ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Η φωνή των συνδέσμων
Άβαταρ μέλους
curvagreek
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 10158
Εγγραφή: Πέμ 11 Νοέμ 2010, 23:44
Has thanked: 1121 times
Been thanked: 513 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από curvagreek » Τετ 10 Ιούλ 2013, 09:38

Η ομάδα η δικιά μας λέγεται ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, ιδρύθηκε το 1968, έμβλημα της είναι η «Απήδαλος ναύς» και τα χρώματα της είναι το μπλέ και το γρανά. Ενώ ως έδρα χρησιμοποιεί το ΕΑΚ Κέρκυρας.

http://www.vourligans.com/
* Φωτογραφίες να ανεβάζετε από τα συννημένα. Η επιλογή βρίσκεται κάτω από το κουμπί "ΥΠΟΒΟΛΗ" όταν πάτε να κάνετε ποστ. Για να μη χάνονται οι φωτογραφίες

* Για να ποστάρετε ένα βίντεο, πλέον βάζετε ΜΟΝΟ το λινκ

snas
Δημοσιεύσεις: 7127
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:38
Has thanked: 53 times
Been thanked: 8 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από snas » Παρ 26 Ιούλ 2013, 03:01

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τις αλλαγές που επέφερε η συγχώνευση της ομάδας μας με το Κασσιώπη, νιώθουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της δικιάς μας ομάδας για τα παρακάτω. Στις 8/7/2013 και ενώ οι διαπραγματεύσεις των δύο ΠΑΕ ήταν στο κόκκινο είχαμε ανακοινώσει λιτά και περιεκτικά: «Η ομάδα η δικιά μας λέγεται ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, ιδρύθηκε το 1968, έμβλημα της είναι η «Απήδαλος ναύς» και τα χρώματα της είναι το μπλε και το γρανά. Ενώ, ως έδρα χρησιμοποιεί το ΕΑΚ Κέρκυρας.» εννοώντας φυσικά ότι τίποτα από αυτά δεν θέλουμε να αλλάξει. Όμως, είδαμε στην παρουσίαση του νέου φορέα πως, τα δεδομένα άλλαξαν, σε τέτοιο σημείο που, η αγαπημένη μας ομάδα, ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, να είναι πλέον αφανισμένος από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Το χειρότερο της υπόθεσης είναι ότι, για τις συγκεκριμένες αλλαγές κανείς από την ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ δεν μπήκε στο κόπο να ενημερώσει και να συζητήσει τις επικείμενες αλλαγές με τους φιλάθλους της δικιάς μας ομάδας, μέσω του Συνδέσμου, ενώ τώρα ζητάνε τη στήριξη μας! Ανέκαθεν το σήμα και το όνομα της ομάδας μας ήταν ιδέα για τους οργανωμένους οπαδούς της και όχι χαρακτηριστικά μιας επιχείρησης ή ενός ΑΦΜ που αλλάζουν για λογούς λογιστικούς, οικονομικούς, επιχειρηματικούς ή οτιδήποτε άλλο. Πάντα ήμασταν διπλά στην ομάδα μας όπου και σε όποια κατηγορία αγωνιζόταν χωρίς να λειτουργούμε με προσωπολατρία ή προσωπικό συμφέρον, παρά με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας. Ως εκ τούτου, οι Vourligans δεν θα συμμετέχουμε σε καμία αθλητική ή μη δραστηριότητα του νέου φορέα γιατί πολύ απλά δεν μας αντιπροσωπεύει. Να θυμίσουμε επίσης ότι στην συνάντηση που είχε γίνει στον Σύνδεσμο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ κ. Γιώργο Λιμπάντση, παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας, μας είχε πει χαρακτηριστικά, «Η ομάδα δεν είναι ο Λιμπάντσης. Αλλά η ιστορία και ο αγώνας τόσων ανθρώπων εδώ και παρά πολλά χρονιά. Όλοι παρέρχονται. Και μείς και σεις και όλοι. Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ όμως μένει. Ήρθε η ώρα λοιπόν, όλοι τους να σεβαστούν, όχι έμενα, αλλά την ιδέα και το όνομα». Τα συμπεράσματα δικά σας. Για τις επόμενες κινήσεις του Συνδέσμου σχετικά με το θέμα και για την συνέχεια ύπαρξης του, θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών γενική συνέλευση των μελών του και θα τηρηθεί κατά γράμμα το καταστατικό.

Αυτοί άλλαξαν!

Εμείς παραμένουμε!

Εκεί που μάθαμε να είμαστε...

Πιστοί, ρομαντικοί και υποστηρικτές της μεγάλης μας αγάπης... του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

Άβαταρ μέλους
CFU
Δημοσιεύσεις: 2887
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 09:24
Has thanked: 44 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από CFU » Σάβ 08 Φεβ 2014, 22:58

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
CFU
Δημοσιεύσεις: 2887
Εγγραφή: Δευ 22 Νοέμ 2010, 09:24
Has thanked: 44 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από CFU » Παρ 14 Μαρ 2014, 14:28

Εικόνα

snas
Δημοσιεύσεις: 7127
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:38
Has thanked: 53 times
Been thanked: 8 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από snas » Κυρ 18 Μάιος 2014, 04:56

Προσοχή στις απομιμήσεις!

Σ.Φ. ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Vourligans - Ανακοινώσεις

Κέρκυρα, 16 Μαΐου 2014

Ως γνωστόν, οι ιδιοκτήτες του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, αφού τον υπερχρέωσαν και τον διέλυσαν, μη εκμεταλλευόμενοι ακόμη και τις δυνατότητες του νόμου, όπως το έπραξε για παράδειγμα η ΑΕΚ, ο Πανσερραϊκός ή η ΑΕ Λάρισα επιδιώκουν ξεδιάντροπα να εμφανίζουν σαν συνεχιστή του μια άλλη ομάδα, τον Αθλητικό Όμιλο Κασσιόπης.

Ενδεικτικό αυτής της απάτης αποτελούν οι αφίσες που κυκλοφορούν τις παραμονές των εντός έδρας αγώνων και οι οποίες φέρουν παραπλανητικά το όνομα “Κέρκυρα”, τα πανό που αναρτά η διοίκηση στο γήπεδο, τα οποία αναγράφουν “ο ΑΟ Κέρκυρα είναι εδώ” και αποκορύφωμα, η ανάκρουση από τα μεγάφωνα του γηπέδου του ύμνου του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η διοίκηση της ομάδας της Κασσιόπης, που φέρει το προσωπείο του ιστορικού ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, στιγματίζει με τη στάση της τους φιλάθλους του, οι οποίοι, κατά κοινή παραδοχή όλων των φιλάθλων της Ελλάδας, ήταν οι πλέον φιλόξενοι και πράοι φίλαθλοι, κάτι για το οποίο βραβεύτηκαν επανειλημμένα από την Σούπερ Λίγκα, με το βραβείο Fair Play.

Οι επί ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ άγνωστοι στο νησί τραμπουκισμοί ενάντια σε αντιπάλους και διαιτητές, οι εισαγωγές επαγγελματιών φιλάθλων – μπράβων, η κατ’ εντολή μη τήρηση του Fair Play εκ μέρους παικτών, εκθέτουν τους φιλάθλους της Κέρκυρας και καταδεικνύουν ότι η σημερινή ομάδα ουδεμία σχέση έχει, ούτε πρόκειται να αποκτήσει με τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και με το νησί και τον πολιτισμό του Αλκινόου.

Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι πιστεύουν ότι με εκβιασμούς και εξαγορές συνειδήσεων θα μπορέσουν να οικειοποιηθούν τα σύμβολα και τις εγκαταστάσεις μιας ομάδας, με την οποία, η μόνη σχέση που έχουν είναι ότι την εκθέτουν.

Καλούμε τους αγνούς φιλάθλους του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ να ορθώσουν το ανάστημά τους και να σταθούν εμπόδιο στα σχέδια των καταστροφέων του.

Καλούμε τους παλαίμαχους του ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ να τιμήσουν την ομάδα, της οποίας φόρεσαν τη φανέλα της και να αντισταθούν στις πιέσεις των διοικούντων μιας ομάδας, που προσπαθεί να της κλέψει την ιστορία.

Καλούμε τους φιλάθλους των άλλων ομάδων να καταλάβουν ότι ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και οι φίλαθλοι του καμιά σχέση δεν έχουμε με τους τραμπουκισμούς των “φιλάθλων” της ομάδας της Κασσιόπης, της οποίας η φυσική έδρα απέχει 36 χιλιόμετρα από το Εθνικό Στάδιο της Κέρκυρας.

Εκ του Δ.Σ.

snas
Δημοσιεύσεις: 7127
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:38
Has thanked: 53 times
Been thanked: 8 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από snas » Δευ 19 Μάιος 2014, 01:49

Εικόνα

snas
Δημοσιεύσεις: 7127
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:38
Has thanked: 53 times
Been thanked: 8 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από snas » Πέμ 03 Ιούλ 2014, 15:15

Οι εγγραφες μελων στον ερασιτεχνη ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ξεκινησαν.
Οτι αρχισαμε θα το τελειωσουμε και ας μην αρεσει ενδεχομενως σε καποιους!
Η ομαδα (ο γνησιος ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ και οχι η ομαδα με τα πολλα "Κ" στο σημα της) ειναι θεμα χρονου να κατεβει ξανα στα γηπεδα!
Με τα λαθη μας, τα παθη μας αλλα πανω απ ολα την αγαπη μας για τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ θα ειμαστε παντα διπλα σε καθε προσπαθεια αναγεννησης του και οχι αποτυχημενη αποπειρα απομιμησης του!

snas
Δημοσιεύσεις: 7127
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 23:38
Has thanked: 53 times
Been thanked: 8 times

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

Δημοσίευση από snas » Τρί 31 Μαρ 2020, 04:34

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - 27/3/2020

Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση ενημερωθήκαμε πως επιτέλους έγινε πραγματικότητα αυτό που περιμέναμε από το μακρινό 2013.
Ο Ερασιτέχνης ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ είναι πλέον στα χέρια των παλαιμάχων του και κατ´επέκταση σε όλους τους πιστούς οπαδούς του.

Εμείς σαν VOURLIGANS νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την υπομονή και την επιμονή μας να παραμείνουμε πιστοί σε αυτά που πρεσβεύει το επίσημο καταστατικό ίδρυσης του Σωματείου μας. Η αποχή μας από τα γήπεδα ήταν δύσκολη μεν αλλά απόλυτα συνειδητή επιλογή όλων μας.

Είμαστε ήδη σε επικοινωνία με τους παλαίμαχους και τους έχουμε ενημερώσει πως θα τους στηρίξουμε σε οτιδήποτε μας ζητηθεί και περνάει από το χέρι μας.

Η πολυπόθητη αρχή έγινε, ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ είναι και πάλι εδώ, ξεκινάμε δυναμικά από το μηδέν μεν αλλά δίχως βαρίδια, βάζοντας στο περιθώριο όσους έβλαψαν με τον τρόπο τους την αγαπημένη μας ομάδα.
Αυτούς ας τους κρίνουν οι υγιείς σκεπτόμενοι Κερκυραίοι φίλαθλοι.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες