχουμε ζήσει πολλές αδικίες και πολλά δεινά σαν οπαδοί αυτού του τεράστιου συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό κύτταρο της Μακεδονίας για περισσοτερο απο 100 χρόνια , έχοντας φέρει αμέτρητες διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα.

Με αποκορύφωμα την ναυαρχίδα του συλλόγου μας που ειναι το τμήμα μπάσκετ που κοινώς αποδεκτά ψηφίστηκε η ομάδα του 20ου αιώνα , κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες εντός και εκτός συνόρων , η ομάδα του Άρη στο μπάσκετ δημιούργησε γενιές αμέτρητων Ελλήνων φιλάθλων και καλαθοσφαιριστών και το παραδέχονται ολοι τους.

Λοιπόν απαιτούμε να γίνει πολιτική παρέμβαση και παρέμβαση της δικαιοσύνης σε αυτό το τελευταίο τσαρλατανισμό που βλέπουμε να εξελίσσεται ενώπιον όλων μας χωρίς ντροπή, απο έναν άνθρωπο, που πήρε πριν τρία χρόνια τις μετοχές του Άρη έναντι πινακίου φακής με την πρόθεση υποτίθεται να πληρώσει τα οποία χρέη είχαν δημιουργηθεί και να κάνει ξανά τον Άρη να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με τις εξαγγελίες του, τα οποία όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί ευκολα πλέον, αποτελούσαν μια πρόφαση για να χρησιμοποιήσει τον τεράστιο σύλλογο μας για την - πιθανότατα - παράνομη διακίνηση χρηματικών ποσών και για να τον χρησιμοποιήσει σαν ασπίδα για τις παράνομιες που διετέλεσε εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Απαιτούμε, αυτόν τον τυχοδιώκτη και ολα τα μέλη της οικογένειας του που εγίναν αναγνωρίσιμοι στην ελληνική κοινωνία μέσω του Άρη ,να τους δεσμεύσετε όλα τους τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν, για να αποπληρωθούν τα χρέη που δημιούργησαν στην ομαδα μπάσκετ ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Υ.Γ: Είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ ο ΑΡΗΣ να βγει απο την δύσκολη θέση στην οποία τον εχει φέρει ο Λασκαρης και η οικογενεια του σκοπίμως.

Υ.Γ2 : ΣΗΜΕΡΑ αδέρφια όλοι στο παλέ να στηρίξουμε την ομάδα μας και να στείλουμε το μήνυμα προς πασα κατεύθυνση οτι ο αυτοκράτορας δεν θα παραδοθεί ΠΟΤΕ!!!

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 07 Νοέμ 2018, 07:40

Εμείς πρωταθλητές της κωλοτούμπας δεν είμαστε. Σε αυτό το άθλημα σε αυτήν την πόλη άλλοι έχουν τα περισσότερα πρωταθλήματα.

Εδώ και αρκετό καιρό πρώτα κοιτάμε τα δικά μας λάθη, τις δικές μας παραλείψεις σαν οργανισμός και όχι απλά να μας φταίνε οι άλλοι.

«Παππού» συνεχίζουμε να σε ευχαριστούμε, όπως γράψαμε χθες, που μέσα από την προσπάθειά σου συσπειρώθηκε ξανά όλος ο λαός του ΑΡΗ γύρω από την ομάδα τη στιγμή που έπρεπε.

Σύμφωνα με τις σημερινές σου δηλώσεις παρομοιάζοντας τον ΑΡΗ με την Λεγανές και τους 3 τελευταίους αντιπάλους με την Ατλέτικο, την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ πιστεύουμε ότι δεν φταις εσύ για αυτό.

Φταίμε εμείς, φταίνε οι άνθρωποι που σε πλαισίωσαν ΑΝ δεν σου είπανε ότι η ομάδα που βρίσκεσαι, πριν από ορισμένα χρόνια και πριν περάσει την περιπέτεια που πέρασε, κέρδισε 2 φορές και απέκλεισε την Ατλέτικο Μαδρίτης .

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σου είπαμε ότι η ομάδα που ηγείσαι απέκλεισε τη Σαραγόσα σε 2 νοκ άουτ αγώνες του Europa League πριν από τους ομίλους.

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σου δώσαμε να καταλάβεις ότι κάθεσαι στον πάγκο της μόνης ομάδας που απέκλεισε ισπανική ομάδα από ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Φταίμε εμείς ΑΝ δεν σε είπαμε ότι η ομάδα με τα ασπρόμαυρα που συνάντησες δεν είναι η Μπαρτσελόνα αλλά είναι μία ομάδα με ένα πρωτάθλημα λιγότερο από τον ΑΡΗ.

Φταίμε εμείς αν δεν σε δώσαμε να καταλάβεις ότι ο κόσμος αυτής της ομάδας μετά την περιπέτειά που τράβηξε έχει ανάγκη να δει την ομάδα του υπερήφανα να πρωταγωνιστεί έστω και με παράλογες απαιτήσεις για τη χρονική στιγμή που ανέλαβες.

Αν όλα τα παραπάνω δεν στα είπε κανείς και δεν προσπάθησε να σε βάλει στην ψυχή και στην προσμονή αυτού του κόσμου φταίμε εμείς.

Αν στα είπανε και λόγω της φιλοσοφίας και της κουλτούρας σου σαν άνθρωπος δεν μπόρεσες να καταλάβεις, όλα καλά.

Δεν θα σε ρίξουμε καμία ευθύνη και κρατάμε μόνο τα θετικά.

Σαν λαός ξέρουμε η ομάδα που λατρεύουμε σε ποια καμπή της ιστορίας της βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα και σαν λαός και δεν έχουμε ανάγκη να φουσκώσουμε χαρακτηρίζοντας μας κάποιος Μπαρτσελόνα για να μας χαϊδέψει τα αυτιά ούτε να απογοητευτούμε αν μας παρομοιάσει με μία μικρή ομάδα της Ισπανίας.

Έχει πλάκα πάντως που μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις κάποιοι αισθανθήκανε η Μπαρτσελόνα της Μακεδονίας.
Δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι έστω και με ένα πρωτάθλημα λιγότερο από την "Λεγανές".

Δημοσιογράφοι της πόλης και ραδιοφωνικοί παραγωγοί που υποστηρίζουν την συγκεκριμένη ομάδα, μέσα από την έπαρση που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια λόγω νεοπολουτισμού φούσκωσαν και την είδαν Μπαρτσελόνα.

Βλέπεις είναι και το κλίμα της πόλης σε αυτούς τους μήνες που έμεινες εδώ που ίσως σε πείσανε με αυτά που άκουγες και καταλάβαινες ότι βρίσκεσαι στην Βαρκελώνη. Ότι αυτή η πόλη έχει μία ομάδα την Μπαρτσελόνα και ένα χωριό τη Λεγανές.

Αν για κάποιους από αυτούς είμαστε χωριό θα μείνουμε μέσα στη συνείδησή τους σαν ένα γαλατικό χωριό και θα λειτουργήσουμε σαν γαλατικό χωριό απέναντι στην προπαγάνδα τους, τις πρακτικές και τα λεφτά τους.

Αν σαν οργανισμός κάναμε όλα τα παραπάνω τα λάθη και δεν δώσαμε σε αυτόν τον άνθρωπο να καταλάβει που βρίσκεται είναι πρόβλημά μας. Αν το δώσαμε να το καταλάβει και δεν το κατάλαβε απλά τον ευχαριστούμε.

Μέχρι να πεθάνουμε, μέχρι να βγει η τελευταία μας αναπνοή, θα φωνάζουμε και θα νιώθουμε ότι υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Τιμή μας και καμάρι μας και δεν έχουμε έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν για αυτό.

Αλλά και να και να σας πούμε και κάτι ρε μάγκες... Η κάθε μάνα μέχρι την τελευταία της αναπνοή το παιδί της νιώθει και αισθάνεται ότι είναι το πιο όμορφο και το καλύτερο του κόσμου και δεν μπορεί να της το στερήσει κανείς αυτό.

Έλα πάμε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! ΠΑΜΕ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Είστε υποχρεωμένοι όλοι όσοι είστε μέσα στην ομάδα να βάλετε τα παραπάνω στο μυαλό και την ψυχή σας και να τα μεταδώσετε όπως ακριβώς πρέπει στον επόμενο προπονητή.

Υ.Γ. Για τους ελάχιστους που σχολίασαν ότι το γιουχάρισμα με τον γαύρο αναφερόταν στον «παππού», το ΟΛΕ και η αποθέωση για μας είναι η επιβράβευση για τη συνέχεια. Η γιούχα είναι για να ξυπνήσουν εγωισμοί και να σεβαστούν τα ΟΛΕ που άκουσαν συνεχίζοντας την προσπάθεια...

Υ.Γ.2 Τα χαιρετίσματά μας από το Γαλατικό χωριό!!!

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3

Aνακίνωση του Super 3 από τη σελίδα στο fb. Στο σάιτ του συνδέσμου δεν έχει ανεβεί πάντως!
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Δευ 08 Νοέμ 2021, 14:21

Σήμερα η πόλη τιμά έναν άνθρωπο από την οικογένεια Παπαγεωργίου…

Έναν άνθρωπο για την κοινωνία, που το όραμα του ήταν να δημιουργήσει ένα νοσοκομείο στις δυτικές συνοικίες της πόλης, για να έχουν ανθρώπινη πρόσβαση στην υγεία και να εξυπηρετηθούν φτωχά άτομα των κατώτερων κοινωνικών τάξεων. Για εμάς, οι άνθρωποι οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προς τον αδύναμο, είναι αυτοί που έχουν και το δικαίωμα της “ηθικής” κριτικής. Αν τέτοιοι άνθρωποι μας έλεγαν αλήτες, αποβράσματα ή περιθωριακούς θα σκύβαμε το κεφάλι κάτω ταπεινά, θα κάναμε μεταβολή και θα πέρναμε τον πούλο μας.

Το να μας αποκαλείς εσύ όμως έτσι, μάλλον θα πρέπει να τρολάρεις τον εαυτό σου. Επειδή είσαι δήμαρχος του Βόλου έχεις καθημερινή επαφή με την τοπική κοινωνία. Αν μας φέρεις έναν επαγγελματία της πόλης να πει ότι κλέψαμε ένα κρουασάν από το περίπτερο, ή έναν άλλο που σου είπε ότι του σπάσαμε την αλατιέρα ή ακόμα ότι ρίξαμε “τόγκα” στο τραπέζι, θα βγάλουμε χασπί…

Ο Λαός του ΆΡΗ κατέβηκε από τις 10 το πρωί στον Βόλο. Έζησε την πόλη, την περπάτησε και κυρίως τη ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ. Πλήρωσε το εισιτήριο του και όταν πλησίαζε η ώρα του παιχνιδιού πήγε να δει την αγαπημένη του ομάδα. Τα εκδοτήρια στο γήπεδο ήταν ανοιχτά μέχρι τις 14:30, ενώ μετά από τις αντιφατικές σου δηλώσεις -μία έλατε, μία μην έρθετε- είπαμε “πάμε και βλέπουμε”.

Όλος ο κόσμος είχε ένα εισιτήριο στο χέρι. Όλοι όμως! Οπότε η αναφορά σου στα 288 εισιτήρια που πουλήθηκαν έχει τρεις εκδοχές: Ή ψειρίζεις την εφορία, ή σε ψειρίζουν οι μπάρμπες από τα καφενεία που έβαλες να κόβουν εισιτήρια ή έβγαλες επίτηδες πλαστά εισιτήρια για να ψειρίσεις εμάς. Το πιο από τα τρία είναι το ξέρεις εσύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς είχαμε όλοι από ένα εισιτήριο στο χέρι. Κανένας δεν είχε προδιάθεση για καβγά και τσαμπουκάδες, και κανενας, αν θες να εμβαθύνουμε στη δικια μας την κουλτουρα, δεν ειχε καμια προδιαθεση να προετοιμάσει τον εαυτό του για κάτι άλλο... Γιατί όπως είναι γνωστό, ούτε φιλάθλους έχει η ομάδα σου, ούτε κάποιο οπαδικό κίνημα που να μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μας.

Παρόλα αυτά πήρατε τα λεφτά του κόσμου και κλειδώσατε τις πόρτες… Όταν είχες τα κόζια της νύχτας στα μαγαζιά έτσι ξηγιόσουν στους “οικογενειάρχηδες”; Τους έκλεινες τραπεζάκι στο μαγαζί, έπαιρνες μπροστάτζα τα λεφτά και μετά τους έλεγες “δεν παίζει τραπέζι”;;; Και όταν ερχόταν στο μαγαζί για να σε ζητήσουν το λόγο, έβαζες μπροστά την ασφάλεια;; Μην εκμεταλλεύεσαι, όταν βγαίνεις στα κανάλια, ότι και καλά τα οπαδικά κινήματα είναι αλήτες και ότι εσύ έχεις την εξουσιοδότηση να τα κρίνεις. Εσύ, ο υπηρέτης της κάθε διοίκησης της επο, αυτών που δημιουργήσαν όλο αυτό το σαπιο ελληνικό ποδοσφαιρο εδω και δεκαετίες και αλλάζουν και αφεντικά εδώ και δεκαετίες. Μας ήρθε στο μυαλό και το περιβόητο παιχνίδι, που παλι ήσουν πρόεδρος του Ολ. Βόλου, που τσαμπουκαλευώσουν στον Σισέ; Που βγήκε ο άνθρωπος και είπε ότι είναι ότι πιο σιχαμένο έχω συναντήσει στη ζωή μου. Ναι εκείνο το παιχνίδι, που έβγαλες την ομάδα σου Ευρώπη εις βάρος του ΑΡΗ. Αλλά τότε τα μεροκάματα ήταν από άλλου. Άσ’ το μεγάλη ιστορία είναι, να μην την ανοίξουμε τώρα ε; Εσύ δεν έχεις το δικαίωμα να μας κουνήσεις το δάχτυλο, ούτε σε εμάς ούτε σε κανέναν άλλο οπαδό.
Έτσι κι αλλιώς δεν ενοχλήσαμε κανένα. Ήρθαμε στο γήπεδο, όλες οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και η μόνη ξεκλείδωτη ήταν τα επίσημα όπου και μπήκαμε μέσα. Εκεί μας περίμενες εσύ με τη συνοδεία σου. Και είχες την ανάγκη να πουλήσεις και τρέλα. Πίστευες ότι θα δώσεις κάποιο σόου -όπως είχες κάνει και άλλες φορές και όπως κάνεις και στα δημοτικά συμβούλια που τραμπουκίζεις δημότες- και έπιασε με άλλους. Όχι όμως με εμάς. Όσο για τις φιγούρες τις δικές σου και της ασφάλειας σου, να προσπαθεί να “εμπλακεί”, είστε για γέλια και για κλάματα. Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν μπήκε στο γήπεδο ούτε για να σπάσει, ούτε για να ρημάξει, ούτε για να χτυπήσει κανένα. Η αντιπαράθεση του κόσμου του ΆΡΗ ήταν μόνο με σένα και τη συνοδεία σου και με κανέναν άλλο. Έτρεξες να βγάλεις ανακοίνωση στο ημίχρονο, βρίζοντας εμάς και καλά χωρίς να θέλεις την τιμωρία του ΑΡΗ. Βρίζεις τον κόσμο και πας να κάνεις δημόσιες σχέσεις με τη διοίκηση;; Απ’ ότι ακούσαμε και πληροφορηθήκαμε, το τελευταίο χρονικό διάστημα διεκδικείς μία θέση στην παε των δίπλα. Την πρακτικη του προσβαλλω τον Λαό για να τα έχω καλά με το αφεντικό, την έχουμε μάθει εδώ και χρόνια σαν πρακτική. Μην την ακολουθησεις γιατι θα βγεις χαμένος. Στο τέλος πάντα κερδίζει ο Λαός. Πάντως σου ευχομαστε να την πάρεις τη θεσούλα για να τα λεμε πιο συχνά.

Στο δια ταύτα Για μα είσαι ένα ανδρείκελο. Ντεμέκ άντρας, ντεμέκ αρσενικός, ντεμέκ αλήτης και ντεμέκ κιμπάρης. Ο Λαός του ΆΡΗ ήρθε, αγάπησε την ομάδα του και εσένα σε κέρασε μία πάστα… Από εσένα δεν μπορούμε να κριθούμε και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύεις τον οικογενειάρχη φίλαθλο, ούτε την ηθική του αθλήματος. Υπόλογοι για τη στάση μας στο χθεσινό σκηνικό, είμαστε μόνο στους οικογενειάρχες που ανήκουν στην οικογένεια του ΆΡΗ, στις μανάδες και στους πατεράδες και σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και αντιλαμβάνονται την αρρώστια των ανθρώπων για το ποδόσφαιρο.

Καλά έκαναν τα χανούμια και μπήκανε. Εμείς θέλουμε όλοι οι οπαδοί να πηγαίνουν παντού. Δε θα μπούμε στη δική σας λογική. Για την κατάντια του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, ακόμα και του “νεο-οπαδισμού” φταίει η φάρα σας. Είστε σαν τον γιατρό που παίρνει φακελάκι και μετά μιλάει για τον όρκο του Ιπποκράτη…

Το παπατζιλίκι ότι φταίνε αυτοί οι αλήτες που ήρθανε, αλλά δε φταίει ο ΆΡΗΣ, δε θα το φάμε. Αν φταίνε οι αλήτες του ΆΡΗ -σύμφωνα με όλα τα παραπάνω- φταίει και ο ΆΡΗΣ και σε αυτό καλό θα ήταν να πάρει θέση και η διοίκηση. Εκτός αν γουστάρετε δημόσιες σχέσεις μαζί του. Ο Λαός του ΆΡΗ είναι ενωμένος όπως και όλος ο Σύλλογος, μέχρι το τέλος θα είμαστε όλοι όπως πρέπει δίπλα στον κόσμο και την ομάδα.

Είσαι η ντροπή του αθλητισμού και του “μπεσαλή”.

Υ.γ. Η επόμενη μας εκδρομή θα είναι στις Σταγιάτες του Πηλίου. Εκεί που τραμπούκιζες γέρους και γυναικόπαιδα για να τους ψειρίσεις το νερό τους. Ντεμέκ μάγκα...

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER3
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 01 Φεβ 2022, 13:25

* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Δευ 14 Μαρ 2022, 10:41

* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 89 επισκέπτες