Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Απάντηση
Rocco
Δημοσιεύσεις: 15
Εγγραφή: Σάβ 20 Οκτ 2012, 22:32
Has thanked: 9 times
Been thanked: 15 times

Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση από Rocco » Σάβ 11 Ιουν 2022, 14:58

Ανοιγω το τοπικ αυτο γιατι πολυ απλα ειναι ενα θεμα που πλεον λογοκρινεται ΠΑΝΤΟΥ απο το συνολο των ΜΜΕ και ειπα να βγαλω εδω τον πονο μου.

Ολο και περισσοτερο επικρατει η αποψη οτι αυτοι οι περιθωριακοι οργανωμενοι οπαδοι/ μαστουρηδες δεν εχουν κανενα δικαιωμα στο να γινεται κριτικη στον Προεδρο της ομαδας που μας κανει «χαρη να βαζει τα εκατομμυρια του» και αν τον στεναχωρησουμε και φυγει μαυρο φιδι που μας εκαψε.

Ειδικα σε εμας τους Παναθηναικους που εχουμε φαει πλεον των 10 χρονων διοικητικη απαξιωση το επιχειρημα αυτο εχει περασει στο συνολο του κοσμου κατι που πριν μια 20ετια ηταν αδιανοητο. Δεν υπαρχει αλλη ομαδα που οι οργανωμενοι να φταινε για ολα τα δεινα της ομαδας αλλα και ο προεδρος - παρκαδορος της ειναι το ιερο τοτεμ που δεν ακουμπιεται.

Κραξανε 50 ατομα τον Γιαννακοπουλο;; Σε μια χρονια που τα εχει κανει σκατα, που η ομαδα δεν βλεπεται κυριολεκτικα και ειναι παρατημενη; Ε πολυ σωστα εγινε και επειδη ημουν μεσα οντως τοσοι ηταν που φωναξαν ομως ουσιαστικα το κραξιμο επιδοκιμαστηκε απο το συνολο του κοσμου που συμφωνησε. Στο καπακι βγηκε προπονητης , αρχηγος και το συνολο των δημοσιογραφων να πει οτι αυτοι πρεπει να απομονωθουν γιατι στεναχωρηθηκε ο Αγιος Πεφωτισμενος μας Προεδρος και θα μας παρατησει στα κρυα του λουτρου.

Κραζουμε τον Αλαφουζο για την απιστευτη ξεφτιλα που εφερε την ομαδα τοσα χρονια;; Οχι απαγορευεται αφου βλεπετε διορθωθηκε , βαζει λεφτα τωρα , εκανε ομαδα και τετοια ωραια. Τι θελετε; Να τον διωξετε και να εχουμε παλι τα ιδια;;

Σημερα διαβασα το αρθρο στο sdna (και αυτο ηταν που με τσιγκλησε τελικα να γραψω το τοπικ) για τον Μαρινακη που ελεγε ο κος Προεδρος να παει στην Νοτιγχαμ που τον αγαπανε γιατι οι γαυροι ειναι αχαριστοι που τον κραξανε ενω παιρνει τοσα χρονια Πρωταθλημα.

Παρομοια σχολια γινονται και απο δημοσιογραφους για παοκτζηδες ενω αντιθετα (προσωπικη αποψη) καπως πιο ελευθερα εγινε η κριτικη στον Μελισσανιδη απο αεκτζηδες φετος.

Δυσκολο πραγμα απο ολους αυτους τους κροισους να δεχτουν την κριτικη ειδικα οταν εχουν συνηθισει στον περιγυρω τους να εχουν γλυφτες και γιεσμεν οποτε ασκουν ολη τους την δυναμη στο να πνιγεται ή αλλιως να λοιδωρειται και να εξευτελιζεται για να υποβαθμιστει καθε ελευθερη και διαφορετικη φωνη. Αν θελουμε να το παμε ενα βημα παρακατω τετοιος ελεγχος στα ΜΜΕ γινεται απο κυβερνηση και αλλα κεντρα εξουσιας εδω και χρονια.

Νομιζω αποτελει υποχρεωση και καθηκον του καθε οπαδου να ελεγχει και να ασκει κριτικη στον προεδρο του. Προβατα και πελατες μας θελουν γιατι ετσι τους βολευει ομως με προβληματιζει το γεγονος οτι εχει περασει αυτη η νοοτροπια στον απλο κοσμο και μαλλον εχουμε πλεον τοσο αποξενωθει σαν οπαδοι απο την κοινωνια που ο λογος μας δεν θα φτασει ποτε στην μεγαλη μαζα των οπαδων μας. Αν πραγματικα η ομαδα μου δεν βρισκει καποιον προεδρο να εχει το οραμα να την διοικησει τοτε μαλλον δεν αξιζει να υπαρχει.

Αν διαβασες μεχρι εδω σου αξιζουν συγχαρητηρια!

PANTHERS-3-n.k.
Δημοσιεύσεις: 705
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 21:30
Has thanked: 30 times
Been thanked: 38 times

Re: Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση από PANTHERS-3-n.k. » Σάβ 11 Ιουν 2022, 17:41

Θα μπορούσε να το έχει γράψει κάθε οπαδός αυτό που έγραψες...
Σε εμάς ακόμα και σήμερα μας κατηγορούν οτι διώξαμε το μεγάλο πρόεδρο Τσακίρη όταν ένα βράδυ αποφάσισε να δώσει την ομάδα στον Μάκη Ψωμιάδη και του το χαλάσαμε...
Ακόμα σήμερα σε κάθε στραβό φταίει το Panthers club που έδιωξε το Τσακίρη...
Γενικά σαν οπαδός όταν δε μιλάς τα παίρνεις και όταν μιλάς σου λένε τι δουλειά έχουν οι αλήτες

wec
Δημοσιεύσεις: 268
Εγγραφή: Σάβ 02 Απρ 2011, 22:24
Has thanked: 6 times
Been thanked: 7 times

Re: Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση από wec » Κυρ 12 Ιουν 2022, 12:19

Ειδικα στο θεμα τρακη καποιοι φωναζουν 10 χρονια..ολα εμπαιναν στην ακρη για το καλο της ομαδας..τελικα ειδαμε που εφτασε η ομαδα..κ ακομα υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν βαλει μυαλο.

Άβαταρ μέλους
j.rebel
Δημοσιεύσεις: 5175
Εγγραφή: Τρί 10 Ιουν 2014, 09:36
Has thanked: 411 times
Been thanked: 360 times

Re: Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση από j.rebel » Τρί 14 Ιουν 2022, 07:52

wec έγραψε: Κυρ 12 Ιουν 2022, 12:19 Ειδικα στο θεμα τρακη καποιοι φωναζουν 10 χρονια..ολα εμπαιναν στην ακρη για το καλο της ομαδας..τελικα ειδαμε που εφτασε η ομαδα..κ ακομα υπαρχουν πολλοι που δεν εχουν βαλει μυαλο.
Sto volley poios sas exei file?

Άβαταρ μέλους
SAW
Δημοσιεύσεις: 403
Εγγραφή: Πέμ 09 Ιουν 2011, 00:57
Has thanked: 29 times
Been thanked: 17 times

Re: Κριτικη στον προεδρο σου; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!

Δημοσίευση από SAW » Τετ 15 Ιουν 2022, 21:55

ναι ενταξει ο τρακης σας φταιει...μια χαρα σας ειχε..παροτι απροβλεπτος..

οσο για το μαρινακη μια χαρα προεδρος ειναι....η ομαδα φετος δεν τραβηξε...κ φταινε καποιοι γυρω απο το προεδρο που τον συμβουλευουν λαθος οχι ο προεδρος....
βεβαια και αυτος δεν ειναι στο απυροβλητο...θελουμε να δουμε κ λιγη μπαλα οχι να πονανε τα ματια μας....

το οτι μας θελουν προβατα και πελατες συμφωνω...

για τη κριτικη που λες που δεν δεχονται δε συμφωνω...εδω δε δεχεται κριτικη ο καθε ανυπαρκτος...τετοιοι επιχειρηματιες τετοιου βεληνηκους φυσικα και θα εχουν εγωισμο...και δε θα δεχονται ευκολα κριτικη....εδω δεν δεχεται τη κριτικη ο περιπτερας της γειτονιας....
Make your choice....Εικόνα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 65 επισκέπτες