ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες της Β' και Γ' κατηγορίας
Απάντηση
glock
Δημοσιεύσεις: 1601
Εγγραφή: Τρί 27 Αύγ 2013, 01:15
Has thanked: 7 times
Been thanked: 35 times

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ

Δημοσίευση από glock » Σάβ 20 Αύγ 2016, 12:40

ΑΕ Σπάρτη: Αγάπη… διαρκείας από τους φιλάθλους

Οι φίλαθλοι της ΑΕ Σπάρτη εκφράζουν εμπράκτως τη στήριξη στην ομάδα τους και η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου συνεχίζεται εντατικά κι αυτή την εβδομάδα.

Έχουν περάσει ήδη 15 μέρες από την έναρξη της διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας και ο κόσμος της Σπάρτης και της Λακωνίας έχει αγκαλιάσει την φετινή προσπάθεια της ομάδας, που ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στη Football League της νέας περιόδου. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η ζήτηση έχει ξεπεράσει τα περσινά δεδομένα και η ομάδα ετοιμάζεται να δημιουργήσει το δικό της ατομικό ρεκόρ. Για αυτό και η ΠΑΕ κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας να σπεύσει εγκαίρως στα γραφεία της ομάδας και να κλείσει θέση σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.
Παράλληλα η ΠΑΕ ενημέρωσε πως στη κυριακάτικη (21/8, 17:30) φιλική αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ οι κάτοχοι τους θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι φίλαθλοι της ΑΕ Σπάρτη εκφράζουν εμπράκτως τη στήριξη στην ομάδα τους και η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου συνεχίζεται εντατικά κι αυτή την εβδομάδα.
Η κινητικότητα αυτή αντανακλά την αφοσίωση των φίλων της ΑΕ Σπάρτη προς την ομάδα τους, η οποία προετοιμάζεται για την Football League 2016-2017 αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, την ώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ δουλεύει αδιάκοπα τόσο στην οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και μη, όσο και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προνομίων που θα προσφέρει στους φιλάθλους εν όψει της νέας σεζόν.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος).
Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.
Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο spartafc@spartafc.gr.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731301083 και 6946677901 (10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ 180 €
VIP 300 €
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 €

Σημείωση:
1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος Football League 2016 - 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση.
2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις.

Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10€. Το πρόγραμμα και τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φυσικά, όπως στη προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, έτσι και στη κυριακάτικη (21/8, 17:30) με τον Αχαρναϊκό θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ οι κάτοχοι τους θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Παράλληλα η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα συνεχίσει τη δυναμική της παρουσία στην πόλη και το νομό, με δράσεις και συμμετοχές σε διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών επιχειρήσεων, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της Σπάρτης και της Λακωνίας».

http://www.dokari.gr/football-league/ae ... filathloys

Άβαταρ μέλους
yellowcity
Δημοσιεύσεις: 17
Εγγραφή: Πέμ 10 Μαρ 2011, 13:43
Has thanked: 5 times

Re: ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΑ

Δημοσίευση από yellowcity » Δευ 22 Αύγ 2016, 15:36

180 στην σπαρτη....?? :shock: :shock: :shock: :shock:

:mpa :mpa
Εικόνα

AGAINST.
Δημοσιεύσεις: 260
Εγγραφή: Κυρ 22 Ιούλ 2012, 17:52
Has thanked: 3 times

Re: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΝΕΑ

Δημοσίευση από AGAINST. » Τρί 11 Οκτ 2016, 17:32

«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτεί βρώμικα παιχνίδια, τόσο εις βάρος της ομάδας μας, όσο και εις βάρος του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ώστε να εξυπηρετηθούν σκοτεινά συμφέροντα!

Με αφορμή δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ σε συγκεκριμένο μέσο, αναφορικά στο ΔΣ της Football League που στοχοποιεί την ομάδα μας δηλώνουμε τα εξής:

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, συμμετείχε ως όφειλε χθες 10/10/2016 στο ΔΣ της Football League. Ένα από τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν η εκλογή αντιπροσώπων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ!

Επαναλαμβάνουμε: Το θέμα ήταν η εκλογή αντιπροσώπων που θα εποπτεύουν την εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ και ΟΧΙ οι εκλέκτορες που θα ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΠΟ.

Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΔΟΥ, ΨΗΦΙΣΕ ΔΥΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

Αυτό τεχνηέντως αποκρύφθηκε στο δήθεν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου, με προφανή στόχο να δημιουργηθεί κλίμα εις βάρος της ομάδας μας και προσωπικά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί ο διψασμένος κόσμος μας ποδόσφαιρο και να βρεθούν επιτέλους οι οικονομικές λύσεις (χορηγοί) για τη διοργάνωση ώστε να είναι βιώσιμες όλες οι "αντίπαλες" ομάδες.

Δεν μας αγγίζουν και δεν μας ενδιαφέρουν τα συμφέροντα καμιάς άλλη ομάδας παρά μόνο της ΣΠΑΡΤΗΣ.

Και ταυτόχρονα εκφράζουμε την ανησυχία μας για το κλίμα πόλωσης που δημιουργείται, αλλά δεν θα το ακολουθήσουμε.

Δηλώνουμε επίσης προς την Football League την έντονη δυσαρέσκεια μας που δεν κάλυψε ως όφειλε τις ομάδες που αδίκως στοχοποιήθηκαν με το εν λόγω… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ.

Τέλος, απευθυνόμενοι αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους μας τονίζουμε το εξής: Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια σας σε οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται για την ομάδα μας εκ του πονηρού, σε συγκεκριμένα ΜΜΕ! Δείξτε για μια ακόμη φορά ότι η ΣΠΑΡΤΗ είναι μια γροθιά! Καταστρέψτε τα βρώμικα σχέδια τους!»

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες