Μιχάλης Παυλής....πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε ότι σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 24 ετών λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει

4 χρόνια πριν : Μήνυμα ζωής και ελπίδας από τον Παυλή

Ο Μιχάλης Παυλής είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή πέρυσι, για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και συγκλόνισε με το θάρρος και την επιμονή του.

Ιδού τι είπε για τη σκλήρυνση κατά πλάκας με την οποία πολεμά για τρία και πλέον χρόνια στην "Αθλητική Κυριακή": "Είναι μια πονεμένη ιστορία, Μάιος του 2010 ξύπνησα ένα πρωινό, είχα κάποιο πρόβλημα ξαφνικό και από εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή έμεινα στα αζήτητα για σχεδόν δυο χρόνια. Ένιωθα μουδιάσματα στα πόδια και στα χέρια είχα παράλυση σε σημεία στο σώμα μου, πήγα στην προπόνηση και πάταγα τα πόδια μου και έπεφτα κάτω. Εκεί κατάλαβα ότι κάτι παίζει....

Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου όταν έμαθα τι ακριβώς είναι η ασθένεια αυτή και μετά ξεκίνησε ο δικός μου Γολγοθάς. Είμαι όμως άνθρωπος που δεν το βάζω κάτω με τίποτα, είμαι εγωιστής και δεν θα με νικήσει η αρρώστια.

Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για ένα παιδί 20 ετών να υποβάλλεται σε αυτού του είδους τις θεραπείες,με αγωγές και τρεις φορές την εβδομάδα με ενέσεις. Όταν έμεινα ελεύθερος από την ΑΕΚ και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες δεν με έπαιρναν για το θέμα της υγείας μου.

Οι γιατροί δεν ήξεραν με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον και μου είπαν και αυτό το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην παίξω ξανά... Μου είπαν ότι αν δεν προσέξω δεν θα ξαναπαίξω.

Η αγάπη μου για την ΑΕΚ είναι τέτοια που ακόμα και τη ζωή μου δίνω και το απέδειξα. Πέρασε αμυδρά από το μυαλό μου αλλά στη ζωή δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να έρθουν τα πράγματα! Η ΑΕΚ τώρα πραγματικά μας χρειάζεται όλους!

Βιώνω δύσκολα δεν γίνονται πληρωμές και δεν θέλω να επιβαρύνω τους γονείς μου. Θα την σώσουμε την παρτίδα, είναι βέβαιο και εμμένω στη δήλωση που είχα κάνει ότι αν πέσουμε θα το κόψω, αλλά δεν θα χρειαστεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο".

Κύλιση στην Αρχή