ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
hellasfans
Δημοσιεύσεις: 425
Εγγραφή: Τρί 03 Ιαν 2012, 17:09
Τοποθεσία: Αθήνα
Has thanked: 43 times
Επικοινωνία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δημοσίευση από hellasfans » Πέμ 17 Ιαν 2013, 21:56

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17.01.2013

Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ. Μπορεί να χάσαμε έδαφος αλλά κανένας στόχος δεν χάθηκε. Η μιζέρια και η ηττοπάθεια δεν μας ταιριάζει. Είμαστε ΑΠΟΛΛΩΝ και οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα. Είμαστε ο τεράστιος κόσμος του ΘΡΥΛΟΥ. Γεννημένοι νικητές, περήφανοι, πολεμιστές, ξεροκέφαλοι και πεισματάρηδες! Τι κι αν όλοι προσπαθούν να μας πείσουν πώς το Πρωτάθλημα τελείωσε για εμάς; Τι κι αν όλοι προσπαθούν να μας ξεγράψουν; Γραμμένους τους έχουμε όλους αυτούς. Εμείς θα συνεχίσουμε και αυτήν την απαίτηση έχουμε και από την ομάδα.

Το πάρτι στο κοτέτσι δεν το χάνουμε με τίποτα ο κόσμος να χαλάσει. Μια τέτοια εκδρομή; Με όλα τα προγνωστικά εναντίων μας; Με την ψυχολογία σμπαράλια και τον αντίπαλο να μας αντιμετωπίζει με υπεροψία; ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ! Χτίζουμε ομάδα; Χτίζουμε και νοοτροπία. Εδώ είμαστε λοιπόν. Στο πεταλάκι θα είμαστε και την Κυριακή για να καταλάβει και ο τελευταίος, που δεν κατάλαβε ακόμη, ποιο ιερό έμβλημα υπηρετεί. Ποιο κόσμο έχει δίπλα του και με ποιες προσδοκίες.

Παίξτε δυνατά. Παίξτε με πάθος. Παίξτε με καρδιά. Πιστέψτε! Παλέψτε. Πολεμήστε για την δόξα. Ποτέ μην τα παρατήσετε. Ποτέ μην παραδώσετε τα όπλα. Κι αν κάποια στιγμή νιώσετε ότι μένετε από δυνάμεις. Αν χάσετε την πίστη σας και νιώσετε πώς δεν αντέχετε άλλο. Ρίξτε απλά μια ματιά στο πέταλο ..

ΠΟΤΕ δεν θα είστε μόνοι!

Δεν γνωρίζουμε πόσοι έχουν την ίδια πίστη με εμάς. Δεν ξέρουμε πόσοι μετράνε αντίστροφα όπως κάνουμε κι εμείς. Δεν ξέρουμε πόσοι έχουν τ’ άντερα και την δικιά μας δίψα. Όσοι πάμε όμως επιβάλλετε να πάμε αποφασισμένοι! Αποφασισμένοι και έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα!

12:30 ξεκινάμε από τον κεντρικό στην Βασιλέως Κωνσταντίνου. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν φεύγει κανένα αυτοκίνητο μόνο του από την Λεμεσό. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ταξιδεύει μόνος του. Ακολουθούμε όλοι τα Λεωφορεία σε μια τεράστια πομπή με προορισμό το βόρειο πέταλο.

Το Λιμάνι ταξιδεύει. Ένταση. Τούμπανο και τα μυαλά χορεύουν ...

Υ.Γ.: Η προπώληση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 17.01.2013 από τις 19:00, αποκλειστικά για κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας ΘΥΡΑ 1. Από αύριο κανονικά για τους υπόλοιπους με προτεραιότητα στα Τακτικά Μέλη τα οποία έχουν τακτοποιημένες τις Συνδρομές τους.

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
A.F.A.B.
MAXHTEC ATHENS CLUB

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 42 επισκέπτες