ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ultrasblue
Δημοσιεύσεις: 1066
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 12:20
Has thanked: 16 times
Επικοινωνία:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από ultrasblue » Πέμ 02 Δεκ 2010, 19:37

Α.Θ 10 ΚΑΒΑΛΑΣ

για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας ακόμη πρόκλησης...
για άλλη μια φορά, μας έπνιξαν τα νέα φασιστικά τους μέτρα...
για άλλη μια φορά, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τα όργανα καταστολής-μπράβους, αυτού του σάπιου, βρωμερού και σιχαμένου πολιτικού συστήματος...
την ώρα που περνάνε τέτοια αντιδραστικά νομοσχέδια, την ώρα που βάζουν στο γύψο όλα τα κοινωνικά μας δικαιώματα, την ώρα που ορίζουν ένα μέλλον που οι μόνοι που θα κερδίζουν θα είναι οι φραγκάτοι, τα λαμόγια, οι μπίζνεσμαν και οι αστοί, αυτή την ώρα(για άλλη μια φορά)μας απαγορεύουν ή μάλλον προσπαθούν να μας απαγορεύσουν να μην μπούμε και μέσα στα γήπεδα...
την ώρα που τα αδέλφια μας επέστρεφαν απο τη ν.σμυρνη μετά απο ακόμα μια εκδρομάρα, εμεις ακολουθήσαμε την ομάδα μας στον αγώνα μπάσκετ με την καβάλα.
τότε κάποιοι σεκιουριτάδες, μπάτσοι και μπράβοι, μόλις μας είδαν απο μακριά να πλησιάζουμε στο κλειστό γήπεδο, ανασυγκροτήθηκαν και ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν για ακόμη μια φορά τον "εχθρό λαό-το λαό του Ηρακλή.
δε θα σταθούμε στο τι ακολουθήσε μετά εκεί έξω απο το κλειστό.......
με την ανακοίνωση αυτή απλά προειδοποιούμε..
η καρδιά των οπαδών χτυπά εκεί που αγωνίζεται η αγαπημένη μας ομάδα.
όσο και αν σας τρομάζει ο λαός μας, όσο και αν μας αντιπαθείτε σας γράφουμε στα α.....α μας!!!!!!
πάρτε το χαμπάρι:
όπου και αν παίζει ο Ηρακλής μας, σε όποια γωνιά της γης και αν πηγαίνει, εμείς θα είμαστε εκεί.
άλλωστε το κάναμε και σύνθημα για να το βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας "...δε λογαριάζω μπάτσους
ούτε περιπολικά
σ'ακολουθώ πιστά!!!!!!

ΥΓ (1)λευτεριά στους οπαδούς μας
ΥΓ (2)τα πυροτεχνήματα δεν είναι έγκλημα

Άβαταρ μέλους
ultrasblue
Δημοσιεύσεις: 1066
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 12:20
Has thanked: 16 times
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από ultrasblue » Πέμ 30 Δεκ 2010, 22:12

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ.
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΥΛΑΚΗ!!!
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΚΕΥΗ 31/12 ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ , ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΨΗΛΑ.


ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΡΙΤΑ...ΣΤΙΣ 10 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΑΔΕΛΦΙΑ, ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ.

ΥΓ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

Άβαταρ μέλους
ultrasblue
Δημοσιεύσεις: 1066
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 12:20
Has thanked: 16 times
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από ultrasblue » Δευ 03 Ιαν 2011, 02:22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Α.Θ 10

ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

ΣΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ.

- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ
- ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
- ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ
- ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ
- ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΣΤΙΣ 19 30 ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 09 00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ 22 ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ.

ΓΣ, ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΑΠΑΤΣΗ, ΣΦΗΣΕ, BLUE BOYS,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ultras10
Δημοσιεύσεις: 687
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 23:46
Has thanked: 57 times
Been thanked: 29 times
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από Ultras10 » Παρ 14 Ιαν 2011, 17:15

Ανακοίνωση Α.Θ. 10

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, στο μυαλό μας υπήρχε μόνο μια εικόνα. Ο λαός του Ηρακλή να παραληρεί στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α. στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Η κλήρωση η οποία είχε λάβει χώρα το πρωί εκείνης της ημέρας, μας έδινε αυτό το δικαίωμα.

Δυο εβδομάδες αργότερα αυτή η εικόνα σβήστηκε και τη θέση της πήραν η απογοήτευση, η πίκρα και ο θυμός.

Απογοήτευση γιατί τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και η συγκεκριμένη ήρθε στην κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε σε ολόκληρη τη φίλαθλη Ελλάδα ποια είναι η πραγματική θέση του Ηρακλή. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε στους νέους οπαδούς μας ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μια κακή παρένθεση και ότι το DNA αυτού του συλλόγου, του επιβάλει να είναι πρωταγωνιστής. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να συσπειρωθούμε ακόμα περισσότερο, να πουλήσουμε περισσότερη τρέλα, να ζεστάνουμε τις ψυχές μας. Ήρθε στη κατάλληλη στιγμή ώστε να δείξουμε σε Θεοδωρίδη, Μυτιληναίο, Σπανουδάκη και Ρέμο, ότι τα φράγκα, ο τεχνοκρατισμός και τα business plans, έρχονται δεύτερα. Πρώτο στοιχείο μιας επιτυχίας είναι η αγάπη για την ομάδα!!!

Πίκρα γιατί κλωτσήσαμε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς το στόχο που έβαλε ο σύνδεσμος μας όταν ιδρύθηκε, να αλλάξει αυτή τη μίζερη νοοτροπία που διέπει τον σύλλογο! Πίκρα γιατί ο Ηρακλής δεν αποκλείστηκε από κάποιο μεγαθήριο αλλά από μια νεοφώτιστη ομάδα, γεγονός που αποτελεί άλλο ένα πλήγμα στον ήδη χιλιοτραυματισμένο εγωισμό του κάθε οπαδού του Ηρακλή! Πίκρα γιατί δεν ξέρουμε για πόσο θα αντέξει αυτός ο κόσμος να ασχολείται ΜΟΝΟ με άσχημα γεγονότα, να βγαίνει στο δρόμο μόνο για να διαμαρτυρηθεί, να συσπειρώνεται μόνο για να αποτρέψει μια δυσάρεστη κατάσταση. Αυτό το μοναδικό φαινόμενο στην αδιάφορη Ελλάδα που ονομάζεται λαός του Ηρακλή χρειάζεται χαρές ΑΜΕΣΑ!!!

Θυμό προς τη διοίκηση, η οποία εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν τη κρισιμότητα τόσο του αγώνα στη Κέρκυρα όσο και αυτού στο Καυταντζόγλειο. Θυμό προς τη διοίκηση η οποία έπρεπε να ενισχύσει την ομάδα αγωνιστικά πριν τον επαναληπτικό αγώνα. Θυμό προς τη διοίκηση η οποία δε ρίσκαρε και τώρα το πληρώνουμε. Προτιμήσατε να περιμένετε να δείτε αν θα προκριθεί η ομάδα για να κάνετε τις απαραίτητες μεταγραφές οι οποίες θα σήμαιναν ένα άνοιγμα στον προϋπολογισμό. Ίσως τα γεγονότα του Μαΐου να σας φαίνονται μακρινά όμως δεν είναι. Επειδή λοιπόν μπορεί να το ξεχάσατε σας θυμίζουμε ότι ο λαός του Ηρακλή ρίσκαρε όταν αποφάσισε να σας εμπιστευτεί τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θυμό για τη διοίκηση γιατί ακυρώνοντας τις μεταγραφές την επομένη του αποκλεισμού μας στέλνει πρόωρα για διακοπές, δείχνοντας μας ότι πετάει λευκή πετσέτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό απαγορεύεται! Ενισχύστε την ομάδα άμεσα και κερδίστε τη συμμετοχή του Ηρακλή στα play off. Αυτός είναι ο δικός μας στόχος. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η χρονιά για εμάς θα θεωρείται αποτυχημένη!

Θυμό για τους παίκτες και τον προπονητή γιατί πολύ απλά δεν προκριθήκατε. Αδιαφορούμε για τα συστήματα, για τις αλλαγές, για τα χαφ, τα μπακ, και τα στόπερ. Θέλαμε απλά την πρόκριση και τη θέλαμε πολύ. Σας το είχαμε πει άλλωστε όταν συναντηθήκαμε πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σε τυχόν ήττα από τη Λάρισα, θα τα ξαναπούμε, σε πολύ διαφορετικό κλίμα όμως!!!

Λαέ του Ηρακλή κράτα γερά!!!
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 26 Ιαν 2011, 18:24

Για την τηλεόραση, ήταν επεισόδια μεταξύ οπαδών.
Για την αστυνομία, ήταν ένα ατυχές περιστατικό.
Για τους εισαγγελείς, άλλο ένα “αθώο παραστράτημα” ενός ευέξαπτου πολίτη.
Για τις αρχές του ποδοσφαίρου, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Εδώ και αρκετό καιρό ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής επιδίδεται σε μια σειρά ενεργειών οι οποίες στρέφονται εναντίων των οπαδών της ομάδας. Μπράβοι, επιθέσεις σε καφετερίες και στέκια φιλάθλων, απειλές, ξυλοδαρμοί είναι λίγα μόνο από τα κατορθώματα ενός ανθρώπου τον οποίο “θαύμασε” ολόκληρη η Ελλάδα να σπιλώνει τη μνήμη ενός δολοφονημένου δεκαπεντάχρονου! Πρόσφατα ολόκληρη η χώρα, καμάρωσε τα “παλικάρια” του προέδρου της Παναχαϊκής να ξυλοκοπούν ανθρώπους έξω από το γήπεδο, μπροστά σε αστυνομικούς και τηλεοπτικούς φακούς. Φυσικά κάνεις δε μίλησε, κάνεις δεν επενέβη. Αντίθετα κάποιοι τηλεοπτικοί σταθμοί προσπάθησαν να μας πείσουν ότι επρόκειτο για επεισόδια μεταξύ χούλιγκαν.
Εμείς σαν Αυτόνομη Θύρα 10 διαλέγουμε πλευρά και τασσόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη στο πλευρό των οπαδών της Παναχαϊκής. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλων μας όσο τέτοιοι τύποι θα καλούνται να οδηγήσουν το ποδόσφαιρο στο μέλλον, όσο αυτές θα είναι οι μέθοδοι με τις οποίες θα χτυπούν τους οπαδούς, όσο οι πράξεις τους θα συνεχίζουν να καλύπτονται και να αποσιωπούνται με τόσο χυδαίο τρόπο από τα μέσα.
Αλληλεγγύη στους οπαδούς της Παναχαϊκής!.

http://www.iraklis-g10.gr
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Άβαταρ μέλους
ultrasblue
Δημοσιεύσεις: 1066
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 12:20
Has thanked: 16 times
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από ultrasblue » Τρί 01 Φεβ 2011, 23:19

Η Αυτόνομη Θύρα 10 Σερρών καλεί όλο το οπαδικό κίνημα του ΗΡΑΚΛΗ
την Παρασκευή 4/2 και ώρα 8μ.μ. στα γραφεία του
συνδέσμου(Αθ. Φυλακτού 13,δίπλα στα ΚΤΕΛ) για τον εορτασμό
του ενός χρόνου λειτουργίας μας.
Το πάρτυ συνεχίζετε στις 11 το επόμενο πρωί οπου ασχέτως αν πάρουμε
εισητήρια θα δώσουμε κανονικά το παρόν στο παιχνίδι. Σας περιμένουμε
για ακόμα ενα κυανόλευκο πάρτυ, σαν αυτά που μόνο εμείς ξέρουμε να κάνουμε.

Υ.Γ.1: Τα όνειρα μας μεγάλα, το μίσος μας για αυτούς που τα προδίδουν ακόμη μεγαλύτερο...
Υ.Γ.2: ΩΧ ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΩ...............

http://www.iraklis-g10.gr

SundayMyDay
Δημοσιεύσεις: 701
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 22:36
Has thanked: 36 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από SundayMyDay » Πέμ 24 Μαρ 2011, 19:23

Aνακοίνωση Α.Θ 10

Με μεγάλη προσοχή παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή τις τελευταίες εβδομάδες. Προσπαθούμε να μετράμε κάθε μας λέξη έτσι ώστε να μη κάνουμε κακό στην αγαπημένη μας ομάδα. Υπάρχουν όμως καταστάσεις τις οποίες δε μπορούμε να ξεπεράσουμε, υπάρχουν δηλώσεις, κινήσεις, «τυχαία» περιστατικά τα οποία δε μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα.
Επειδή οι αγώνες του λαού του Ηρακλή στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπορούν να σβηστούν μέσα σε μια μέρα αλλά και επειδή λόγοι αξιοπρέπειας μας το επιβάλουν, δε μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστα κάποια θέματα τα οποία πρόεκυψαν μετά τη χθεσινή συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Αταλάντευτη θέση του συνδέσμου είναι ότι τα χρέη, των οποίων δέσμιος βρίσκεται ο Ηρακλής τα τελευταία χρόνια, έχουν ονοματεπώνυμα. Ένα από αυτά τα ονοματεπώνυμα είναι και του κυρίου Ευάγγελου Μυτιληναίου ο οποίος είτε με τη φυσική του παρουσία είτε με το διορισμό του φίλου και συνεργάτη του Γιώργου Σπανουδάκη οδήγησαν και αυτοί στην παρούσα κατάσταση. Στόχος και μέλημα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ είναι, τόσο τα χρέη εκείνης της περιόδου, όσο και αυτά της επόμενης διοίκησης (Αντώνη Πασχαλίδη) να αποπληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν, δηλαδή από τους ίδιους, έτσι ώστε να μπορέσει να ξεφύγει από τον βούρκο στον οποίο βρίσκεται ο σύλλογος. Δεν είναι δυνατόν η απαίτηση αποπληρωμής του χρέους να βγαίνει προς τα έξω, από κάποιους, σαν ελεημοσύνη. Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να έβαλαν λεφτά στον σύλλογο, να καταστράφηκαν από αυτόν και στο τέλος να έμειναν ως χρέος δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είναι δυνατόν ενώ ο Ηρακλής ακροβατεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας να μην δείχνουν διάθεση να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Καλούμε όλους τους επιφανείς και μη ηρακληδείς να ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο στη κρίσιμη αυτή στιγμή στην οποία βρίσκεται ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να δηλώνουμε σε όλους τους τόνους…
ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΕ – ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ- ΡΕΜΟ – ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ!!!

http://www.iraklis-g10.gr/site/

Άβαταρ μέλους
τσακιρης
Δημοσιεύσεις: 116
Εγγραφή: Πέμ 07 Απρ 2011, 01:30
Επικοινωνία:

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από τσακιρης » Παρ 15 Απρ 2011, 16:10

ΩΣ ΕΔΩ!
Ανακοινώσεις
15.04.11
Για κάποιους που θεώρησαν ότι το σκάνδαλο κασέτα – gate στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν η απαρχή της κάθαρσης του, για κάποιους που βαρέθηκαν τα εύσωμα τυπάκια να βγάζουν γλώσσα, για κάποιους που βαρέθηκαν τα «σπόρια» να μοιράζονται στα παιχνίδια ανάλογα με τις διαθέσεις παραγόντων και ανθρώπων του στοιχήματος, για κάποιους που βαρέθηκαν στο όνομα της ομάδας τους να παίζονται τα πιο βρώμικα παιχνίδια, για κάποιους που βαρέθηκαν να παρακολουθούν στημένα πρωταθλήματα, η super league είναι εδώ για να βροντοφωνάξει ότι είτε το θέλουμε είτε όχι τα πράγματα ήταν, είναι και θα παραμείνουν ως έχουν.
Αυτό που μας ξενερώνει αφάνταστα είναι ότι και οι παράγοντες της δικής μας ομάδας ενώνουν τη φωνή τους σε αυτό το θέατρο σκιών. Προς το παρών δε θα πούμε κάτι παραπάνω, αν και θα έπρεπε. Απλά θα θυμίσουμε τις τρεις τελευταίες σειρές του κειμένου που διαβάστηκε από τα παιδιά του συνδέσμου της Αθήνας στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων πέρσι το καλοκαίρι.
«Βγαίνουμε στο δρόμο όχι για την μπάλα αλλά για όλα αυτά που εκφράζει από την αρχή της ιστορίας του ο Ηρακλής και προσβάλλεται κατάφορα: τη δημιουργία, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την αυτονομία...1000 χρόνια Ηρακλής!»
Σιδεροκέφαλος λοιπόν ο νέος εκπρόσωπος της σουπερ κλίκας σας στην ΕΠΟ και κανονίστε μόνο να μη προσπαθήσει να κάνει πράξη αυτά που μας υποσχέθηκε στο Βόλο!!!

http://www.iraklis-g10.gr/site/
ΟΠΑΔΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!

blue&white
Δημοσιεύσεις: 52
Εγγραφή: Τρί 26 Απρ 2011, 13:54
Has thanked: 15 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από blue&white » Κυρ 01 Μάιος 2011, 21:07

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής
01.05.11

Ο αγώνας συνεχίζεται και κορυφώνεται... Όλων όσων ο δρόμος είναι κοντά, αύριο 9:30 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη μαζική παρουσία στο Κατσάνειο, με προσέλευση από τις 12:00. Σε περίπτωση που ο εμπαιγμός των υπευθύνων της ΕΠΟ συνεχιστεί, μεγάλο ραντεβού στις οκτώ το βράδυ στην Καμάρα! Θα μας βρείτε παντού μπροστά σας! Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε τη δικαίωση του ΗΡΑΚΛΗ μας. Όλοι μαζί παίρνουμε την άδεια!!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ!!
ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!


Τα μέλη της συντονιστικής:

Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Ηρακλή - Apache Club - Athens Club - Σ.Φ.Η.Σ.Ε. – Σ.Φ.Η.Ε.Λ. - Αυτόνομη Θύρα 10

Άβαταρ μέλους
tomg10
Δημοσιεύσεις: 189
Εγγραφή: Σάβ 20 Νοέμ 2010, 10:44
Has thanked: 1 time

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΗΡΑΚΛΗ

Δημοσίευση από tomg10 » Δευ 30 Μάιος 2011, 13:28

A.Θ.10
Η δικαίωση είναι κοντά
Ανακοινώσεις
29.05.11

Εικόνα
Εικόνα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες