Σελίδα 1 από 11

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ

Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Σεπ 2015, 22:03
από curvagreek
Ότι νέα υπάρχουν για συνδέσμους που κλείνουν αλλά και για τη νεα μαλακία με την κάρτα φιλάθλου, γράψτε το εδώ, να ξέρουμε τι μας γίνετε
ofanziva έγραψε:Πρώτη φορά ''ΧΟΥΝΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ'' Η νέα προοδευτική κυβέρνηση αποφάσισε να λύσει τα προβλήματα της χώρας κλείνοντας τους συνδέσμους .Το πογκρόμ ξεκίνησε ... Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας η αστυνομία σφράγισε τον σύνδεσμο μας και συνέλαβε τους υπευθύνους του .. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ !!!!
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
SINCE 1995
kst4 έγραψε:ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ.....Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!!!ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ...Ο ΓΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ
Υ.Γ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ
Υ.Γ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ
Σ.Φ ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Παρ 25 Σεπ 2015, 23:00
από tzepeto_pas
Η καρτα φιλαθλου για το γηπεδο του ΠΑΣ εβγαινε πριν 3-4 χρονια με την αγορα διαρκειας. Ποτε ομως δεν εφαρμοστηκε στην πραξη καθως ουτε κατα τη διαρκεια αγορας εισητηριου μας εχει ζητηθει ποτε, ουτε στην θυρα. Απο την αντιμετωπιση και τις δηλωσεις των προεδρων την τελευταια εβδομαδα (Κωστουλας, Σαββιδης) , πιστευω οτι αρχιζει δυσκολη περιοδος για ολους μας.

Οι συνδεσμοι στην Ξανθη (Xanthi Fans και 13) τελικα σφραγηστικαν, διοτι αλλου διαβασα οτι τους λειπει ενα τυπικο χαρτι που καθυστερησε λογω εκλογων και πως δεν υπαρχει προβλημα προς το παρων.

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 00:25
από B&W4
κι αλλου εβγαινε.τωρα τα πραγματα ειναι διαφορετικα μαλλον

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 02:44
από Toufas
na kleisoun ola den peirazei.as prosexame.

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 03:09
από Paranormal7
τώρα αρχίζει και μα πιάνει ο φόβος ? τώρα αρχίζει καί φοβάται η κωλαρα μας? ας τα λουστουμε τωρα .. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΟΝΤΟΜΟΥΝΙ

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 09:06
από andy capp
opws to eipe o troufas akrivws ayto -AS PRO SE XA ME- telos

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 10:33
από aNTiFLaG
Aφήστε τα ας προσέχαμε, μου μοιάζετε με ψιλικατζήδες που λουζονται την κρίση και λένε 'ας προσέχαμε' γιατί δε κόψανε απόδειξη σε μερικά τσιγάρα.

Ένα μέρος της βίας που δεχόμαστε σαν κοινωνία εμφανίζεται ως αντιβία στο γήπεδο (όχι παντα προς τη σωστή κατεύθυνση).
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι διά του νομου δράσης αντίδρασης τη βία αυτή θα την εισπράξουν (από) αλλού, οπότε οι κινήσεις αυτές είναι άνευ ουσιαστικού νοήματος και στρέφονται απλά στο να τους πει μπράβο η λοβοτομημένη κοινή γνώμη.

Τούφα σε περίμενα πιο προοδευτικό.

Υγ. Δε λέω ότι είχαμε ευκαιρίες να φανούμε πιο εντάξει σε διάφορες στιγμές και δε τα σκατώσαμε. Αλλά δε θα είχε και μεγάλη σημασία, μηχανισμοί ''για να σε κάνουν να γίνεις'' υπάρχουν. Αυτό που θέλουν θα το πάρουν.

Γενικώς τον έχουμε πιεί, αλλά όχι ''ας τα λουστούμε'' ρε παιδιά. Δε θα νιώσουμε και φταίχτες σαυτό το θέατρο του παραλόγου που συντελείται σε κάθε επίπεδο στην Ελλάδα.

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 11:13
από andy capp
sygkrineis anomia pragmata antiflag

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 12:48
από bongo
Φιλε αντιφλαγκ..εκ πρωτης οψεως έχεις ενα δικιο.
Αλλα περα απο το οτι τα σκατωσαμε σχεδόν σε καθε ευκαιρια που μας δωθηκε, δεν καταφεραμε εδω και 10 χρονια τουλαχιστον (που θυμαμαι να ακουμε για τις αλλαγες που ΘΑ έρθουν) να κατσουμε κατω να συνεννοηθουμε λιγο.
Παρα επιμεναμε στις διαμαχες μας και καποιες μεμονωμενες κινησεις με μειωμενο αντικρυσμα.
Κι αυτο αν θες, υποδηλωνει οτι μεγαλο ποσοστο των οργανωμενων χεστηκε για τον οπαδισμο και το πώς θα ακολουθει την ομαδα του, καθώς προτιμουσε να επικεντρώνεται σε σκηνικά και μια γενικοτερη διαμαχη του ποιος ειναι καλυτερος απο τον αλλον.
Ετσι τουλαχιστον το αντιλαμβανομαι εγω..

Το οτι οι μαλακες αργα η γρηγορα θα επιδιωκαν να μας σουταρουν απο τα γήπεδα ειναι αδιαμφισβητητο. Το θεμα ειναι οτι κι εμεις ειχαμε/έχουμε επαναπαυτει στην αναβλητικοτητα των νομων κτλ κι απο ουσία τπτ.

Τεσπα..ευχομαι να ειναι αλλη μια φωτοβολιδα της ελληνικης δικαιοσυνης και να προλαβουμε να αλλαξουμε τις νοοτροπιες μας...δι'ευχων :papas

Re: ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ-ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

Δημοσιεύτηκε: Σάβ 26 Σεπ 2015, 14:08
από panwkatw7
εμεις θελουμε να πυροβολαμε ο ενας τον αλλον, να πεφτει κανα μεροκαματο απο πανω, νυχτα, ντρογκια και τα ρεστα και μετα να λεμε ελευθερια στους οπαδους

ε δεν γινονται και τα 2 ρε μαγκες

εμεις την φεραμε την φαση εδω, χρονια τωρα