ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
UltrAris1914
Δημοσιεύσεις: 236
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 00:10
Has thanked: 34 times

ANAKOINΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από UltrAris1914 » Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:43

O Σ.Φ.ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» καλεί τα μέλη του Συνδέσμου σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Noεμβρίου 2010 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Αγίας Τριάδας.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη
ΑΛΚΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ

SUPER3_1988
Δημοσιεύσεις: 2080
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:36
Has thanked: 477 times
Been thanked: 6 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από SUPER3_1988 » Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:51

Υπό ίδρυση SUPER 3 Ασσήρου

Προσπάθεια ξεκινάει για την ίδρυση ενός ακόμα παραρτήματος του SUPER 3, σε μια άκρως κιτρινόμαυρη περιοχή.

Πρόκειται για τη στέγαση του SUPER 3 Ασσήρου, για την προοπτική υλοποίησης της οποίας, καλούνται οι Αρειανοί της Ασσήρου και των γύρω περιοχών που θέλουν και πρέπει να βοηθήσουν σ’ αυτήν την προσπάθεια, να δώσουν το παρόν τη Δευτέρα (22/11) στις 21:00 στο καφέ – μπαρ BITTER LEMON, στην πλατεία της Ασσήρου.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΑΣΣΗΡΟΣ – SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

SUPER3_1988
Δημοσιεύσεις: 2080
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:36
Has thanked: 477 times
Been thanked: 6 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από SUPER3_1988 » Κυρ 05 Δεκ 2010, 21:27

Νέα γραφεία SUPER 3 Ευόσμου

Ο SUPER 3 Εύοσμου ανακοινώνει ότι έχει μεταφερθεί σε νέα γραφεία, σε έναν πολύ όμορφο χώρο, σε κεντρικότατο σημείο του Εύοσμου (οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου 120)!

Ο νέος χώρος που θα στεγάζουμε πλέον την καψούρα και την τρέλα μας για τον θεό του πολέμου, φτιάχτηκε με κόπο και πολύ μεράκι και είναι αντάξιος της Ιστορίας και της δυναμικής του Συνδέσμου!

Περιμένουμε όλα τα αδέρφια μας να μας επισκεφτούν στα νέα μας γραφεία, στα οποία είναι βέβαιο ότι θα βγάλουμε τρελά γούστα!


ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΕΥΟΣΜΟΣ – SUPER 3

Οι Αυτοκράτορες της Δύσης
Est. 1990

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

ARIS SALONIKA
Δημοσιεύσεις: 70
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:03
Has thanked: 1 time

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από ARIS SALONIKA » Τετ 15 Δεκ 2010, 13:39

Υπό ίδρυση SUPER 3 Φλώρινας

Ένα ακόμα παράρτημα ετοιμάζεται να προστεθεί στη μεγάλη οικογένεια του SUPER 3, σε μια πόλη όπου υπήρχε και παλαιότερα παράρτημα του Συνδέσμου, με την προσπάθεια αυτή τη φορά να είναι πιο σοβαρή και οργανωμένη.

Έτσι, λοιπόν και στην πόλη της Φλώρινας ετοιμάζεται να υψωθεί η σημαία με τον θεό του πολέμου και το θρυλικό Bulldog. Καλούνται όλοι οι Αρειανοί της Φλώρινας, καθώς και των γύρω περιοχών (Αμύνταιο κλπ) που θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας αυτή, να βρίσκονται το Σάββατο 18/12 στις 20:00 στο καφέ ΖΟΥΚΕΡΟ.



ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ – SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3
ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

Άβαταρ μέλους
baader3
Δημοσιεύσεις: 3492
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:27
Τοποθεσία: Όλη η γη για πάρτη σου, ένα τσιγάρο δρόμος!
Has thanked: 406 times
Been thanked: 22 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από baader3 » Τρί 28 Δεκ 2010, 11:16

SUPER 3 Ευόσμου: Η συνήθεια
που έγινε λατρεία…!!!

Τόσα χρόνια στον Εύοσμο, έχουμε συνηθίσει να αποχαιρετούμε την παλιά χρονιά και να καλωσορίζουμε τη νέα, με ένα τρελό γλέντι!!! Πώς θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε και φέτος;;;!!!

Ο SUPER 3 Ευόσμου καλεί όλους τους Αρειανούς την Παρασκευή 31/12 στα καινούρια του γραφεία (Μ. Αλεξάνδρου 120), για να βγάλουμε ατελείωτα γούστα!!! Το γλέντι θα αρχίσει από νωρίς (12:00) και θα το τραβήξουμε έως αργά!!!

«Ξύδια», φαγητά και άφθονη ευοσμιώτικη τρέλα, θα συνθέσουν το φανταστικό σκηνικό που έχουμε συνηθίσει και έχουμε λατρέψει!!! Η ΤΡΕΛΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΨΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΜΑΣ!!! Να μη λείψει κανείς!!!

Τα μάτια του Bulldog βγάζουν φλόγες και με ανυπομονησία περιμένουν το νέο έτος για ακόμη μεγαλύτερα γούστα!!! Γιατί, ΑΡΗ μου, δεν γίνεται αλλιώς!!!

Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε τα συνηθισμένα και λατρεμένα σκηνικά που οι Αυτοκράτορες της Δύσης ξέρουν απλόχερα να χαρίζουν!!!

ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑ…!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΕΥΟΣΜΟΣ – SUPER 3

Οι Αυτοκράτορες της Δύσης
Est. 1990

Πάντα πιστοί στον θεό του πολέμου - Πάντα πρόθυμοι για μάχη!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3
Εικόνα

PYRO
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 333
Εγγραφή: Παρ 12 Νοέμ 2010, 21:51
Has thanked: 66 times
Been thanked: 1 time
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από PYRO » Σάβ 01 Ιαν 2011, 10:16

http://www.ierolohites1970.gr/news.php?readmore=102
Συγκινητικές οι «εορταστικές» μέρες που ζούμε. Τη βγάζουμε δύσκολα οικονομικά αλλά προσπαθούμε να το «διασκεδάζουμε» διατηρώντας ακμαίο το ηθικό μας. Αρωγοί στην προσπάθειά μας είναι και οι υφιστάμενοι του υπουργείου προστασίας του πολίτη με τις εμπνευσμένες ανακοινώσεις-οδοιπορικά τους, οι οποίες, εκτός από τη διασκέδαση που προσφέρουν, επιβεβαιώνουν τα όσα εδώ και καιρό ακούγονται, σχετικά με ανίερες συμμαχίες δήθεν-οπαδών και των ομάδων τους μαζί τους και ας θεωρούνται οι κατεξοχήν εκφραστές της πάταξης του οπαδικού κινήματος.

Με το ανάλογο λοιπόν σοκ και … «δέος», πληροφορηθήκαμε δια σχετικού δελτίου τύπου, ότι οπαδοί ομίλου αποχωρήσαντες από εκκενωθέν κλειστό γυμναστήριο, το οποίο ο εν λόγω όμιλος δηλώνει ως έδρα του, επιβιβάστηκαν σε αστικό λεωφορείο, προφανώς άγνωστης, σε όλους ή στον περισσότερο κόσμο, γραμμής, αφού διέρχεται έξω από χώρο συνδέσμου φιλάθλων αντίπαλου τοπικού αθλητικού συλλόγου, ο οποίος βρίσκεται σε απροσδιόριστο σημείο της πόλης. Σε αυτό το χώρο και σύμφωνα πάντα με τους εμπνευστές του οδοιπορικού, το όχημα δέχθηκε επίθεση με ρίψη αντικειμένων από ομάδα αγνώστων, η οποία ανέδειξε την ισχυρή θωράκιση του λεωφορείου, μιας και δεν αναφέρθηκαν ζημιές σε αυτό. Μάλλον, αφού δεν έγινε γνωστό ότι καταγγέλθηκε από κάποιον οδηγό τέτοιο γεγονός, θα πρόκειται για νέας τεχνολογίας όχημα με ρομποτική κίνηση.

Με περισσή ειλικρίνεια, γίνεται στη συνέχεια, παραδοχή για την ετεροχρονισμένη επέμβαση των οργάνων προστασίας, τα οποία προσέτρεξαν στον τόπο. Υποθέτουμε ότι ο χαρακτηρισμός της επίθεσης ως "αναίτια και απρόκλητη", ελλείψει καταγγέλοντος οδηγού αλλά και λόγω της μη έγκυρης παρουσίας των συντακτών της ανακοίνωσης, έγινε με ποιητική συναδελφική άδεια. Οι πρώην "οπαδοί της γηπεδούχου" και για ολίγο διάστημα "επιβάτες οπαδοί" αποβιβάστηκαν και έγιναν πλέον "πεζή οπαδοί" κατευθυνόμενοι προς το "κέντρο της πόλης". Το σημείο της επίθεσης δεν προσδιορίστηκε, αλλά τουλάχιστον μάθαμε ότι συνδέεται με το "κέντρο της πόλης" μέσω της Λεωφόρου Στρατού και οδών του ΑΠΘ (τι πρωτότυπο!).

Μαθαίνουμε ακόμα ότι από τις 22:15 μέχρι τις 23:59, 1 λεπτό ακριβώς πριν την ώρα της ενημέρωσης από φιλήσυχους πολίτες για "γεγονότα" που "συνέβησαν" αρκετά παραπέρα (η ανατριχιαστική ακρίβεια της ώρας τονίζει μάλλον και την ακρίβεια της εξιστόρησης), οι "πεζή οπαδοί" κινούνται, ράθυμα προφανώς, επί της Λεωφόρου, χωρίς να αναφέρεται αν, όλο αυτό το διάστημα, συνοδεύονταν από τους προ ολίγου προστρέξαντες προστάτες. Παρόλα αυτά γίνεται μια μικρή αναφορά για "πρόκληση θραύσης σε υαλοπίνακα ζαχαροπλαστείου και σταθμευμένου οχήματος". Η θραύση αυτή δεν χαρακτηρίζεται ως "απρόκλητη και αναίτια" όπως η προηγούμενη επίθεση και γενικά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες επ' αυτού, γεγονός που μας κάνει να υποψιαστούμε ότι οι "πεζή οπαδοί" ξεποδαριαστήκανε στην πορεία τους προς το κέντρο, μόνοι, ασυνόδευτοι και απροστάτευτοι. Την υποψία μας αυτή την ενισχύει και η φήμη ότι, οι δύστυχοι, σκόνταψαν σε παρακείμενα του εν λόγω ζαχαροπλαστείου σκαλιά, με αποτέλεσμα αρκετοί εξ αυτών να συνεχίσουν τη βόλτα τους με τα χέρια στο κεφάλι.

Όλα τα παραπάνω και όσα περιγράφονται στη συνέχεια αλλά και η προσεκτικότατη σπουδή με την οποία διατυπώνονται και χαρακτηρίζονται συμβάντα και συμπεριφορές, μας έφεραν στο νου και την απορία-παράπονο η οποία εκφράστηκε δημοσίως από ομόλογούς τους συνδέσμους στις 04/10/2010: " ........ 4) Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τον πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ως υπεύθυνο ασφαλείας;;;;;;;........."

Έλα ντε... Γιατί άραγε;;

Δεν είναι συγκινητικό;

Τέλος, επειδή μεγαλώσαμε και ανδρωθήκαμε στα τσιμέντα των γηπέδων και τους δρόμους και μάθαμε να ξεχωρίζουμε ποιοι οπαδοί φοράνε παντελόνια και ποιοι κρύβονται πίσω από φούστες, ασπίδες και κράνη, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους πλήρωσαν και πληρώνουν με την ελευθερία τους, τη μαγκιά τους να ορθώσουν ανάστημα απέναντι στο παρακράτος και τους μηχανισμούς του.

Λευτεριά στους "απαγωγείς"

Άντε και καλή χρονιά νάχουμε...

Eκ του ΔΣ του Συνδέσμου

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the rules since 1970

Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΡΗ «Ιερολοχίτες» - ιδρ. 1970

Greg1914
Δημοσιεύσεις: 426
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:49
Has thanked: 126 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από Greg1914 » Τετ 05 Ιαν 2011, 15:03

SUPER 3 Κορώνειας:
Κίνηση ανθρωπιάς

Στο πλαίσιο των εορτών, ο SUPER 3 Κορώνειας προχώρησε σε μια κίνηση ανθρωπιάς, βοηθώντας μια οικογένεια που είχε την ανάγκη μας. Συγκέντρωσε χρήματα από τα μέλη του και αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έδωσε στην οικογένεια (μητέρα ανύπαντρη με παιδάκι που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το μέλος μας, Κώστα Σιδερά, για την προσφορά του, καθώς επίσης και τον ΚΕΝΤΡΙΚΟ SUPER 3 και το SUPER 3 SHOP για την προσφορά τους.

Αυτήν την κίνηση δεν θέλαμε να τη δημοσιοποιήσουμε, όμως τελικά το πράξαμε, για να αποδείξουμε ότι εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, ΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ για την ακρίβεια.

Σκοπός του SUPER 3 Κορώνειας και γενικότερα του SUPER 3, είναι να αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας και όχι άντρο κρανοφόρων και ατόμων χαμηλής αυτοεκτίμησης, που σκοπός τους είναι η αυτοεπιβεβαίωσή τους ως άντρες, με πράξεις που έχουν αντίθετη θέση στην κοινωνία γενικότερα. Νομίζουμε ότι πήραν την απάντησή τους σε αυτή τους την απορία περί ανδρισμού.

Ο SUPER 3 Κορώνειας εύχεται σε όλα τα μέλη του και όλους τους Αρειανούς, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, όπως και στον Σύλλογό μας να πάει ψηλότερα και στη Φαμίλια του Συνδέσμου να δυναμώσει ακόμη περισσότερο.

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΚΟΡΩΝΕΙΑ – SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

SUPER3_1988
Δημοσιεύσεις: 2080
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:36
Has thanked: 477 times
Been thanked: 6 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από SUPER3_1988 » Πέμ 06 Ιαν 2011, 13:20

SUPER 3 Ευόσμου: Οι πορείες
γίνονται στους δρόμους…

Ο SUPER 3 Ευόσμου εύχεται καλή χρονιά σε όλους τους Αρειανούς, με υγεία, δύναμη και το βασικότερο, στήριξη στα τμήματα του Συλλόγου και τους συνδέσμους.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την παρουσία του την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο ψήσιμο…!!!

Μια παραμονή, για την οποία πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν από κάποιους, αλλά δεν έγιναν...

Λοιπόν, επειδή εμείς έχουμε μάθει να μιλάμε στα ίσια, όλοι ξέρουμε και ξέρετε ποιος κάνει κουμάντο στον Εύοσμο και γενικά στην πόλη του θεού... και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά την παραμονή.

Εμείς έχουμε μάθει ό,τι λέμε, να το κάνουμε πράξη... Οι πορείες γίνονται στους δρόμους και όχι στις ανακοινώσεις… Οε οε οε, στον Εύοσμο πορεία δεν κάνατε ποτέ…!!!

Αλλά τουλάχιστον καταφέρατε αυτό που θέλατε, την παρουσία της αστυνομίας για να σας προστατέψει…!!!

Οι πορείες συνεχίζονται…!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΕΥΟΣΜΟΣ – SUPER 3

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3

ismailos
Δημοσιεύσεις: 74
Εγγραφή: Τρί 07 Δεκ 2010, 02:08
Has thanked: 2 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από ismailos » Παρ 07 Ιαν 2011, 17:12

Αυτήν την κίνηση δεν θέλαμε να τη δημοσιοποιήσουμε, όμως τελικά το πράξαμε, για να αποδείξουμε ότι εμείς δεν είμαστε σαν τους άλλους, ΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ για την ακρίβεια.

Σκοπός του SUPER 3 Κορώνειας και γενικότερα του SUPER 3, είναι να αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης κοινωνίας και όχι άντρο κρανοφόρων και ατόμων χαμηλής αυτοεκτίμησης, που σκοπός τους είναι η αυτοεπιβεβαίωσή τους ως άντρες, με πράξεις που έχουν αντίθετη θέση στην κοινωνία γενικότερα. Νομίζουμε ότι πήραν την απάντησή τους σε αυτή τους την απορία περί ανδρισμού.
Βρε κομπλεξικά παιδάκια που την ανακοίνωση την έχετε κάνει όπως το πουλάκι σας,κάνετε μιά καλή πράξη σε αυτές τις γιορτινές μέρες λέτε ότι δεν θέλατε να την δημοσιεύεται,τελικά το κάνετε και στην μισή ανακοίνωση σας μιλάτε πάλι για εμάς...είστε όχι για λύπηση για πούτσα και μετά κατούρημα!

Greg1914
Δημοσιεύσεις: 426
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 23:49
Has thanked: 126 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση από Greg1914 » Σάβ 08 Ιαν 2011, 22:07

ντακσει ρε φιλε χαλαρωσε λιγο , δεν εχεις αδικο αλλα δεν εισαι κια εσυ τελειως

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 103 επισκέπτες