ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Η φωνή των συνδέσμων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Mitsos14
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:07

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσίευση από Mitsos14 » Κυρ 08 Μάιος 2011, 15:48

Πινέζες: Κάλεσμα προς μέλη και φίλους του Εθνικού

Η ΛΕΣΧΗ ΠΙΝΕΖΕΣ-ΘΥΡΑ 14 ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ(ΒΟΥΛΓΑΡΗ 135 Κ ΤΣΑΜΑΔΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΕΘΝΙΚΟ Ο.Φ.Π.Φ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ( ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ,)ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΕΙ.ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 15.00 ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ.
87 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, 87 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ

Άβαταρ μέλους
Mitsos14
Δημοσιεύσεις: 103
Εγγραφή: Δευ 10 Ιαν 2011, 16:07

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Δημοσίευση από Mitsos14 » Τρί 10 Μάιος 2011, 22:52

Τραγελαφικές κι άθλιες καταστάσεις ζήσαμε την Κυριακή στο παιχνίδι Ηλιούπολη-Εθνικός όπου δυστυχώς φάνηκε για ακόμα μια φορά ποια είναι η πραγματικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σαν οπαδοί αισθανόμαστε πως πρέπει να περιγράψουμε αυτά που έγιναν την Κυριακή όχι για να μιζεριάσουμε ρίχνοντας ευθύνες σε πρόσωπα, διοικήσεις, κράτος κτλ (διότι ξέρουμε πως αυτό δεν έχει πλέον κανένα νόημα), αλλά γιατί πρέπει ο φίλαθλος κι ο απλός κόσμος να μάθει τι συμβαίνει και τι σημαίνει ελληνικό ποδόσφαιρο. Να μάθει τα αληθινά γεγονότα που συμβαίνουν στα γήπεδα σε όλη την Ελλάδα, γεγονότα που δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ το φως της δημοσιότητας, γεγονότα που είτε είναι μικρά είτε μεγάλα αντικατροπτίζουν την θλιβερή πραγματικότητα και το ποιος κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο.
Ο αγώνας με την Ηλιούπολη ήταν ο πιο σημαντικός μέχρι τώρα για την σωτηρία της ομάδας μας μαζί με τον επόμενο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Όμως οι περίπου 150 οπαδοί του Εθνικού που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν τους επιτράπει ποτέ η είσοδος επειδή έτσι απλά γούσταρε η διοίκηση της Ηλιούπολης! Ενώ είχαν εκδοθεί κανονικά εισητήρια κι ενώ η αστυνομία δεν είχε απαγορεύσει την προσέλευση φιλοξενούμενων, η μια και μοναδική θύρα που ήταν ανοικτή ήταν αποκλεισμένη από μπράβους της διοίκησης της Ηλιούπολης οι οποίοι δεν άφηναν κανέναν να μπει στο γήπεδο παρά μόνο τα γνωστά τους πρόσωπα όπως οι ίδιοι λέγανε. Τα εκδοτήρια ήταν κλειστά και τα μόνα εισητήρια υπήρχαν στο χέρι ενός από τους μπράβους ο οποίος τα έδινε επιλεκτικά σε αυτούς που ήθελε. Το τραγικό είναι ότι η αστυνομία ήταν παρούσα στο γήπεδο κι όταν ο κόσμος εξαγριωμένος ζήτησε τον λόγο από τον υπεύθυνο αξιωματικό η απάντησή του ήταν ότι άλλη είναι η δουλειά τους και πως δεν είναι το θέμα στην αρμοδιότητά τους! Τελικά ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο ενώ πολλοί παρακολούθησαν το παιχνίδι σκαρφαλωμένοι στην περίφραξη του γηπέδου (εκεί ήξερε η αστυνομία να επέμβει και να διώξει τον κόσμο). Βέβαια όλα αυτά δεν έφταναν και χρειαζόταν να τραμπουκιστούν οι παίκτες μας από μπράβους πριν το παιχνίδι και στο ημίχρονο. Η διοίηκηση(;) του Εθνικού φυσικά απουσίαζε και άφησε απροστάτευτο τον κόσμο και την ομάδα (εδώ απουσιάζει στα εντός παιχνίδια!). Αυτή είναι η κατάσταση και πάντα τα θύματα είναι οι οπαδοί που απλά θέλουν να δούνε την ομάδα τους. Αν την Κυριακή με όλα αυτά είχαν γίνει επεισόδια τότε όλοι θα μιλάγανε πάλι για χόυλιγκανς κι αλήτες οπαδούς. Θα μιλήσει όμως κανένας ποτέ για όλα τα παραπάνω;Θα τιμωρηθούν ποτέ οι πραγματικοί υπεύθυνοι γι' αυτή την κατάσταση;


ΥΓ. Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη 11/5 ώρα 19:00 θα γίνει γενική συνέλευση στον σύνδεσμο σχετικά με το ενδεχόμενο επανίδρυσης ποδοσφαιρικού τμήματος του ερασιτέχνη Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. Όλοι πρέπει να είμαστε εκεί!

ΠΙΝΕΖΕΣ ΘΥΡΑ 14
87 ΧΡΟΝΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, 87 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ... ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΡΕ

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες