ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Η φωνή των συνδέσμων
Άβαταρ μέλους
Gate3VolosClub
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:34
Has thanked: 45 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Gate3VolosClub » Δευ 10 Νοέμ 2014, 20:18

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά από τους οργανωμένους του ΠΑΣ Γιάννενα Blue Vayeros και Azzourra Familia για την άψογη φιλοξενία τους. Τέτοιες συμπεριφορές είναι ο ορισμός του οπαδού. Εμείς σαν Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης περιμένουμε το δεύτερο γύρο του πρωταθληματος για να ανταποδωσουμε την φιλοξενία στους φίλους του ΠΑΣ Γιάννενα.

Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης
MONO NIKH PE ! ! !

Άβαταρ μέλους
Gate3VolosClub
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:34
Has thanked: 45 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Gate3VolosClub » Πέμ 20 Νοέμ 2014, 14:45

Ακούγοντας τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας μας, που δεν μας εκπλήσσουν καθόλου λόγω της φετινής στάσης του σ’ όλα τα επίπεδα, σχετικά με την πιθανή εμπλοκή του στην αγοραπωλησία της γειτονικής ΑΕΛ, νοιώθουμε αηδιασμένοι με την παντελή έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα μας και σ’ αυτά που αντιπροσωπεύει η 90χρονη ιστορία της, τα οποία είναι η αξιοπρέπεια, η περηφάνια και το ήθος.
Το μόνο που ζητάμε, επειδή νοιώθουμε υπεύθυνοι προς τον κόσμο της Νίκης, τον οποίο εμείς οι “αχάριστοι” προτρέψαμε να συμμετάσχει στην αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ, είναι να ενημερώσει τους μετόχους τι γίνεται με την έκδοση των τίτλων.
ΥΓ 1: Είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος της Νίκης δεν είναι διατεθειμένος να παίξει το ρόλο της ρεζέρβας και του κομπάρσου.
ΥΓ 2: Οι εκκολαπτόμενοι γυρολόγοι δεν έχουν θέση στη ΝΙΚΑΡΑ μας.
Blue Club Θ3 Π. Ντοκούζης
MONO NIKH PE ! ! !

Άβαταρ μέλους
Gate3VolosClub
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:34
Has thanked: 45 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Gate3VolosClub » Δευ 24 Νοέμ 2014, 14:55

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο πως τα παιδιά που παίρνουν μέρος στις εκπομπές του συνδέσμου στον Blue Star fm, εκπροσωπούν όλα τα μέλη μας. Είναι εξουσιοδοτημενα από την γενική συνέλευση και το διοικητικό συμβούλιο του συνδέσμου και μέλη της οικογένειας του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών της Νίκης Βόλου με 30 χρόνια ιστορία σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Για αυτό λοιπόν όσοι απειλούν με προσωπικές μηνύσεις τα μέλη μας αλλά και το Blue Star fm που μας δίνει βήμα, να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντι τους όλο το σύνδεσμο και τους υγιείς φιλάθλους της Νίκης Βόλου.
Υ. Γ. Να θυμίσουμε στα μέλη μας πως αύριο Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία του συνδέσμου μας έχουμε έκτακτη γενική συνέλευση με πολύ σημαντικά θέματα και πρέπει όλα τα μέλη να δώσουν το παρόν.
MONO NIKH PE ! ! !

Άβαταρ μέλους
Gate3VolosClub
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:34
Has thanked: 45 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Gate3VolosClub » Κυρ 21 Δεκ 2014, 16:37

Μετά από την έκτακτη γενική συνέλευση του συνδέσμου μας, παρουσία και μελών του Δ.Σ. των Blue Angels, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον "νυν μεγαλομέτοχο" που προανήγγειλε την Παρασκευή σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο Blue Star, την αποχώρηση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Κουντούρη την Δευτέρα πηγαίνοντας έτσι την ομάδα σε εκκαθάριση. Ελπίζουμε να τιμήσει τα παντελόνια που φορά έστω για μια φορά.
Μετά από αυτή την αναγγελία οποιοσδήποτε θελήσει να τρέξει την ομάδα, γνωρίζοντας τα προβλήματα της ομάδας, τον θεωρούμε μπροστινό και λαμόγιο και θα μας βρει απέναντί του.
Υ. Γ. Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την ομάδα είναι καλοδεχούμενος μετά την εκκαθάριση της.
MONO NIKH PE ! ! !

Άβαταρ μέλους
Gate3VolosClub
Δημοσιεύσεις: 404
Εγγραφή: Τετ 08 Δεκ 2010, 23:34
Has thanked: 45 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Gate3VolosClub » Τετ 18 Φεβ 2015, 17:11

Μετά από γενική συνέλευση η λέσχη φίλων Blue Club Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” αποφάσισε να κινηθεί δικαστικά εναντίον του Ανδρέα Πάτση για τυχόν ευθύνες από τη διαχείριση της ΠΑΕ. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στην προσπάθεια μας με οποιαδήποτε ιδιότητα και από οποιαδήποτε θέση αλλά και για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος να επικοινωνήσει μαζί μας στα γραφεία μας στην οδό Μαιάνδρου 14 ή τηλεφωνικά στο 6940562331 από τις 18:00-21:00.
Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης
MONO NIKH PE ! ! !

Terrorismo 3
Δημοσιεύσεις: 681
Εγγραφή: Σάβ 22 Ιαν 2011, 15:32
Has thanked: 11 times
Been thanked: 1 time

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από Terrorismo 3 » Σάβ 25 Απρ 2015, 14:19

Παρακολουθούμε κατά καιρούς με ενδιαφέρον όλες τις εξελίξεις στην ομάδα μας και έχουμε να πούμε τα εξής:

1) Προς τον ερασιτέχνη ότι είναι να κάνετε να το κάνετε με μυαλό, πίστη, αφοσίωση και αγάπη γι' αυτή την ομάδα (ιδέα). Δεν πρέπει να αφανιστεί και πρέπει να επιστρέψει δυνατή και να πάει εκεί που της αξίζει και φυσικά για αυτό θα βοηθήσουμε και εμείς και όλος ο φίλαθλος κόσμος. Τέλος ευχόμαστε ότι καλύτερο.

2) Θέλουμε να αναφερθούμε κι εμείς για την περιβόητη συνάντηση στο δημαρχείο του Βόλου και θέλουμε να πούμε τα εξής: Αχιλλέα "μη φας έχουμε γλαρόσουπα", δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι συγχώνευση δεν κάνουμε, δεν έχεις καταλάβει ότι δε γίνετε να χαλάσεις μια ιστορία όπως είναι αυτή της Νίκης Βόλου, δεν έχεις καταλάβει ότι σπέρνεις διχόνοια, και ότι δεν είσαι άξιος γι' αυτή τη θέση, γι' αυτό λοιπόν τα νταηλίκια αλλού και της προτάσεις σου έλα να τις κάνεις σε εμάς τους οργανωμένους τετατετ.

3) Τέλος θέλουμε να αναφερθούμε και στον καταπληκτικό, αγαπητό και αναγνωρισμένο κόσμο της μεγαλύτερης ομάδας της Μαγνησίας, τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924. Αδέλφια, πίστη, αφοσίωση και αγάπη όσο μπορούμε στη Νικάρα μας, και είμαστε σίγουροι και το πιστεύουμε ότι θα πάμε εκεί που μας αξίζει πάλι και ξέρετε γιατί. Επιτρέπετε να πέσεις επιβάλλεται να σηκωθείς, ψηλά το κεφάλι ραντεβού στην κλούβα.
BLUE ANGELS 1994
...

Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Δημοσίευση από curvagreek » Παρ 18 Φεβ 2022, 03:38

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, έναν λυσσαλέο πόλεμο στην ομάδα μας , στο οργανωμένο της οπαδικό κίνημα, αλλά και τους φιλάθλους της. Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος για όλες αυτές τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εναντίων μας και τους χαρακτηρισμούς.

Έχουμε συνηθίσει τον πόλεμο από το 1924 μέχρι και σήμερα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα. Ευχαριστούμε για τη συσπείρωση που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον δεν καταλάβατε με ποιους έχετε να κάνετε και με ποιους τα βάζετε. Η ομάδα και οι φίλαθλοι-οπαδοί είμαστε μια γροθιά και μια ασπίδα όλοι μας, εναντίον των «φασιστικών» - «αντιδημοκρατικών» σας τακτικών.

Την Κυριακή για ακόμα μια φορά θα δείξουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη και ποιος κάνει κουμάντο. Τον κόσμο που έχει η Νίκη Βόλου, τους φιλάθλους και τους οπαδούς δε θα τους δεις ποτέ και μια ζωή ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ από την ομάδα μας. Σε όποιο γήπεδο και να μας στείλεις, ότι και να κάνεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως και απλά θα μας δυναμώσεις περισσότερο.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου επιτέλους να ξυπνήσει και να αποφασίσει τη θέλει για τη Ν. Ιωνία και την πόλη του Βόλου. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Ας μη γίνουμε για ακόμα μια φορά αντικείμενο χλευασμού για τις επιλογές μας.

υ.γ.1 Καλύτερα αλήτες παρά προσκυνημένοι και μαριονέτες… εξάλλου την κοινωνία δεν την καταστρέψανε οι αλήτες, αλλά αυτοί που ασκούν εξουσία.

υ.γ.2 Αυτοί που ταΐσανε και θεριέψανε αυτό το θεριό, καλό θα ήταν να σιωπήσουν και να μη μας ξανακουνήσουν το δάχτυλο για κολητηλίκια, με άτομα που δεν ταιριάζουν στα πιστεύω μας, στην ιδιοσυγκρασία μας και στα ιδανικά μας.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΒΑΘΙΑ, ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΠΟΡΟΣ!!!

BLUE ANGELS 1994 “Β. Κωστής”
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 60 επισκέπτες