ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Η φωνή των συνδέσμων
montana3
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Τετ 12 Ιαν 2011, 04:54

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από montana3 » Παρ 21 Ιαν 2011, 19:22

Εικόνα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ 1891

1891-2011.120 χρόνια ένδοξης ιστορίας, όλοι περιμέναμε να τα γιορτάσουμε με φιέστες και πυροτεχνήματα, κάποιοι όμως που δεν είναι άγνωστοι αποφάσισαν να τα γιορτάσουμε με μπραβιλίκια, ξύλο και δακρυγόνα.

Αρχικά, όσον αφορά το παιχνίδι της Τετάρτης 19/01/2011 στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, τα γεγονότα έχουν ως εξής: Όπως είναι γνωστό η στάση των οργανωμένων οπαδών από την αρχή της σεζόν ήταν και είναι η ΑΠΟΧΗ, μη θέλοντας να συμμετάσχουμε στο θέατρο του παραλόγου που έχει οδηγήσει την ομάδα μας στο χειρότερο σημείο της ιστορίας της. Μετά όμως από την ντροπιαστική ήττα από τον Πλατανιά Χανίων αποφασίσαμε να παρέμβουμε στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο, δείχνοντας ξεκάθαρα την θέση μας η οποία είναι η άμεση αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μετά το τέλος του αγώνα και τα όσα τραγελαφικά έγιναν στην συνέντευξη τύπου με τον προπηλακισμό δημοσιογράφου, τις απειλές και τους χαρακτηρισμούς κατά των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι εκείνη την στιγμή διαμαρτύρονταν εκτός του γηπέδου, ο "άγνωστος πολιτισμένος" μικροκαμωμένος τύπος, μαζί με "μεγαλόσωμους" οπαδούς του, επιτέθηκαν στο φίλαθλο κόσμο της Πάτρας, διδάσκοντας τον "πολιτισμό" που είχε υποσχεθεί. Ο "απολίτιστος" φίλαθλος κόσμος όμως απάντησε ανάλογα.

Τα "μαθήματα πολιτισμού" όμως δεν σταμάτησαν εκεί, συνεχίστηκαν στο καφενείο του οπαδού Α. Τσουκαλά. Φουσκωτοί με υποκινητή τον μεγαλομέτοχο, εισέβαλλαν στο καφενείο απειλώντας του θαμώνες και ενήργησαν εγκληματικά εναντίον του Α. Τσουκαλά με χτυπήματα στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα, θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Για όλα τα παραπάνω:
• Καταδικάζουμε τη στάση της αστυνομίας η οποία κατά την διάρκεια των επεισοδίων έξω από την θύρα 2 του γηπέδου ενήργησε εις βάρος των φιλάθλων παρέχοντας κάλυψη στο μεγαλομέτοχο και τους ακολούθους του, δρώντας κάτω από τις εντολές του "προπονητή"
• Καταδικάζουμε την άνανδρη και εγκληματική ενέργεια στο καφενείο του Α. Τσουκαλά, καθώς και την κατά το νόμο, μη αυτεπάγγελτη δίωξη των υπαίτιων της επίθεσης.
• Καταδικάζουμε την "αστεία" μηνυτήρια αναφορά του υποδιοικητή του Α_αστυνομικού τμήματος για εξύβριση κατά την διάρκεια των επεισοδίων εναντίον του μεγαλομετόχου, ενώ μπροστά του διαδραματίστηκαν αυτόφωρες εγκληματικές ενέργειες.
• Καταδικάζουμε μερίδα δημοσιογράφων για διαστρέβλωση της αλήθειας των γεγονότων που διαδραματίστηκαν εκτός γηπέδου και στο καφενείο του Α. Τσουκαλά.
Τα όσα προαναφέρθηκαν στηρίζονται τόσο σε βίντεο, δημοσιεύματα, μηνυτήριες αναφορές και προσωπικές μαρτυρίες.
• Καταδικάζουμε επίσης την προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία, μπουτίκ και καφετέριας του γηπέδου, που έγιναν από τους ίδιους "άγνωστους".
• Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνση του μεγαλομετόχου, του προπονητή και του γεν. αρχηγού γιατί είναι ανεπιθύμητοι στη πόλη μας.
• Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλων των μελών του Δ.Σ. της Π.Α.Ε.
• Απαιτούμε την άμεση και ουσιαστική παρέμβαση των τοπικών φορέων της πόλης για τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς του μεγαλομετόχου και των συνοδών του προς το πατρινό λαό.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας και τον πατρινό λαό να στηρίξουν την προσπάθεια μας για αποκατάσταση του ονόματος, της ιστορίας και της αξιοπρέπειας της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ και να παρευρεθούν στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη26/01/2011 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Τριών Συμμάχων που συνδιοργανώνουν: Αχαιοί-3, Navajo Antifa, Nortenos Patras, Ερασιτεχνική Παναχαϊκή & Παλαίμαχοι Παναχαϊκής.

Αλληλεγγύη στον οπαδό Α. Τσουκαλά.
Λευτεριά στην Παναχαϊκή.

“Κοντός στο σώμα, νάνος στη ψυχή, έκανες μπ…..λο την Παναχαϊκή.”

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ, 120 ΧΡΟΝΙΑ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

ΑΧΑΙΟΙ-3, NAVAJO ANTIFA, NORTENOS PATRAS
panachaiki 1891 n.p.- n.f.

NP-NF_PGE_1891
Δημοσιεύσεις: 118
Εγγραφή: Σάβ 27 Νοέμ 2010, 23:49
Has thanked: 12 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από NP-NF_PGE_1891 » Κυρ 30 Ιαν 2011, 18:39

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ
Η πραγμάτωση της λαϊκής ρήσης, βρήκε εφαρμογή την Τετάρτη το βράδυ. Μια κοκκινόμαυρη λαοθάλασσα, 3500 φιλάθλων της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, ξεχύθηκε στους δρόμους. Κάθε λογής ηλικία, όλες οι κοινωνικές τάξεις βγήκαν και διαδηλώσαν ειρηνικά, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μίλαγαν λυσσαλέα για πρόκληση επεισοδίων, στους δρόμους της πόλης μας για την Κοκκινόμαυρη Θεά. Ένωσαν όλοι τις φωνές τους, αρκετοί με δάκρυα στα μάτια, μαζί με τους οργανωμένους της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ, φωνάζοντας με απαρραμιλο πάθος για την μοναδική μας αγαπη.3500 αγνοί φίλαθλοι βγηκαν στους δρόμους και απέδειξαν τι σημαίνει ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...

Οι μαφιόζικες και γκανγκστερικες ενέργειες, δεν έχουν χώρο δράσης στην Πάτρα. Οι εκφραστές τέτοιων ενεργειών αποτελούν προσβολή και μαύρη κηλίδα στα 120 χρόνια λαμπρής ιστορίας της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο «ΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ». Τα κούφια και αστεία λόγια του ΠΡΩΗΝ μεγαλομετόχου περί 40 αλητών και «πρεζακηδων», πήραν την απάντηση τους με τον πιο ηχηρό τρόπο. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΠΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ…

Η πορεία και το ενθουσιώδες σε παλμό σκηνικό αποτελεί ένα μικρό δείγμα ότι τα πράγματα στη πόλη έχουν αλλάξει. Έγινε σαφές ότι αυτή η μέρα μπορεί να αποτελέσει την απαρχή της επανάστασης του κοκκινόμαυρου λαού για την αναγέννηση της ομάδας .Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ανήκει στον λαό της και μόνο.

Θεωρούμε τον πρωην μεγαλομέτοχο, «PERSONA NON GRATA”.

Απαιτούμε, άμεση απεμπλοκή από τα διοικητικά της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ

ΥΓ.1) Ευχαριστούμε, όλους όσους μας συμπαρασταθήκαν την Τετάρτη,. Ακόμα και αυτούς που δεν μπόρεσαν, για προσωπικούς λόγους, να συμμετέχουν.

Ευχαριστούμε, για τα μηνύματα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα . Ειδικότερα, τα τσακάλια της ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΘΥΡΑΣ 10, τα αδέρφια μας από ΟΜΟΝΟΙΑ (ΘΥΡΑ 9 ΠΑΤΡΑΣ) και των MONSTERS για την συμμετοχή τους στην πορεία, τα παιδιά από Ηλιούπολη, Λαμία και Προοδευτικής/Τούμπας για τα πανό που σήκωσαν. ΜΑΓΚΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….

ΥΓ.2) Τα ψέματα τελείωσαν , οι μάσκες έπεσαν... όσοι συνεχίζουν να στηρίζουν ακόμα τον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ είναι συνένοχοι κ θα μας βρουν απέναντι τους.

ΥΓ.3) Από δω κ στο εξής, δεν θα αναφερθούμε ξανά στον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ με τον όρο «μεγαλομέτοχος», ο μόνος ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ στην ιστορία της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ... Η ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ.



Τα παιδιά της γειτονιάς
Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ

Άβαταρ μέλους
tsitso3nortenos
Δημοσιεύσεις: 1138
Εγγραφή: Τρί 04 Ιαν 2011, 18:52
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 479 times
Been thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από tsitso3nortenos » Δευ 31 Ιαν 2011, 05:37

na pros8esoume kai mia merida opadwn tou arh pou evgalan anakoinwsh!!!mhn tous afhnoume sthn ap'e3w!!!den 3erw an to exete dei!!!

http://aris-autonomen.blogspot.com/2011 ... st_22.html
Λένε είναι οι ψυχές που μένουν λένε είναι οι σκιές. Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές.

shark
Δημοσιεύσεις: 33
Εγγραφή: Πέμ 06 Ιαν 2011, 15:44
Has thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από shark » Τρί 08 Φεβ 2011, 20:17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891
(NORTENOS PATRAS-NAVAJO-AXAIOI 3)

Mε σπασμένα φρένα…

Όταν στερεύει η λογική, αρχίζει η φαντασία να καλπάζει. Παρακαλούνται, όσοι έχουν την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση να ενημερώσουν τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας πως ένας άνθρωπος έχει τριγύρω του 300 άτομα αλλά αυτός στην φαντασία του «βλέπει» και «μιλάει» για 1500.Σιγουρα αν ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες, γνώριζε τον ΠΡΩΗΝ, οι Θερμοπύλες δεν θα χάνονταν. Οι 300 θα γίνονταν ως δια μαγείας 1500. Κρίμα και πάλι κρίμα… Πως γίνεται οι 300 να αποδοκιμάζουν την κατάντια και ο ΕΝΑΣ να «πιστεύει» ότι τον αποθεώνουν. Κάθε επιστημονική εξήγηση, θα γίνει δεκτή, παραυτα. Παρακαλούμε και ανθρώπους της Τέχνης να πάρουν θέση, μήπως, έχει βρεθεί ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο «Θέατρο του Παραλόγου».

Χαιρετίζουμε τον «άθλο» με 1-0 που επιβλήθηκε η ομάδα μας εναντίον της ομάδας των Χανιών, που μικρή σημασία έχει αν κατέβηκε να αγωνιστεί, με τα «δευτέρα» και είχε αδυναμία να συμπληρώσει 18αδα. Τελικά, το μεγαθήριο που κέρδισε η ομάδα μας συμπλήρωσε 17αδα με 3 τερματοφύλακες στην σύνθεση της. Πραγματικός αθλος για μια ομάδα που έχει χτιστεί με «εκατομμύρια κομφετί»(για ευρώ, ούτε λόγος) .Μιας ομάδας που σε 2 χρονιά έκαναν ΠΑΡΕΛΑΣΗ 68 διαφορετικοί παίκτες και 5 ακόμα που απλά πρόβαραν την εμφάνιση της ομάδας. Μαλλον αυτοι οι 5 ηταν “Guest Stars”. Χαιρετίζουμε τις εξαιρετικές επιλογές που θα στελεχώσουν τις «Εθνικές Ομάδες» της χώρας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Το γεγονός ότι, έφυγαν ως άχρηστοι και αποτυχημένοι είναι μια μικρή λεπτομέρεια, που δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμού και δεν θα αναλωθούμε. Όσοι έχετε παραμείνει μην απογοητεύεστε, έρχεται η επόμενη μεταγραφή περίοδος. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..

Χαιρετίζουμε την εμφανή παρουσία της Αστυνομίας. Λίγοι ακόμα και θα ήταν περισσότεροι από τους 300.Ευχομαστε, στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας να κατακτήσετε το απόλυτο ρεκόρ. Την άποψη ότι, όταν ο ΠΡΩΗΝ μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του όταν χτυπούσαν ανηλεώς απλούς φιλάθλους έξω από την Θύρα 2 και διεπρατταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, εναντίον του φιλάθλου Αντώνη Τσουκαλά μέσα στο ίδιο του το κατάστημα, η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ, δεν θα σχολιαστεί. Κατόπιν εορτής και αφού είχαν διαπραχθεί εγκληματικές ενέργειες τις οποίες φυσικά δεν ερεύνησαν οι Αρχές ως όφειλαν, μετά από 2 εβδομάδες απεκατασταθει η τάξη και η ηρεμία. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ…

Ο τίμιος και «αρσενικός» προπονητής μας είναι το επιστέγασμα της αξιόλογης προσπάθειας για αποκατάσταση της ηρεμίας στην ομάδα μας. Δίνουμε τα θερμότερα των συγχαρητηρίων μας στον «αρσενικό» προπονητή μας που διεξάγει προπόνηση μονό με παρουσία «ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ».Δεν μπορούμε να μην σταλθούμε στην απόλυτη τιμιότητα του, όταν παρενεβει και απέτρεψε σύλληψη πρωτοπαλίκαρου του και υπέδειξε την σύλληψη των απλών φιλάθλων. Το ήθος του είναι αδιαμφισβήτητο. Οι κάμερες το απέδειξαν με μεγαλειώδη τρόπο, όταν είχε «πολιτισμένο» διάλογο με τον δημοσιογράφο κ. Βεργανελακη. Η ακεραιότητα του ήθους και του σεβασμού προς τον κόσμο της Πάτρας επιβεβαιώθηκε και στο ΝΤΕΡΜΠΙ με τα Χάνια. Φίλαθλοι τον αποθέωναν και αυτός αποκρίθηκε με ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ, που καταχειροκροτήθηκε από τους 300 παρευρεθεντες. ΕΥΓΕ….

ΥΓ.1.: Παρακαλείτε κάποιος από τους ανευθυνουπεθυνους που σκυλεύουν στο κουφάρι της ομάδας μας, να ενημερώσει όλους τους αθλητές του ποδοσφαιρικού τμήματος ότι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση στήριξης προς τον αγαπητό ΠΡΩΗΝ και στον «αρσενικό» προπονητή (?) τους. Αν δεν κάνει κόπο, ενημερώστε και τους 28 παίκτες.

ΥΓ.2.: Αισθανομαστε βαθιά συγκινημενοι και νιώθουμε συγκλονισμένοι από την αμέριστη συμπαράσταση των ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ, προς τους ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ που αφήσαν στο διάβα τους. Η αγωνιά για την εξέλιξη της υγειάς τους και το άγχος για την ταχεία ανάρρωσης τους είναι άνευ προηγουμένου…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!

Τα παιδιά της Γειτονιάς

Άβαταρ μέλους
tsitso3nortenos
Δημοσιεύσεις: 1138
Εγγραφή: Τρί 04 Ιαν 2011, 18:52
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 479 times
Been thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από tsitso3nortenos » Τρί 26 Απρ 2011, 22:14

THE SHOW MUST GO ON....(H ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΕΣΤΑ-Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ)

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο "ΠΡΩΗΝ " ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ...

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΠΑΔΟΣ...ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ Δ...ΙΠΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠOΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ,ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ.....

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ,,,ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ..ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΙΠΛΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΡΑΒΙΛΙΚΙ...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.....
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΘΕΑ ,120 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ"

http://nortenospatras.blogspot.com/2011 ... o-onh.html
Λένε είναι οι ψυχές που μένουν λένε είναι οι σκιές. Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές.

Άβαταρ μέλους
tsitso3nortenos
Δημοσιεύσεις: 1138
Εγγραφή: Τρί 04 Ιαν 2011, 18:52
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 479 times
Been thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από tsitso3nortenos » Παρ 02 Σεπ 2011, 02:07

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο λειτουργίας του συνδέσμου (ΝORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA) θεωρούμε ότι, έχουμε δείξει θετικά δείγματα γραφής όσον αφορά, την προσφορά μας στη διάδοση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ. Οι ξεκάθαρες θέσεις μας για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν εδώ και καιρό την ομάδα, έχουν εκφραστεί μέσω ανακοινώσεων και δράσεων που έχει συμμετάσχει ο σύνδεσμος. Πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι θέσεις μας δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό.

Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ενωτική αυτή κίνηση για να προσθέσουμε ένα ακόμα λιθαράκι στην ενδυνάμωση του οπαδικού κινήματος της ομάδας, βασική μας θέση είναι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η αδιαπραγμάτευτη ΑΓΑΠΗ μας για την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891, πράγμα ακατανόητο για κάποιους. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι η NUESTRA FAMILIA δεν έχει, ούτε θα έχει ποτέ «σχέσεις» με Διοικήσεις και παραγοντίσκους. Άδικος κόπος, κύριοι! ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ !ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ,ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ! ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ...

Η θέση μας για το υπάρχον ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι ΠΑΓΙΑ-ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ-ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ...Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΤΡΑΓΙΚΗ...Ανεξάρτητα από επιτυχίες και μεταγραφές ,έχουμε μια βασική διαφορά, κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο.

Όπως και στην περασμένη σεζόν κρίναμε στους αγώνες με Λεβαδειακό και Καβάλα, ότι η παρουσία μας θα ήταν θετική για την ομάδα, για τον αυτόν ακριβως τον λογο ηρθαμε στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ .Επιπλέον λόγος, ήταν η απαράδεκτη ενέργεια «ΚΑΠΟΙΟΥ» παράγοντα να απευθύνει προσκλητήριο κατάληψης της ΑΓΥΙΑΣ από αλλοθρήσκους. ΑΥΤΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ! ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΖΙΑ! Η ΑΓΥΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤOΣ! Η ΑΓΥΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ! Εμείς παραβρεθήκαμε στο ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ "ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ", δείχνοντας την αντίθεση μας στην υπάρχουσα διοικητική κατάσταση τόσο με πανί διαμαρτυρίας {ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ», Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΤΕ ?(που περιέργως δεν αναφέρθηκε από τα ΜΜΕ)}, όσο και με συνθήματα κατά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ευχαριστούμε τους φίλους της NUESTRA FAMILIA για την συγκλονιστική ανταπόκριση τους, στο κάλεσμα μας. Επίσης, όλους τους αγνούς Παναχαικιωτες για τον ενθουσιασμό που έδειξαν κατά την είσοδο μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΔΕΡΦΙΑ!



ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ-ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΜΑΣ.

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ 120 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕ!!ΓΙΟΡΤΑΣΑΜΕ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

Υ.Γ.Επειδή σε πατρινό μέσο ενημέρωσης παράγοντας της ομάδας ανέφερε ότι του δωρίσαμε μπλούζα του συνδέσμου,ενημερωτικά, μπλούζες οι NORTENOS παρέχουν μονό στα μέλη τους ΑΥΣΤΗΡΩΣ. Κατανοητό?


http://nortenospatras.blogspot.com/2011/09/ana.html
Λένε είναι οι ψυχές που μένουν λένε είναι οι σκιές. Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές.

Άβαταρ μέλους
tsitso3nortenos
Δημοσιεύσεις: 1138
Εγγραφή: Τρί 04 Ιαν 2011, 18:52
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 479 times
Been thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από tsitso3nortenos » Τετ 26 Οκτ 2011, 11:51

"ΚΟΝΤΟΦΡΕΝΕΙΑ"

Μετά από όλες αυτές τις παλινωδίες, δικαστικές και μη, η ομάδα και οι πιστοί φίλαθλοι της, ΛΥΤΡΩΘΗΚΑΝ. Επιλέξαμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για το παρόν και το μέλλον της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», να παρακολουθούμε ως απλοί παρατηρητές τα τεκταινόμενα και με την οριστική νομική επίλυση όποιων δικαστικών εκρεμμοτήτων, να τοποθετηθούμε με καθαρή και νηφάλια σκέψη στα τεκταινόμενα. Τα καραγκιοζιλίκια (σ.σ. ταπεινά συγνώμη από τον Καραγκιόζη) και οι θεατρινισμοί «κάποιου», δεν θα αξιολογηθούν από εμάς , αφού η ιδία η πόλη τον έχει παραδώσει στην χλεύη της. Η οριστική δικαίωση της ομάδας μας χαροποίησε ιδιαίτερα, και κρατάμε το θετικό της έκβασης και μόνο.
Ο περιπλανώμενος παραγοντίσκος, μάλλον πάσχει από κενά μνήμης ή εν γνώσει του, προσπαθεί να παραπλανήσει σκοπίμως τον απλό φίλαθλο της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891».Για αυτούς τους λογούς κρίνουμε σκόπιμο να του φρεσκάρουμε την μνήμη για τους βασικούς λογούς, που οι ΝΟRTENOS-NUESTRA FAMILIA είναι καθολικά ενάντια στην παραμονή του ως «Οικονομικού Εγγυητή», ούτε για μια μέρα επιπλέον.

1)ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (15/3/2009). Σύμφωνα, με την καταγγελία του μεγαλομετόχου, ο άμεσος τότε συνεργάτης του κος Τσέροβιτς, είχε δεχτεί κρούση για χρηματισμό από παράγοντα του Παναργειακού, ώστε το παιχνίδι να «στηθεί» υπέρ της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ και η ομάδα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Άργος. Ο μεγαλομέτοχος είχε την μοναδική ευκαιρία να παγίδευσει σε συνεργασία με τις Αρχές και να αποκαλύψει την βρωμιά που επικρατούσε. Αντ’ αυτού, ο μεγαλομέτοχος επέλεξε, μάλλον (?) στο όνομα της εξυγίανσης, να το καταγγείλει μετά το τέλος του αγώνα σε ραδιοφωνικό σταθμό. Είναι επιτρεπτό σε έναν διακεκριμένο ποινικολόγο με 18.000 δίκες (τα μισά κακουργήματα!!!) να ενεργήσει ως μαθητούδι?

2)Οι επιλογές άμεσων συνεργατών του στο ποδοσφαιρικό τμήμα δείχνουν ότι η έκτη αίσθηση του, δεν είναι τόσο ανεπτυγμένη η απλά δεν έχει «μυρωδιά», λαϊκιστί. Στην πρώτη συνέντευξη του ως απόλυτο αφεντικό της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», εκθείαζε τον κο Πέτρο Σταθακη ως, «ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ». Τα πήγαινε- έλα του κου Σταθάκη, γνωστά σε όλους. Η κατάληξη, επίσης. Η πρόσληψη του κου Φυντάνη, εξέπληξε και τον πλέον αδαή. Ο άνθρωπος του κου Τσακογιάννη, ο άνθρωπος που δούλευε για την πιο βρώμικη ομάδα της χωράς (ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), όπως ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει, ανέλαβε την πιο καθαρή ομάδα της χώρας. Μάλλον, θα τον εξομολόγησε και ο μεγαλόψυχος μεγαλομέτοχος του έδωσε άφεση αμαρτιών. Αλλη εξήγηση, δεν χωρά. Ο λογιστής κος Χριστακόπουλος, είχε ξεμείνει από την εποχή του κου Μακρή, ο μεγαλομέτοχος τον περιέλαβε με εμπιστοσύνη και η λογιστική διαχείριση της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ» παρέμεινε στα χέρια του. Αλλά και αυτός πρόδωσε τον ευεργέτη του. Υπεξαιρεσε χρήματα του τμήματος και κατέθεσε πλαστή φορολογική ενημερότητα, σύμφωνα με τον ίδιο. Στο ερώτημα γιατί ο κος Χριστακόπουλος ακόμα και ΣΗΜΕΡΑ, καθημερινά επισκέπτεται την ομάδα και τα γραφεία της Π.Α.Ε., δεν προσδοκούμε απάντηση.

3)ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (19/01/2011). Έμεινε χαραγμένη στην μνήμη των Πατρινών φιλάθλων, ως η ΜΑΥΡΗ ΤΕΤΑΡΤΗ. Την αποφράδα εκείνη μέρα ο μεγαλομέτοχος συνοδευμένος από «πιστούς φίλους», βιαιοπράγησε βάναυσα εναντίον ανυποψίαστων Πατρινών φιλάθλων. Την «απάντηση» στην αναίτια επίθεση του, την ένιωσε άμεσα και αυτός και οι «φίλοι του».Ακολούθησε δολοφονική επίθεση σε οπαδό της ομάδας μας, που ως κατάληξη είχε τον πρωτοφανή ξυλοδαρμό του και την καταστροφή της επιχείρησης του.4000 οπαδοί της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ» του έδειξαν την απέχθεια τους για τις πράξεις του. Αλλα, στου κουφού την πόρτα….Η συνέχεια γνωστή. Στοχοποίηση και κατασυκοφάντηση ανθρώπων. Ο Πατραϊκός λαός, δεν ξεχνά. Απόδειξη? Η άνευ προηγουμένου κοσμοσυρροή για αγορά 5 εισιτηρίων διαρκείας. Ψήφος εμπιστοσύνης?

4) Η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891» με βαριά Ιστορία 120 χρόνων, πρέπει να διδάσκει πολιτισμό και να προάγει το ήθος, όπως σωστά έχει τονίσει ο μεγαλομέτοχος. Φυσικά, ο λόγος από την πράξη απέχει παρασάγγας για κάποιους. Για παράδειγμα, όταν εκπροσωπείς μια πόλη και έχεις την τιμή να είσαι πρεσβευτής αυτής της ομάδας, το να φτύνεις στα μούτρα τον κο Δημητρίου (28/9/2010), προάγεις την βία και τα παράγωγα της και όχι τον πολιτισμό. Φυσικά, κάποιοι έχουν επιλέξει να κινούνται στα όρια της γελοιότητας αλλά μάλλον από συνήθεια τα ξεπερνούν.

Θα μπορούσαμε να συγγράψουμε τόμο ολόκληρο από τα τραγικά λάθη του. Αρκούμαστε σε αυτά με την ελπίδα να μην ξανασχοληθούμε μελλοντικά μαζί του.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον μεταφερόμενο πολιτικό θίασο που μαζεύτηκε ατάκτως μονό και μονό για ψηφοθηρικούς και μικροπολιτικούς λογούς. Αυτοί που τόσο εύκολα συστρατεύθηκαν, μπορούν να μας πουν που ήταν το 2004, στο έκτρωμα Βενιζέλου? Ως συνήθως, απόντες….Όπως και από το γήπεδο, εκτός μιας εξαίρεσης. Ενημερωνουμε τους υπόλοιπους πολιτευτάδες του Νομού, ότι η Ιστορική έδρα της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891», βρίσκεται στην Αγυιά. Υποψιαζομαστε, ότι το αγνοούν. Μην ανησυχείτε, στις εκλογές θα σας «ξοφλήσουμε».

Για την νέα αγωνιστική περίοδο, ευχόμαστε ολόψυχα στην ομάδα κάθε δυνατή επιτυχία και διάκριση, για χάρη της «ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗΣ ΘΕΑΣ». Απαιτούμε, να τιμήσετε την Ιστορική φανέλα της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891» που έχετε την τύχη να αγωνίζεστε. Κάντε μας περήφανους και κατ’ επέκταση και τους εαυτούς σας. Ο περήφανος λαός της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891» διψά για διακρίσεις και εσείς έχετε την μοναδική ευκαιρία να τον αποζημιώσετε και να στείλετε στην λήθη, όσα πέρασε τα 5 τελευταία χρονιά . Δουλέψτε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος κάνουμε ταμείο. Εμείς, ζητάμε κάθε αγωνιστική να ματώνει η φανέλα. Το τελικό αποτέλεσμα, ελπίζουμε να δικαιώσει παίκτες και φιλάθλους. Τα μεγάλα λόγια και οι κομπασμοί είναι αποκλειστική εργολαβία άλλου προσώπου.

Η αμέριστη συμπαράσταση στην ομάδα, δεν αντικατοπτρίζει επ’ ουδενί στήριξη σε κανέναν περιπλανώμενο επαγγελματία παραγοντίσκο. Τελεια και παύλα. Προσκλητήρια να πάμε «σπίτι» μας από περαστικό, δεν γίνονται αποδεκτά και επιστρέφονται ως απαράδεκτα. Στο σπίτι μας θα πηγαίνουμε όποτε εμείς κρίνουμε και μόνο. Ο ξεκάθαρος φόβος για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά είναι ανάλογος του ύψους σου. Βάζεις για ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αγώνα, 10 ευρώ γενική είσοδο. Η πρεμούρα σου να έρθει κόσμος «δήθεν» να σε στηρίξει, απερίγραπτη. Βάλτο σε όλους τους αγώνες 10 ευρώ ώστε να μην κοροϊδεύεις κανέναν. Αλλωστε κατά δήλωση σου οι Πατρινοί φίλαθλοι δεν είναι βλαχολεβέντες αλλά εσύ επανειλλημένως τους φέρεσαι σαν να είναι.

ΥΓ. ΤΑ ΑΚΡΟΜΠΑΡΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ, ΚΑΝΕ SERVICE ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ
QUIZ: ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ, ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΘΩΩΝΕΙ.ΠΟΙΟΣ???

NORTENOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA


http://nortenospatras.blogspot.com/2011 ... -post.html
Λένε είναι οι ψυχές που μένουν λένε είναι οι σκιές. Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές.

montana3
Δημοσιεύσεις: 126
Εγγραφή: Τετ 12 Ιαν 2011, 04:54

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από montana3 » Τρί 24 Ιαν 2012, 16:36

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΑΡΑ!

19-1-2011....Ποιός Πατρινός δεν γιόρτασε εκείνη τη μέρα?Εκείνη την Τετάρτη, την οποία ο περιπλανώμενος παραγοντίσκος που συνεχίζει να κακοποιεί την ιστορική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ακόμα και σήμερα, αποφάσισε να δώσει ένα ''μάθημα'' στους απαιτητικούς φιλάθλους της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891. Είχε δηλώσει εκείνη τη μέρα, ''σήμερα η Πάτρα θα δεί τον πραγματικό Αλέξη ''. Βγήκε εκτός γηπέδου, μαζί με μία στρατιά ''φουσκωτών αγανακτισμένων οπαδών'' με σκοπό να χτυπήσει τους αγνούς φιλάθλους. Τα λάθη πληρώνονται!!!
Εμείς δεν είμαστε αχάριστοι.Πέρσι, τα ''φουσκωτά αγοράκια'' άφησαν το αίμα τους στην Αγυιά.Φέτος, εμείς θα δώσουμε το αίμα μας για τους συνανθρώπους μας που το έχουν απόλυτη ανάγκη.Καλούμε, όλους τους Πατρινούς φιλάθλους την Τετάρτη 25/01 ώρα 16:00 στη πλατεία της Παναχαικής, οπου οργανώνουμε αιμοδοσία, να έρθουν να προσφέρουν 10 λεπτά απο τον χρόνο τους για να δώσουμε ελπίδα στους συνανθρώπους μας!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
panachaiki 1891 n.p.- n.f.

Άβαταρ μέλους
tsitso3nortenos
Δημοσιεύσεις: 1138
Εγγραφή: Τρί 04 Ιαν 2011, 18:52
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΑ
Has thanked: 479 times
Been thanked: 3 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από tsitso3nortenos » Πέμ 03 Μάιος 2012, 00:48

...ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ Η ΑΓΥΙΑ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ...

Η εκδρομή στην Άμφισσα είναι κάτι πολυ μικρό μπροστά στα όσα θέλουμε να κάνουμε και να προσφέρουμε στην αγαπημένη μας ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891,μπροστά στα αμέτρητα χιλιόμετρα που έχουμε κάνει για να δούμε τα κοκκινόμαυρα και σε αυτά που θα κάνουμε στο μέλλον για την ΝΙΚΗ κ τον ΗΡΑΚΛΗ.Η FAMILIA δημιουργήθηκε μόνο για να προσφέρει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στην καψούρα μας και η εκδρομή στην Άμφισσα ήταν ένα δείγμα.

Εικόνα

Για όσους προτρέχουν να βγάζουν συμπεράσματα, θυμίζουμε οτι είμαστε αυτοί που επισκέπτηκαν την όμαδα πριν την έναρξη της φετινής χρονιάς ζητώντας να αγωνιστούν όπως αρμόζει στην ομάδα παρά τη ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ κατα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.Παγιώμενη όμως είναι και η θέληση μας για επικράτηση της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ 1891 σε ολα τα αθλήματα όπου και αν συμμετέχει.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Επομένως είτε μέσα απο ραδιόφωνα ,είτε μέσα απο τη τηλεόραση είτε στο γήπεδο ,όπως την κυριακή πανηγυρίζουμε κάθε γκόλ που πετυχαίνει η κοκκινομαυρη φανέλα.

Εικόνα

Παρ ΄ολα αυτά στην ομάδα μας κυριαρχεί η μιζέρια που "κάποιος¨εχει την αποκλειστική ευθύνη.Αφελέστατα ρωτάμε ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΥΠΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ?? Η ερώτηση ειναι ρητορική ...

Εικόνα

Πρόσφατα αντικρίσαμε στο ναό μας ένα νέο φαινόμενο...¨ΟΠΑΔΟΙ¨ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΓΙΛΕΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ...Η εικόνα τους στο γήπεδο μιλάει απο μόνη της και δεν πρόκειται να σπαταλήσουμε και άλλες γραμμές για την ανυπαρξία τους. ΤΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΤΗΣΕ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ¨ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ -ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ Η ΑΓΥΙΑ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ¨ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ.Οι οπαδοί χωρίς ιδανικά ,οι χαβαλετζήδες που νομίζουν οτι η ομάδα και η κερκίδα είναι τσιφλίκι τους ,πήραν μια πρώτη απάντησή απο τη FAMILIA.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ... Οι στίχοι απο τα συνθήματα μας για το δημιούργημα του ευεγέρτη σας ,που θέλετε να το αποκαλείται και σύνδεσμο της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ,ντροπιάζοντας το όνομα της θεάς και της κερκίδας μας ,σάς έκανε να εξαφανιστείτε απο τη κερκίδα ...Τα περαστικά μας...

Εικόνα

Οσο για την FAMILIA τα πράγματα είναι γνωστά ,με την ανεξάρτητη και αυτόνομη πορεία που ακολουθεί δείχνει το δρόμο...100 αδέλφια με πούλμαν και ΙΧ παρέδωσαν μαθήματα κερκίδας και περήφανης στάσης...Με ασταμάτητη φωνή οδήγησαν, την ομάδα στη νίκη ,όπως παραδέχτηκαν και οι ποδοσφαιριστές .Το κλίμα στην εκδρομή ήταν ανάλογο με αυτό που ζούμε κάθε στιγμή και στο club.Γέλιο ,μπύρα και συνθήματα συνόδευαν την βόλτα μας στην Άμφισσα ... περιμένοντας ¨κάπου κάποτε¨ να ξαναφωνάξουμε " ΠΓΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΙΑ..."< KEEP THE FLAME ALIVE NORT3NOS PATRAS-NUESTRA FAMILIA


http://nortenospatras.blogspot.com/2012 ... -post.html
Λένε είναι οι ψυχές που μένουν λένε είναι οι σκιές. Λένε πως κοιμούνται κάθε μέρα και ξυπνούν τις Κυριακές.

Άβαταρ μέλους
Forlan_3
Δημοσιεύσεις: 480
Εγγραφή: Σάβ 24 Μαρ 2012, 21:13
Τοποθεσία: ΑΓΥΙΑ
Has thanked: 31 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ

Δημοσίευση από Forlan_3 » Τρί 12 Ιουν 2012, 01:06

"ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. Η ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ,Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ . ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΜΕΙΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝ-ΟΠΑΔΟΙ) ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΙΩΤΗ (ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟ Η ΜΗ) ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΟ ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ NA ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ. KEEP THE FLAME ALIVE..."
Έλιωσαν σαν χιόνια τα καλύτερα μας χρόνια γι΄αυτό μωρή καριόλα,γι΄αυτό τα θέλω όλα....

Εικόνα

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 56 επισκέπτες