ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ / ΔΙΑΦΟΡΑ

Συζήτηση για ομάδες-αγώνες Α'Εθνικής, για άλλα αθλήματα, συνδέσμους κτλ.
Απάντηση
pro
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:41
Has thanked: 43 times

ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΓΚΑΣ / ΔΙΑΦΟΡΑ

Δημοσίευση από pro » Τετ 09 Μαρ 2011, 17:39

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =116070685
«Απόπειρα δωροδοκίας από τον 'Βαγγέλη'»
Online 16:09 9/3


Οπως είχε προαναγγείλει στον Sentra, ο Αλέξης Κούγια «έδωσε» ονόματα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε με αφορμή το σκάνδαλο με τις κασέτες.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σε μια από τις κασέτες ο Αχιλλέας Μπέος επιχείρησε να δωροδοκήσει τον Δαλούκα για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε και πρόταση 200.000 ευρώ τα οποία θα δίνονταν από τον Δαλούκα στον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, αποκαλύπτοντας ότι μόλις πήρε τις δύο κασέτες (cd είναι, όπως διευκρίνισε) στα χέρια του, πήγε και συνάντησε τον Νίκο Πατέρα και μετά τον Σοφοκλή Πιλάβιο.

«Από τις κασέτες προκύπτει ότι ο Αχιλλέας Μπέος έκανε τουλάχιστον απόπειρα δωροδοκίας του διαιτητή Δαλούκα πριν από τον αγώνα Αρης - Παναθηναϊκός», τόνισε ο Κούγιας, ενώ για την περίπτωση του Ιταλού διαιτητή υποστήριξε ότι από τις κασέτες προκύπτει ότι ο Μπέος πριν από τον αγώνα Μακάμπι - Ολυμπιακός, προσπάθησε, ευρισκόμενος στην Ιταλία, με ανθρώπους που αυτός γνωρίζει, να πλησιάσει τον συγκεκριμένο διαιτητή.

Και πρόσθεσε ο κ. Κούγιας αναφορικά με το παιχνίδι στο Ισραήλ: «Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον συγκεκριμένο διαιτητή Δαλούκα τον συνάντησε ο κ. Μαρινάκης, του προσέφερε 200.000 ευρώ, δεν τα πήρε ο Δαλούκας, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα πλησιάσει τον Ιταλό διαιτητή».

Μάλιστα, προσέθεσε ότι μετά το παιχνίδι στο Ισραήλ ο «Βαγγέλης» ήταν ενοχλημένος, ότι πήρε τηλέφωνο τον Μπέο και του εξέφρασε τη δυσφορία του για τα σφυρίγματα του Ιταλού διαιτητή. Και διάβασε διαλόγους που ακολούθησαν.

Ο Κούγιας, συμπερασματικά, μίλησε για «κύκλωμα `προστασίας' που υπάρχει εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που `πουλάει προστασία' σε όποιον το χρησιμοποιεί και μετά τον παγιδεύουν, τον βάζουν στη δική τους λογική και τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει κατά την άποψή μου ο κ. Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχει πάθει ο κ. Πιλάβιος».

Ο Κούγιας υποστήριξε ότι «στις κασέτες ακούγεται η φωνή του Αχιλλέα Μπέου και αυτό δεν αμφισβητείται και ότι από όσα λέει προκύπτει ότι ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν στη Superleague».

Οσο για το πώς έφτασαν οι κασέτες στα χέρια του, τόνισε ότι θεωρεί ότι ήταν «τύχη» για τον ίδιο να του ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έπαιρνε στα χέρια του τις κασέτες. Ο Κούγιας λέει ότι μόλις του έστειλαν τις κασέτες, αμέσως το μυαλό του πήγε στον Νίκο τον Πατέρα, ότι αυτός τον επέλεξε για να του τις στείλει. «Αμέσως πήγα στο γραφείο του Νίκου Πατέρα και του είπα `πιστεύω ότι εσύ μου τις έστειλες'.

Μου έδειξε μια ειλικρινή έκπληξη και τελικά ακούσαμε μαζί τις κασέτες. Περίμενα να κάνει συνέντευξη Τύπου, ως πρώην πρόεδρος, αλλά μετά δεν έκανε τίποτα και η συμπεριφορά του με απογοήτευσε. Μετά, πήγα στον Σοφοκλή Πιλάβιο, χωρίς να του πω ότι πριν είχα πάει στον Πατέρα. Και εκεί, όμως, δεν έγινε τίποτα».

Ο Κούγιας τόνισε ότι οι κασέτες μπορούν να χρησιμοποιηθεί νομικά μόνο αν κάποιος, πχ ο Μπέος, τον μηνύσει και τότε αυτός μπορεί να την προσκομίσει ως αποδεικτικό στοιχείο. Αλλιώς, «μπορεί να αξιοποιηθούν τα έγγραφα της απομαγνητοφώνησης». Μάλιστα έκανε έκκληση στον πρόεδρο της Κυβέρνησης να ασχοληθεί με το θέμα.

Ιδού τα απομαγνητοφωνημένα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Κούγιας

To πρώτο CD (με θέμα Ισραήλ - Μπέος):

Μπέος: «Το είπε, το παραδέχεται ο Δαλούκας. Μίλησε με αυτόν κι ότι είχαν συμφωνήσει αυτά. Όχι, του είπα ότι αυτά τα πράγματα κακώς τα έκανες πίσω από την πλάτη μου και έχεις βγει εκτεθειμένος'. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα μου. Με παίρνει τηλέφωνο πριν το περιστατικό. Άκουσέ με να δεις πώς έχει, του λέω. `Είμαι στην Ιταλία. Έχω δυο-τρεις ανθρώπους εδώ πέρα, μήπως βρούμε άκρη'. Τον παίρνω τηλέφωνο την Παρασκευή και του λέω `Δεν υπάρχει τίποτα. Είναι ένας νέος διαιτητής, ο οποίος θέλει να κάνει καριέρα, δεν πλησιάζεται. Αυτό μου είπαν οι άνθρωποι οι δικοί μου'.

Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω δεν υπάρχει τίποτα από εδώ. Άρα ψάξου. Του λέω `Βαγγέλη, οι άνθρωποι που έβαλα γι' αυτά, μου είπαν αυτό κι αυτό. Ξέχασέ το, ψάξου μόνος σου'. Την Τετάρτη το βράδυ που παίζει, Πέμπτη πότε έπαιζε με τους Ισραηλινούς με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος μόλις τελείωσε το παιχνίδι και μου λέει `Έχω τρελαθεί' κι αυτά. `Και φταις κι εσύ'. Εγώ του λέω 'Πού φταίω εγώ;'.

Μου λέει 'θα σου πω, έχω και την επαύριο'. Με φωνάζει, πάω κάτω και μου λέει 'αυτό με τον Δαλούκα'. Τρελάθηκα. Του λέω `Βαγγέλη, από πού κι ως πού έχω εγώ καμία συμμετοχή. Με πήρες να με ενημερώσεις; Εγώ στην Ιταλία σε πήρα. Του λέω `Σκέφτεσαι να μην σε έπαιρνα; Θα νόμιζες ότι πάμε να τα κάνουμε πλακάκια'. Και τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω `Θέλω να σε δω. Τι μ… κια έχεις κάνει; Τον Δαλούκα'. Πάω στο Βόλο, Τον φωνάζω. Του λέω 'μαζί τελειώσαμε γιατί είσαι μ... νο'. Δεν πήρε τα λεφτά, αλλά υπήρχε λόγος τιμής. Και το ένα και το άλλο. Ό,τι μου είπε ο Βαγγέλης, μου είπε κι αυτός. Και του λέω `Τελειώσαμε μαζί, δεν θέλω ούτε καλημέρα. Σε έσωσα'. Εγώ για να το ξέρεις θα τον είχα προστατέψει λόγω της εμπειρίας που έχω και ξέρω πώς χειρίζονται τα πράγματα. Κατάλαβες; Και να στο πω και αλλιώς, εγώ ξέρεις τι θα έλεγα στο Βαγγέλη σε αυτή την περίπτωση; Δώστου τα 200 χιλιάρικα. Αν μου το έλεγε εμένα ο Δαλούκας αυτό, γιατί έτσι ξεκίνησε, δώστου τα 200 χιλιάρικα και θα 'μαι μαζί σου».

Το δεύτερο CD (με θέμα Αρης - ΠΑΟ/Μπέος):

Μπέος: «Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Εδρα. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη. Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ότι μου πεις. Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ.

Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν πάνε όλα καλά. Πάω στο Βόλο, πρόσεξε, μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό, δεν το απαντάει. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Εχε υπόψη σου ότι είσαι μουν...ο! Άρα δηλαδή είσαι διπρόσωπος. Αυτά του είπα στο τηλέφωνο. Και όχι μόνο. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα μπεις εκεί να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα ότι πρόσεχε θα βγει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά. Αυτό ήταν».

pro
Δημοσιεύσεις: 64
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 16:41
Has thanked: 43 times

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ

Δημοσίευση από pro » Τετ 09 Μαρ 2011, 17:42

«Ο Μαρινάκης πλησίασε τον Δαλούκα!
Super League

Κεραυνούς κατά πάντων εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για δύο υποθέσεις δωροδοκίας, για τους αγώνες Μακάμπι-Ολυμπιακός και Άρης-Παναθηναϊκός. Ενέπλεξε Μπέο, Μαρινάκη και Δαλούκα, ενώ δημοσιοποίησε το περιεχόμενο των δύο cd, στα οποία ισχυρίζεται ότι μιλάει ο Μπέος!



Αρχικά ο Αλέξης Κούγιας έκανε εισαγωγή πριν από τις αποκαλύψεις:

Υπάρχει ένα κύκλωμα που προκαθορίζει ποιες ομάδες θα ανέβουν από τη Γ' στη Β' από την Β' στην Α', ανέφερα λεπτομέρειες για την Ηλιούπολη, για τον Γιώργο Τσακογιάννη και τις ενέργειές του.

Πέρυσι έκανα καταγγελίες ότι οριζόντουσαν από την ΚΕΔ κυρίως Αθηναίοι διαιτητές που μας κατακρεουργούσαν. Φέτος, ζητήσαμε να μη μας σφυρίζουν Αθηναίοι διαιτητές και τώρα την Κυριακή θα μας σφυρίξει Αθηναίος διαιτητής. Είναι ένα μήνυμα.

«Ο Αχιλλέας Μπέος και οι άγνωστοι συνεργοί του μπορούν να ορίζουν όποιον διαιτητή θέλουν, ακόμη και στη Σούπερ Λίγκα. Προκύπτει πως ο Αχιλλέας Μπέος έκανε απόπειρα διαιτησίας στο διαιτητή Δαλούκα. Ότι πριν από τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός προσπάθησε στην Ιταλία να πλησιάσει το διαιτητή. Διηγείται ο Αχιλλέας Μπέος ότι τον διαιτητή Δαλούκα πλησίασε ο κύριος Μαρινάκης, του πρόσφερε 200.000 ευρώ, δεν το έκανε, αλλά έδωσε το λόγο της τιμής του ότι θα τον πλησιάσει.

Μετά το ματς Μακάμπι-Ολυμπιακός ο κ. Μπέος συνάντησε τον κ. Δαλούκα, διηγείται τι του είπε με εκφράσεις χυδαίες και το αμέσως επόμενο κομμάτι αφορά τι προηγήθηκε, πώς ο Μπέος είπε στο Δαλούκα ότι έχει τη δυνατότητα να τον βάλει να σφυρίξει, ότι θέλει από αυτόν πριν τον βάλει να σφυρίξει, ότι θα υποσχεθεί να παίξει 52-48 υπέρ του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Διηγείται τι έκανε στο ημίχρονο αυτού του αγώνα στο κινητό του κ. Δαλούκα».

«Δεν είμαι υπηρέτης κανενός ξένου συμφέροντος. Είχα να δω δέκα χρόνια τον κύριο Πατέρα. Είμαι περήφανος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος κι έχω χάσει πολλά χρήματα. Όμως ήταν τύχη για μένα να μου ανατεθεί η υπεράσπιση του Δαλούκα, γιατί αλλιώς δεν θα έρχονταν οι κασέτες αυτές στα χέρια μου. Αμέσως μόλις μου έστειλαν τις κασέτες, το μυαλό μου πήγε στο Νικόλα Πατέρα. Νόμιζα πως με επέλεξε για να τις βγάλω στη δημοσιότητα. Μόλις ήρθαν οι κασέτες, ήρθαν και τις παρέλαβαν στο γραφείο μου τρεις συνεργάτες, επικοινώνησα και μίλησα με τον Νικόλα Πατέρα. Αιφνιδιάστηκε. Έδειξε μία ειλικρινή έκπληξη. Του είπα να τις ακούσουμε μαζί, γιατί εγώ μόνος μου δεν μπορώ να σηκώσω αυτό το βάρος. Τις ακούσαμε και τον κάλεσα ως πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του ΠΑΟ να μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου. Η συμπεριφορά του τις επόμενες μέρες με απογοήτευσε γιατί δεν έκανε τίποτα».

«Πήγα στον κύριο Πιλάβιο. Κι εκεί όμως δεν έγινε τίποτα. Είχα αποφασίσει να κάνω σήμερα αυτή τη συνέντευξη και σήμερα την κάνω. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ήττα να το κάνει αυτό ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και να μην το κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η Παναχαϊκή είναι η μόνη ομάδα χωρίς χορηγία της Σούπερ Λίγκας».

«Βαγγέλη ψάξου»

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας ξεκίνησε να αποκαλύπτει το περιεχόμενο της πρώτης κασέτας κάνει αναφορά στο θέμα Ισραήλ-Μπέος:

«Το είπε το παραδέχεται ο Δαλούκας και μίλησαν με αυτόν και συμφώνησαν με αυτά. Εγώ εκείνη την εποχή ήμουν στην Ιταλία με την ομάδα (Ολυμπιακός Βόλου) και με παίρνει τηλ. πριν από το περιστατικό και του λέω έχω δύο-τρεις ανθρώπους μήπως βρούμε άκρη (για τον Ιταλό διαιτητή του επαναληπτικού στο Ισραήλ). Μου λένε είναι νέος διαιτητής που θέλει να κάνει καριέρα, δεν υπάρχει τίποτα από εδώ, άρα Βαγγέλη ψάξου. Ξέχασε το, ψάξ' το μόνος σου.
Την Τετάρτη το βράδυ με παίρνει τηλέφωνο τρελαμένος. Μου λέει θα σου πω. Αυτό με τον Δαλούκα. Τρελάθηκα. Του λέω, Βαγγέλη από πού και ως πού; Σκέφτεσαι να μη σε έπαιρνα;

Θέλω να σε δω ... Τι μαλακία έχεις κάνει; Πάω στο Βόλο. Το μ.... δεν πήρε τα λεφτά. Του λέω τελειώσαμε. Δε θέλω καλημέρα. Ξέρω πώς χειρίζονται τα πράγματα. Ξέρεις τι θα έλεγα στον Βαγγέλη. Δώσ' του τα 200.000».

Στη δεύτερη κασέτα γίνεται αναφορά για το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός:

«Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκει πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε, δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις;

Μου λέει, ό,τι μου πεις. Του λέω, πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στη μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

Μπροστά στη γυναίκα του, του λέω φεύγεις για τη Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά. Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.

Ότι είσαι μουν...ο! Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος. Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις;

Μη με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω. Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε, θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μη μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά».

Τέλος, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ανέφερε: «Σήμερα μετά από καιρό εμφανίστηκε ο κ. Δαλούκας. Είχε κάνει αίτημα στην ασφάλεια να τον προστατεύσουν. Σήμερα καταλαβαίνετε τι ήθελε να πει ο Αχιλλέας Μπέος».

«Δεν δέχτηκα απειλές. Μέχρι τα ξημερώματα σημαντικοί άνθρωποι από το χώρο του ποδοσφαίρου έκαναν τα πάντα για να μη δώσω αυτή τη συνέντευξη Τύπου. Η δικαιοσύνη θα αξιοποιήσει τα στοιχεία. Γίνεται ανάκριση, είναι μυστική κι ελπίζω να αξιοποιηθεί».

«Η κασέτα δεν ακούγεται, αλλά το έγγραφο είναι έγγραφο και στα δικαστήρια κατατίθεται έτσι. Αν με μηνύσει ο κ. Μπέος, έχω το δικαίωμα να προσφέρω την κασέτα στο δικαστήριο για να ακουστεί. Θα ανατριχιάσετε με αυτά που λέει ο κύριος Μπέος. Το έγγραφο που σας μοιράζω λαμβάνεται υπόψη συνδυαστικά με άλλα στοιχεία στα δικαστήρια».

«Έκκληση στον πρωθυπουργό»

Τέλος, κλείνοντας ο Αλέξης Κούγιας έκανε έκκληση: «Κάνω μια έκκληση. Δεν θα υπάρξει άλλη τέτοια στιγμή. Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της Κυβέρνησης που είναι Αχαιός, να το πάρει προσωπικά το θέμα. Το ποδόσφαιρο είναι το τελευταίο μεγάλο λαϊκό κίνημα. Βρίσκεται στα χέρια κακοποιών πολλά χρόνια. Από το 1996. Οι άνθρωποι αυτοί πουλάνε προστασία. Επιτυχημένος πια στην Ελλάδα είναι ο κακοποιός, αυτός που δεν έχει δουλειά, που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του κι εξασφαλίζει την ατιμωρησία. Πουλάνε προστασία σε αυτόν που τους χρησιμοποιεί, τον παγιδεύουν και τον εκβιάζουν. Αυτό έχει πάθει κατά την άποψή μου και ο κύριος Μαρινάκης. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα το πάθει και ο κύριος Πιλάβιος. Σε πέντε λεπτά από τώρα δεν πρέπει να υπάρχει η ΚΕΔ που ορίζει τους διαιτητές που θέλει ο Μπέος ή η παρέα του. Εγώ κατέθεσα κι έδωσα τις κασέτες. Ο ρόλος μου τελείωσε και δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για το θέμα».

Άβαταρ μέλους
zografou 1991
Δημοσιεύσεις: 1360
Εγγραφή: Τετ 24 Νοέμ 2010, 10:29
Has thanked: 583 times

Re: *ΜΠΑΧΑΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ*

Δημοσίευση από zografou 1991 » Τετ 09 Μαρ 2011, 17:47

:lol:

dtadkrina
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Τρί 14 Δεκ 2010, 16:04
Has thanked: 1 time

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από dtadkrina » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:32

καντε το poll να γελασει και ο καθε πικραμενος!
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ultrasblue
Δημοσιεύσεις: 1066
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 12:20
Has thanked: 16 times
Επικοινωνία:

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από ultrasblue » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:35

:lol:
marinakhs
pateras
koygias
mpeos
big mak
allos..poios?
:lol:

dtadkrina
Δημοσιεύσεις: 59
Εγγραφή: Τρί 14 Δεκ 2010, 16:04
Has thanked: 1 time

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από dtadkrina » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:39

τον σημαντικοτερο ξεχασες.
τον αναδρομο ερμη.
γιατι στο τελος αυτο θα αποδειχθει!

Εικόνα

ANWNYMOS
Δημοσιεύσεις: 572
Εγγραφή: Παρ 03 Δεκ 2010, 20:12
Has thanked: 37 times
Been thanked: 33 times

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από ANWNYMOS » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:50

re bazeles iremiste giati ayrio tha gelaei kathe pikramenos.o pateras ekane malakia poy edwse tis kasetes kai blepw na ksebrakwnete asxhma...

Άβαταρ μέλους
joe
Δημοσιεύσεις: 1901
Εγγραφή: Παρ 19 Νοέμ 2010, 21:37
Has thanked: 301 times
Been thanked: 1 time

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από joe » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:51

o karagkiozis?
Εικόνα

ΝΙΚΙΩΤΗΣ
Δημοσιεύσεις: 186
Εγγραφή: Τρί 07 Δεκ 2010, 22:40

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από ΝΙΚΙΩΤΗΣ » Τετ 09 Μαρ 2011, 18:55

Stin psirou oloi touys re !!!

Άβαταρ μέλους
raindog21
Δημοσιεύσεις: 254
Εγγραφή: Τρί 23 Νοέμ 2010, 18:19
Has thanked: 8 times

Re: ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ;

Δημοσίευση από raindog21 » Τετ 09 Μαρ 2011, 19:32

ultrasblue10 έγραψε::lol:
marinakhs
pateras
koygias
mpeos
big mak
allos..poios?
:lol:
αδαμιδης!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 135 επισκέπτες