ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άβαταρ μέλους
S.C.
Δημοσιεύσεις: 3039
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 13:50
Has thanked: 366 times

ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από S.C. » Τρί 15 Ιαν 2013, 16:00

poloi apo mas enimeronomaste meso net. valte links me genikes idiseis,koutsompolia kai oti sto poutso thelete.... :cool:
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
S.C.
Δημοσιεύσεις: 3039
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 13:50
Has thanked: 366 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από S.C. » Τρί 15 Ιαν 2013, 16:01

Επιχείρηση των ΕΚΑΜ στην κατάληψη Λέλας Καραγιάννη

http://www.zougla.gr/greece/article/epe ... -karagiani
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος S.C. την Τρί 15 Ιαν 2013, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Τρί 15 Ιαν 2013, 16:04

Kαλό είναι να μπαίνει κι ένας τίτλος εκτός του λινκ.
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

SUPPORT86
Δημοσιεύσεις: 1297
Εγγραφή: Τετ 22 Δεκ 2010, 21:12
Has thanked: 1 time

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από SUPPORT86 » Τετ 17 Απρ 2013, 21:59

http://www.ert.gr/eidiseis/greece/koino ... W7wVMqZwgJ

ούτε λέξη στις ειδήσεις..

Άβαταρ μέλους
Crew Non Parlo
Δημοσιεύσεις: 3522
Εγγραφή: Σάβ 11 Ιουν 2011, 14:56
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Crew Non Parlo » Τετ 24 Απρ 2013, 05:45

Πηγή : news247.gr
Τρεις αστυνομικοί σε εγκληματική οργάνωση
Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας έβαλε τέλος στη δράση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης. Μέλη της ένας απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ αλλά και τρεις εν ενεργεία.

Πολυμελής εγκληματική οργάνωση η οποία δραστηριοποιούνταν στην παράνομη ανίχνευση, ανασκαφή και ανεύρεση αρχαίων αντικειμένων, εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ. Ανάμεσα στα μέλη και τρεις εν ενεργεία αστυνομικοί αλλά και ένας απόστρατος.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν ευρείας κλίμακας αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Τρίκαλα και Βόλο και συνελήφθησαν συνολικά δέκα Έλληνες.
Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται ένας απόστρατος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, τρεις εν ενεργεία αστυνομικοί (δυο Αρχιφύλακες και ένας Αστυφύλακας), οι οποίοι και υπηρετούν σε υπηρεσίες της Αττικής, ένας δόκιμος Αξιωματικός στη Σχολή Ικάρων και πέντε ιδιώτες, ενώ αναζητείται ακόμη ένας ημεδαπός.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και επιπλέον για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και της πολιτιστικής κληρονομιάς, του νόμου περί όπλων καθώς και του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι συλληφθέντες, τουλάχιστον από το μήνα Φεβρουάριο του 2012, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη συστηματική διενέργεια παράνομων αρχαιολογικών ερευνών και ανασκαφών, καθώς και την περαιτέρω εμπορία των αρχαίων αντικειμένων.
Είχαν μάλιστα προμηθευτεί τον κατάλληλο εξοπλισμό και εργαλεία (μηχανήματα ανίχνευσης), με τα οποία πραγματοποιούσαν παράνομες έρευνες για την εύρεση αρχαίων αντικειμένων, με διαφορετική σύνθεση ομάδας, κάθε φορά και πραγματοποιούσαν έρευνες για ανακάλυψη αρχαίων αντικειμένων σε διάφορες περιοχές της χώρας.
Επιπλέον, διαπραγματεύονταν και προέβαιναν στην πώληση των αρχαίων αντικείμενων, τα οποία έβρισκαν κατά τη διάρκεια των παράνομων ερευνών ή περιέρχονταν στην κατοχή τους με άλλο παράνομο τρόπο. Ενδεικτικά, όπως προέκυψε, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης διαπραγματεύονταν την πώληση εικόνας – πίνακα της Παναγίας, που είχε στην κατοχή του, χρονολογίας του 1400 μ. X .
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια μελών της οργάνωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα, τα οποία εμπίπτουν στο νομό περί αρχαιοτήτων και συγκεκριμένα:
- Ένα μεταλλικό στρογγυλό νόμισμα με προσωπογραφία και παράσταση ανάγλυφη με λατινικούς αριθμούς και χαρακτήρες, όπου αναγράφεται εκτός των άλλων ευκρινώς η λέξη “ CAESAR ”
- Ένα αρχαίο μεταλλικό στρογγυλό νόμισμα, χωρίς εμφανείς παραστάσεις ή χαρακτήρες
- Δύο τμήματα – κομμάτια, προφανώς του ιδίου μεταλλικού νομίσματος
- Πέντε κομμάτια προφανώς παλιών πήλινων αγγείων ή αμφορέων
- 11 κομμάτια παλιών αντικειμένων απροσδιορίστου είδους και
- Δύο πήλινα αντικείμενα πυραμοειδούς σχήματος
Επιπλέον, στους ιδίους χώρους και σε όχημα ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ένα κομμάτι μάρμαρο, το οποίο φέρει ιδεογράμματα, προφανούς αραβικής γραφής και εξετάζεται αν εμπίπτει στο νόμο περί αρχαιοτήτων
- δέκα χρυσές λίρες κοπής διαφόρων χρονολογιών από το έτος 1907 έως το 1928
- μια λίρα Αγγλίας με ένδειξη χρονολογίας 1928
- ένα μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλου με σύστημα GPS
- μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης – tazer
- ένα μαύρο μεταλλικό κουτί (μπαταρία) με ασπρόμαυρο καλώδιο,
- έγγραφα του Υπουργείου Πολιτισμού – Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε φωτοαντίγραφα
- πλήθος εγγράφων με οδηγίες χρήσης μηχανημάτων ανίχνευσης και χαρτιά με χειρόγραφες σημειώσεις χρήσης ανιχνευτών μετάλλων
- ένα υποπολυβόλο MP -5, με πέντε γεμιστήρες, μία εκ των οποίων πλήρης φυσιγγίων με 30 φυσίγγια και ένα κουτί με 50 φυσίγγια των 9 mm
- ένα αεροβόλο όπλο με διόπτρα χρώματος μαύρου που περιείχε 106 μεταλλικές οβίδες
- ένα δίκαννο τυφέκιο, τμήμα τυφεκίου και μία κάνη από δίκαννο όπλο
- ένα κουτί με 10 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
- 25 σφαίρες διαμετρήματος 9 mm
- τέσσερις κροτίδες
- επτά σπρέι εκτόξευσης πιπεριού
- ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
- εργαλεία ανασκαφών (φτυάρι, αξίνα, γάντια εργασίας, κλπ)
- αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 17,4 gr και πλαστική συσκευασία με 15 δισκία μπλε χρώματος άγνωστης ιδιότητας.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση και οι κατασχεθείσες λίρες στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Άβαταρ μέλους
Crew Non Parlo
Δημοσιεύσεις: 3522
Εγγραφή: Σάβ 11 Ιουν 2011, 14:56
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Crew Non Parlo » Τετ 24 Απρ 2013, 05:50

Πηγή: borderlandbeat.com
Εικόνες Σοκ στο Μέξικο: Πτώματα στη μέση της πλατείας με απειλητικό μήνυμα
Σοκάρουν οι φωτογραφίες από πολυσύχναστη πλατεία πόλης του Μεξικό όπου άγνωστοι έχουν σκοτώσει επτά άτομα και τα έχουν τοποθετήσει σε πλαστικές καρέκλες .
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

"Προσοχή, αυτό πρόκειται να συμβεί σε όλους τους πορτοφολάδες, κλέφτες σπιτιών, αυτοκίνητων και πεζών- καθώς και απαγωγείς, βιαστές και εκβιαστές." Aυτό αναγραφόταν στα Ισπανικά σε μια αυτοσχέδια ταμπέλα που είχε περαστεί στο λαιμό ενός θύματος που καθόταν σε μια πλαστική καρέκλα στην πόλη Uruapan, στην μεξικανική πολιτεία της Michoacan, το περασμένο Σάββατο.
Τα πτώματα βρέθηκαν κοντά σε πλατιά δίπλα στο εργοστάσιο εμφιάλωσης της Pepsi.
Όπως βλέπουμε και στις σοκαριστικές φωτογραφίες τα επτά άτομα που έχουν βασανιστεί και σκοτωθεί έχουν τοποθετηθεί σε πλαστικές καρέκλες σε πολυσύχναστο σημείο της πόλης.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters η αστυνομία πιστεύει ότι τα θύματα ανήκουν σε σπείρα ναρκωτικών και είναι κάποιοι από τους 70.000 που έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ των καρτέλ.
Τέσσερα από τα επτά θύματα έχουν αναγνωριστεί σύμφωνα με το borderlandbeat.com. Πρόκειται για τον 31χρονο εργάτη Santiago Gómez Ramos, τον 28χρονο υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων Jorge Alberto Tellez, τον 17χρονο César Basilio Ornelas και τον 29χρονο Alberto Rodríguez Vega.
Οι αρχές πιστεύουν ότι τα θύματα εκτελέστηκαν στο ίδιο μέρος.

firebreath
Δημοσιεύσεις: 311
Εγγραφή: Τρί 23 Νοέμ 2010, 15:37
Has thanked: 3 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από firebreath » Τετ 24 Απρ 2013, 15:26

Τη σύλληψη ενός άνδρα που φέρεται να αποτελεί ηγετικό μέλος ομάδας που εικάζεται ότι ευθύνεται για παράνομη πρόσβαση σε ιστοσελίδες μεγάλων εταιρειών, συμπεριλαμβανομένης της Sony Pictures, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές Αρχές τη Δευτέρα.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ασκήθηκαν ποινικές διώξεις στον 24χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι αρχηγός της ομάδας χάκερς LulzSec, παρακλάδι της περιβόητης ομάδας «Anonymous».

Οι δύο ομάδες έγιναν ιδιαίτερα γνωστές στα τέλη του 2010, όταν ξεκίνησαν αυτό που αποκαλούσαν «τον πρώτο πόλεμο στον κυβερνοχώρο», σε αντίποινα για τις συστηματικές προσπάθειες κλεισίματος της ιστοσελίδας Wikileaks.

Στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας ανέφερε ότι συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος ήταν επαγγελματίας της πληροφορικής που χρησιμοποιούσε τη θέση που κατείχε σε εταιρεία προκειμένου να έχει πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες πελατών, συμπεριλαμβανομένων και κυβερνητικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για τα δύο αδικήματα της παράνομης παραποίησης δεδομένων για να προκαλέσει βλάβες και αυτό της παράνομης πρόσβασης σε απόρρητες πληροφορίες. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι 12 έτη.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63817546
ΑΝΤIΦΡΑ

Άβαταρ μέλους
Crew Non Parlo
Δημοσιεύσεις: 3522
Εγγραφή: Σάβ 11 Ιουν 2011, 14:56
Has thanked: 348 times
Been thanked: 2 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Crew Non Parlo » Παρ 10 Μάιος 2013, 19:11

Σχέδιο δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην επέτειο της Άλωσης - Μία σύλληψη και έρευνες για τον εντοπισμό δύο υπόπτων

Στη σύλληψη ενός ατόμου μετά την αποκάλυψη σχεδίου δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου προχώρησαν οι τουρκικές αρχές που αναζητούν δύο ακόμα υπόπτους.
Η δολοφονία βάσει του σχεδίου θα πραγματοποιούνταν, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στις 29 Μαΐου, ημέρα επετείου της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης.
Ο συλληφθείς αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστηρίζει πως μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα.
Η εισαγγελία της Άγκυρας έχει ξεκινήσει έρευνα για το σχέδιο δολοφονίας μετά από μια επιστολή που έφτασε στο γραφείο του Εισαγγελέα.
Όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές, οι ύποπτοι έφθασαν πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη από την επαρχία Καϊσερί.
Ο ύποπτος που βρίσκεται υπό κράτηση και ο οποίος αναφέρεται από την Χουριέτ με τα αρχικά Σ.Α., αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε πως βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να επισκεφθεί συγγενείς και πως δεν είχε καμιά πρόθεση ούτε σχέδιο να δολοφονήσει τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Ο φάκελος της υπόθεσης που είχε ανοίξει ένας εισαγγελέας της επαρχίας Καϊσερί διαβιβάσθηκε στην εισαγγελία της Άγκυρας.
Η έρευνα αποκάλυψε πως μια άλλη επιστολή είχε σταλεί σε εισαγγελείς το 2008, στην οποία αναφερόταν πως ο Σ.Α. σχεδίαζε να δολοφονήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Κωνσταντινούπολη, οι διωκτικές αρχές εξετάζουν ενδεχόμενη σχέση του σχεδίου δολοφονίας του Οικουμενικού Πατριάρχη με τη δράση της παρακρατικής οργάνωσης ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί με προσοχή την υπόθεση.

Άβαταρ μέλους
diktuas-3-
Δημοσιεύσεις: 96
Εγγραφή: Παρ 25 Φεβ 2011, 13:34
Has thanked: 2 times

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από diktuas-3- » Τρί 21 Μάιος 2013, 18:54

http://www.sport7.gr/index.php?option=c ... Itemid=320

Στον Αθλητικό Εισαγγελέα για ανώνυμες οπαδικές ιστοσελίδες

Μία άλλη διάσταση φαίνεται πώς παίρνει πλέον το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι γίνονται στόχοι, οπαδικών ιστοσελίδων, που ανώνυμα θίγουν την αξιοπρέπεια και την υπόληψη τους. Μέχρι σήμερα οι δημοσιογράφοι ήταν απροστάτευτοι αλλά τα δεδομένα φαίνεται πώς αλλάζουν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας, στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (21/05) οι αθλητικοί συντάκτες Βασίλης Βέργης, Γιάννης Σερέτης, Σάββας Λιβάνιος και Αντώνης Φουντής και τον ενημέρωσαν για τη μήνυση που θα υποβάλλουν κατά συγκεκριμένων οπαδικών ιστοσελίδων, για τη δημοσίευση κειμένων που τους δυσφημούν και τους στοχοποιούν.

Οι τέσσερις αθλητικοί συντάκτες, έχοντας ως επικεφαλής τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ, Σωτήρη Τριανταφύλλου, ενημέρωσαν τον αθλητικό εισαγγελέα πως τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά εναντίον δύο ιστοσελίδων οι οποίος δημοσίευαν κείμενα υβριστικού περιεχομένου, τα οποία θίγουν την επαγγελματική τους υπόληψη, και ταυτοχρόνως τους στοχοποιούν στα μάτια εκείνων που, συχνά-πυκνά πλέον, επιδίδονται σε άνανδρες επιθέσεις κατά των εκπροσώπων του Τύπου, εντός ή εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Ο αθλητικός εισαγγελέας φάνηκε πως είναι γνώστης της κατάστασης και ξέρει αρκετές αρκετές λεπτομέρειες για τις επιθέσεις που έχουν δεχτεί εκπρόσωποι του Τύπου στα γήπεδα, τους τελευταίους μήνες. Αντιλαμβάνεται επίσης την ατμόσφαιρα εκφοβισμού που σταδιακά λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, κυρίως μέσω του Διαδικτύου, με ανυπόγραφα κακόβουλα κείμενα.

Ο κ. Κορέας ζήτησε να κατατεθούν όλα τα δημοσιεύματα και τα στοιχεία από τα οποία μπορεί να τεκμηριωθεί ή παραγγελία διεξαγωγής άμεσης έρευνας και συζήτησε με τους δημοσιογράφους όχι μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για θέματα που αφορούν συνολικά τις απειλές που δέχονται τους τελευταίους μήνες πλήθος αθλητικών συντακτών.

CURVA το νου σου απο δω και περα.... :hool
ο μεγαλύτερος εχθρός της προσωπικής σου ελευθερίας είναι ο ίδιος σου ο εαυτός

ofanziva

Re: ΝΕΑ-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από ofanziva » Τρί 21 Μάιος 2013, 19:08

ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Ο ΚΟΥΡΒΑΣ ΜΕ ΦΟΡΜΑ ΡΙΓΕΕΕ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΛΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΟΟΟ

Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 233 επισκέπτες