Διάφορα

Χαιρετίσματα στους οπαδούς όλων των ομάδων. 

Απο σήμερα και για κάποιο διάστημα, ξεκινάμε μια δοκιμαστική περίοδο οπαδικής ενημέρωσης κυρίως από τον Ελλαδικό χώρο. Πάντα πίστευα πως η Ελληνική οπαδική σκηνή έχει πολλά να δώσει. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να την αναδείξουμε μέσα από Φωτογραφίες, Οπαδικά Νεα, Ανακοινώσεις, Δράσεις κ.α. Καλή μας αρχή και η πορεία θα δείξει αν θα κρατήσει το εγχείρημα αυτό

Σαν σήμερα, πριν 32 χρόνια, στις 11 Μαίου του 1985, μια από τις πιο αιματηρές ποδοσφαιρικές τραγωδίες εκτυλήχθηκε στο Μπράντφορντ. Αγωνας για την τρίτη κατηγορία, Μπράτφορντ εναντίον Λίνκολν, ημέρα Σάββατο, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα καθώς οι γηπεδούχοι γιόρταζαν την άνοδο τους στη δέυτερη εθνική. Ξαφνικά στο 40' λεπτό, κι ενώ το σκορ ήταν 0-0, η φωτιά ξεκίνησε. Μέσα σε λίγα λεπτά εξαπλώθηκε σε όλη την κεντρική κερκίδα. Τελικός απολογισμός: 56 νεκροί, 256 τραυματίες.

.279B2EB600000578 0 The fire at the ground broke out close to half time during Bradf m 11 1429224835947

279B2E8600000578 3040526 image m 6 1429139141804

Σεβασμός στους νεκρούς οπαδούς όλων των ομάδων

 

Πίσω από το Mikel κρύβεται ο κυρ-Μιχάλης. Ο πατέρας του Λαρισαίου επιχειρηματία, Λευτέρη Κυριακάκη, ο οποίος μάλιστα είναι το πρόσωπο πίσω από το σήμα της εταιρίας. Ένας κύριος με κοκάλινα γυαλιά, άσπρα μαλλιά και μουστάκι, μια φιγούρα πολύ πιο οικεία στον Έλληνα από την πράσινη γοργόνα των Starbucks.
Ο Μιχάλης Κυριακάκης γεννήθηκε στη Σητεία, έγινε "αστυνομικός" και κατέληξε στη Θεσσαλία μέσω μετάθεσης.

pdm6

Το 3ο τεύχος του Curvagreek Fanzine κυκλοφόρησε και διατίθεται στα γνωστά σημεία ενώ επίσης μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα μας(Fanzine Shop). Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας και την αυστηρή κριτική σας είτε στο φόρουμ είτε με mail.

protoselido - Αντίγραφο

Όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Δεν είναι λίγοι οι οπαδοί αρκετών ομάδω που πήραν θέση υπέρ τους στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Γιώργος Μπαντής, τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης πήρε θέση για όσα γίνονται στο μέρος καταγωγής του.

«Η Ιερισσός είναι αυτή τη στιγμή κατεχόμενη. Όλη η Χαλκιδική βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι αυτό. Αν γίνει αυτό που πάνε να κάνουν, συνέπειες θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Είναι τεράστιο έγκλημα και εμείς από την Ιερισσό αντιδράμε με όλες τις δυνάμεις μας. Δύο αδελφικοί μου φίλοι είναι στη φυλακή και άλλοι 18 περνάνε από εισαγγελέα. Να καταλάβουν οι υπεύθυνοι ότι χωρίς τη θέληση της κοινωνίας δεν γίνεται κάτι. Ο αγώνας μας δεν είναι πολιτικοποιημένος, αλλά κοινός. Άτομα που δεν μιλούσαν μεταξύ τους είναι ενωμένοι γι’ αυτό τον αγώνα. Και εγώ, και ο Παπαστεριανός και ο Ψυχογιός που είμαστε από την Ιερισσό παίζουμε στη Σούπερ λίγκα. Ο δήμαρχος, ο κ. Πάχτας, που όλοι τον γνωρίζετε, είπε ότι αυτοί που τα κάνουν αυτά και αντιδρούν είναι ναρκομανείς. Τρεις ποδοσφαιριστές της Α΄ εθνικής είναι από την Ιερισσό. Θα έπρεπε να προσέχει πώς μιλάει και να μην είναι απλά ένας εκπρόσωπος της εταιρείας»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ


Τερματοφυλακας Αστερα Τριπολης

Με την χθεσινή ανανέωση της αρχικής σελίδας του Curvagreek.com προέκυψε ένα πρόβλημα με τη σύνδεση των μελών στο φόρουμ. Έχουμε επιληφθεί του προβλήματος. Ζητούμε την κατανόηση σας για μερικές ώρες.

Κούρβας

Καλώς Ήρθατε στο νέο Curvagreek.com. Ανανεώσαμε την ιστοσελίδα μας. Απλή και προσβάσιμη και για τον πιο άσχετο με τους υπολογιστές. Το στυλ του θα είναι μοναδικό για το Ελληνικό ίντερνετ. Όσο δύσκολο και να φαίνεται για ανθρώπους της καθημερινότητας όπως εμείς που η μοναδική μας τρέλα είναι τα γήπεδα, θα επιδιώξουμε με τη βοήθεια κάποιων παιδιών από το φόρουμ να ανανεώνουμε καθημερινά την ιστοσελίδα που έχετε μπροστά σας με ΟΠΑΔΙΚΑ κατά κύριο λόγο νέα. Ανακοινώσεις συνδέσμων, φωτογραφίες, νέα από εξωτερικό, κοινωνικές δράσεις και άλλα πολλά θα περιέχει επίσης το μενού του νέου σάιτ.

Υπάρχουν ακόμη ελλείψεις oi οποίες στην πορεία θα καλυφθούν. Για οποιεσδήποτε απορίες-παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας. Καλή αρχή να χουμε λοιπόν.

Κύλιση στην Αρχή