ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 08 Δεκ 2010, 00:01

Τις τελευταίες μέρες ενημερωθήκαμε από τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες για κάποια ζητήματα που δήθεν δημιουργήθηκαν μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Πανσερρα'ι'κό. Διαβάσαμε και ακούσαμε λοιπόν ότι τα επεισόδια στο ματς του Σαββάτου προκλήθηκαν από τον Ενιαίο Φορέα ως μια επίδειξη δύναμης και ισχύος απέναντι στην διοίκηση και σε κάθε άλλον. Αποτέλεσμα αυτών των επεισοδίων ήταν να χαλάσουν οι σχέσεις μας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Πρώτον, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα επεισόδια και ότι αυτά έγιναν από μεμονωμένα άτομα. Δεύτερον, δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να κάνουμε κακό σε οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου για να δείξουμε τη δύναμή μας. Το πόσο δυνατή είναι η θύρα 13 αυτό το ξέρουν όλοι και το δείχνουμε πάντα για το καλό της ομάδας και όχι για το κακό της. Και τελευταίο, δεν έχουν σε κανένα βαθμό χαλάσει οι σχέσεις με την τωρινή διοίκηση όσο και να θέλουν κάποιοι της ΠΑΕ. Οποιοδήποτε δημοσίευμα ή είδηση που ''περνάει '' ο κάθε δημοσιογράφος μόνο κακόβουλα μπορούν να είναι και σίγουρα αποσκοπούν κάπου, εμείς για ακόμη μία χρονιά έχουμε σκοπό να στηρίξουμε την ομάδα μέχρι το τέλος και όλοι μαζί ομάδα- κόσμος- διοίκηση να καταχτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να επαγρυπνεί ώστε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της ομάδας.

Κλείνοντας και όσο αναφορά το θέμα του ερασιτέχνη και τις εκλογές που έρχονται ελπίζουμε κάποιοι που τόσο καιρό μας λένε ότι κόπτονται για τη σωτηρία του επιτέλους να κάνουν την εμφάνισή τους και να δείξουν σε όλους πόσο αγαπάνε το σύλλογο.

Ε.Φ.Σ. θύρας 13

http://www.eniaiosforeas13.gr/v1/index. ... &Itemid=54
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

P.C.F.
Δημοσιεύσεις: 1341
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 23:46
Has thanked: 267 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από P.C.F. » Σάβ 25 Δεκ 2010, 08:13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Φ.Σ. ΘΥΡΑΣ 13 24/12/2010

Παρασκευή, 24 Δεκέμβριος 2010 21:45

Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε την λογική του.. παραλόγου σε ότι αφορά την ομάδα μας και ότι συμβαίνει μέσα και έξω από αυτήν. Εμείς, ως Φορέας, με την ευκαιρία των ευχών που θέλουμε να στείλουμε σε όλους όσους «ανασαίνουν» με την τριφυλλάρα, στέλνουμε ταυτόχρονα και κάποια μηνύματα προς κάθε ενδιαφερόμενο με την ελπίδα ότι το πνεύμα των γιορτών θα βοηθήσει να γίνουν πιο εύκολα αντιληπτά και δεν θα χρειαστεί να τα εξηγήσουμε ξανά μετά τις γιορτές.
Και επειδή σαν γνήσιοι Παναθηναϊκοί δεν στρουθοκαμηλίζουμε, ξεκινάμε με την δική μας συμπεριφορά.
Μήνυμα προς εμάς λοιπόν. Πράγματι ο εκνευρισμός του τελευταίου καιρού είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν κάποια στιγμή υπερβολικές συμπεριφορές και κάποια επεισόδια μεμονομένα. Παρόλο που στην πραγματικότητα έχουν όλα διογκωθεί, εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε ότι θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μην ταλαιπωρείται η ομάδα. Όπως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν επανειλημμένα, όταν λέμε κάτι το κάνουμε. Προστατεύουμε την ομάδα λοιπόν.
Μήνυμα δεύτερο, προς τους διοικούντες της ομάδας.
Κύριοι, γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή, ότι το εγχείρημα του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού είναι σύνθετο και δύσκολο. Γνωρίζαμε επίσης ότι θα υπάρξουν και στενάχωρες στιγμές. Δεν παύει όμως να είναι ένα στοίχημα που αν κερδηθεί , ο ΠΑΟ μας θα καταχωρηθεί μέσα στα κορυφαία Ευρωπαϊκά κλαμπ, εκεί δηλαδή που είναι η φυσική του θέση. Όποιος από εσάς το αντιλαμβάνεται με τον ίδιο τρόπο, θα είμαστε δίπλα του μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος και να γραφτεί και το δικό του όνομα με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Αν πάλι υπάρχει κάποιος (που πραγματικά δεν το πιστεύουμε) που βλέπει την ομάδα σαν παιχνίδι, ας αγοράσει μια καλή οθόνη να βλέπει ματσάκια από το σπίτι του! Ας δείξουμε ψυχραιμία λοιπόν και ας επικρατήσει η λογική και η αγάπη προς την ομάδα, αυτά που μας κάνουν δηλαδή διαφορετικούς από τα «υποκείμενα» του λιμανιού. Και βέβαια, αντιλαμβάνεστε ότι σε κάθε περίπτωση η ευθύνη όσων ξεκινήσατε αυτήν την, δύσκολη, προσπάθεια είναι πελώρια και δεν σημαίνει ότι όποιος κατεβαίνει από το όχημα απαλλάσσεται έτσι απλά από την ευθύνη του. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλους μας, υπήρχε πριν από εμάς και θα υπάρχει και μετά από εμάς. Στο χέρι μας είναι να αφήσουμε την καλή μας παρακαταθήκη και όχι να συνδέσουμε το όνομα μας με σελίδες κατάπτυστες.
Μήνυμα προς παπαγάλους κάθε απόχρωσης. Για τα παλικάρια τους δημοσιογράφους λέμε, που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Όταν γράφουν για τoν Παναθηναϊκό ξυπνάει μέσα τους ο Μινχάουζεν! Μαζευτείτε λεβέντες γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι μόνοι έμμισθοι σ’ αυτήν την ιστορία είστε εσείς και τα τσιράκια που κληρονόμησε ο Μαρινάκης από τον Κόκκαλη. Εμείς την ομάδα μας την πληρώνουμε δεν μας πληρώνει.

Μήνυμα προς τους παίκτες μας. Κύριοι, μια και καλή για να τελειώνουμε. Ο μόνος λόγος του εκνευρισμού που υπάρχει, είναι η δική σας συμπεριφορά και μόνον αυτή! Όποιος δεν γουστάρει να ιδρώνει την φανέλα στο γήπεδο ας φύγει μόνος του γιατί θα την ιδρώσει από το κυνήγι! Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα του λιμανιού! Δεν είναι ομάδα για μέτριους! Έτσι απλά.

Και τέλος ένα μήνυμα για τις ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ του Πειραιά. Μην ψαρώνετε ρε, εμείς ομάδα του Κοσκωτά και του Σαλιαρέλη δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε ! Τζάμπα χαζογελάτε, σύντομα θα το βουλώσετε γιατί θα δείτε ότι οι ΣΟΒΑΡΕΣ ομάδες από τα προβλήματα βγαίνουν πάντα πιο δυνατές! Αλλά που να το ξέρετε εσείς.
Χρόνια πολλά σε όλους και ευχόμαστε η καινούργια χρονιά να συνοδευτεί με ένα καινούργιο ξεκίνημα που θα φέρει στην ομάδα ηρεμία και δύναμη.

Άβαταρ μέλους
Ultras Athens
Δημοσιεύσεις: 8012
Εγγραφή: Σάβ 25 Δεκ 2010, 14:09
Τοποθεσία: 37°59'14.1"N 23°45'15.0"E
Has thanked: 1595 times
Been thanked: 18 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από Ultras Athens » Κυρ 20 Φεβ 2011, 18:40

ultras athens

Οι ηλιθιοί είναι αήττητοι

“Το IQ του όχλου, ισούται με το IQ τού πιο ηλίθιου συμμετέχοντα σ’αυτόν, διαιρεμένο δια τού πλήθους του.”
Terry Pratchett

… και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα χτες το βράδυ. Για ένα ακομα βράδυ που ένα μάτσο ηλίθιων σε γήπεδο και εξέδρες βάλθηκαν να αποδείξουν οτι είναι η ντροπή του ζωικού βασιλείου. Ένας όχλος χωρίς νοοτροπία και ιδανικά. Ένας όχλος με μοναδική προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των συμφρόντων του παχύδερμου αφεντικού του, με αντάλλαγμα λίγο “χάιδεμα αυτιών”. Μόνο εσείς θα μπορούσατε να χαρείτε μια τέτοια “νίκη”. Μια “νίκη” που συμβαδίζει με το κομπλεξ και την πουστιά που υπάρχουν χαραγμένα στο λιμανίσιο DNA σας. Ενα ξεφτυλισμένο DNA απο το οποιο απουσιάζει παντελώς η τιμή (μην μπερδεύεστε δεν εννοούμε την τιμή για την οποία ξεπουλιέστε στο εκάστοτε αφεντικό σας).

Ένα αφεντικό που συνεχίζοντας την βρωμερή πορεία του προκατόχου του, αποδεικνύει οτι μόνο σκατένιοι άνθρωποι μπορούν να ασχοληθούν με το σωματείο της τρούμπας. Ένα αφεντικό που σαν καλός νταβατζής διατάσει τα πουτανάκια του και αυτά εκτελούν. Ένας αρχινταβατζής που έχει στήσει ενα κάρο μικρομπουρδελάκια ανα την επικράτεια. Με προέδρους γιουσουφάκια που ανοίγουν τα πόδια στο μεγάλο αφεντικό αλλά το παίζουν κόκκορες και μάγκες (με συνοδεία πάντα φουσκωτών) όταν αγωνίζονται εναντίον άλλων ομάδων. Μια κουστωδία που βγαλμένη από τα “παρατράγουδα” με αρχηγό τον Κατέλη των ελληνικών γηπέδων, καταρίπτει θεσμούς, καταργεί ηθικές αξιές και βιάζει την έννοια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ σε όλοκληρο το φάσμα του αθλητισμού.
Όλα αυτά είχαν ένα και μόνο αποτέλεσμα:

ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΙΣ 13/4

Έτσι λοιπον, έχουμε και λέμε:

κυριοι μέτοχοι, και αναφερόμαστε σε ΟΛΟΥΣ (μικρους, μεγαλους, παροντες, αποντες κτλ): ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ!
Την επόμενη μέρα το πρωί θα έπρεπε να έχετε δείξει ποσο προσβεβλήμένοι είστε ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ αποφασίζοντας τα εξής:

* βαζετε ΟΛΟΙ στην άκρη τους οποιους εγωισμούς και δίνετε ενα τελος στην διοικητικη κριση. Αν δεν μπορείτε να κάτσετε σε ένα τραπέζι όλοι, ας βγει ΕΝΑΣ μπροστα (εσυ με τις περίεργες φόδρες στα σακακια μην χαμογελάς, εννοούμε όλους τους άλλους εκτός από εσένα), ας αναλαβει και οι υπόλοιποι ας βγάλουν τον σκασμό στηρίζοντας τον.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΥΡΙΟΙ!!
* στις υπόλοιπες αγωνιστικές αυτού του μπουρδέλου που ονομάζεται superleague κατεβάζετε την ομάδα νέων.
* αποδεικνύοντας οτι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είναι ένας και αδιαίρετος, αποσύρετε ΟΛΟΥΣ τους παίχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ απο ΟΛΕΣ τις εθνικές ομάδες ΟΛΩΝ των αθλημάτων.

σχετικά με τους παίχτες της ομάδας μας,

Τόσο καιρό ζητούσαμε νεύρο, πάθος, αίμα πάνω στην φανέλα και τρέλλα για το τριφύλλι. Όλα αυτά τα οποία δείξατε χτες το βράδυ απέναντι στους διορισμένους. Όλα αυτα που αποδεικνύουν οτι τιμάτε την φανέλα με το τριφύλλι. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. Γι όλα αυτά για μας ειστε οι νικητές. Γιατί όντας μέλη της ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τους μάγκες και τους άξιους και να κατακρίνουμε την πουστιά και την τζάμπα μαγκιά. Βαλτε το καλα μεσα στο μυαλο σας οτι εμείς θα σας στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα σας. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του σαββάτου με τον Ατρόμητο…
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο..

Και όταν λέμε “τα υπόλοιπα στο γήπεδο” εννοούμε οτι η ΘΥΡΑ 13 των 45 ένδοξων χρόνων ύπαρξης θα αποδείξει οτι έχει γνώμη, κρίση και άποψη. Θα σταθεί δίπλα στους αρχιδάτους παίχτες της ομάδας μας, θα αναγνωρίσει την προσπάθεια τους και θα τους αποθεώσει για τη νίκη τους στο λυόμενο.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε ξεχωριστά στον δικό μας Djibril. Έναν παίχτη που κάθε του κύτταρο και κάθε του ενέργεια αποπνέει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.
Κατανοούμε απόλυτα την ψυχική του κατάσταση και τα όσα βιώνει στην μπανανία στην οποία ζουμε..
Κατανοούμε απόλυτα οτι εχει μάθει διαφορετικά. Εχει μάθει πολυ απλα οτι ο καλύτερος κερδίζει.
Θα πρέπει να κατανοήσει και αυτός οτι αν φύγει θα έχει κάνει το χατίρι σε αυτούς.
Με απλά λόγια όπως αυτός έβαλε πλάτη και πήρε την ομάδα και τη έκανε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που παντα ονειρευόμασταν, έτσι και μεις θα μπούμε ασπίδα για να μείνει!!!

Όσο για σας έμμισθα αρδάκια χαρείτε τώρα και καντε τον αλεκο για όλες τις επίμαχες φάσεις όσο ακόμα μπορείτε. Το έχετε ξανακάνει έτσι κι αλλιώς. Στο βωμό της πρωτιάς εισάγατε το “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…” Δεν πειράζει όμως, η ευχή που σας δίνουμε τόσα χρόνια έχει αρχίσει και πιάνει… οι φυλλάδες σας πανε κατα διαόλου (μόνο οι γαβροι ειναι τοσο πρόβατα ώστε να διαβάζουν τις μαλακίες σας), τα πειρατικά σας βυθίζονται, οσα sites και αν ανοίξουν δεν χωράνε άλλους και όσα ξεροκόμματα και αν σας πετάξει ο πόλντο δεν θα σας φτάσουν. Θα ρθει η στιγμή που πιο εύκολα θα βρίσκουν οι γάβροι τους πατεράδες τους στην Αμερική παρά εσείς δουλειά. Τότε είναι που θα πληρώσετε για όλα όσα έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Ή μήπως πιο νωρίς ;…

Υ.Γ. 1 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!

Υ.Γ. 2 Τώρα παίζουμε μπάλα ΕΜΕΙΣ!!!….

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
joe
Δημοσιεύσεις: 1901
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 21:37
Has thanked: 301 times
Been thanked: 1 time

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από joe » Τρί 22 Φεβ 2011, 21:10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΣ ΘΥΡΑΣ 13 22/02/2011


Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011 18:13

Η φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ΣΤΗΜΕΝΟ ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει καταντήσει εδώ και 15 χρόνια τουρνουά του πιο βρώμικου σωματείου και των σταθερών και κινητών δορυφόρων του, το βράδυ του Σαββάτου έδωσε ακόμα μια μεγάλη παράσταση σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Μια παράσταση που όπως έχουμε μάθει τα τελευταία 15 χρόνια έχει τους ιδίους πρωταγωνιστές, τα ίδια πρόβατα χειροκροτητές και εννοείται τα ίδια θύματα. ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΔΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΧΡΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ, ΑΝΟΘΕΥΤΗ «ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ» ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.


Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που ξεβράκωσαν όλο το σύστημα μέσα στον ίδιο τους τον υπόνομο. Δε μάσησαν και έφυγαν θριαμβευτές και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ. ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ!!!!


Τα ψέματα τέλειωσαν. Αυτή τη φορά οριστικά.. Το να καταγγείλουμε απλώς τη βρωμιά και τη δυσωδία που αναδύει ο γαύρος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Το σωματείο καθρέπτης της Ελλάδας της λαμογιάς και των σκανδάλων ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του. Η ομάδα του πράκτορα και του δημοσίου, που σε οποιοδήποτε σοβαρό κράτος της προηγμένης Ευρώπης θα ήταν τουλάχιστον στη δ’ κατηγορία και θα είχαν αφαιρεθεί όλοι οι κάλπικοι τίτλοι που δήθεν κατέκτησε, που με διάφορες περίεργες συναλλαγές περνάει σταδιακά στα χέρια ενός τύπου που τα έχει χαμένα και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε ο προκάτοχός του, με σπασμένα τα φρένα της ασυδοσίας, τους θράσους και της ευθύτατης πρόκλησης. Όλη η χώρα τους ξέρει, όλη η χώρα τους σιχαίνεται. Από προχθές μάλιστα, άρχισαν να ξυπνάνε ακόμα και μερικά δικά τους πρόβατα. Το να καταγγείλουμε τους άθλιους μηχανισμούς και τα παραμάγαζα που έχουν στήσει για να παίρνουν κάλπικους τίτλους δεν είναι αρκετό. Το να καταγγείλουμε τους μηχανισμούς προπαγάνδας που έχουν φυτέψει στο σύνολο των μέσων μαζικής (γαυρο)ενημέρωσης δεν είναι επίσης αρκετό. Το να καταγγείλουμε τον ψυχοπαθή και επικίνδυνο για το ποδόσφαιρο, τον αθλητισμό και την κοινωνία νέο τους ηγέτη τους αποτελεί σίγουρα ένα θέμα. Ο θρασύτατος αυτός υπάνθρωπος αυτός που επί μήνες αλωνίζει ως Καίσαρας μέσα από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και διαδίκτυο προκαλώντας με κάθε του λέξη, δημιούργησε τέτοια άβυσσο μίσους και φανατισμού, έσπειρε ανέμους και δυστυχώς, φοβόμαστε ότι δεν θα θερίσει θύελλες, θα θερίσει ΑΙΜΑ. Προσέξτε, δεν απειλούμε σε καμία περίπτωση !!! Λέμε όμως ότι θα συμβεί. Ξεχάστε εδώ και τώρα ότι θα περάσουν οι μέρες και θα καταλαγιάσει ο πανικός. ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ. Αυτό που εδώ και 15 χρόνια συμβαίνει θα πάρει τέλος. Καταρχήν, το κάλπικο αυτό πρωτάθλημα δεν πρέπει να τελειώσει. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ, Ή ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ (ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ) «Καραϊσκάκη» ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το πρωτάθλημα αυτό είναι του Παναθηναϊκού και θα του ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ, πάει και τέλειωσε. Αναμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του μισητού σωματείου από τα αρμόδια εγχώρια και διεθνή όργανα. Όχι μόνο για όσα έγιναν το Σάββατο, αλλά πλέον για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος ομάδων και των θεσμών. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.. Καταργήστε όλους τους πουλημένους θεσμούς και τα πρόσωπα που συνθέτουν σήμερα αυτό που αποκαλείται «Ελληνικό ποδόσφαιρο». Απαιτούμε τη δημιουργία νέου συνεταιρισμού ομάδων και την έναρξη ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ από την επόμενη σεζόν.

Τα έχουμε δει όλα, από Παπαδάκους και Τεβεκέληδες, από Παπουτσέληδες μέχρι Ευθυμιάδηδες, από Ριζούπολες μέχρι Τσιρώνηδες και Μπαλώκες και στη μέση τα επιδοτούμενα πρόβατα, τον Μώραλη ο οποίος στο μεταξύ (τόσο θρασύς), παραδέχτηκε πως στη Ριζούπολη έγινε προμελετημένος εκφοβισμός παικτών (!!!!!). Σε άλλη χώρα και μόνο η δήλωση αυτή θα είχε ποινή υποβιβασμό, αφαίρεση τίτλου και ΦΥΛΑΚΙΣΗ. Αν υπήρχε ένας εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα… Ποιος εισαγγελέας; με αβάντες πολιτικών, βουλευτών, υπουργών και αρχηγών κομμάτων που συνωστίζονται γύρω από τους κατά καιρούς ευνοούμενους προέδρους του ολυμπιακού και γύρω γύρω κάνουν πάρτι δισεκατομμύρια δημοσίου χρήματος; ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ! Με πρώτον από όλους τον έφηβό σας τον Τασούλη. Τράβα να παρηγορήσεις καμιά χήρα, μεγάλε μαμιά!!!

Ως εδώ ήταν. Η Κρατική τηλεόραση πήρε μια πρώτη γεύση και φάνηκε ότι χαμπάρι δεν πήραν! Δεν πειράζει, θα πάρουν… ΒΙΑΣΜΟΣ της κοινής γνώμης τέλος. Εκατοντάδες απόφοιτοι των διαφόρων δημοσιογραφικών σχολών του κώλου που τελειώσατε με υποτροφίες του πράκτορα και κατακλύσατε τα μέσα, ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. Όλο το σινάφι σας που βγάζει πρωτοσέλιδα προκαλώντας την οργή του κόσμου, που πλασάρει άρθρα με τον μανδύα της αντικειμενικότητας που μόνο ως εμετικά προπαγανδιστικά μπορούν να χαρακτηριστούν. Προκαλείτε τον κόσμο και πυροδοτείτε την έκρηξη του με το αλισβερίσι που έχετε κάνει επάγγελμα τα τελευταία 15 χρόνια. Ακόμα κ τώρα μετά τα όσα έχουν γίνει συνεχίζετε να σφυρίζετε αδιάφορα προσπαθώντας να καλύψετε το αφεντικό σας μιλώντας για το θέαμα και γενικά για την βία.. Ποτέ δεν θίξατε τους πραγματικούς υπευθύνους, ποτέ δεν κάνατε το επάγγελμα σας λειτούργημα όπως λέτε ότι είναι. Έμποροι μιζέριας, προκλήσεων και αβάντας είστε με κερασάκι τα κροκοδείλια δάκρυα όταν η στιγμή το απαιτεί...Το τσουβάλιασμα και η αποποίηση ευθυνών όταν το σωματείο που υπηρετείτε κάνει τα γνωστά πλέον σε όλη την Ελλάδα αίσχη έχει γίνει πρώτη φύση σας. Ο κόσμος σας ξέρει και σας έχει καταλάβει.. Πλέον δεν πείθετε ούτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η πολιτεία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ... Βίκτωρες, Θωμάδες και Πανόπουλοι πτωχεύσατε ... Αν δεν το καταλάβατε ήδη, θα έρθει η στιγμή που θα το καταλάβετε.

Ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δεν είναι διατεθειμένος να δώσει συγχωροχάρτια ή να ξεχάσει. Τα ψέματα και η προπαγάνδα τελείωσαν οριστικά και αμετάκλητα. Ή ΑΛΛΑΖΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ. Το χάιδεμα των προβάτων εις βάρος όλων μας δεν θα συνεχιστεί. Το κόκκινο παρακράτος που εσείς γιγαντώσατε με τις αβάντες και τα σωσίβια που κατά καιρούς προσφέρετε έφτασε στο τέλος του. Το ποτήρι της οργής και της αδικίας ξεχείλισε και πλέον είναι αργά για δάκρυα και για αντικειμενικές προσεγγίσεις.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ(?) ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, τότε είστε συνυπεύθυνοι για όσα επακολουθήσουν.


Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ όσο δεν ξεβρωμίζει ο ο τόπος. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ. Δεν είναι δυνατόν η ομάδα που τροφοδοτεί σταθερά την εθνική ομάδα και της έχει δώσει ευρωπαϊκό τίτλο να έχει τέτοια αντιμετώπιση και να δέχεται τέτοιον πόλεμο και όλοι να κάνουν πως δεν βλέπουν και πως δεν ακούν.

2. Πράξτε τα δέοντα ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ τους ΌΡΟΥΣ για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ, ο κόσμος θα είναι διπλά σε όποιον πάρει αυτή την απόφαση διότι εδώ δεν μιλάμε απλά για έναν αγώνα, μιλάμε για το σχέδιο εξόντωσης που έχουν βάλει μπροστά έτσι ώστε να διαλύσουν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανένα άλλοθι σε αυτή την φαρσοκωμωδία που ονομάζεται ελληνικό πρωτάθλημα. Με ή χωρίς συμμάχους.

3. Όπως προαναφέραμε, μπείτε μπροστά ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ μιας νέας κατάστασης στο χώρο. Αρκετά με την αρρώστεια που επέβαλλε το παρακράτος του ολυμπιακού.

4. Η ΠΑΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

5. Η δήλωση του Μώραλη για τρομοκρατία στο ματς της Ριζούπολης δεν πρέπει να περάσει έτσι. Με αυτήν πρέπει να ασχοληθεί ο κάθε αρμόδιος εισαγγελέας.

6. Καλούμε, επίσης, τον κάθε αρμόδιο εισαγγελέα να εξετάσει όλες τις εφημερίδες (πολιτικές και αθλητικές) λίγες μέρες πριν το ντέρμπι ώστε να διαπιστώσει ευθύνες για τους εκδότες αυτών.

7. Κρατήστε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛ, τον Λέτο και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα στην ομάδα. Και για να μην αδικούμε κανέναν, ΌΛΟΙ όσοι πατήσατε το Σάββατο το βράδυ εκεί μέσα, είστε ΆΞΙΟΙ να φοράτε αυτή τη φανέλα. Έτσι σας θέλουμε πάντα! Θα σας το λέγαμε ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας, οργανωμένο η μη, ενεργό η ανενεργό σε Παναθηναϊκή συστράτευση. Καλούμε τον παναθηναϊκό κόσμο να γίνει πάλι οδηγός των εξελίξεων και οδηγός της κάθαρσης από την βρώμα και την δυσωδία. Μη μασάτε από την προπαγάνδα. ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ. ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΟΛΩΝ. Σταματήστε τη διχόνοια μεταξύ σας και πράξτε τα αυτονόητα.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και άπαντες πρέπει να είμαστε διπλά αλλά και να γίνουμε ασπίδα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Κανείς δεν πρέπει να κάνει πίσω, κανείς δεν πρέπει να λιγοψυχήσει. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να δείξει την δύναμη του και να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του συλλόγου όπως τους αρμόζει. Ο σύλλογος που πρεσβεύει την αξιοκρατία, την ευγένεια, την κουλτούρα και τον σεβασμό ήρθε η στιγμή να γίνει οδηγός αλλαγής και μπροστάρης της κάθαρσης. Μόνο ο Παναθηναϊκός μπορεί να το κάνει αυτό και θα το κάνει. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΟ - ΚΕΔ - ΜΜΕ.

ΚΑΙ ΌΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ ΉΤΑΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΩΡΙΑ…

Το Σάββατο ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ να έρθει στη Λεωφόρο σε μια ανεπανάληπτη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας η οποία θα καταλήξει στο ΟΑΚΑ, για να αποθεώσουμε τους θριαμβευτές του ντέρμπι και αληθινούς ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Τους παίκτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και να ακουστεί η ιαχή μας σε όλο το λεκανοπέδιο. Στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

ΤΕΛΟΣ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Υ.Γ.: Η φαρσοκωμωδία αυτή δεν έχει τέλος και μόλις γίναμε μάρτυρες μίας νέας "πράξης" στο θεατρικό σκηνικό που έχει στήσει ο αρχιτσοπάνης με την αρωγή των ΜΜΕ, στην οποία μας τείνει χείρα φιλίας για το... καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Για να μην αναγκαστούμε λοιπόν μετά την... "χειραψία" να μετρήσουμε τα δάκτυλά μας καλούμε τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο και κυρίως απαιτούμε από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αγνοήσουν τα "κροκοδείλια δάκρυα" και να μην έχουν καμία απολύτως συνδιαλλαγή με τους κατά συρροήν βιαστές του Ελληνικού αθλητισμού. Όσο προφανές είναι ότι η ανακοίνωση αυτή είναι προϊόν επικοινωνιολόγων σε συνεννόηση με τους δημοσιογράφους που την έκαναν αμέσως πρώτο θέμα εν μέσω τυμπανοκρουσιών, άλλο τόσο προφανές είναι ότι το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου μπορεί να προκύψει μόνο με τον αποκλεισμό και την απομόνωση του σωματείου της μπόχας.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ultras Athens
Δημοσιεύσεις: 8012
Εγγραφή: Σάβ 25 Δεκ 2010, 14:09
Τοποθεσία: 37°59'14.1"N 23°45'15.0"E
Has thanked: 1595 times
Been thanked: 18 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από Ultras Athens » Παρ 18 Μαρ 2011, 16:20

Ανακοίνωση κεντρικού συνδέσμου Ε.Φ.Σ. Θύρας 13

Μετά από πολλά χρόνια σκέψεων και προβληματισμών ένα ακόμα όνειρο μας παίρνει "σάρκα και οστά’’ ο κεντρικός σύνδεσμος της Θύρας 13 είναι γεγονός. Μέσα από τη συγχώνευση των συνδέσμων της Αθήνας, Green Web Fans, του Eλληνορώσων-Νέου ψυχικού και με τη βοήθεια πολλών παιδιών από τους Mad Boys ο νέος αυτός σύνδεσμος είναι πλέον πραγματικότητα. Στο νέο αυτό χώρο εκτός από τα γραφεία θα στεγαστούν πολλοί χώροι όπως γυμναστήριο, αίθουσες συνεδριάσεων, ραδιοφωνικός σταθμός, μπαρ, γραφείο τύπου, δωμάτια που θα φιλοξενούν επαρχιώτες και πολλούς άλλους χώρους. Στόχος αυτού του νέου συνδέσμου είναι να "ανεβάσει" ακόμα ψηλότερα τη θύρα 13, αγκαλιάζοντας τον κόσμο από όλες τις γύρω περιοχές, δημιουργώντας κάτι μοναδικό και πρωτόγνωρο για τα οπαδικά δεδομένα και πάνω απ' όλα να στηρίξει και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο, τον κύριο λόγο ύπαρξης ολόκληρης της Θύρας 13. Επειδή η νέα αυτή προσπάθεια θα είναι πολύ δύσκολη, καλούμε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μας βοηθήσει σε αυτό το πολύ δύσκολο εγχείρημα. Ξέρουμε ότι ο νέος κεντρικός σύνδεσμος έχει πραγματικά ενοχλήσει παρά πολλούς αλλά δυστυχώς γι' αυτούς δεν θα κλείσει ποτέ!!! Σας περιμένουμε καθημερινά όλους...

Υ.Γ.1 Όσο για κάποιους καλοθελητές που λένε για το πώς πληρώνεται το νοίκι και από ποιους, να διευκρινίσουμε ότι χρηματοδότες του κτιρίου είναι όσοι σύνδεσμοι και οπαδοί βοήθησαν υλικά και ηθικά στην εκπλήρωση του ονείρου. Ένα ευχαριστώ σ’ όλα τα’ αδέρφια απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο) που βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Υ.Γ.2 Για κάθε επικοινωνία με τον νέο σύνδεσμο η διεύθυνση είναι Λ. Αλεξάνδρας 115 και το τηλέφωνο είναι 210 6436757.

Υ.Γ.3 Πριν λίγο καιρό ζητήσαμε κάποια πράγματα με ανακοίνωση μας, ώστε να αλλάξουν κάποιες καταστάσεις όσον αφορά την ομάδα μας. Τίποτα δεν έγινε και θα ξανατοποθετηθούμε σύντομα για το ζήτημα αυτό.

Υ.Γ.3 Όσον αφορά τον ερασιτέχνη ξανακαλούμε όποιο μέλος μας επιθυμεί να γίνει μέλος στη "μάνα του λόχου" να μας ενημερώσει ώστε με δικά μας έξοδα να πληρωθεί η εγγραφή του καθώς και ο πρώτος χρόνος του καθενός.

Υ.Γ.4 Την Κυριακή 20/03, μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου. Όλοι οι Παναθηναϊκοί είναι ευπρόσδεκτοι…
Εικόνα

m_13
Δημοσιεύσεις: 106
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 21:29
Has thanked: 10 times
Been thanked: 2 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από m_13 » Τρί 22 Μαρ 2011, 15:40

Ανακοίνωση Underground Πετράλωνα club

Μετά από τέσσερα χρόνια χωρίς στέγη το Underground Πετράλωνα club Θύρα 13 στεγάζεται αυτή τη φορά οριστικά σ’ ένα δικό μας καταπράσινο και ιδιόκτητο χώρο. Όλα αυτά τα χρόνια αν και δεν στεγαζόμασταν είμασταν πάντα κοντά σ’ όλες τις δραστηριότητες και σ’ όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού μας. Η αγορά αυτού του χώρου αποτελεί το επιστέγασμα και τη δικαίωση των αγώνων και των θυσιών που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να μπορέσει να γίνει αυτό σήμερα. Από τότε που πρωτοανοίξαμε μέχρι σήμερα έχουμε περάσει πάρα πολλά και αυτή η κίνηση είναι κάτι που θα κάνει χαρούμενες όλες τις γενιές των παναθηναϊκών που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τον σύνδεσμο μας.
Από ‘δω και στο εξής οι περιοχές των Πετραλώνων, Ταύρου, Καλλιθέας και Θησείου θα εξυπηρετούνται από το σύνδεσμό μας, ελπίζουμε ότι όλοι οι οπαδοί των περιοχών αυτών θα στηρίξουνε τη νέα μας προσπάθεια. Ο σύνδεσμος βρίσκεται στην οδό Κειριάδων 139 και το τηλέφωνο είναι 6975204930 και μη φοβάστε εμείς θα είμαστε πάντα εδώ ότι και να κάνετε.

Υγ.1 Ευχαριστούμε τα αδέρφια μας από το Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13 για όλη την στήριξη και την συνεισφορά που είχανε στην αγορά αυτού του χώρου. Με τέτοιες ενέργειες είμαστε σίγουροι ότι η Θύρα 13 θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

Υγ.2 Επειδή ενόχλησε πολύ που ξαναστεγάστηκε ο σύνδεσμος και αυτή τη φορά είναι δικός μας, περαστικά σας…

Άβαταρ μέλους
zografou 1991
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 10:29
Has thanked: 583 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από zografou 1991 » Κυρ 17 Απρ 2011, 12:57

Ανακοινωση Θύρας 13
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ
Από τότε που αρχίσαμε να ακολουθούμε τον Παναθηναϊκό, αυτός ο στίχος από τον ύμνο μας αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα διαρκή στόχο και ένα μοναδικό όνειρο για το σύλλογό μας. Τόσα χρόνια σαν κόσμος του Παναθηναϊκού και σαν ΘΥΡΑ 13 ποτέ ξανά δεν είχαμε την ευκαιρία να βοηθήσουμε τόσο άμεσα τον ερασιτέχνη όσο αυτή τη φορά. Οι προσπάθειες της νέας διοίκησης μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους και από το καλοκαίρι που ελπίζουμε ότι θα επανεκλεγούν, περιμένουμε περισσότερα από αυτούς. Ο ερασιτέχνης έχει πάψει πλέον να αποτελεί μια κλειστή ομάδα ανθρώπων. Η εγγραφή όπως και το δικαίωμα του “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι″ είναι πια γεγονός. Όλοι αυτοί οι Παναθηναϊκοί που λένε χρόνια τώρα ότι θέλουν να βοηθήσουν τον σύλλογο ήρθε η ώρα να το κάνουν επιτέλους. Είτε με την εγγραφή τους, είτε με ένα απλό μήνυμα στον αριθμό σωτηρίας για τον ερασιτέχνη, είτε με το να αγοράσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα ενισχύσει οικονομικά τα τμήματα του συλλόγου. Οι ευκαιρίες πολλές, όπως και τρόποι για να βοηθήσουν όποιοι θέλουν. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Εμείς σαν Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13 θα στηρίξουμε με πολλούς τρόπους την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο. θέλοντας να κάνουμε τον αγαπημένο στίχο του ύμνου μας πραγματικότητα. Κατ’ αρχάς θα στηρίξουμε την συναυλία στις 15/4 στο Ο.Α.Κ.Α. (από την οποία τα χρήματα πηγαίνουν αποκλειστικά στην ομάδα μας), ενώ θα εντείνουμε και τις προσπάθειες για την αποστολή μηνυμάτων στο 54242 από τους οπαδούς μας. Δεύτερον, όπως έχουμε ήδη ξαναγράψει σε ανακοίνωσή μας, προσφέρουμε για όλα τα μέλη των συνδέσμων μας που επιθυμούν να γραφτούν στο σύλλογο, την εγγραφή του καθώς και όλες τις συνδρομές του πρώτου χρόνου (πληροφορίες σε ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους μας καθώς και στον Κεντρικό Σύνδεσμο στο τμήμα που ασχολείται με τις εγγραφές του ερασιτέχνη). Τρίτον, έχουμε ήδη συμφωνήσει με την παρούσα διοίκηση να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου τα έξοδα για ένα τμήμα που θα μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά, ώστε να το κάνουμε πρωταγωνιστή. Τέλος, είμαστε σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση ώστε το βόλεϊ γυναικών να γυρίσει στη Λεωφόρο, όπου θα ξαναζωντανέψει το αγαπημένο μας τμήμα. Όλες μας αυτές οι ενέργειες πιστεύουμε ότι θα συμβάλουν ώστε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό μας πιο κοντά στην κορυφή. Περιμένουμε τη συμβολή σας σε αυτή τη νέα αρχή, τη βοήθεια του απλού κόσμου. Γιατί η πραγματική δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ΜΟΝΟ ο κόσμος του και κανείς άλλος.

Περιμένουμε την βοήθεια όλων σας . . .

:lol:

Άβαταρ μέλους
zografou 1991
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 10:29
Has thanked: 583 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από zografou 1991 » Τρί 19 Απρ 2011, 00:33

....
:lol: «GreenWebFans»:

Για ακόμα μια φορά, γίναμε μάρτυρες μιας παρωδίας που έλαβε χώρα σε μία αρένα, σε μία μάχη για το ποιος θα κερδίσει τη μεγαλύτερη διαφήμιση και λεζάντα στις πλάτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Από αυτό το πράγμα δε θα μπορούσαν να λείψουν οι γνωστοί-άγνωστοι που τόσα χρόνια ασελγούν πάνω στο πτώμα του ΠΑΟ.

Για ακόμα μία φορά ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έγινε ο φτωχός συγγενής και το πεδίο προπαγάνδας από διάφορους. Ο κόσμος του για άλλη μία φορά ήταν το θύμα. Είχαμε γράψει ότι μέχρι και το πέρας της εκδήλωσης για τον Ερασιτέχνη, παρά τις όποιες διαφωνίες είχαμε, είτε αυτές αφορούσαν το ίδιο το περιεχόμενο της εκδήλωσης, που ήταν για τον Παναθηναϊκό, αλλά... ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΨΥΧΗΣ, είτε το οργανωτικό κομμάτι είτε τη διαφημιστική καμπάνια και γενικά για το στήσιμο όλης της εκδήλωσης, δεν θα μιλούσαμε αλλά θα στηρίζαμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσαμε. Άλλωστε η αγάπη μας για τον Ερασιτέχνη είναι γνωστή, αδιαμφισβήτητη και οι μικρότητες και οι διαφωνίες δεν χωρούν στα προεόρτια.

Τώρα όμως που τελείωσε αυτή η παρωδία, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο των εμπνευστών της και των διοργανωτών της και καλά διαφημιστικής χορηγίας θα μιλήσουμε και θα πούμε δύο πραγματάκια προς τους διοργανωτές που έχουν παράπονα (Ρισβάς), προς τους διαφημιστές της προπαγάνδας και της υποκουλτούρας τους (Δημήτρης Γιαννακόπουλος), προς τους όψιμους υποστηριχτές του Ερασιτέχνη (Τουλούμπας) και σε αυτούς που ξεχνάνε τόσο εύκολα και δέχονται να γίνουν πιόνια προπαγάνδας (Ξανθή Μυλωνά).

Είπαμε ότι η γιορτή αυτή δεν είχε καθόλου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΨΥΧΗ. Εκείνοι που την εμπνεύστηκαν, θεώρησαν ότι ο κόσμος θα έτρεχε στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. για να δει μια τραγουδίστρια (που δεν έχουμε κάτι μαζί της, δεν είναι αυτή την οποία κρίνουμε), επειδή απλά... δηλώνει Παναθηναϊκός! Λες και ο Παναθηναϊκός δεν είναι ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, αλλά... μπουζουξίδικο! Πιθανόν βέβαια, αυτή να είναι η αντίληψη κάποιων και γι' αυτό είχαν μια τέτοιου είδους "έμπνευση". Με αποτέλεσμα η εκδήλωση και να μην έχει κόσμο και να είναι κακοοργανωμένη (μέχρι και τον αριθμό του τηλεφώνου για τα SMS επί πολλή ώρα λάθος τον έλεγε ο παρουσιαστής...) και να μην πετύχει το σκοπό της, που ήταν η ενίσχυση του Συλλόγου. Ενώ με πολύ πιο Παναθηναϊκούς άλλά και πολύ πιο οικονομικά επωφελείς τρόπους, δηλαδή με λιγότερο κόστος και περισσότερο κόσμο και έσοδα, θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο, όπως π.χ. ένα καλά προετοιμασμένο και οργανωμένο φιλικό παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Ύστερα βέβαια από την (αναμενόμενη) αποτυχία, όλοι βάλθηκαν να κατηγορούν τον κόσμο του Παναθηναϊκού που δεν αγκάλιασε την εκδήλωση. Εμείς δεν δικαιολογούμε κανέναν που μπορούσε να παραβρεθεί και δεν παραβρέθηκε. Που μπορούσε να αγοράσει έστω ένα εισιτήριο και δεν το έκανε. Έστω και έτσι, έστω και με αυτές τις συνθήκες, όλοι έπρεπε να βοηθήσουν. ΑΛΛΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΝΕΣ" ΕΛΑΜΨΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ! Και οι περισσότεροι από δαύτους, με ελάχιστες εξαιρέσεις, αν σας πούμε πόσα εισιτήρια αγόρασαν και πόσο... ενίσχυσαν την εκδήλωση, θα πέσουν τα τσιμέντα... Από τη ντροπή τους...


Πάμε στη μεγαλύτερη κοροϊδία γύρω από αυτή τη γιορτή, που δεν ήταν άλλη από την ψεύτικη και καλά πλασαρισμένη στο κοινό διαφήμιση-"χορηγία των 500.000 Ευρώ" και των εσόδων από τα SMS από τον Δ. Γιαννακόπουλο που με τυμπανοκρουσίες παρουσιάστηκε στον απλό κόσμο λες και ξαναήρθε ο Χριστός στη Γη να μας σώσει… Μάλλον ο ιδιοκτήτης της DPG Media Group (η οποία τυγχάνει να είναι χορηγός και στο γήπεδο της ομάδας του Δημοσίου, στο γήπεδο ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ δηλαδή...), συνεχίζει να περνάει τον κόσμο της ομάδας μας για μαλάκες (στην καλύτερη...) και στη χειρότερη για σφουγγοκωλάριους που περιμένουν ένα ξεροκόμματο από τον μεγαλόψυχο αφέντη. Και το χειρότερο, αυτό το ξεροκόμματο προσπαθεί να το πλασάρει σαν χαβιάρι! ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΛΑ, Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥ!

Δηλαδή μας είπε ότι "χάρισε"...500 χιλιάρικα "διαφήμιση - χορηγία" για τη γιορτή για τον Ερασιτέχνη. Για όποιον ακόμα δεν έχει καταλάβει, δεν χάρισε σε κανέναν τίποτα μετρητά, αλλά κοστολόγησε τη δωρεάν διαφήμιση που έκανε γι' αυτή τη γιορτή από τα σάιτ που ελέγχει σε αυτό το ποσό! Και αυτά τα...500 χιλιάρικα περιλάμβαναν μερικές αφίσες, κάποιες καταχωρήσεις στη φυλλάδα του και στη φυλλάδα του Τουλούμπα (πράσινη και ντέρμπι, που τις διαβάζουν με το ζόρι δυο χιλιάδες άτομα και τις δυο μαζί) και για banners στα ανύπαρκτα sites του ομίλου του...

500 χιλιάρικα μας δήλωσε ότι "χορήγησε" μόνο και μόνο για να κάνει το κομμάτι του και τη λεζάντα του και να του πλέκουν το εγκώμιο οι υπάλληλοί του όπως ο Γουμενίδης στα ποιοτικά μεσημεριανάδικα της ελληνικής τηλεόρασης. Ναι, το ξέρουμε πως τα σχέδια και η κουλτούρα που έχουν αυτοί για τον ΠΑΟ, είναι ένα gossip-tv και ένα STAR Channel. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θα τους περάσει κιόλας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι με 500 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χιλιάρικα διαφημιστική καμπάνια θα έπρεπε την εκδήλωση του Ερασιτέχνη να την είχανε σε διακαναλική μετάδοση όλα τα Μέσα της χώρας. Θα έπρεπε όλοι οι δρόμοι της χώρας αλλά και των βαλκανίων να έχουνε διαφήμιση για την γιορτή του Ερασιτέχνη. Κοινώς θα έπρεπε μέσα σε ένα μήνα όλη η χώρα να βλέπει και να ακούει νυχθημερόν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ. ΜΕ «500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ» χορηγία… Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα γιατί είπαμε, μόνο η προπαγάνδα, η αυτοδιαφήμιση και τα παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τους ενδιαφέρουν. Πρέπει να του πούμε και ευχαριστώ που αυτή τη φορά δεν έβγαλε λεφτά από τα SMS και μας έκανε τη χάρη όλο το ποσό να το δώσει στον Ερασιτέχνη. Σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το 60% των μηνυμάτων πηγαίνανε στην εταιρία του. Μαγκιά. Ευχαριστούμε. Τελικά μας περνάς για μαλάκες.

Μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον κ. Ρισβά και την διοίκηση του Α.Ο. που έτρεξε να πει μπράβο για την ανύπαρκτη και ψεύτικη χορηγία των 500.000 αλλά και στο τέλος της «γιορτής» έτρεξε να ρίξει ευθύνες στον κόσμο (όπως έκανε το ντέρμπι και η πράσινη) χωρίς καμία διάθεση αυτοκριτικής κυρίως, όπως γράψαμε και παραπάνω. Ναι κύριοι διοικούντες του Ερασιτέχνη, εδώ παλεύετε για ένα δελτίο στο βόλεϊ και με τα μισά τμήματα άστεγα και έχετε και το θράσος να ζητάτε τα ρέστα από τον κόσμο...

Σε όλο αυτό το παρατράγουδο που στήθηκε μετά την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείψει και ο τιμητής των πάντων και προστάτης της Παναθηναϊκοφροσύνης ανά τον κόσμο, η γνωστή βδέλλα του Συλλόγου, ο σάλιας, με την κωδική ονομασία ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ. Που πρώτος βρήκε έδαφος για προπαγάνδα και πέταξε το δηλητήριο του, που αλλού, στον κόσμο! Και από κοντά το αδερφάκι ο ερυθροφρουρός να μας κάνει μαθήματα Παναθηναϊκοφροσύνης, ένας ανυπόγραφος λιβελογράφος. Κάντε μας τη χάρη ρε γελοίοι που θα τολμήσετε να πιάσετε στο στόμα σας τον κόσμο του ΠΑΟ για τον Ερασιτέχνη. Τον κόσμο που στηρίζει τα γυναικεία τμήματα φανατικά πάνω από 20 χρόνια, τον κόσμο που έχει ταξιδέψει από τη Μόντενα μέχρι τη Μαγιόρκα, απ το Τουρσουά μέχρι το Γέσι και από τη Δρέσδη μέχρι την κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπου αγωνίζεται το Τριφύλλι, δεν θα τον πιάνετε στο στόμα σας. Είστε εντελώς καημένοι και ανύπαρκτοι για να θέτετε κανόνες και επιτροπές κριτικής στον ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Τις επιτροπές και την κριτική κρατήστε τις για τα αφεντικά σας και για τους υπαλλήλους σας. Στον κόσμο αυτά τελειώσανε. Οι εποχές των πρασινοφρουρών και των επιτροπών του Τουλούμπα έχουν περάσει στο παρελθόν. Το παιχνιδάκι που έχετε στήσει στο ποδόσφαιρο με τσιφλικάδες εγγυητές και αχάριστο κόσμο δε θα το στήσετε και στον Ερασιτέχνη. Διότι πολύ απλά δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε για τη μάνα του λόχου, εσείς που τον οδηγήσατε σε αυτό το σημείο, που δεν ξέρουμε πόσα χρωστάμε και με το μπάχαλο που υπάρχει αμφιβάλλουμε αν είναι ποτέ δυνατόν να το βρει κάποιος... Εσείς που ζείτε μόνο για τη λεζάντα το χειροκρότημα και τη διχόνοια.

Ξανθή Μυλωνά, από εσένα θα περιμέναμε να φανείς αντάξια αρχηγός με τη Ρούξι, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Προτίμησες όμως να γίνεις το φερέφωνο του Δημήτρη και του Θανάση δίνοντας μία στημένη συνέντευξη μόνο και μόνο για να εξυμνήσεις τον Θανάση με τις επιταγές, τον Πιστιόλη με τα στοιχήματα αλλά και να κατηγορήσεις τον κόσμο. Μάλλον έχεις κοντή μνήμη και ξεχνάς τους 200 στο Γέσι και τους 10 ηρωικούς της Δρέσδης. Κρίμα.

Υ.Γ.1: Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη όπως και τόσα χρόνια. Όσο για τους νέους πανηγυρτζήδες που ζούνε από τη διχόνοια και τη λεζάντα τους λέμε να μην ξανασχοληθούν, δεν χρειάζεται, μόνο κακό κάνετε.

Υ.Γ.2: Οφείλουμε να βάλουμε εδώ την απάντηση που έδωσε η Ξανθή Μυλωνά σε σχέση με την επίμαχη συνέντευξή της και την παραθέτουμε, αμέσως μόλις τη μάθαμε: "Επειδή ΚΑΚΩΣ παρερμηνεύτηκαν κάποιες δηλώσεις μου, θέλω να δηλώσω ότι ποτέ δεν θα ήμουν ενάντια στον κόσμο που όλοι ξέρουν τη γνώμη μου γι'αυτόν. Ποτέ δεν αναρωτήθηκα αν αξίζει να φοράω τη φανέλα που τόσο αγαπώ και που τα τελευταία 7 χρόνια έχω σηκώσει 12 κούπες.
Επίσης θέλω να πω πως αν τελικά αποχωρήσω θα είναι για τους λόγους που ανέφερα μέσα στη συνέντευξη, για κανέναν άλλον. Σας ευχαριστώ και πάλι". Με άλλα λόγια, μπαίνει και θέμα ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ όσων είπε η Ξανθή Μυλωνά στο onsports.gr, το οποίο ανήκει ως γνωστόν στον όμιλο DPG... Να πούμε ότι μας προκαλεί έκπληξη; Ψέματα θα πούμε...

..

Άβαταρ μέλους
zografou 1991
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 10:29
Has thanked: 583 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από zografou 1991 » Σάβ 23 Απρ 2011, 19:56

Το άρθρο των GWF

Αναλυτικά το άθρο του συνδέσμου φίλων του Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Εγώ καλά σου τα λεγα και τα άκουγες παράλογα», έλεγε ο Στράτος Διονυσίου. «Είναι μονόδρομος ο δρόμος που έχεις πάρει και δεν σε βλέπω να γυρίζεις πίσω», έλεγαν οι Τρύπες. Αυτοί οι στίχοι αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση που επικρατεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Από το «πρόσεχε έχεις πάρει λάθος δρόμο» πήγαμε στο «δεν υπάρχει γυρισμός» και φτάσαμε σε καταστάσεις και γεγονότα που είναι μη αναστρέψιμα.

Ο άνθρωπος που οι λογικές και οι πρακτικές του αρχίζουν και τελειώνουν με μπράβους σε οπαδούς που διαφωνούν μαζί του, με απειλές σε φόρουμ οπαδών, με εξώδικα σε συνδέσμους οπαδών, λέγεται Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οι τρόποι που έχει εφεύρει για να προκαλεί και να διαλύει οτιδήποτε Παναθηναϊκό είναι αμέτρητοι, όπως οι χορηγίες στο γάβρο, η πρόσληψη γάβρων δημοσιοκάφρων για να γράφουν τον «Πρασινοφρουρό» και τα κολλητιλίκια με τον αρχιγάβρο Γκόντζο, ο οποίος είναι πλέον ο… επικοινωνιακός του σύμβουλος (τρομάρα τους…). Δεν του ζητάμε να ξεστραβωθεί και να δει τι του γίνεται, άλλωστε τα λέμε εδώ και ένα χρόνο αλλά αυτός επιμένει να κατρακυλάει με την ταχύτητα του φωτός σε έναν κατήφορο χωρίς τέλος… Και όλα αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά οι πράξεις του. Ο άνθρωπος που μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε σε φόρουμ οπαδών προφανώς όχι λόγω των Παναθηναϊκών του αισθημάτων, όπως όλα τα μέλη του board αλλά για να περάσει προπαγάνδα, ο άνθρωπος που έχει χρησιμοποιήσει για τη φυλλάδα του το απίστευτο υλικό και τη δουλειά μελών του φόρουμ χωρίς να αναφέρει πηγές, μιλάει για αυτόν εδώ τον χώρο και λέει ότι είναι στημένος και ότι χαρτζηλικώνεται.

Δεν θα κάνουμε εδώ κάποια μακροσκελή ανάλυση της πορείας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιατί δεν θα έφτανε ολόκληρος ο απέραντος χώρος του διαδικτύου για να περιγράψουμε το πώς κινείται σαν…καταστροφικός διάβολος της Τασμανίας (ο γνωστός TAZ των κινουμένων σχεδίων, ας ψάξει και θα καταλάβει τι εννοούμε), που δεν ξέρει τι θέλει, πώς να το αποκτήσει, με ποιους να τα βάλει - και δεν έχει αφήσει και κανέναν εδώ που τα λέμε… Πώς από μεγάλη ελπίδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έχει μετατραπεί σε μεγάλο του πρόβλημα… Πώς πήρε κοντά του τα χειρότερα κατακάθια, βοθρολύματα και βδέλλες που τόσον καιρό έπιναν το αίμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – και με πολύ γρήγορους ρυθμούς πάει να γίνει ίδιος και χειρότερος από αυτά. Πώς μάζεψε από το δρόμο το μισοπεθαμένο φίδι του βαρδινογιαννισμού και το ζέστανε στον κόρφο του – και αυτό ζωντάνεψε και δεν ξέρει, ο ανόητος, ότι πρώτα τον ίδιο θα δαγκώσει. Και τότε θα σκούζει και θα ζητάει τη συμπαράσταση του κόσμου, όμως θα είναι αργά… Πολύ αργά… Θα αδιαφορούσαμε για όλα αυτά, όμως, ύστερα από τον εμετό που εξαπέλυσε μέσω του Ερυθροφρουρού (έτσι πρέπει να λέγεται…) χθες από τη φυλλάδα του, είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε, γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε να γίνεται το άσπρο μαύρο και να περνάει η πιο εμετική και ψεύτικη προπαγάνδα στον απληροφόρητο κόσμο.

Μιλάει λοιπόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω του Ερυθροφρουρού για…νταβατζήδες του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Και εννοεί με αυτό τους οργανωμένους οπαδούς, τη Θύρα 13 δηλαδή, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Αφού μιλάει για νταβατζήδες πάντως, ας κοιτάξει τον καθρέφτη του πρώτα και γύρω του ύστερα… Και αφού τολμάει να εξαπολύει τέτοιους εμετικούς χαρακτηρισμούς, θα τα ακούσει χύμα και τσουβαλάτα: Για πες μας λοιπόν, Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, δηλαδή…να μην ξέρει πόσα χρωστάει και να παρουσιάζει εικόνα χρεωκοπίας; - γιατί ΕΚΕΙ βρίσκεται η πραγματική χρεωκοπία, όχι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός… Ποιοι είναι αυτοί που διοικούσαν τόσα χρόνια τον Σύλλογο κρατώντας τις πόρτες του ερμητικά κλειστές, με αποτέλεσμα να ψηφίζουν στις εκλογές του…καμιά εξηνταριά υπερήλικες; Ποιοι είναι εκείνοι που δεν φρόντισαν να γίνει ο Ερασιτέχνης οικονομικά ανεξάρτητος και αυτάρκης και να μην εξαρτάται από τις διαθέσεις και τα καπρίτσια των διάφορων «επώνυμων»; Ποιοι είναι εκείνοι που έδιναν μεν λεφτά για μεγάλο διάστημα, αλλά τα έδιναν με την προϋπόθεση ότι ο Σύλλογος θα είναι έρμαιο στην απόλυτη διάθεσή τους και τον μετέτρεψαν από αθλητικό σωματείο σε κλειστό κλαμπ χειροκροτητών τους και παρατρεχάμενών τους; Ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν το απίστευτο οργανωτικό μπάχαλο που υπάρχει σήμερα; Ποιοι εγκατέλειψαν ξαφνικά τον Παναθηναϊκό Α.Ο., επειδή «βαρέθηκαν» ή… «κουράστηκαν» να δίνουν λεφτά, χωρίς να δημιουργήσουν την παραμικρή διάδοχη κατάσταση, με αποτέλεσμα σήμερα ο Σύλλογος να παραπαίει και να μη μπορεί να στεριώσει καμιά διοίκηση, επειδή είναι πνιγμένος στα χρέη; Ποιοι είναι εκείνοι που δεν διεκδίκησαν αυτά που δικαιούται ο Σύλλογος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τα «επαναστατικά» λόγια τους, τα οποία βέβαια ξεχνούσαν εντελώς, όταν βρίσκονταν στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ;

Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ξεκάθαρη… Είπαμε, κοίτα στο κοντινό οικογενειακό σου περιβάλλον και θα τη βρεις… Αλλά έχουμε και άλλα ερωτήματα: ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ; Πώς αξιοποίησες και πώς τίμησες το όνομα της οικογένειάς σου; Συναισθάνθηκες ποτέ ότι είχες την ηθική υποχρέωση να συνεχίσεις και να διορθώσεις, με τη βοήθεια του κόσμου, αυτό που άφησε η οικογένειά σου στη μέση; Ποιο τμήμα του Ερασιτέχνη σκέφτηκες να αναλάβεις, όταν μάλιστα ο κόσμος σε παρακαλούσε να πάρεις για παράδειγμα το βόλλεϋ, έτσι ώστε να δείξεις επιτέλους και κάποιο δείγμα γραφής; Ότι είσαι ικανός να διοικήσεις στο κάτω-κάτω;

Και καλά, αν τουλάχιστον δήλωνες ότι δεν σε συγκινούν όλα αυτά, ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με τον Παναθηναϊκό γιατί είναι άλλα τα ενδιαφέροντά σου, δικαίωμά σου θα ήταν… ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ – ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ…

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μέσα σε δυο ώρες μαζεύτηκαν χίλια πεντακόσια άτομα στο Ο.Α.Κ.Α., άτομα από αυτούς που σήμερα χαρακτηρίζεις «ερπετά» και «χαρτζιλικάκηδες», για να σώσουν την ομάδα του μπάσκετ από την καταστροφή την οποία απειλούσες να της επιφέρεις, τότε που έβαλες τη φυλλάδα σου να γράφει «πετάξτε τις φανέλες» (ΕΣΥ το έγραφες αυτό για την ομάδα του μπάσκετ!), φέρθηκες σαν ταύρος σε υαλοπωλείο (συνηθισμένο για σένα…) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απειλούσε να τα βροντήξει… ΗΡΘΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΑΖΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΡΧΟΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ… Δεν έβαλες μυαλό, όμως και συνεχίζεις…

Τολμάς να λες ότι ο κόσμος., η Θύρα 13…σαμποτάρει τα τμήματα του Ερασιτέχνη, όταν όλα αυτά τα χρόνια ήταν Ο ΜΟΝΟΣ που κράτησε τον Ερασιτέχνη στα πόδια του, γυρίζοντας όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, δίνοντας παρόν παντού, ακόμα και σε αγώνες…επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όταν κάποιοι (ξέρεις ποιοι…) άφηναν τον Ερασιτέχνη να καταστρέφεται οικονομικά και να μαραζώνει… Απορείς που ο κόσμος στήριξε το γυναικείο μπάσκετ σε εκτός έδρας παιχνίδια – και…τον κατακρίνεις γι’ αυτό, ενώ, λέει, δεν στήριξε το βόλλεϋ! Μα στο γυναικείο μπάσκετ η ομάδα προσπαθεί και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, ακριβώς μάλιστα επειδή είναι παρόντες δίπλα της οι οπαδοί σε όλα τα επίπεδα! – ενώ στο αντρικό βόλλεϋ, παρά τη στήριξη του κόσμου, ο οποίος πάρα πολλές φορές παραβρέθηκε και γέμισε στα κρίσιμα παιχνίδια τη Γλυφάδα, δεν ένοιωσαν ποτέ τους τίποτα και έγιναν επαναλαμβανόμενα ο περίγελος των αρουραίων! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΠΩΣ; Ε, έχεις πάρα πολύ μεγάλο θράσος… Και το θράσος σου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο (μα καλά, όλο τον καθρέφτη σου κοιτάς;), όταν λες ότι «ο Ερασιτέχνης δεν θα γίνει ποτέ κλειστό κλαμπ»! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Και δημιούργησαν μια τέτοια κατάσταση απολίθωσης, ώστε τώρα να θέλει πάρα πολλή δουλειά για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος ότι Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ «ΕΠΩΝΥΜΩΝ» και των καπρίτσιων τους…

Σκέφτηκες επίσης ποτέ ότι η μειωμένη προσέλευση του κόσμου στα τμήματα του Ερασιτέχνη (γιατί πραγματικά συμβαίνει αυτό και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε δικαιολογούμε το φαινόμενο…), μπορεί να οφείλεται στο απέραντο ξενέρωμα που έχεις ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δημιουργήσει στη συνείδησή του για την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό και στο ότι στο μυαλό του κόσμου (κακώς βέβαια…), ο Ερασιτέχνης έχει ταυτιστεί με την οικογένειά σου; Σου πέρασε από το μυαλό ότι η στάση σας απέναντι στα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό απομακρύνει τον κόσμο από τον Σύλλογο; - αφού βλέπει ότι οι άνθρωποι στους οποίους πίστεψε, αποδείχθηκαν πολύ λίγοι και αντί να βγουν μπροστά και να τον οδηγήσουν, προτίμησαν να γίνουν ουρά των Βαρδινογιάννηδων;

Κατηγορείς τον κόσμο που δεν έδωσε το παρόν στη συναυλία – φιάσκο στο Ο.Α.Κ.Α. Τα γράψαμε αναλυτικά στα προηγούμενα άρθρα μας αυτής εδώ της σελίδας – ξεστραβώσου λοιπόν και διάβασέ τα και πάρε χαμπάρι ότι ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ οργανώθηκε μια συναυλία η οποία δεν είχε καμιά σχέση με τον Παναθηναϊκό και η αποτυχία της ήταν προδιαγεγραμμένη. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ; ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ; - ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ…ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ! Και τι έκανες για να βοηθήσεις στην επιτυχία της; Μήπως ευαισθητοποιήθηκες για παράδειγμα να καλύψεις τα έξοδά της; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΟΥ ΟΜΙΛΟ; Μέσω της… «χορηγίας των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ», με την οποία γελάνε και οι πέτρες;

Και το αποκορύφωμα είναι…το κράξιμο του Ερυθροφρουρού στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός επειδή, λέει, έδωσε πολλά εισιτήρια του φάιναλ φορ στους οργανωμένους και όχι στους κατόχους των ακριβών διαρκείας!!! Εδώ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ! Δηλαδή γράφει ο Ερυθροφρουρός ότι «οι οργανωμένοι πήραν το 65% των εισιτηρίων, δηλαδή 650 εισιτήρια» - και το διαβάζει ο ανυποψίαστος κόσμος (όσοι τέλος πάντων έχουν απομείνει να διαβάζουν τη φυλλάδα με το παραπλανητικό όνομα «Η ΠΡΑΣΙΝΗ»…) και αναρωτιέται. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΘΥΡΑ 13 ΠΗΡΕ 360 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 650! Τα υπόλοιπα τα πήραν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «οργανωμένοι» αλλά είναι κάτι άλλο, όπως οι γνωστοί «γνήσιοι», η ΠΑΛΕΦΙΠ και άλλοι παρόμοιοι… Και εννοείται ότι δεν μας δίνει κανένα στοιχείο ο Ερυθροφρουρός για το πόσοι τέλος πάντων είναι αυτοί οι κάτοχοι των ακριβών διαρκείας που ζήτησαν εισιτήριο και δεν πήραν… ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ… Και εννοείται ότι αν η Θύρα 13 δεν μπορέσει να δώσει μαζικό παρόν στη Βαρκελώνη, πάλι θα την κράζει. Μονά-ζυγά δικά μας δηλαδή. Κλασσική τακτική Γκόντζου, του…επικοινωνιακού συμβούλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου… Να τον χαίρεσαι…

Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει από τον χθεσινό Ερυθροφουρό και η προτροπή να…σκάσουμε και να μη μιλάμε για τις φήμες που ακούγονται για επιστροφή Βέλιτς στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γιατί λέει, «μόνη προτεραιότητά μας είναι το τσάμπιονς ληγκ». Κουβέντα βέβαια για το γεγονός ότι η ομάδα που πήρε πέρσι το νταμπλ κατάντησε να παίζει στα πλαίη οφ ακριβώς λόγω της ανίερης συμμαχίας με τους Βαρδινογιάννηδες και της υπονόμευσής της από τις δυο φυλλάδες (και εννοείται ότι δεν δικαιολογούμε καθόλου και τους «άλλους» που την παράτησαν χωρίς εξηγήσεις, αλλά δεν είναι σήμερα αυτό το θέμα μας). Δεν μας νοιάζει, λέει, «ποιοι παίκτες θα έρθουν και θα φύγουν ούτε ποιος προπονητής θα υπάρχει του χρόνου»! Δηλαδή…κάτσε μήπως και βγει η ομάδα στο τσάμπιονς ληγκ ώστε να πάρουμε τα λεφτά (και ας κοροϊδεύουμε αναίσχυντα τον κόσμο για…χρεωκοπία) και μετά μπορούμε να ξεπουλήσουμε όποιους θέλουμε και εσύ οπαδέ του Παναθηναϊκού…σκάσε και στήριζε!

Προφανώς Δημήτρη Γιαννακόπουλε, ο χώρος αυτός ήταν καλός και χρυσός για εσένα και το άμεσο περιβάλλον σου για να περνάτε προπαγάνδα και να πουλάτε φούμαρα στον κόσμο, αλλά όταν άρχισαν οι διαφωνίες και η κριτική για την «Πράσινη» και τις κινήσεις σου, γίναμε «τσάτσοι και ρουφιάνοι», αφού είδες ότι δεν είμαστε…Μάου – Μάου όπως νόμιζες. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι δεν έχεις να κάνεις με παιδάκια και μαλάκες. Μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι οι μπράβοι τα εξώδικα οι απειλές, η λάσπη και οι απαιτήσεις…να διωχτούν σύνδεσμοι από τη Θύρα 13 δεν μας αγγίζουν. Βλέπεις, ο πραγματικός κόσμος δεν βρίσκεται εκεί που νομίζεις, δηλαδή στους μπράβους, στα καζίνο και στο gossip TV! Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι ο κόσμος θα έπρεπε να είναι υποτακτικός σαν τους υπαλλήλους σου. Τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά, δεν μας φοβίζουν και δεν χαμπαριάζουμε μία. Ασχολήσου λοιπόν με τον τζόγο, το λάιφ στάιλ του κώλου και γενικά με τον υπόκοσμο που γουστάρεις και παράτα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και τον κόσμο του ήσυχο!...

Και αν θίγεσαι και παρεξηγείσαι, το πρόβλημα είναι δικό σου. Εσύ διάλεξες τακτικές Τουλούμπα και πόλεμο με τον κόσμο. Όταν ο νέος σου φίλος, ο δεκαεξασέλιδος (Γκόντζος) μέσω της εκπομπής του σε χαρακτήριζε δημόσια ως αυτουργό των επιθέσεων που δέχεται, όταν έλεγε ότι εσύ πηγαίνεις μαύρες σακούλες με λεφτά σε συνδέσμους, όταν μέσα από τη φυλλάδα του έβριζε και λοιδορούσε εσένα και την οικογένεια σου, όταν αποκαλούσε «κοντοπούτανους» τον πατέρα σου και τον θείο σου ούτε εξώδικα έστειλες ούτε τίποτα. Τόσο πολύ ανερμάτιστος είσαι, τόσο πολύ χωρίς αρχές, που τον άνθρωπο ο οποίος υπήρξε ο χειρότερος υβριστής της οικογένειάς σου, τον έκανες πρώτο σου σύμβουλο, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι, ανόητε, ότι θα σε καταστρέψει και σένα, όπως έκανε και με τα προηγούμενα αφεντικά του…

Πίστεψες ότι μπαίνοντας σε αυτό το χώρο και πουλώντας φτηνή προπαγάνδα θα εξασφάλιζες τη δική μας στήριξη. Έκανες το λάθος να πιστέψεις ότι εμείς χωριζόμαστε σε στρατόπεδα και πάμε με όποιον μας πετάει λιχουδιές ή μας χαϊδεύει τα αυτιά. Για άλλη μία φορά όμως αποδείξαμε πως είμαστε με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και με κανέναν άλλον. Γι αυτό τα βάλαμε και μαζί σου, για τα εμπόδια που έβαλες στην πολυμετοχικότητα, για τη στήριξή σου στον Βαρδινογιάννη, για τις χορηγίες σου στον γάβρο. Αν εσύ έχεις μάθει σε υποτακτικούς, πληρωμένους γλείφτες και χειροκροτητές δε σημαίνει πως όλοι είναι έτσι.

Αυτά για αρχή και να είσαι σίγουρος πως θα επανέλθουμε. Τις τακτικές αυτές τις ξαναπεράσαμε, δεν μας φοβίζουν, νικήσαμε και τότε. Θα τα ξαναπούμε.»
:lol:

Άβαταρ μέλους
zografou 1991
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 10:29
Has thanked: 583 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δημοσίευση από zografou 1991 » Παρ 29 Απρ 2011, 01:45

: «Κάποτε ήσουν μία μεγάλη ελπίδα για όλους μας, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για την Θύρα 13, στο πρόσωπό σου βλέπαμε έναν άνθρωπο νέο και με όρεξη να προσφέρει στο σύλλογο, έναν άξιο συνεχιστή της οικογένειάς του. Πιστεύαμε ότι είχαμε βρει τον άνθρωπό μας και εμείς και όλος ο Παναθηναϊκός. Μείναμε, όμως, με την ελπίδα. Πως γίνεται να είσαι ο συνεχιστής της πιο αγαπημένης οικογένειας του Παναθηναϊκού και να σε βρίζουν όλοι; Πως γίνετε να φέρεσαι χειρότερα από αυτούς που μισήσαμε τόσα χρόνια; Κι όμως τα κατάφερες μικρέ Δημήτρη. Είσαι πια ένα καμένο χαρτί για όλους μας και τίποτα δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσουμε να σκεφτόμαστε έτσι για σένα. Κι όμως είμαστε τώρα εδώ, και θα γίνουμε πολύ χειρότερα, γιατί εσύ και μόνο εσύ το θέλησες. Εσύ διάλεξες αυτό το δρόμο...μικρέ...

Για να φτάσουμε, όμως, εδώ έκανες πολλά, εσύ και η εφημερίδα σου. Δείξαμε και δείχνουμε ανοχή λόγω του ονόματος της οικογενείας σου αλλά εσύ δεν σεβάστηκες τίποτα και κανέναν. Έκανες πάρα πολλά, με αποκορύφωμα την τελευταία περίοδο, που μας αντιμετωπίζεις σαν μισητούς σου εχθρούς. Δεν πειράζει, μικρέ, ίσως κάποτε να μεγαλώσεις...

Κι ας ξεκινήσουμε από την αρχή:
Με την εφημερίδα σου, λίγο καιρό μετά την ανάληψη της διοίκησης από τον Νίκο Πατέρα, άρχισες τον «πόλεμο». Δεν έδωσες καθόλου πίστωση χρόνου στις προσπάθειες που γινόντουσαν από την τότε διοίκηση για να «καθαρίσει» το παρασκήνιο και ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα και να βγει νικητής από όλη αυτή την ιστορία. Εμείς, τότε, πάλι μεσολαβήσαμε ώστε να βρεθούμε εσύ, εμείς και ο Νίκος Πατέρας για να σταματήσει αυτός ο «πόλεμος» που έκανε η εφημερίδα σου. Τότε ήταν που μας δήλωσες: «Δεν είμαι εγώ πρόεδρος...ακόμα», (πότε θα γίνεις άραγε;;;) τότε ήταν που δήθεν τα ξαναβρήκατε. Αλλά, μάλλον, όχι για πολύ, αφού με κάθε ευκαιρία πολεμούσες το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας, στο πρόσωπο του προέδρου αλλά και τον υπόλοιπων μετόχων. Σίγουρα, όλοι τους έκαναν λάθη και ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας, εσύ όμως φαίνεται ότι ήσουν αλάνθαστος. Γιατί έκανες αυτόν τον «πόλεμο»; Τι και ποιος κέρδισε από αυτό; Κανείς μέσα στον Παναθηναϊκό. Έβγαινες και έλεγες ότι είχατε συμφωνήσει σαν οικογένεια με τον Βγενόπουλο να πάρετε την ΠΑΕ κι αυτός αθέτησε την συμφωνία του. Ακόμα κι αν είναι έτσι γιατί δεν προχώρησες μόνος σου; Γιατί δεν βγήκες μπροστά να αναλάβεις τα πάντα; Λόγω χρημάτων; Μάλλον όχι... αντί να κάνεις κάτι ανάλογο έκατσες στην γωνιά σου και «πολεμούσες» τον Παναθηναϊκό με την εφημερίδα και τις ιστοσελίδες σου. Μπήκες στην λογική του ότι «Αφού δεν μπορώ εγώ κανείς δεν μπορεί». Όταν έλεγες σε κάποιους «Δεν με νοιάζει ο Παναθηναϊκός, εγώ θέλω να γ...ω τον Βγενόπουλο και τον Πατέρα όπου τους βρω», το ξέχασες; Εμείς πάντως όχι... Ας έβγαινες μπροστά και θα είμασταν μαζί σου. Δεν το έκανες όμως.

Και κάπου εκεί άρχισε και η κριτική από τον κόσμο αλλά και από εμάς, τη ΘΥΡΑ 13. Φάνηκε αυτό και από τις πωλήσεις της εφημερίδας σου. Δεν τους είπαμε εμείς τίποτα, μικρέ. Μόνος του ο κόσμος σταμάτησε να την αγοράζει αποδοκιμάζοντας τη στάση της. Και όταν η κριτική ξεκίνησε, ξέχασες τα πάντα. Οι οπαδοί έγιναν οι εχθροί σου έγιναν σύμμαχοι και υπάλληλοί σου. Ξέχασες τα 16σέλιδα για τον τουλούμπα, για τον "ζουν ανάμεσά μας" και τους φίλους του. Τον προσέλαβες, αφού πια όπως δήλωσες "εκτιμώ το μυαλό και τη γραφή του". Ξέχασες φαίνεται, τον καιρό που έστελνες με τις ώρες τους υπαλλήλους σου, στο εθνικό τυπογραφείο να βρουν όλα τα δημοσιεύματά του, για να τον ξεφτιλίσεις παντού. Και το απέδειξες. Ο βρωμερός Τουλούμπας ήταν υπάλληλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη αλλά τώρα είναι δικός σου. Να τον χαίρεσαι μικρέ...

Ξέχασες, επίσης, το εξώφυλλο που είχες στην είσοδο της εφημερίδας σου που έγραφε "ΦΥΓΕ". Τώρα, πια δηλώνεις επίσημα ότι ως επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό βλέπεις "την οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ". Εκεί που έφτυνες τώρα γλύφεις. Ξέχασες, που η εφημερίδα σου έγραφε ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη κλέβει τον Παναθηναϊκό με το ticket club. Ξέχασες, ότι τον αποκαλούσες "δυνάστη των ονείρων μας, κλέφτη της ψυχής μας και έμπορο της ελπίδας μας". Είσαι αστείος...

Και ενώ έκανες ζημία στην ΠΑΕ, έπιασες και το μπάσκετ με το κατάπτυστο εξώφυλλο σου "ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ" που ξεσήκωσε όλο τον κόσμο εναντίον σου και υπέρ μιας ομάδας που μας κάνει περήφανους εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και μετά απ' όλα αυτά άρχισες τον "πόλεμο" σε εμάς επειδή δεν συμφωνούσαμε μαζί σου. Έγραφες στο φόρουμ ενός από τους συνδέσμους μας, πολλά χρόνια, αλλά όταν όλοι πια σου "γύρισαν την πλάτη" ακόμα και εκεί τότε έστειλες εξώδικο. Και δεν σταμάτησες εκεί. Άρχισες να γράφεις "κιτρινισμούς" στην εφημεριδούλα σου για εμάς. Άσε ρε μικρέ, όλοι αυτοί που είναι στους συνδέσμους μας ξέρουν όλους και γνωρίζουν καλά άμα τα "έχουμε πάρει" ποτέ ή όχι. Εάν θέλαμε και εμείς υπάλληλοι θα είμασταν και θα είχαμε σπίτια, αμάξια και εξασφαλισμένες ζωές, όπως κάποιοι αντίστοιχοι άλλων ομάδων. Ξέρουν όλοι πολύ καλά τι είμαστε. Γράψε εσύ για διακοποδάνεια, τράπεζες και τέτοια γραφικά για να κερδίσεις κανέναν αναγνώστη. Εμείς γελάμε με αυτά. Και το προχωράς ακόμα περισσότερο, αυτό είναι το περίεργο, και μας στέλνεις προκατασκευασμένη ανακοίνωση να στείλουμε σαν Φορέας για να τα "ξαναβρούμε" όπως λες. Μια ανακοίνωση που εκτός των άλλων αναφέρει:

"…..ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΓΙ? ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ….. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ: ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ GREEN WEB FANS. ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ GREEN WEB FANS ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ ΦΟΒΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ…..ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ 40 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ (ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ) ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠ? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΣΤΟ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟ. Υ.Γ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ….. ".

Αυτά ήταν μόνο μερικά αποσπάσματα από το κείμενο που ήθελες να παρουσιάσουμε σαν ανακοίνωσή μας ώστε να μας συγχωρέσεις μικρέ. Ειλικρινά, ποιός σε συμβούλευσε να την συντάξεις; Μόνος σου το έκανες ή σε βοήθησε και ο Τουλούμπας ο φίλος σου; Ή μήπως ο "ζουν ανάμεσά μας" που εκτός των άλλων απέσυρε την αγωγή που σου είχε κάνει με αντάλλαγμα την έκδοση του βιβλίου περί της πολυμετοχικότητας; Είσαι πραγματικά πολύ αστείος που πίστεψες ότι θα υπογράφαμε μια τέτοια ανακοίνωση...και επειδή, μάλλον, δεν συμφωνήσαμε άρχισες να γράφεις ακόμα περισσότερα ψέματα. Έγραψες για σαμποτάζ στον ερασιτέχνη (τα σχεδόν 1000 εισιτήρια που πουλήσαμε για την συναυλία τι ήταν; Οι συσκέψεις που είχαμε με τον Ρισβά τι ήταν;). Έγραψες για απουσία από την Γλυφάδα στον αγώνα βόλεϊ με το γαύρο (εμείς φταίμε για τον τρόπο που χάνει η ομάδα τα πρωταθλήματα εδώ και αρκετά χρόνια και ο κόσμος απλά απέχει; Άλλωστε όσοι ήταν εκεί οι περισσότεροι μέλη των συνδέσμων μας ήτανε). Έγραψες ότι ήμαστε διχασμένοι (μάλλον για τους οπαδούς άλλων ομάδων θα ?γραφες), επίσης ότι πήραμε 650 εισιτήρια για το Final 4 (πήραμε μόλις 360 και αυτά σχεδόν όλα ακριβά, μπερδεύτηκες μάλλον, με τους φιλικά προσκείμενους σε ?σένα συνδέσμους-φαντάσματα που εσύ συντηρείς). Όσο για τους ισχυρισμούς ότι δημιουργούμε ένα κλειστό κλαμπ στο ερασιτέχνη, πες μας πως είναι αυτό δυνατόν να ισχύει όταν λέμε ότι γράφουμε δωρεάν κόσμο στον ερασιτέχνη; Όλα αυτά που γράφεις μας κάνουν και γελάμε πολύ. Ό,τι και να γράφεις…

Και για να τελειώνουμε μαζί σου, μικρέ, έχουμε να σου πούμε τα εξής: κατ? αρχάς, θα είμαστε για πάντα η «εμπροσθοφυλακή» του Παναθηναϊκού Α.Ο. Οτιδήποτε κρίνουμε πως βοηθάει την ομάδα, αυτό θα υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεύτερον, δεν σε φοβόμαστε καθόλου, όσο και αν θα το ήθελες. ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ. ΑΛΛΟ ΕΣΥ, ΑΛΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΣΥ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ. Κλείνοντας, να θυμάσαι ότι θα είμαστε πάντα απέναντί σου γιατί εσύ το θέλησες, ΜΙΚΡΕ… Ο εχθρός είναι πάντα εντός…

Υ.Γ.1 Όσο και να το θέλουν κάποιοι δημοσιογράφοι και εφημερίδες, δεν θα επιστρέψουμε στο «ζοφερό» παρελθόν που όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού επαναστάτησε για να διώξει. Η πορεία της 13/4, μπορεί να επαναληφθεί ανά πάσα στιγμή. Να είστε έτοιμοι…

Υ.Γ.2 Θα θέλαμε να ευχηθούμε περαστικά στον Νίκο Πλυτά, να έχει γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά του στο Τριφύλλι».

.. :lol:

http://www.eniaiosforeas13.gr/v1/index. ... &Itemid=54

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 96 επισκέπτες